Prijava - kupon ugodnosti za prireditev


Kupon ugodnosti

Precej obiskovalcev svojih rezervacij od 6.5.2012 ni podaljšalo na dan 20.5.2012, zato je po ponovnih prijavah

ostalo še nekaj prostih mest

za pustolovski park in poletno sankanje na Straži.
Rezervacij ne sprejemamo več, na Stražo pa ste vsekakor vabljeni: pustolovski park obiščite ob 10h ali pa ob 16h (nikakor ne ob 13h), poletno sankanje na Straži pa si privoščite kadarkoli čez dan, razen ob 13h ne!


Pridobitev brezplačnega kupona (izpolnitev spodnjega prijavnega obrazca) za Čarobni dan, ki se bo odvijal v nedeljo, 20.5.2012, na Bledu, je pogoj za obisk celotnega čarobnega dogajanja na ta dan.

V kolikor pa želite na ta dan s tem kuponom pridobiti še dodatne ugodnosti za celo družino, ga imejte ves čas pri sebi na Čarobnem dnevu in ga dajte na vpogled na posameznih lokacijah, kjer so za vas pripravili popuste "1 vstopnica = 1 družina" oz. druge ugodnosti (ugodnosti veljajo le na ta dan):

 • Blejski grad
  (vstop na grad, 1 vstopnica = 1 družina, cena: 8 €)
 • Blejski fijakerji
  (družinska vožnja s kočijo po Bledu, 15 minut, cena: 20 €)
 • Pustolovski park Bled
  (Koren Sport, 1 vstopnica = 1 družina, cena: 25 €)
  Vstop v park je možen ob 10h, 13h in 16h.
  Kapaciteta parka je 80 oseb za 3 ure.
  Potrebna predhodna rezervacija na email prijavanaaktivnost@carobnidan.si, ki mora vsebovati (i) številko kupona, (ii) imena in priimke za v pustolovski park prijavljenih družinskih članov ter (iii) uro, ob kateri želite vstopiti v park.
  Vsi, ki nameravate obiskati pustolovski park, morate na blagajni kupiti tudi karto za žičnico oz. poletno sankanje (po spodnji ponudbi) ali pa se do parka odpraviti peš (cca 15 minut hoje).
  Vstopnino v park družine poravnajo z gotovino (!) ob vstopu v park, saj park nima POS terminala za plačilne kartice.
  Sankanje (spust s sankami) tik pred oz. takoj po obisku pustolovskega parka je časovno povsem ok. Skratka, če ste v pustolovskem parku od 13h do 16h, potem se za sankanje brez problema lahko prijavite za ob 12h oz. za ob 16h.
 • Poletno sankališče na Straži
  (Infrastruktura Bled, 1 vožnja z žičnico navzgor + 1 spust s sankami, cena: odrasli 4 €, otroci 5-14 let 2 €, kar predstavlja ceno s cca 50% popustom)
  Kapaciteta: vsako uro max. 80 oseb (od 12h dalje 60), odpre se ob 10h, zapre ob 18h (zadnja skupine prične torej ob 17h).
  Potrebna predhodna rezervacija na email prijavanaaktivnost@carobnidan.si, ki mora vsebovati (i) številko kupona, (ii) imena in priimke za sankanje prijavljenih družinskih članov ter (iii) uro, ob kateri želite pričeti s sankanjem.
  Na sankah lahko sedi 1 oseba (majhen otrok je lahko v naročju), max. hitrost je 40 km/h (uravnava jo voznik sank), za samostojno sankanje mora biti otrok star 5 let.
 • Tradicionalni prevoz na otok s "pletno"
  (cena: 10 € po osebi (redna cena 12 €), prvi otrok (do 15 let) 5 €, ostali otroci s kupona brezplačno)
  Vključuje polurni postanek na otoku, kjer lahko obiščete cerkvico z zvončkom želja. Pletnarji vas pričakujejo v Zdraviliškem parku, pod hotelom Park, na Mlinem in v veslaškem centru.
 • Mini golf Bled
  (cena: odrasli 2,5 €, otroci 2 € (upoštevan 50% popust))
  za hotelom Park, 3628 m2 površine, 18 igralnih polj v skupni dolžini 288 m (eden največjih v Evropi)
 • Turistični vlakec (zemljevid poti, urnik voženj)
  (vožnja z vlakcem okoli jezera, 1 vozovnica = 1 družina, cena: 3,5 €)

      

 

Poleg vsega naštetega pa boste na Čarobnem dnevu lahko tudi:

 • uživali ob pestrem dogajanju prireditve Čarobni dan na glavnem odru - glasbeni izvajalci, plesne delavnice ipd (oglejte si ) ter
 • se sproščali ob ustvarjalnih delavnicah ter športnih igrah ob jezeru.

Ves dan bomo tako preživeli v družbi vrhunskih glasbenikov, plesalcev in zabavljačev.

Prijavni obrazec

(izpolnitev obrazca vas NE zavezuje k nobenemu nakupu)

 


 

prijavni obrazec je bil 21.5.2012 odstranjen

 

Na e-poštni naslov, katerega boste vnesli v spodnji obrazec, vam bomo poslali link do vašega kupona za obisk Čarobnega dne in za koriščenje zgornjih ugodnosti, katerega boste odprli, natisnili na list papirja in prinesli s seboj na Čarobni dan.

 

V primeru slabega vremena prireditev ta dan odpade in bo prestavljena na kasnejši datum. Priporočamo, da si pred odhodom ogledate podstran .

 

Kontakt: info@carobnidan.si

Internetni medijski pokrovitelji

logo_Med_over_net.gif logo_Najdi_si.gif logo_DJ_Slovenija.gif logo_Pozitivke_net.gif logo_UPC_Telemach.gif logo_Govori_se.gif logo_LN.gif

Medijski pokrovitelji

logo_Amicus.gif logo_Genion.gif logo_tv3_Medias.gif logo_Gorenjski_glas.gif logo_Videotop_LZ.gif logo_Videotop_MamaDojencek.gif logo_Videotop_Bravo.gif logo_Grazia.gif logo_Vse_za_zensko.gif logo_Druzina_60.gif logo_Domzalske_novice.gif logo_AdriaMedia_Lisa.gif logo_AdriaMedia_Lea.gif logo_AdriaMedia_Nova.gif logo_AdriaMedia_Story.gif logo_Viva.gif logo_Aplenca.gif logo_Revija_Zmajcek3.gif logo_Mama.gif logo_Zdrave_novice.gif logo_Moi_moi.gif logo_Kuzek.gif logo_Frkolin.gif logo_Cukec.gif logo_City_magazine.gif logo_Zivljenje.gif
želimo si
v letu 2021: