Prijava - družinska smučarska vozovnica


Pridobitev brezplačnega kupona za zimski Čarobni dan, ki se bo odvijal v nedeljo, 4.3.2012, v Kranjski Gori, (izpolnitev spodnjega prijavnega obrazca) je pogoj za obisk celotnega čarobnega dogajanja na ta dan.

V kolikor pa želite na ta dan s tem kuponom pridobiti še smučarske vozovnice za celo družino, oddajte sprintan kupon na blagajni smučišča v Kranjski Gori in za vse vozovnice skupaj odštejete 29 € (cena ene odrasle dnevne smučarske vozovnice). Ugodnost nakupa smučarskih vozovnic lahko koristijo družine, ki štejejo 2 odrasli osebi (starša) ter največ tri 3 otroke stare največ 14 let.

 

Bolj natančno: Ostali prijavljeni družinski člani (Partner/Otrok15, Otrok 1, Otrok 2 in Otrok 3) morajo biti s prijaviteljem družine v ustreznem sorodstvenem razmerju - v polje Partner/Otrok15 lahko vnesemo partnerja (mož/žena) ali pa svojega otroka, ki je star 15 ali več let, vsi ostali otroci (največ trije, vsi stari največ 14 let) pa morajo biti prijaviteljevi sinovi in hčere ali pa vsi vnuki in vnukinje, vendar od istih staršev.

 

Poleg smučanja boste na Čarobnem dnevu lahko tudi:

  • uživali ob pestrem dogajanju prireditve Čarobni dan na glavnem odru - glasbeni izvajalci, plesne delavnice ipd (oglejte si ) ter
  • se sproščali ob ustvarjalnih delavnicah ter zimskih športnih igrah na smučiščih na prireditvi.

V okviru Čarobnega dne bomo gostili tudi dve smučarski tekmi, Pokal ALPSKO MLEKO v sklopu smučarske šole URŠKA HROVAT, kjer bodo lahko nastopili vsi otroci vseh starosti (cenik in prijave na www.urskahrovat.si). Druga tekma pa bo pravcati smučarSKI IZZIV za odrasle, kjer se bodo starši pomerili z BOŠTJANOM ROMIHOM. Ves dan bomo tako preživeli v družbi vrhunskih glasbenikov, plesalcev, smučarjev in zabavljačev.

 

Prijavni obrazec

 

(odstranjen)

 

Na e-poštni naslov, katerega boste vnesli v spodnji obrazec, vam bomo poslali link do vašega kupona za nakup družinske smučarske vozovnice, katerega boste odprli, natisnili na list papirja in prinesli s seboj na Čarobni dan.

 

Družinsko smučarsko vozovnico boste lahko kupili na dan prireditve na blagajni RTC žičnice Kranjska Gora. Cena družinske smučarske vozovnice je 29 € in je veljavna le na dan prireditve.

 

Izpolnitev obrazca vas NE zavezuje k nakupu.

 

V primeru slabega vremena prireditev ta dan odpade in bo prestavljena na kasnejši datum. Priporočamo, da si pred odhodom ogledate podstran .

 

Kontakt: info@carobnidan.si
želimo si
v letu 2020: