Nastopajoči


GLASBENI STUDIO OSMINKA

V glasbenem studiu Osminka se ukvarjajo z vsem, kar je povezano z glasbo, dejavnost pa izvajajo v naslednjih oddelkih:

 

OSMINKA – GLASBENA AGENCIJA vam lahko posreduje izvajalce na področju zabavništva od napovedovalcev, animatorjev, raznih plesnih in artističnih skupin, do vseh vrst glasbenih zasedb, manjših in večjih, medijsko manj ali bolj znanih, ki bodo popestrile vaš dogodek, zabavo, obletnico, poroko, maturantski ples, silvestrovanje, Abrahama itd.

 

OSMINKA – PRIREDITVE vam pomaga zasnovati, pripraviti, organizirati in izpeljati vašo prireditev, pa naj si bo to praznovanje rojstnega dne, obletnica, poroka, zasebna zabava itd. V skladu z vašimi željami vam pripravijo celotno idejno zasnovo dogodka in vam ga organizirajo ter izpeljejo tako, da boste vi uživali in vas ne bo skrbelo za brezhiben potek. Pripravljajo tudi koncerte in festivale mladih pevcev med katerimi sta najbolj znana festivala mladih pevskih talentov Male zvezde mikrofona in Zlati mikrofonček.

 

OSMINKA AVDIO IN VIDEO PRODUKCIJA vam nudi izdelavo in snemanje avtorske skladbe, reklame, posnamete lahko predstavitven CD ali CD z vašo najljubšo glasbo. Svoji najdražji osebi lahko zapojete njegovo najljubšo skladbo, ki vam jo posnamejo na CD, katerega lahko poklonite kot nepozabno darilo. Nudijo tudi snemanje videospotov in video reklam pod zelo ugodnimi pogoji. Nekaj že izdelanih videospotov si lahko ogledate na portalu Youtube, na naslednjih povezavah:

 

V OSMINKI – GLASBENI ŠOLI skrbijo za izobraževanje vseh generacij, od najmlajših do najstarejših, na področju glasbe, saj je njihovo vodilo:

 

»NIKOLI NI PREZGODAJ IN NIKOLI NI PREPOZNO!«

 

Otroke lahko vključite v programe MINI GLASBENE ŠOLE in sicer:

  • otroke stare od 3 do 5 let v program, ki se imenuje CICIBANOVE GLASBENE IGRALNICE
  • otroke stare od 5 do 7 let v program GLASBENE PRIPRAVNICE (petje, igranje na kljunasto flavto in Orffova glasbila, uglašene plastične cevi ali »boomwhakers« itd.)

INŠTRUMENTA:

  • KLAVIR IN VSE ELEKTRONSKE KLAVIATURE
  • KITARA (akustična, električna in bas kitara)
  • PREČNA FLAVTA

Najbolj dejaven je oddelek za PETJE, kamor lahko vključite otroke v skupinske ali individualne programe:

  • OSNOVE VOKALNE TEHNIKE (skupinski pouk)
  • SOLOPETJE (programi Basic, Performance, Media in Star), ki vključuje učenje pevske tehnike in vseh zabavne popularnih glasbene zvrsti ter muzikal in jazz. Učenci v oddelku za solopetje Zelo veliko nastopajo na raznih prireditvah pop celotni Sloveniji, s čimer si nabirajo dragocene izkušnje, za morebitno nadaljnje delovanje na tem področju.

KONTAKT:
Tel.: 041 650 936
E-mail: info@studio-osminka.si
Spletna stran: www.studio-osminka.si
Facebook: osminka.glasbenistudio

Tudi na Čarobnem dnevu v Kranjski Gori bomo lahko slišali nekaj njihovih najboljših učenk različne starosti.

PREDSTAVITEV NASTOPAJOČIH PEVK

Med drugimi bodo nastopile:

 

NAJA VARL, 11 letna pevka s Hrušice, ki je maja 2012 osvojila vse možne nagrade na festivalu mladih pevskih talentov ZLATI MIKROFONČEK 2012 in seveda postala tudi skupna zmagovalka. Naja se solopetja v glasbenem studio Osminka uči tretje leto. Zmagala je tudi na festivalu Male zvezde mikrofona 2010, z lastno skladbo Pravljica za lahko noč, pa se je uvrstila na 4. mesto na festivalu FENS 2012. Za seboj ima številne nastope na različnih prireditvah, nekajkrat pa je nastopila tudi na televiziji. Na portalu Youtube si lahko ogledate tudi njena videospota za skladbi Naj ljubezen združi vse ljudi:

 

Naja Varl, Naj ljubezen združi vse ljudi

 

s katero je zmagala na Zlatem mikrofončku 2012 in njen nastop v novoletno oddaji Ujemi sanje, v kateri je nastopila z lastno skladbo Pravljica za lahko noč:

 

Naja Varl, Pravljica za lahko noč

 


Naja Varl, Zlati mikrofonček 2012


Naja Varl s strokovno žirijo na Zlatem mikrofončku 2012


Naja Varl

 

 

ŽELEZNIKAR KAJA, 13 letnica iz Bleda je vsestranska glasbenica, saj se poleg petja uči tudi igranja na klavir in violino. Na Zlatem mikrofončku 2012 je osvojila 1. nagrado po mnenju strokovne žirije v najstarejši kategoriji, 2. nagrado občinstva absolutno, s tem pa je osvojila drugo mesto v skupni razvrstitvi. Videospot skladbe Ne čakaj na maj, s katero je nastopila na Zlatem mikrofončku 2012:

 

 

železnikar Kaja, Ne čakaj na maj

 


Kaja Železnikar, Zlati mikrofonček 2012


Kaja Železnikar, Zlati mikrofonček 2012


Kaja Železnikar s strokovno žirijo na Zlatem mikrofončku 2012

 

 

9 letna TAŠA MIHELČIČ, iz Lesc je najmlajša pevka, ki je bila nagrajena na tekmovanju mladih pevskih talentov Zlati mikrofonček 2012, osvojila pa je vse tretje nagrade. Bila je tretja po izboru strokovne žirije, tretja na podlagi glasovanja občinstva in skupno. Je zelo talentirana in ogromno nastopa. Sodelovala je na Čarobnem dnevu na Bledu in v Arboretumu, na Otroškem in SILA bazarju v Ljubljani, na številnih koncertih in nastopih v okviru GS Osminka, na TV snemanjih božičnih, novoletnih in drugih oddaj. Ima že svojo lastno skladbo z naslovom Čudna bolezen, s katero je bila sprejeta in je z njo uspešno nastopila na festivalu FENS 2012.

Za skladbo Mojčina pesem, s katero je prepričala strokovno žirijo in občinstvo na Zlatem mikrofončku 2012, ima posnet tudi zelo lep videospot.

 

 

Taša Mihelčič, Mojčina pesem

 

Komaj 8 letna, je na novoletnem koncertu GS Osminka, decembra 2011, kot učenka 1. razreda solopetja, z angelskim glasom zapela zahtevno pesem Ave Maria. Posnetek tega nastopa v živo si lahko pogledate na spodnjem posnetku.

 

 

Taša Mihelčič, Ave Maria

 


Taša Mihelčič, Zlati mikrofonček 2012


Taša Mihelčič na podelitvi nagrad s pevko Claudijo, članico strokovne žirije - na Zlatem mikrofončku 2012


Taša Mihelčič, FENS 2012

 

 

PIA KAVČIČ, 11 letna pevka iz Lancovega je osvojila vse druge nagrade na festivalu mladih pevskih talentov ZLATI MIKROFONČEK 2010, odlično drugo mesto po mnenju strokovne žirije v srednji kategoriji pa je osvojila tudi na zadnjem Zlatem mikrofončku 2012. Solopetja se uči tretje leto, zelo veliko nastopa, posneta pa ima tudi že i dva videospota in sicer za skladbo Zbudi se, dobri princ:

 

 

Pia Kavčič, Zbudi se, dobri princ

 

in Leiserieselt der schnee (tradicionalna zimska Božična pesem):

 

 

Pia Kavčič, Leiserieselt der schnee (tradicionalna zimska Božična pesem)

 


Pia Kavčič, Zlati mikrofonček 2012


Pia Kavčič, Zlati mikrofonček 2012


Pia Kavčič, s podelitve nagrad na Zlatem mikrofončku 2012

 

 

ANA SKUMVAČ, 12 letna pevka iz Zgornih Gorij je svoj prvi večji nastop imela na Prvem glasku Gorenjske 2008, kjer je osvojila 1. nagrado strokovne žirije in 2. nagrado občinstva. Ta uspeh jo je spodbudil, da se je s solopetjem začela resno ukvarjati in se tretje leto uči solopetja v GSO. Nastopila je na pokalu Vitranc 2012, na poročnem sejmu na Jesenicah 2011 in 2012, bila gostja na Zlatem mikrofončku 2012, slišali smo jo na Čarobnem dnevu v Arboretumu in na Bledu 2012, nastopila je na Otroškem in SILA bazarju 2012 v Ljubljani, številnih nastopov na raznih drugih prireditvah in tudi TV oddajah pa se je že ogromno nabralo. S svojim značilnim močnim glasom, ki spominja na najboljše črnske pevke, jo ob marljivem in vztrajnem delu čaka uspešna pevska kariera. Njen videospot za skladbo Make you feel my love si lahko ogledate na:

 

 

Ana Skumvač, Make you feel my love

 

Skupaj z Aleksandro Vovk pa sta posneli razigran videospot za skladbo JE VEUX:

 

 

Ana Skumvač in Aleksandra Vovk, JE VEUX

 


Ana Skumvač, Čarobni dan Arboretum 2012


Ana Skumvač In Aleksandra Vovk, razglasitev zmagovalcev Pokal Vitranc 2012


Ana Skumvač In Aleksandra Vovk, Čarobni dan Arboretum 2012

 

 

RESMAN ANJA, 15 letna pevka iz Srednje Dobrave je dolga leta trenirala umetnostno drsanje, kjer je bila zelo uspešna. V zadnjem razredu osnovne šole je drsalke zamenjala za mikrofon in tudi za njim se zelo dobro znajde, saj je na Zlatem mikrofončku 2012 je osvojila 2. nagrado po mnenju strokovne žirije v najstarejši kategoriji, uspešno pa nastopa na raznih, tudi zelo odmevnih prireditvah. Lani je nastopila na pokalu Vitranc.

 


Anja Resman, Zlati mikrofonček 2012


Anja Resman, Zlati mikrofonček 2012


Anja Resman s strokovno žirijo na Zlatem mikrofončku 2012

 

 

DROBNIČ TEA, 16 letna Tržičanka je odlična mlada vokalistka, ki ima kljub mladosti v svojem repertoarju številne skladbe, od katerih je precej zelo zahtevnih. Na Čarobnem dnevu v Kranjski Gori bo predstavila pester izbor skladb od Eurosonga do tujih in domačih uspešnic. Njen videospot za skladbo Do neba si lahko ogledate na:

 

 

Drobnič Tea, Do neba

 


Tea Drobnič, Otroški Bazar 2012

 

 

9 letna JANJA JESENKO, iz Radovljice je najmlajša, izmed pevk GSO, ki bodo nastopile na ČD v Kranjski Gori. Za seboj ima že toliko nastopov na raznih prireditvah in TV snemanjih, kot kakšna odrasla pevka. Je zelo samozavestna ter se na odru odlično počuti in resnično uživa, kar se vidi po njenih nastopih. Tudi repertoar je kljub njeni mladosti zelo obširen, rada pa prepeva vse skladbe od otroških in mladinskih do uspešnic njenih odraslih vzornic. Opravila je zahtevno avdicijo in nastopila na Zlatem mikrofončku 2012,nastopala je na Otroškem in SILA bazarju 2012 v Ljubljani, na Čarobnem dnevu v Arboretumu in na Bledu ter na številnih drugih nastopih V okviru glasbenega studia Osminka. Poleg petja se že tretje leto uči tudi igranja na klavir. Tudi ona ima že svoj videospot in sicer za skladbo Dežela branja, ki si ga lahko ogledate na:

 

 

Janja Jesenko, Dežela branja

 


Janja Jesenko, Otroški Bazar 2012


Janja Jesenko, silvesterska otroška oddaja Net Tv

 

 

ANJA JERALA, 14 letna pevka iz Kranja je na tekmovanju mladih pevskih talentov Zlati mikrofonček 2010 osvojila 3. nagrado strokovne komisije v srednji kategoriji. Na nastopih se najbolje počuti v skupini, vedno bolj pogosto pa nastopa tudi kot solistka. S skupino Osminka je nastopala na pokalu Vitranc 2012 in na Čarobnem dnevu 2012 na Bledu. Ima že izkušnje iz profesionalnega snemalnega studia, kjer je posnela pesmi Dedek Naš in ponarodelo Srečo na vrvici.

 

 

Anja Jerala, Sreča na vrvici

 


Anja Jerala, prvi trije v srednji kateogriji, Zlati mikrofonček 2010


Anja Jerala med novoletnim konvcertom GS Osminka

 

 

ŠMIT TAMARA, 13 letna pevka iz Bleda je uspešno opravila avdicijo za Zlati mikrofonček 2012, kjer je potem tudi uspešno nastopila. Zelo rada nastopa v duetu in skupini, za seboj pa ima tudi kar nekaj solističnih, med katerimi je najbolj ponosna na nastop na pokalu Vitranc 2012 in na Čarobnem dnevu 2012 v Arboretumu in na Bledu Njen videospot za skladbo Šuštarski most si lahko ogledate na:

 

 

šmit Tamara, Šuštarski most

 


Tamara Šmit, 13 letna pevka z Bleda


Tamara Šmit, Zlati mikrofonček 2012

 

 

Skupino OSMINKA XS sestavlja 7 deklet in en deček v starosti od 9 do 11 let. Skupinica je prisotna na vseh prireditvah, kjer sodeluje glasbeni studio Osminka, saj s svojim razigranim, sproščenim in ubranim nastopom, vedno znova navduši prisotne poslušalce. Na Čarobnem dnevu v Kranjski Gori bodo skupino Osminka XS zastopale: Janja Jesenko, Pia Kavčič, Taša Mihelčič in Naja Varl.

 


Skupina Osminka XS na zimskem Čarobnem dnevu v Kranjski Gori, 26.1.2013

 


Osminka XS v polni zasedbi, silvesterska otroška oddaja Net Tv


Osminka XS v polni zasedbi, silvesterska otroška oddaja Net Tv

 

Videospot za lastno priredbo znane zimske skladbice Frosty the snowman, s katero so decembra 2012 nastopili v novoletni TV oddaji Ujemi sanje si lahko ogledate na:

 

 

Osminka XS, Frosty the snowman

 

Odlomke nastopa ob otvoritvi »Slovenske kmetije« v ZOO Ljubljana, lahko pogledate na:

 

 

Osminka XS, nastop ob otvoritvi »Slovenske kmetije«

 


Osmnka XS


X-Mas Kvartet

ALEKSANDRA VOVK

Aleksandra je 12 letno dekle, rojena je na Jesenicah in živi v Mojstrani. Prihaja iz glasbene družine saj se z glasbo poklicno ukvarjata oba njena starša, starejši brat Aleš ljubiteljsko pa tudi brat Andraž. Aleksandra poje že od malega, saj se doma vedno dogajajo kakšne vaje ali pouk in je glasba del družinskega vsakdana. Na bolj odmevnih prireditvah je začela nastopati pri 6 letih, ko je nastopila v TV oddaji Mini turbo angels na TV Paprika, kjer se je uvrstila v finale. Prvi večji uspeh je doživela leta 2007, ko je nastopila na pevskem tekmovanju Prvi glasek Gorenjske 2007. S skladbico Mamica je kakor zarja je osvojila tretjo nagrado strokovne žirije in drugo nagrado občinstva.

 


Aleksandra Vovk, GG 2007 in GG 2008

 

Na istem pevskem tekmovanju je nastopila tudi naslednje leto 2008, kjer je poslušalce očarala z izvedbo Kekčeve pesmi. Osvojila je prvo mesto po izboru občinstva in drugo mesto po izboru strokovne žirije.

 

V letih 2009 in 2010 je najprej kot mala Gretl, kasneje pa kot Marta, sodelovala in nekaj desetkrat nastopala v mjuziklu Moje pesmi moje sanje.

 


Aleksandra Vovk, MPMS

 

Junija leta 2010 je zmagala na tekmovanju pevskih talentov v Celju, z izvedbo evrovizijske skladbe Satellite.

 

 

Aleksandra Vovk, Satellite

 

Veliko nastopa na raznih prireditvah z glasbenim studiem Osminka, precej pa tudi samostojno. Med drugim že štiri leta redno nastopa na pokalu Vitranc, lani je zapela ob razglasitvi zmagovalk na Zlati lisici. Vrsto let je glasbena gostja na prireditvi Kekčevi dnevi v Kranjski Gori, bila je gostja na festivalu Zlati mikrofonček 2010 in 2012, pela je na prireditvah Čarobni dan na Bledu in v Arboretumu Volčji potok, na otvoritveni slovesnosti v okviru akcije Punčka iz cunj, ki jo je organiziral slovenski UNICEF.

 


Aleksandra Vovk, Pokal Vitranc 2012 in Zlata lisica 2012


Aleksandra Vovk, Čarobni dan Bled in Čarobni dan Arboretum


Aleksandra Vovk, UNICEF

    
Aleksandra Vovk – Rockefeller Street     /     Euphoria

 

Sodelovala je v številnih televizijskih oddajah, z ekipo TV oddaje Ujemi sanje, pa je posnela tudi dva video spota:

 

 

Aleksandra Vovk, Kekčeva pesem

 

Aleksandra Vovk, Rockefeller street

 

Najbolj je ponosna na lastno skladbo SEJ JE VSEEN', ki jo je za nastop na FENSU 2012, posebej zanjo napisal njen starejši brat Aleš, bolj znan pod umetniškim imenom Raay. Na omenjenem festivalu je s to pesmijo osvojila 2. Nagrado.

 


Aleksandra Vovk, FENS 2012

 

 

Aleksandra Vovk, SEJ JE VSEEN'
(nastop v novoletni oddaji Ujemi sanje)

 

Poleg petja in plesa pa je tudi zelo uspešna športnica, saj intenzivno trenira namizni tenis, je ena najbolj perspektivnih mladih igralk pri nas in z najmlajšo reprezentanco deklet, zastopa slovenske barve na mednarodnih tekmovanjih.

 


Aleksandra igra namizni tenis

ČARODEJ TONI, MEDVED ČALAPINKO in ZAJČEK SPORTY

Čarodej Toni bo s svojimi točkami nasmejal tako otroke kot njihove odrasle spremljevalce. Tokrat se bo izkazalo, da sta zajček Sporty in medved Čalapinko precej nerodna čarovniška pomočnika, bo pa zato nastop čarodeja Tonija toliko bolj smešen. Ampak - dokazala bosta, da z najmlajšimi prav dobro zaplešeta ob svojih pesmicah.

 

PLES MASKOT

Ples z različnimi maskotami naših zvestih sponzorjev, brez katerih Čarobnega dne v taki obliki zagotovo ne bi bilo, je vedno ena boljših popestritev za otroke. Nikar ne zamudite različnih plesov, ki vas jih bomo naučili.

 

Internetni medijski pokrovitelji

logo_Med_over_net.gif logo_Najdi_si.gif logo_DJ_Slovenija.gif logo_Pozitivke_net.gif logo_UPC_Telemach.gif logo_Govori_se.gif logo_LN.gif

Medijski pokrovitelji

logo_Amicus.gif logo_Genion.gif logo_tv3_Medias.gif logo_Gorenjski_glas.gif logo_Videotop_LZ.gif logo_Videotop_MamaDojencek.gif logo_Videotop_Bravo.gif logo_Grazia.gif logo_Vse_za_zensko.gif logo_Druzina_60.gif logo_Domzalske_novice.gif logo_AdriaMedia_Lisa.gif logo_AdriaMedia_Lea.gif logo_AdriaMedia_Nova.gif logo_AdriaMedia_Story.gif logo_Viva.gif logo_Aplenca.gif logo_Revija_Zmajcek3.gif logo_Mama.gif logo_Zdrave_novice.gif logo_Moi_moi.gif logo_Kuzek.gif logo_Frkolin.gif logo_Cukec.gif logo_Zivljenje.gif
želimo si
v letu 2021: