Prijava - družinska smučarska vozovnica


Za ceno ene smučarske vozovnice smuča cela družina!

 

Pridobitev brezplačnega kupona za zimski Čarobni dan, ki se bo odvijal v nedeljo, 20.1.2013, v Kranjski Gori, (izpolnitev spodnjega prijavnega obrazca) je pogoj za obisk celotnega čarobnega dogajanja na ta dan.

V kolikor pa želite na ta dan s tem kuponom pridobiti še smučarske vozovnice za celo družino, oddajte sprintan kupon na blagajni smučišča v Kranjski Gori in za vse vozovnice skupaj odštejete 30 € (cena ene odrasle dnevne smučarske vozovnice). Ugodnost nakupa smučarskih vozovnic lahko koristijo družine, ki štejejo največ 2 odrasli osebi (starša ali starš+otrok) ter največ tri 3 otroke stare največ 14 let.

 

Bolj natančno: Ostali prijavljeni družinski člani (Partner/Otrok15, Otrok 1, Otrok 2 in Otrok 3) morajo biti s prijaviteljem družine v ustreznem sorodstvenem razmerju - v polje Partner/Otrok15 lahko vnesemo partnerja (mož/žena) ali pa svojega otroka, ki je star 15 ali več let, vsi ostali otroci (največ trije, vsi stari največ 14 let) pa morajo biti prijaviteljevi sinovi in hčere ali pa vsi vnuki in vnukinje, vendar od istih staršev.

 

Poleg smučanja boste na Čarobnem dnevu lahko tudi:

  • uživali ob pestrem dogajanju prireditve Čarobni dan na glavnem odru - glasbeni izvajalci, plesne delavnice ipd (oglejte si ) ter
  • se sproščali ob ustvarjalnih delavnicah ter zimskih športnih igrah na smučiščih na prireditvi.

Ves dan bomo tako preživeli v družbi vrhunskih glasbenikov, plesalcev, smučarjev in zabavljačev.

Prijavni obrazec

Če ste si pridobili kupon za 20.1.2013, je veljaven tudi 26.1.2013. Če ga ponovno odprete (klik na link do kupona), ga boste videli v novi obliki in z novim datumom.

 


(prijavni obrazec odstranjen, 27.1.2013)

 

Na e-poštni naslov, katerega boste vnesli v spodnji obrazec, vam bomo poslali link do vašega kupona za nakup družinske smučarske vozovnice, katerega boste odprli, natisnili na list papirja in prinesli s seboj na Čarobni dan.

 

Družinsko smučarsko vozovnico boste lahko kupili na dan prireditve na blagajni RTC žičnice Kranjska Gora. Cena družinske smučarske vozovnice je 30 € in je veljavna le na dan prireditve.

 

Izpolnitev obrazca vas NE zavezuje k nakupu.

 

V primeru slabega vremena prireditev ta dan odpade in bo prestavljena na kasnejši datum. Priporočamo, da si pred odhodom ogledate podstran .

 

Kontakt: info@carobnidan.si

Internetni medijski pokrovitelji

logo_Med_over_net.gif logo_Najdi_si.gif logo_DJ_Slovenija.gif logo_Pozitivke_net.gif logo_UPC_Telemach.gif logo_Govori_se.gif logo_LN.gif

Medijski pokrovitelji

logo_Amicus.gif logo_Genion.gif logo_tv3_Medias.gif logo_Gorenjski_glas.gif logo_Videotop_LZ.gif logo_Videotop_MamaDojencek.gif logo_Videotop_Bravo.gif logo_Grazia.gif logo_Vse_za_zensko.gif logo_Druzina_60.gif logo_Domzalske_novice.gif logo_AdriaMedia_Lisa.gif logo_AdriaMedia_Lea.gif logo_AdriaMedia_Nova.gif logo_AdriaMedia_Story.gif logo_Viva.gif logo_Aplenca.gif logo_Revija_Zmajcek3.gif logo_Mama.gif logo_Zdrave_novice.gif logo_Moi_moi.gif logo_Kuzek.gif logo_Frkolin.gif logo_Cukec.gif logo_Zivljenje.gif
želimo si
v letu 2021: