Prijava - družinska smučarska vozovnica


 

Za ceno ene smučarske vozovnice smuča cela družina!

 

Pridobitev brezplačnega kupona (izpolnitev spodnjega prijavnega obrazca) za zimski Čarobni dan, ki se bo odvijal v nedeljo, 19.1.2014, v Kranjski Gori, je pogoj za obisk celotnega čarobnega dogajanja na ta dan.

V kolikor želite na ta dan s tem kuponom pridobiti še smučarske vozovnice za celo družino, oddajte natisnjen spletni kupon na blagajni smučišča v Kranjski Gori in za vse vozovnice skupaj odštejete 31,50 € (cena ene odrasle dnevne smučarske vozovnice). Ugodnost nakupa smučarskih vozovnic lahko koristijo družine za največ 2 odrasli osebi (starša ali starš+otrok) ter največ tri 3 otroke stare največ 14 let.

 

Bolj natančno: Ostali prijavljeni družinski člani (Partner/Otrok15, Otrok 1, Otrok 2 in Otrok 3) morajo biti s prijaviteljem družine v ustreznem sorodstvenem razmerju - v polje Partner/Otrok15 lahko vnesemo partnerja (mož/žena) ali pa svojega otroka, ki je star 15 ali več let, vsi ostali otroci (največ trije, vsi stari največ 14 let) pa morajo biti prijaviteljevi sinovi in hčere ali pa vsi vnuki in vnukinje, vendar od istih staršev.

 

Poleg smučanja boste na Čarobnem dnevu lahko tudi:

  • uživali ob pestrem dogajanju prireditve Čarobni dan na glavnem odru, kjer vas bodo od 11. do 15. ure zabavali Nuša Derenda ter učenci glasbene šole Osminka.

Ves dan bodo na voljo tudi 2-urni tečaji smučanja in deskanja po čarobni ceni 10 € (potrebna predhodna spletna prijava).

Prijavni obrazec


(prijavni obrazec odstranjen, 27.1.2014)

 

Na e-poštni naslov, katerega boste vnesli v spodnji obrazec, vam bomo poslali spletno povezavo do vašega kupona za nakup smučarskih vozovnic, katerega boste odprli, natisnili na list papirja in prinesli s seboj na Čarobni dan.

 

Smučarske vozovnice za prijavljene družinske člane boste lahko kupili na dan prireditve na blagajni RTC žičnice Kranjska Gora. Prevzete smučarske vozovnice so veljavne le na dan prireditve.

 

Izpolnitev obrazca vas NE zavezuje k nakupu smučarskih vozovnic.

 

V primeru slabega vremena prireditev ta dan odpade in bo prestavljena na kasnejši datum. Priporočamo, da si pred odhodom ogledate podstran .

Internetni medijski pokrovitelji

 

logo_Med_over_net.gif logo_Ringaraja_net_2013.gif logo_Najdi_si.gif logo_DJ_Slovenija.gif logo_Pozitivke_net.gif logo_Kamnican_si.gif logo_Govori_se.gif logo_Gugu_si.gif logo_Slovenia_Holidays.jpg logo_Penzionist_Info.gif logo_Otroski_raj.gif

 

Medijski pokrovitelji

 

logo_Amicus.gif logo_Slovenske_zeleznice.gif logo_Genion.gif logo_Radio_Aktual.gif logo_Gorenjski_glas.gif logo_Domzalske_novice.gif logo_AdriaMedia_Lisa.gif logo_AdriaMedia_Lea.gif logo_AdriaMedia_Nova.gif logo_AdriaMedia_Story.gif logo_Dnevnik.gif logo_Viva.gif logo_Revija_Zmajcek3.gif logo_Mama.gif logo_Moi_moi.gif logo_Cukec.gif logo_City_magazine.gif logo_Bogastvo_zdravja.gif logo_Dedal_Dober_tek.gif logo_Dedal_Moj_pes.gif
želimo si
v letu 2021: