Prijava - kupon ugodnosti za prireditev


Kupon ugodnosti - Čarobni dan Bled 2015

Pridobitev brezplačnega kupona (izpolnitev spodnjega prijavnega obrazca) za Čarobni dan, ki se bo odvijal v nedeljo, 24.5.2015, na Bledu, je vaša vstopnica za obisk celotnega čarobnega dogajanja na ta dan.

 

V kolikor pa želite na ta dan s tem kuponom pridobiti še dodatne ugodnosti za celo družino, ga imejte ves čas pri sebi na Čarobnem dnevu in ga dajte na vpogled na posameznih lokacijah, kjer so za vas pripravili popuste "1 vstopnica = 1 družina" oz. druge ugodnosti (ugodnosti veljajo le na ta dan):

 • Blejski grad logo_Blejski_grad.gif
  (vstop na grad, akcija 1 vstopnica = 1 družina, cena: 9 €)
 • Blejski fijakerji logo_Fijakerji.gif
  (družinska vožnja s kočijo po Bledu, 15 minut, cena: 20 €)
 • Pustolovski park Bled logo_Pustolovski_park_Bled.gif
  (Koren Sport, 1 vstopnica = 1 družina, cena: 25 €)
  • Vstop v park je možen ob 10h, 13h in 16h.
  • Kapaciteta parka je 80 oseb za 3 ure.
  • Potrebna rezervacija termina z obrazcem, ki se nahaja na dnu te strani.
  • Vstopnino v park družine poravnajo z gotovino ob vstopu v park, saj v parku nimajo POS terminala za plačilne kartice.
  • Vsi, ki nameravate obiskati pustolovski park, morate na blagajni kupiti tudi karto za žičnico oz. poletno sankanje (po spodnji ponudbi) ali pa se do parka odpraviti peš (cca 15 minut hoje).
 • Poletno sankališče na Straži logo_Infrastruktura_Bled.gif
  (Infrastruktura Bled, 1 vožnja z žičnico navzgor + 1 spust s sankami, cena: odrasli 4 €, otroci 5-14 let 2 €, kar predstavlja ceno s cca 50% popustom)
  • Kapaciteta: vsako uro max. 80 oseb (od 12h dalje 60), odpre se ob 10h, zapre ob 18h (zadnja skupine prične torej ob 17h).
  • Na sankah lahko sedi 1 oseba (majhen otrok je lahko v naročju), max. hitrost je 40 km/h (uravnava jo voznik sank), za samostojno sankanje mora biti otrok star 8 let.
  • Potrebna rezervacija termina z obrazcem, ki se nahaja na dnu te strani.
 • Tradicionalni prevoz na otok s "pletno" logo_Pletnarji_Bled.gif
  (cena: 10 € po osebi (redna cena 12 €), prvi otrok (do 15 let) 5 €, ostali otroci s kupona brezplačno)
  Vključuje polurni postanek na otoku, kjer lahko obiščete cerkvico z zvončkom želja. Pletnarji vas pričakujejo v Zdraviliškem parku, pod hotelom Park, na Mlinem in v veslaškem centru.
 • Mini golf Bled logo_Mini_golf_Bled.gif
  (cena: odrasli 2,5 €, otroci 2 € (upoštevan 50% popust))
  Ob Ljubljanski cesti med hoteloma Park in Lovec, v samem središču kraja že petdeset let stoji najstarejše in najatraktivnejše igrišče za mali golf v Sloveniji. Razprostira se na 3628 m2 površine, ima 18 igralnih polj v skupni dolžini 288 metrov in je največje betonsko igrišče v Evropi.
 • logo_Carman.gifTuristični vlakec (zemljevid poti, urnik voženj)
  (vožnja z vlakcem okoli jezera, 1 vozovnica = 1 družina, cena: 4 €)
  Trasa 2015: Parkirišče Seliše - Panorama - Mlino - Velika Zaka (Camping) - Mala Zaka (veslaški center) - Grajsko kopališče - Ledena dvorana - Parkirišče Seliše.
 • logo_Lokostrelstvo_LR_Bled.gifSrednjeveško lokostrelstvo
  (cena: 5 € za 20 strelov z lokom (običajno le 10 strelov))
  Streljanje s srednjeveškimi tradicionalnimi loki v veliki Zaki.
 • logo_Center_sporta_in_zabave_Bled.gifCenter športa in zabave na obali Blejskega jezera
  (50% popusta na določene aktivnosti - trampolin 15 min, 1,25 €, fun shooter 10 min, 1,25 €, najem kolesa 60 min, 2,50 €)
  Center športa in zabave na obali Blejskega jezera se nahaja v veliki Zaki.

 

              

 

Poleg vsega naštetega pa boste na Čarobnem dnevu lahko tudi:

 • uživali ob pestrem dogajanju prireditve Čarobni dan na glavnem odru - glasbeni izvajalci, plesne delavnice ipd (oglejte si ) ter
 • se sproščali ob ustvarjalnih delavnicah ter športnih igrah ob jezeru.

 

Ves dan bomo tako preživeli v družbi vrhunskih glasbenikov, plesalcev in zabavljačev.

 

Prijavni obrazec - prireditev

 

(izpolnitev obrazca vas NE zavezuje k nobenemu nakupu)

 

(obrazec odstranjen)

 

Na e-poštni naslov, katerega boste vnesli v zgornji obrazec, vam bomo poslali link do vašega kupona za obisk Čarobnega dne in za koriščenje zgornjih ugodnosti, katerega boste odprli, natisnili na list papirja in prinesli s seboj na Čarobni dan.

V primeru slabega vremena prireditev ta dan odpade in bo prestavljena na kasnejši datum. Priporočamo, da si pred odhodom ogledate podstran .

 

Rezervacija termina - pustolovski park

Za obisk pustolovskega parka na dan prireditve Čarobni dan je potrebna predhodna rezervacija termina. Vstopnino plačate pri vstopu v pustolovski park. Plačilo možno le z gotovino.

Koriščenje kupona je možno le na dan prireditve!

V primeru dežja
se prireditev prestavi na kasnejši datum
in rezervacija termina se NE prenese na naslednji vikend.

 

 

(obrazec odstranjen - s klikom na gumb "Preveri število prostih mest!" si lahko ogledate, v katerem terminu je smiselno obiskati pustolovski park, tj. kateri termini še niso popolnoma zasedeni)

 

Rezervacija termina - sankanje na Straži

Za obisk poletnega sankališča na Straži na dan prireditve Čarobni dan je je potrebna predhodna rezervacija termina. Plačilo vozovnic opravite na sankališču.

Sankanje (spust s Straže) tik pred oz. takoj po obisku pustolovskega parka je časovno povsem ok. Skratka, če ste v pustolovskem parku od 13h do 16h, potem se za sankanje brez problema lahko prijavite za ob 12h oz. za ob 16h.

V kolikor boste želeli kupon izkoristiti pred uro, katero ste rezervirali, ali pa kasneje, bo to možno le, če bodo dopuščale kapacitete sankališča.

Koriščenje kupona je možno le na dan prireditve!

V primeru dežja
se prireditev prestavi na kasnejši datum
in rezervacija termina se NE prenese na naslednji vikend.

 

 

(obrazec odstranjen - s klikom na gumb "Preveri število prostih mest!" si lahko ogledate, v katerem terminu je smiselno obiskati sankališče na Straži, tj. kateri termini še niso popolnoma zasedeni)

 

Internetni medijski pokrovitelji

 

logo_Med_over_net.gif logo_Ringaraja_net_2013.gif logo_Najdi_si.gif logo_DJ_Slovenija.gif logo_Pozitivke_net.gif logo_Govori_se.gif logo_Gugu_si.gif logo_LN.gif logo_Acenta_Sloveniaholidays_com.gif logo_Acenta_Informacija_net.gif logo_Penzionist_Info.gif logo_Domzalec_si.gif logo_Slo-link.si.gif

 

Medijski pokrovitelji

 

logo_Genion.gif logo_Tur_TV.gif logo_Aritmija_Media_Zenski_svet.gif logo_AdriaMedia_Lisa.gif logo_AdriaMedia_Lea.gif logo_AdriaMedia_Nova.gif logo_AdriaMedia_Story.gif logo_Viva.gif logo_Revija_Zmajcek3.gif logo_Mama.gif logo_Bodi_Eko_revija.gif logo_Moi_moi.gif logo_Cukec.gif logo_Bogastvo_zdravja.gif
želimo si
v letu 2021: