Nastopajoči


Nuša Derenda

Nuša Derenda je pevka, katero je ljubezen do glasbe spremljala celo otroštvo. Sodelovala je v različnih pevskih zborih in med drugim svojega bodočega moža spoznala v glasbeni skupini, kjer je pela glavne vokale. Leta 1998 je zmagala v oddaji Orion s skladbo Vzemi me veter. Leta 1999 je prvič prejela nagrada za najboljšo pevko leta. V naslednjih dveh letih je posnela kar nekaj prečudovitih pesmi, ki so zmagovale na različnih festivalih in osvajale glasbene lestvice. Leta 2001 je na Evrosongu v Kopenhagnu s pesmijo Ne, ni res (Energy) zastopala slovenske barve in osvojila sedmo mesto. Uspehov in nagrad v naslednjih letih kar ni bilo konca in je poleg slovenskih osvajala tudi tuje oboževalce. Leta 2008 je Nuša praznovala 10. leto delovanja na slovenski glasbeni sceni in istega leta izdala tudi album Prestiž.

 

 

 

www.nusaderenda.com

Anika Horvat

Anika Horvat, v Kopru rojena pevka, je v svetu glasbe že od malih nog. Svojo prvo kaseto je posnela že v osnovni šoli. Z leti se je njena glasbena zvrst začela spreminjati in izpopolnjevati. Vpisala se je na glasbeno šolo - smer solo petje, prvi uspeh pa je prišel na festivalu MMS leta 1996, kjer je s pesmijo Lahko noč, Piran osvojila prvo mesto. Anika je še naprej izpopolnjevala tehniko petja in v naslednjih letih izdala več albumov. Leta 2000 je izdala peti samostojni album Čutim, da živim, na katerem so bile tri velike uspešnice Predala se ne bom, Ogenj in led in Čutim, da živim. Sanje so se ji uresničile, ko je začela sodelovati z Big Bandom RTV Slovenija, s katerimi je do leta 2007 posnela že dve plošči in napolnila Cankarjev Dom. Njena uspešnica Samo ti, je leta 2009 zmagala na Slovenski popevki in osvojila srca slovenskih poslušalcev.

 

 
 
 

 

www.anikahorvat.com

Katarina Mala

Dobra prijateljica otrok in Čarobnih dni nam bo predstavila spet novo hudomušno pesem s še bolj hudomušnim naslovom Kreditno sposobna. Po Ciao ciao, preozkih kavbojkah in mnogih bombonih, se je pevka odločila sarkastično predstaviti trenutno stanje v naši ljubi državi. Nismo čakali predolgo - katarina Mala se je tako v sodelovanju z raperjem Muratom poigrala z vsakdanjimi dogodivščinami povprečne Slovenke (in Slovenca!) Za to pesem pevka tudi rada pove, da so jo ustvarili sami kreditno nesposobni posamezniki. Na dogodku pa bomo seveda slišali tudi Ciao ciao in Kavbojke.

 

 
 

www.katarinamala.si

Alya

Alya se z glasbo ukvarja že od malega. Peti je začela že zelo zgodaj in je kot majhna deklica igrala klaviature ter ustvarjala svoje lastne pesmi. Kasneje je k sodelovanju povabila tudi glasbenike inštrumentaliste, ki sestavljajo kvaliteten band.
Alya je vrelec večne energije – je drzna, divja, temperamentna, seksapilna, simpatična in zelo dobra voznica. Prav takšno jo najdemo tudi na njenih koncertih - eksplozivno, energično in samozavestno.

 

 

S pesmijo Zlaži se mi se je pevka vrnila k bolj rockerskemu zvoku, ki ga je pospremila tudi s spremenjeno podobo! Mojstrica preobrazb se je odločila, da videz simpatične kratkolaske zamenja za ostrejši "look" z daljšimi in temnešimi lasmi!

 
 

 

www.alya.info

Ansambel Slovenski pozdravi

Kdo so Slovenski pozdravi? Sami gorenjci. Ansambel je zanetil Iztok Pesrl s Sela pri Bledu, ko je pred petimi leti začel iskati glasbenike, ki bi igrali v narodnozabavnem kvintetu. Zato mu še danes pripada naziv vodje ansambla. Igra harmoniko, klaviature in komponira, najbolj ponosen pa je trenutno na svoj studio v katerem nastajajo nove melodije. Valčka Jesenska pravljica in Šopek skrivnosti ter polko Z Jožetom na ples si že lahko poslušate na njihovi strani www.slovenski-pozdravi.si, pravkar pa je nastala še ena poskočna polka K ljub'ci na goro za katero se ansambel ravnokar pripravlja na snemanje videospota. Iztokova ljub'ca v ansamblu pa ni le harmonika, ampak tudi pevka Natalija Korošec. Narodno-zabavna glasba jo je osvojila ne dolgo nazaj, po službeni dolžnosti in tako postala njen vsakdanjik.

 

 

 

www.slovenski-pozdravi.si/ansambel.htm

Aynee

Slovenska kantavtorica se je udeležila že je mnogih slovenskih festivalov, kot sta Ema in dvakrat Slovenska popevka. Njena skladba Si to ti je bila izbrana na razpisu radia Val 202 - Imamo dobro glasbo. Na mednarodnem kantavtorskem festivalu Kantfest je bila nagrajena dvakrat: v letu 2011 s srebrno in v letu 2012 z zlato kanto.Trenutno pripravlja 3. avtorsko ploščo.
Nastopa s pomočjo looperja, ki ga je v Sloveniji uporabila med prvimi. Gre za elektronski snemalnik, na katerega v živo pred občinstvom posname ritmične zvoke, ki služijo za podlago skladbe. V svetu sta najbolja znana uporabnika looperja KT Tunstall in Ed Sheeran, v Sloveniji pa ga najbolj intenzivno promovira prav AYNEE.

 

 

www.aynee.net

Matevž Šavora

Matevž Šavora je čudežni deček z angelskim glasom.

 


Čarobni dan Lipica, april 2010

 

www.facebook.com/matevz.savora

Popsing

 

 

www.popsing.si

Demetra Malalan

Mladi pevki Demetri Malalan so se z zmago na šovu talentov odprla vrata v glasbeni svet in v zadnjih mesecih je uspešno zakorakala na samostojno pot. A ta je bila vse prej kot lahka.

 

 

Demetra pravi: “Spomnim se vsakega trenutka. Od začetka do konca. Mislim, da tega, kar sem doživela na X Factorju, ne bom nikoli pozabila. Vesela sem, da sem že pri 15 letih doživela nekaj takšnega, kot sem na tem šovu, in da sem osvojila naslov. Vmes je bilo veliko kriznih trenutkov, ampak s podporo staršev in prijateljev sem verjela vase in moj trud je bil tudi poplačan. Seveda pa bom vedno hvaležna mentorju Damjanu Damjanoviču, ki je igral pomembno vlogo v tej moji zgodbi.”

(povzeto po govori.se/domaci-traci/demetra-malalan-ne-bo-odnehala)

 

www.facebook.com/DemetraMalalan

Gašper Rifelj

Gašper Rifelj je rojen v Novem mestu leta 1990. Nase je prvič opozoril pred šestimi leti z zmago na glasbenem tekmovanju Hitmania. Leta 2009 je poizkusil svojo srečo na festivalu EMA. Med množico prijavljenih je bil izbran kot rezerva s skladbo Greva do neba. Pravo priložnost za prikaz svojih vokalnih sposobnosti je dobil septembra 2009, ko je nastopil na dveh večjih slovenskih festivalih zabavne glasbe: na Slovenski popevki v Ljubljani, na kateri je dosegel odlično 2. Mesto in na Narečni popevki v Mariboru.

 

 

Tudi leta 2010 je sodeloval na Slovenski popevki in se predstavil s skladbo Mozaik ter zasedel 3. Mesto. Za to skladbo je posnel tudi spodnji videospot

 

 

Pred časom se je udeležil televizijskega šova Misija Evrovizija in se kot edini moški predstavnik uvrstil v ?nale oddaje. Odziv gledalcev in poslušalcev je bil odličen in prejel je ogromno podporo publike. Gašper je bil tudi letos del Slovenske popevke 2012, kjer se je predstavil s skladbo Manj je več in s svojim nastopom navdušil občinsto, na koncu pa je poleg zvenečih imen slovenske glasbene scene dosegel 4. mesto.

Gašper obiskuje tudi konservatorij za glasbo, kjer študira klasično petje in klavir. Veliko časa preživi tudi za kitaro in ustvarja svojo glasbo. S svojo spremeljevalno ekipo izvajajo vse svetovne hite in glasbo iz šestdesetih. Posebnost njegovega benda je, violina in saksofon, kar da glasbi prav poseben pečat.

 

 

www.gasper-rifelj.com

Denis Chorchyp

Denis Porčić Chorchyp, Gorenjec, ki ga velika večina pozna kot člana nekdanje hip hop skupine Kocka iz Kranjske Gore, se je v zadnjih treh letih posvečal trem velikim projektom. Eden je bil izzid prve samostojne plošče, o kateri je razmišljal že pred skupino Kocka, ki se je na glasbeni sceni pojavila leta 2000, saj je Chorchyp že od malih nog velik oboževalec hip hop glasbe in predvsem 2Paca. V svoji mali sobi je še kot najstnik poslušal in prepeval njegove pesmi, stene imel polepljene z njegovimi slikami ter popisane z rimami, ki so vidne še danes. Ta pokojni raper ni le njegov vzornik v glasbi, temveč ga je s sporočili iz pesmi, kot pravi Denis, veliko naučil tudi za življenje samo. In ravno zato je še bolj ponosen na pesem in videospot, ki sta nastajala v sodelovanju s 2Pacovo spremljevalno skupino Outlawz. 'Honor&Respect' in slovenska različica 'Čast in spoštovanje' sta, poleg preostalih 12-ih pesmi, na glasbenem prvencu, ki ga je Chorchyp poimenoval 'Pot samuraja'.

 

 

www.facebook.com/chorchyp

David Grom

David Grom se je s petjem začel ukvarjati leta 2005, ko se je prijavil na oddajo ''Veseli mikrofon'' na eni izmed televizij kjer so iskali mlade talente, tam je v finalu zasedel drugo mesto. V tej oddaji ga je opazil producent, menedžer in direktor založbe GONG - Miki Šarac in mu dal možnost, da svoj talent pokaže tudi širši publiki.

 

 

www.davidgrom.com

Glasbeni studio Osminka

V glasbenem studiu Osminka se ukvarjajo z vsem, kar je povezano z glasbo, dejavnost pa izvajajo v naslednjih oddelkih:

 

OSMINKA – GLASBENA AGENCIJA vam lahko posreduje izvajalce na področju zabavništva od napovedovalcev, animatorjev, raznih plesnih in artističnih skupin, do vseh vrst glasbenih zasedb, manjših in večjih, medijsko manj ali bolj znanih, ki bodo popestrile vaš dogodek, zabavo, obletnico, poroko, maturantski ples, silvestrovanje, Abrahama itd.

 

OSMINKA – PRIREDITVE vam pomaga zasnovati, pripraviti, organizirati in izpeljati vašo prireditev, pa naj si bo to praznovanje rojstnega dne, obletnica, poroka, zasebna zabava itd. V skladu z vašimi željami vam pripravijo celotno idejno zasnovo dogodka in vam ga organizirajo ter izpeljejo tako, da boste vi uživali in vas ne bo skrbelo za brezhiben potek. Pripravljajo tudi koncerte in festivale mladih pevcev med katerimi sta najbolj znana festivala mladih pevskih talentov Male zvezde mikrofona in Zlati mikrofonček.

 

OSMINKA AVDIO IN VIDEO PRODUKCIJA vam nudi izdelavo in snemanje avtorske skladbe, reklame, posnamete lahko predstavitven CD ali CD z vašo najljubšo glasbo. Svoji najdražji osebi lahko zapojete njegovo najljubšo skladbo, ki vam jo posnamejo na CD, katerega lahko poklonite kot nepozabno darilo. Nudijo tudi snemanje videospotov in video reklam pod zelo ugodnimi pogoji. Nekaj že izdelanih videospotov si lahko ogledate na portalu Youtube, na naslednjih povezavah:

 

V OSMINKI – GLASBENI ŠOLI skrbijo za izobraževanje vseh generacij, od najmlajših do najstarejših, na področju glasbe, saj je njihovo vodilo:

 

»NIKOLI NI PREZGODAJ IN NIKOLI NI PREPOZNO!«

 

Otroke lahko vključite v programe MINI GLASBENE ŠOLE in sicer:

  • otroke stare od 3 do 5 let v program, ki se imenuje CICIBANOVE GLASBENE IGRALNICE
  • otroke stare od 5 do 7 let v program GLASBENE PRIPRAVNICE (petje, igranje na kljunasto flavto in Orffova glasbila, uglašene plastične cevi ali »boomwhakers« itd.)

INŠTRUMENTA:

  • KLAVIR IN VSE ELEKTRONSKE KLAVIATURE
  • KITARA (akustična, električna in bas kitara)
  • PREČNA FLAVTA

Najbolj dejaven je oddelek za PETJE, kamor lahko vključite otroke v skupinske ali individualne programe:

  • OSNOVE VOKALNE TEHNIKE (skupinski pouk)
  • SOLOPETJE (programi Basic, Performance, Media in Star), ki vključuje učenje pevske tehnike in vseh zabavne popularnih glasbene zvrsti ter muzikal in jazz. Učenci v oddelku za solopetje Zelo veliko nastopajo na raznih prireditvah pop celotni Sloveniji, s čimer si nabirajo dragocene izkušnje, za morebitno nadaljnje delovanje na tem področju.

KONTAKT:
Tel.: 041 650 936
E-mail: info@studio-osminka.si
Spletna stran: www.studio-osminka.si
Facebook: osminka.glasbenistudio

Tudi na Čarobnem dnevu na Bledu bomo lahko slišali nekaj njihovih najboljših učenk različne starosti.

 

www.studio-osminka.si

Jay Dance Studio

Jay Dance Studio vodi Jernej Šerjak, priznan plesni strokovnjak, ki se s plesom ukvarja že 20 let. Je večkratni državni, evropski in svetovni prvak v hip-hopu in show dance-u. Poleg odličnih rezultatov v svoji plesni karieri si Jernej kot velik dosežek šteje tudi sodelovanje s pop divo Mariah Carey.

 

 
 

 

www.jaydancestudio.si

 

Nagradna igra Bled 2013
vikend najem avtodoma!
želimo si
v letu 2021: