Prijava - kupon ugodnosti za prireditev


Kupon ugodnosti

Pridobitev brezplačnega kupona (izpolnitev spodnjega prijavnega obrazca) za Čarobni dan, ki se bo odvijal v nedeljo, 9.6.2013, na Bledu, je vaša vstopnica za obisk celotnega čarobnega dogajanja na ta dan.

 

V kolikor pa želite na ta dan s tem kuponom pridobiti še dodatne ugodnosti za celo družino, ga imejte ves čas pri sebi na Čarobnem dnevu in ga dajte na vpogled na posameznih lokacijah, kjer so za vas pripravili popuste "1 vstopnica = 1 družina" oz. druge ugodnosti (ugodnosti veljajo le na ta dan):

 • Blejski grad
  (vstop na grad, akcija 1 vstopnica = 1 družina je na dan 9.6.2013 spremenjena, saj ta vikend potekajo 7. srednjeveški dnevi na gradu, odrasli zato plačajo vstopnico, 8 € po osebi, otroci pa lahko s kuponom Čarobnega dne vstopijo brezplačno)
 • Blejski fijakerji
  (družinska vožnja s kočijo po Bledu, 15 minut, cena: 20 €)
 • Pustolovski park Bled
  (Koren Sport, 1 vstopnica = 1 družina, cena: 25 €)
  • Vstop v park je možen ob 10h, 13h in 16h.
  • Kapaciteta parka je 80 oseb za 3 ure.
  • Potrebna rezervacija termina z obrazcem, ki se nahaja na dnu te strani, v katerega vnesete številko kupona, ki ga kupite na portalu 1nadan.si. Brez predhodnega nakupa bo rezervacija možna šele v soboto po 14. uri.
  • Vsi, ki nameravate obiskati pustolovski park, morate na blagajni kupiti tudi karto za žičnico oz. poletno sankanje (po spodnji ponudbi) ali pa se do parka odpraviti peš (cca 15 minut hoje).
 • Poletno sankališče na Straži
  (Infrastruktura Bled, 1 vožnja z žičnico navzgor + 1 spust s sankami, cena: odrasli 4 €, otroci 5-14 let 2 €, kar predstavlja ceno s cca 50% popustom)
  • Kapaciteta: vsako uro max. 80 oseb (od 12h dalje 60), odpre se ob 10h, zapre ob 18h (zadnja skupine prične torej ob 17h).
  • Na sankah lahko sedi 1 oseba (majhen otrok je lahko v naročju), max. hitrost je 40 km/h (uravnava jo voznik sank), za samostojno sankanje mora biti otrok star 5 let.
  • Potrebna rezervacija termina z obrazcem, ki se nahaja na dnu te strani, v katerega vnesete številke kuponov (za vsako osebo 1 kupon), ki jih kupite na portalu 1nadan.si (otroški kupon / odrasli kupon). Brez predhodnega nakupa bo rezervacija možna šele v soboto po 14. uri.
 • Tradicionalni prevoz na otok s "pletno"
  (cena: 10 € po osebi (redna cena 12 €), prvi otrok (do 15 let) 5 €, ostali otroci s kupona brezplačno)
  Vključuje polurni postanek na otoku, kjer lahko obiščete cerkvico z zvončkom želja. Pletnarji vas pričakujejo v Zdraviliškem parku, pod hotelom Park, na Mlinem in v veslaškem centru.
 • Mini golf Bled
  (cena: odrasli 2,5 €, otroci 2 € (upoštevan 50% popust))
  za hotelom Park, 3628 m2 površine, 18 igralnih polj v skupni dolžini 288 m (eden največjih v Evropi)
 • Turistični vlakec (zemljevid poti, urnik voženj)
  (vožnja z vlakcem okoli jezera, 1 vozovnica = 1 družina, cena: 3,5 €)

      

 

Poleg vsega naštetega pa boste na Čarobnem dnevu lahko tudi:

 • uživali ob pestrem dogajanju prireditve Čarobni dan na glavnem odru - glasbeni izvajalci, plesne delavnice ipd (oglejte si ) ter
 • se sproščali ob ustvarjalnih delavnicah ter športnih igrah ob jezeru.

Ves dan bomo tako preživeli v družbi vrhunskih glasbenikov, plesalcev in zabavljačev.

Prijavni obrazec - prireditev

(izpolnitev obrazca vas NE zavezuje k nobenemu nakupu)

 

(obrazec odstranjen 25.6.2013)

 

Na e-poštni naslov, katerega boste vnesli v spodnji obrazec, vam bomo poslali link do vašega kupona za obisk Čarobnega dne in za koriščenje zgornjih ugodnosti, katerega boste odprli, natisnili na list papirja in prinesli s seboj na Čarobni dan.

V primeru slabega vremena prireditev ta dan odpade in bo prestavljena na kasnejši datum. Priporočamo, da si pred odhodom ogledate podstran .

 

 

 

Rezervacija termina - pustolovski park

Za obisk pustolovskega parka na dan prireditve Čarobni dan je potreben predhodni nakup kupona preko portala logo_1nadan.si.gif (nakup z eno od ponujenih plačilnih kartic placilne_kartice.gif ali Moneto) in takojšnja rezervacija termina s spodnjim obrazcem, saj se termini hitro polnijo.

Brez predhodnega nakupa kupona bo rezervacija možna šele v soboto po 14. uri.
Vnesete številko kupona AAAAAA, vstopnino pa plačate pri vstopu v pustolovski park. Plačilo možno le z gotovino.

Koriščenje kupona je možno le na dan prireditve!

V primeru dežja
se prireditev prestavi na kasnejši datum in plačan kupon se lahko vnovči tudi na ta datum ali pa se do tega datuma zahteva vračilo plačila.

 

 

(obrazec odstranjen 9.6.2013, ob 2:30 am)

 

Rezervacija termina - sankanje na Straži

Za obisk poletnega sankališča na Straži na dan prireditve Čarobni dan je potreben predhodni nakup kuponov (otroški kupon / odrasli kupon) preko portala logo_1nadan.si.gif  (nakup z eno od ponujenih plačilnih kartic placilne_kartice.gif ali Moneto) in takojšnja rezervacija termina s spodnjim obrazcem, saj se termini hitro polnijo.

Brez predhodnega nakupa kupona bo rezervacija možna šele v soboto po 14. uri.
Vnesete številko kupona AAAAAA, plačilo vozovnic pa opravite na sankališču.

Sankanje (spust s Straže) tik pred oz. takoj po obisku pustolovskega parka je časovno povsem ok. Skratka, če ste v pustolovskem parku od 13h do 16h, potem se za sankanje brez problema lahko prijavite za ob 12h oz. za ob 16h.

V kolikor boste želeli kupon izkoristiti pred uro, katero ste rezervirali, ali pa kasneje, bo to možno le, če bodo dopuščale kapacitete sankališča.

Koriščenje kupona je možno le na dan prireditve!

V primeru dežja
se prireditev prestavi na kasnejši datum in plačane kupon se lahko vnovči tudi na ta datum ali pa se do tega datuma zahteva vračilo plačila.

 

 

(obrazec odstranjen 9.6.2013, ob 2:30 am)

 

Nagradna igra Bled 2013
vikend najem avtodoma!
želimo si
v letu 2021: