Nastopajoči


ALENKA GOTAR je operna pevka, ki je po svoji uspešni operni karieri združila svoj operni glas z elementi popa in se v hipu zasidrala na slovenski glasbeni sceni. Uspešno je zastopala Slovenijo na izboru za Pesem Evrovizije 2007 in naši državi kot priborila tudi finale. Alenka Gotar, profesorica petja in avtorica skladb, je vsestranska ženska, ki zna očarati. Na odru, opernem ali pop, z izjemno širokim repertoarjem skladb ter s prefinjenim občutkom podajanja glasbe, nikogar ne pusti hladnega.

 

 

 
 

 

 

KATARINA MALA je mali šišenski poprček, nova pridobitev na slovenski glasbeni sceni. Lansko poletje nas je razveseljeval njen prvi singel Ciao ciao, podkožna pesem, z lahkotno izpovedjo, kateri je sledila pesem, ki govori o večnih težavah z odvečnimi kilogrami - Kavbojke. Po uvodnem prodoru na sceno so se stvari začele odvijati zelo hitro, prišle so ponudbe za sodelovanje s producenti, pa tudi z uveljavljenimi domačimi glasbeniki. Tokrat se vrača na Čarobni dan še s tretjim singlom Bombon, ki bo za vse nas čisto presenečenje.

 

 

 
 

 

 

NINO je svojo glasbeno pot začel pri šestih letih. Poleti 2005 se je s prvo avtorsko pesmijo Ognjeni ples predstavil na festivalu Pesem poletja. Čez dve leti je izdal svojo novo pesem Moja mala. Pesem je kmalu pristala na najvišjih stopničkah glasbenih lestvic, z njo je kot gost nastopil tudi na koncertu Jana Plestenjaka. Za veliko uspešnico Mi Amore je posnel svoj prvi videospot. Poleg tega, da nadaljuje izobraževanje na Akademiji za glasbo v Ljubljani, nastopa z uspešnicami kot so Noro sva zaljubljena, Prijateljstvo, žal mi je,…

 

 

 
 

 

 

NATAŠA MADJAR ni neznano ime na domači sceni, saj ima za seboj kar nekaj samostojnih projektov. Za seboj ima tri samostojne albume, na katerih so bile uspešnice, kot so: Hvala ti, mama, Ljubim samo tebe, Pokliči me in še nekatere, ki so se zasidrale v srca poslušalcev. Glasba, s katero se ukvarja že od malih nog, jo vsakodnevno napolnjuje z energijo in si življenja brez nje in brez odrskih luči ne predstavlja več.

 

 

 
 

 

 

JAY DANCE STUDIO vodi Jernej Šerjak, priznan plesni strokovnjak, ki se s plesom ukvarja že 20 let. Je večkratni državni, evropski in svetovni prvak v hip-hopu in show dance-u. Poleg odličnih rezultatov v svoji plesni karieri si Jernej kot velik dosežek šteje tudi sodelovanje s pop divo Mariah Carey.

 

 

 
 

 

 

ANSAMBEL SLOVENSKI POZDRAVI je svojo pot začel jeseni 2008 na Selu pri Bledu, kjer se člani še danes dobivajo in po večini zelo zagreto, včasih pa tudi bolj lenobno, preigravajo skladbe že uveljavljenih slovenskih ansamblov in se tako urijo za nastope, ki jih nikoli ni dovolj. Srce jim bije v ritmu polke in valčka pa tudi rock'n'rolla in sambe.

 

 

 

 

 

ALEKSANDRA VOVK - Mlado nadarjeno 11-letno pevko glasba spremlja že od rojstva. Zmagovalka že kar nekaj glasbenih tekmovanj, veliko nastopa na različnih prireditvah, še posebej jo veseli nastopati skupaj s plesno skupino Moj klub Bled, saj zelo rada pleše in se ukvarja s koreografijo. Aleksandra je sestrica uspešnega slovenskega avtorja in glasbenika Raaya, zato najrajši prepeva njegove skladbe in ker je že velikokrat nastopila s skladbami pevke April, jo mnogi poimenujejo kar Mini April.

 

 

 

 

FLORA LOTRIČ - 17-letna pevka je medijsko najbolj prepoznavna učenka Glasbenega studia Osminka. Zelo uspešno je nastopala v šovu TV Slovenija, Misija Evrovizija, kjer so izbirali predstavnika, ki bo zastopal Slovenijo na  Eurosongu 2012. Flori se je v omenjenem šovu izmed več kot 350 kandidatov uspelo uvrstiti med najboljših 5. Flora nastopa po celi Sloveniji in pripravlja svoj prvi CD, na katerem je tudi njena lastna skladba »Kakor zna le mati«. 

 

 

 

 

 

LINA KUDUZOVIĆ - Lina je decembra dopolnila 9 let in hodi v 4. razred. Decembra je tudi izdala svojo prvo ploščo s preprostim naslovom ¨Lina¨. Trenira košarko in obiskuje tečaj angleščine. Obožuje živali, še posebej konje. Rada se igra tudi z mlajšo sestrico Inayo. Igra klavir in rada riše, pomaga zbirati sredstva za pomoč otrokom in je v dobrodelne namene sodelovala že na več kot 15-ih prireditvah. Želi si, da bi jo glasba spremljala vse življenje. Dan začne s prepevanjem v kopalnici in tako ga tudi konča, ko si umiva zobke pred spanjem.

 

 

 

 

 

 

NUŠA DERENDA je pevka, katero je ljubezen do glasbe spremljala celo otroštvo. Sodelovala je v različnih pevskih zborih in med drugim svojega bodočega moža spoznala v glasbeni skupini, kjer je pela glavne vokale. Leta 1998 je zmagala v oddaji Orion s skladbo Vzemi me veter. Leta 1999 je prvič prejela nagrada za najboljšo pevko leta. V naslednjih dveh letih je posnela kar nekaj prečudovitih pesmi, ki so zmagovale na različnih festivalih in osvajale glasbene lestvice. Leta 2001 je na Evrosongu v Kopenhagnu s pesmijo Ne, ni res (Energy) zastopala slovenske barve in osvojila sedmo mesto. Uspehov in nagrad v naslednjih letih kar ni bilo konca in je poleg slovenskih osvajala tudi tuje oboževalce. Leta 2008 je Nuša praznovala 10. leto delovanja na slovenski glasbeni sceni in istega leta izdala tudi album Prestiž.

 

 

 

Internetni medijski pokrovitelji

logo_Med_over_net.gif logo_Najdi_si.gif logo_DJ_Slovenija.gif logo_Pozitivke_net.gif logo_UPC_Telemach.gif logo_Govori_se.gif logo_LN.gif

Medijski pokrovitelji

logo_Amicus.gif logo_Genion.gif logo_tv3_Medias.gif logo_Gorenjski_glas.gif logo_Videotop_LZ.gif logo_Videotop_MamaDojencek.gif logo_Videotop_Bravo.gif logo_Grazia.gif logo_Vse_za_zensko.gif logo_Druzina_60.gif logo_Domzalske_novice.gif logo_AdriaMedia_Lisa.gif logo_AdriaMedia_Lea.gif logo_AdriaMedia_Nova.gif logo_AdriaMedia_Story.gif logo_Viva.gif logo_Aplenca.gif logo_Revija_Zmajcek3.gif logo_Mama.gif logo_Zdrave_novice.gif logo_Moi_moi.gif logo_Kuzek.gif logo_Frkolin.gif logo_Cukec.gif logo_City_magazine.gif logo_Zivljenje.gif
želimo si
v letu 2021: