Zadnje novice


Vreme bo ...

31.8.2014

Nadejamo se lepega vremena!

vir: pro-vreme.net (trenutna napoved za Volčji Potok)

Dobro delo dobro dene

28.8.2014

Lepo je, ko si ljudje med sabo pomagamo. Med nami živi veliko staršev, ki jim začetek šolskega leta predstavlja hudo zadrego. Otroci mnogih ne bodo skozi šolska vrata stopili z novo, bleščečo šolsko torbo ... Mnogi ne bodo imeli niti zvezkov, knjig, kaj šele barvic, ... Zato v sodelovanju z Radiem Ognjišče in Karitas lepo vabimo starše, otroke, da v Arboretum, na Čarobni dan prinesejo šolske potrebščine, lepo ohranjene šolske torbice, še delujoče, cele (rabljene!) igrače, knjigice, ... Prinešeno lahko odložite takoj ob vstopu v park na desni strani. Tudi kak € bo dobrodošel ... Vnaprej hvala vsem! Dobro delo dobro dene, verjamete?

Vreme bo ...

19.8.2014

zagotovo nekaj od spodaj naštetega :)

 

V Arboretum Volčji Potok ponovno prihaja čarobnost ...

ČAROBNI DAN za vso družino!

15.8.2014

Zdaj ga že dobro poznate. Tisti tradicionalni recept, ki pričara čarobno doživetje za vso družino. Ponovno ga boste lahko preizkusili zadnjo avgustovsko nedeljo, ko bosta organizatorja Zavod Zaupanje in Arboretum Volčji Potok pokazala, kaj sta tokrat 'skuhala' s čarobnimi sestavinami, da bo v čarobnem okolju parka vrelo od veselja, smeha, srečnih nasmehov in zadovoljnih obrazov.

 

(Fun4u Volčji Potok 2013 aftermovie)

 

Čarobni dan, ki bo v Arboretumu Volčji Potok v nedeljo, 31. avgusta, nima skrivnostnih sestavin, saj svojo čarobnost deli za in med družine. Tako se ve, da za enkratno doživeto čarobnost primešamo zvrhano mero igrivih in športnih družinskih dejavnosti, ščepec plesnih nastopov, kanček eksotične ponudbe in obilo ustvarjalnosti. V čarobnem receptu je dodatna žlica »cukrčka« vedno dobrodošla in tudi to se dodaja znova in znova. Tista najbolj osnovna, temeljna sestavina pa je zvrhana mera odlične glasbe, ki male in velike podplate zaziba v plesne korake.

Zvezdniški prah z obilo čarobne energije, ki pričara plesne gibe in dobro voljo, bodo iz letošnjega Čarobnega odra posuli: Victory, Rok'n'Band, In&Out, Nuša Derenda, Alenka Gotar, Samuel Lucas, Daša Gradišek, Tomaž Ahačič, Ditka, Trkaj, Regina, Eva Černe, Vlado Pilja, ...

 

(dogajanje na glavnem odru, 1.9.2013)

 

Kako do vstopnic za pokušino čarobnega recepta?
Spletna prijava je pogoj za nakup družinske vstopnice za vstop v Arboretum Volčji Potok. Za ceno 6,50 € oziroma za ceno ene odrasle vstopnice lahko v Arboretum na ta dan vstopi cela družina.
Prijavite se lahko na www.carobnidan.si.

Ste že lačni čarobnih dejavnosti?
Skupaj z otroki si na koledarčku obkrožite 31. avgust in pridite na pokušino najbolj čarobnega dne v letu!

S soncem obsijan Čarobni dan

(Čarobni dan Bled 2014)

25.5.2014

Bled, gorenjski biser, se je že tretje leto zapored za en dan spremenil v prizorišče posebnega dneva za vse družine. Za nami je namreč še en uspešno izpeljan in s soncem obsijan Čarobni dan.

 

 

Tudi tokrat smo se potrudili in naredili vse, da se je lahko na enem mestu zabavala vsa družina. Najmlajši so tako znova uživali v delavnicah in se udeležili najrazličnejših aktivnosti, ves dan pa so zbrane zabavala številna glasbena presenečenja.

Nastopili so domači glasbeni zvezdniki, večina med njimi je že stalnih gostov čarobnega dneva, ki se na tovrstno prijetno druženje vedno radi odzovejo. Z nami so bili:

ALYA, ansambel ŠRANGARJI, COVER LOVER, NUŠA DERENDA, DJ SYLVAIN & LARA LOVE, ansambel SLOVENSKI POZDRAVI, REGINA, DENIS CHORCHYP, ŠPELA GROŠELJ, NUŠKA DRAŠČEK, SOPRANOS, glasbeni studio OSMINKA in številni drugi.

 

 

"Neizmerno smo veseli, da nam je letos uspelo Čarobni dan na Bledu izpeljati na prekrasen sončen dan v prvem poskusu. Številni obiskovalci in sodelujoči so se zabavali z nami, karr je naredilo dan zares čaroben. Najbolj pa nas radostijo nasmehi na obrazih otrok in včeraj na Bledu jih je bilo res veliko," je povedala glavna organizatorka, direktorica Netvizije Barbara Novak.

 Zadovoljni s prireditvijo: župan Bleda Janez Fajfar, nemška veleposlanica v Sloveniji Anna Elisabeth Prinz in organizatorka Čarobnega dne Barbara Novak.

 

Čudovito vzdušje, polno pozitivne energije, dobre glasbe in različnih dejavnosti so nadgradile še tradicionalne blejske slaščice; seveda ni manjkalo kremšnit, obiskovalci so se sladkali še s čokoladami Dorina, ter plesali z zvezdnikom dneva: dinozavrom iz Arboretuma Volčji potok.

 

 

Ne samo, da je maskota zabavala staro in mlado, hkrati je napovedala še prihodnji Čarobni dan, ki bo prav v Arboretumu, in sicer v nedeljo, 31. avgusta!

 

Avtorja fotografij: Jana Šnuderl in Sašo Radej

...

...

...

Najbolj čaroben začetek pouka

(Čarobni dan Arboretum 2013)

3.9.2013

Predvčerajšnjim, na zadnjo počitniško nedeljo, smo z vašo pomočjo zopet pričarali Čarobni dan, ki je narisal nasmehe na obraze skoraj 20 tisočim obiskovalcem iz vse Slovenije. Vsem obiskovalcem prireditve se zahvaljujemo za obisk in upamo, da ste skupaj z nami ponovno preživeli prekrasen dan poln dogodivščin, o katerih se bodo naši malčki pogovarjali s svojimi prijatelji v vrtcih in šolah. Še bolj pa se zahvaljujemo vsem sodelujočim pokroviteljem in partnerjem, klubom, društvom in vsem ostalim za ves trud, ki ste ga vložili v svojo predstavitev. Želimo si, da ste bili z organizacijo prireditve zadovoljni in vam je predstavitev odlično uspela. Vsako kritiko in pohvalo bomo vzeli kot zagon za naprej; pohvalo, da se trudimo še bolj in kritiko kot dobronamerno pripombo, ki se jo bomo trudili na naslednjem dogodku odpraviti.

 


S soncem obsijan dan v Arboretumu Volčji Potok je na Čarobni dan privabil številne slovenske družine.

 

Z veseljem vam prilagam nekaj »drobtinic«, če ste jih slučajno zamudili :)

 


Poslanstvo Čarobnega dne je druženje za vse družine; v lepem, naravnem ambientu s pestrim programom. Čarobni dan v Arboretumu je tako včeraj več kot uspel.

 

Številni znani nastopajoči

Čarobni oder so zavzeli številni nastopajoči, od malo manj poznanih in bodočih potencialnih pevskih zvezd do pevk in pevcev, ki jih je poznal vsak obiskovalec. Med drugimi so zapele tudi Kataya, Zala Ribič Djurić, Nika Zorjan, Rebeka Dremelj, Alya, Nuša Derenda, Alenka Gotar, … tudi plesalo se je z različnimi plesnimi skupinami in se zavrtelo na harmonike, katerih mehe so vlekli člani poznanega Ansambla Pustotnik.

 


Rebeka Dremelj, Nika Zorjan, Nuša Derenda, Kataya, Alenka Gotar in Alya je samo nekaj imen, ki so s svojim nastopom razveselila družine.

 

Upihnili pa smo tudi svečke za rojstni dan Čarobnega dneva, ki je samo na tem mestu potekal že petič in bo tudi v prihodnje poskrbel za vseslovenske družinske zabave. Glavna organizatorka Čarobnega dne in direktorica podjetja Netvizija Barbara Novak je povedala: "V parku Arboretuma Volčji Potok se je naslikal pravi družinski praznik. Čarobni dan je bil res čaroben! Čarobna pa je bila tudi številka obiskovalcev, ki se je zabavala na že 15. Čarobnem dnevu."

 


V slavnostno torto sta zarezala organizatorka Čarobnega dne Barbara Novak, Netvizija in Marjan Šarec, župan Kamnika.

 

Avtor fotografij: Žare Modlic

Nasvidenje prihodnjič!

Ekipa Čarobnega dne

Avtorji: PROGMBH.com / vreme VP, K, Ljželimo si
v letu 2021: