Šola smučanja


 

Ker je Čarobni dan prestavljen, bodo tudi
Čarobni tečaji izvedeni na nadomestni datum Čarobnega dne.

Potrebno bo osvežiti prijavo - odprite kupon za šolo smučanja in sledite navodilom. Lahko pa se prijavite na novo (če se še niste).

 

Čarobno učenje smučanja in deskanja

Na tej strani lahko preko spletnega obrazca prijavite svojega otroka na 2-urni tečaj učenja smučanja in deskanja za najmlajše po čarobni ceni 10 €. Pri prijavi izberite nivo znanja, ki najbolj ustreza znanju vašega otroka:

 • začetnik 1 - prvič se postavlja na smuči / desko,
 • začetnik 2 - pozna osnove, zna zaviti in se ustaviti, je že šel sam na vlečnico,
 • začetnik 3 - zna zavijati in se ustaviti brez t.i. pluženja.

Tečaj deskanja bo organiziran le za otroke, ki se prvič postavljajo na desko (snowboard).

Na spodnjem obrazcu izberite tudi enega od željenih terminov (9:00 - 10:45, 11:00 - 12:45, 13:00 - 14:45 oz. 14:00 - 15:45), katerega bomo pri razvrščanju v skupine poskušali upoštevati.

Prvim 100 prijavljenim otrokom v terminu 13:00 - 14:45 oz. 14:00 - 15:45 bomo v okviru dobrodelnosti Čarobnega dne omogočili 2-urni tečaj smučanja brezplačno.

V kolikor prijavljate na tečaj več otrok, prosimo, da prijavite vsakega otroka posebej. V kolikor bi želeli prijaviti vašega otroka na več terminov (10 € na posamezen termin), se to lahko dogovorite z vašim učiteljem smučanja na smučišču samem.

Obvezno !!!

 • Otrok, ki se prijavi v tečaj Začetnik 2 ali Začetnik 3
  mora imeti pri sebi kupljeno smučarsko karto
  (lahko v okviru pridobljenega kupona za vozovnice za celo družino).
 • Obvezna je uporaba smučarskih očal in čelade!
 • V kolikor nimate svoje smučarske opreme, si jo
  sposodite in preskusite še pred pričetkom tečaja!
  (v izposojevalnici se oglasite vsaj 1 uro pred pričetkom tečaja)
 • Na zbirno mesto pridite vsaj 10 minut pred pričetkom tečaja!

Zbirna mesta (meeting points)

 • Smučarska šola ASK Kranjska Gora
      
  meeting point: pri kozolcu (glej fotko) za hotelom Larix poleg žičnice Mojca 1,
  info za starše: 051 354 041 ali sola@ask-kg.com,
   
 • Smučarska šola Kekec

  meeting point (glej fotko) je pri spodnji postaji sedežnice Kekec, neposredno zraven okrepčevalnice Lačni Kekec,
  info za starše: 030 307 296 ali info@skischool-kekec.si,
   
 • Smučarska šola SkiSchool.si Kranjska Gora

  meeting point: bo označen z modro zastavo SkiSchool.si Kranjska Gora Meeting Point,
  info za starše: 04 588 18 10 ali info@skischool.si
   
 • Smučarska šola Urška Hrovat

  meeting point: v bližini info stojnice Čarobnega dne - le ta bo v bližini blagajne smučišča v Kranjski Gori (prodaja smučarskih vozovnic),
  info za starše: 041 660 349 ali info@urskahrovat.si
   

Prijavni obrazec za tečaj smučanja oz. deskanja

Prijave na tečaj bomo zbirali do vključno torka, 21.1.2014, skupine pa bodo formirane v četrtek, 23.1.2014. V posamezni skupini bo 8-10 prijavljenih otrok s podobnim predznanjem in približno enake starosti.

V kolikor že imate kupon za datum 19.1.2014, ga je potrebno ponovno aktivirati (za 26.1.2014) ali pa stornirati. Odprite kupon za šolo smučanja in sledite navodilom.

Do vključno petka, 24.1.2014, sprejemamo tudi nove prijave za šolo smučanja:

 


(prijavni obrazec odstranjen - sobota, 25.1.2014, ob 12:00)

 

Po opravljeni prijavi boste preko e-pošte dobili potrditev prijave in povezavo do spletnega kupona za tečaj (pazite, to ni povezava na kupon za Čarobni dan - za smučarske vozovnice).

Na tem spletnem kuponu bo v (četrtek, 23.1.2014) soboto, 25.1.2014, ob 12h že viden dodeljen termin tečaja ter v kateri skupini je vaš otrok. Glede na dodeljeno šolo smučanja si na tej strani poglejte, kje je njihovo zbirno mesto (meeting point).

Če ste zamudili rok za prijavo in želite, da se vaš otrok kljub temu udeleži tečaja, pridite do zbirnega mesta ene od na tej strani naštetih smučarskih šol in se dogovorite za termin tečaja. Če bo v skupinah še prostor, vas bodo z veseljem sprejeli.
 

Kontakt: info@carobnidan.si

  

Brezplačno učenje smučanja in deskanja za najmlajše

Veseli smo, da tudi v teh časih obstajajo ljudje in podjetja, ki delajo za ljudi in s srcem. Smučarska šola ASK Kranjska Gora, Smučarska šola Kekec, Smučarska šola SkiSchool.si Kranjska Gora in Smučarska šola Urška Hrovat so se prijazno odzvale našemu povabilu k dobrodelni akciji, da 100 otrokom omogočimo brezplačno učenje osnov smučanja in deskanja. Po zaslugi profesionalnih učiteljev omenjenih smučarskih šol bomo 100 otrokom naredili dan še zanimivejši, bolj čaroben in z eno izkušnjo več. Izkušnjo smučanja ali deskanja. In kar je najpomembneje, privabili bomo nasmeh na otroške obraze. Želimo si še več takih in podobnih akcij in se zahvaljujemo vsem štirim šolam, ker so pristopile k naši pobudi, da 100 otrokom omogočimo izkušnjo učenja smučanja s profesionalnim učiteljem.

 

logo_ASK.gif logo_SkiSchool.gif logo_SS_Kekec_KG.gif logo_SS_Urska_Hrovat.gif

 

Izposoja smučarske opreme

Smučarsko ali deskarsko opremo si lahko sposodite tudi v Smučarski šoli SkiSchool.si Kranjska Gora s 50% čarobnim popustom (cena s popustom je 9 €, potrebno je pokazati kupon za Čarobni dan).

Opreme ni mogoče rezervirati po telefonu ali internetu! Na voljo jo je veliko, vendar se lahko zgodi, da določenih številk smučarskih čevljev zmanjka! V tem primeru vas bodo napotili drugam, saj sta v Kranjski Gori še dve večji izposojevalnici smučarske opreme.

Internetni medijski pokrovitelji

 

logo_Med_over_net.gif logo_Ringaraja_net_2013.gif logo_Najdi_si.gif logo_DJ_Slovenija.gif logo_Pozitivke_net.gif logo_Kamnican_si.gif logo_Govori_se.gif logo_Gugu_si.gif logo_Slovenia_Holidays.jpg logo_Penzionist_Info.gif logo_Otroski_raj.gif

 

Medijski pokrovitelji

 

logo_Amicus.gif logo_Slovenske_zeleznice.gif logo_Genion.gif logo_Radio_Aktual.gif logo_Gorenjski_glas.gif logo_Domzalske_novice.gif logo_AdriaMedia_Lisa.gif logo_AdriaMedia_Lea.gif logo_AdriaMedia_Nova.gif logo_AdriaMedia_Story.gif logo_Dnevnik.gif logo_Viva.gif logo_Revija_Zmajcek3.gif logo_Mama.gif logo_Moi_moi.gif logo_Cukec.gif logo_City_magazine.gif logo_Bogastvo_zdravja.gif logo_Dedal_Dober_tek.gif logo_Dedal_Moj_pes.gif
želimo si
v letu 2021: