( Kako na Čarobni dan? )

Park Tivoli

Lokacija

Prireditev bo potekala v Ljubljani in sicer v parku Tivoli, na zelenih površinah in na igriščih v bližini Hale Tivoli.

 

Z avtom

Če prihajate iz štajerske ali dolenjske smeri, na severni obvoznici zapeljite na izhod Lj.-Bežigrad, Lj.-Center na Dunajsko cesto. Na koncu Dunajske ceste zavijete desno na Tivolsko in iz Tivolske pri prvem križišču desno, na Celovško. Park Tivoli je na vaši levi.

Če prihajate iz primorske smeri, na severni obvoznici zapeljite na izhod Lj.-Sever, Lj.-Center na Celovško cesto. Vozite skoraj do centra. Park Tivoli je na vaši desni, tik pred centrom mesta.

Če prihajate iz gorenjske smeri, na koncu avtoceste avtomatsko pridete na Celovško cesto in nadaljujete proti centru. Vozite skoraj do centra. Park Tivoli je na vaši desni, tik pred centrom mesta.

Parkiranje:

Avtomobilsko parkirišče je pri Hali Tivoli, kjer je parkiranje na dan dogodka brezplačno. Zaradi velikega števila obiskovalcev bo na dan dogodka parkiranje na parkiriščih Tivoli omejeno, zato vsem obiskovalcem priporočamo uporabo javnega prevoza.

Z avtobusom

Avtobusi 1, 3, 5, 7, 8 in 25 ustavijo na postaji Hala Tivoli. Prireditveni prostor je le nekaj minut stran.

 

Z vlakom

V Ljubljano večkrat dnevno vozi vlak. Za natančen vozni red preverite na www.slo-zeleznice.si.

Če v Ljubljano prihajate z vlakom, izstopite na glavni železniški postaji Ljubljana. Do prizorišča prireditve se lahko odpravite peš, kar vam bo vzelo približno 15 minut prijetne hoje.

 

S kolesom iz sistema Bicikelj

Najbližje postajališče samopostrežnega sistema izposoje koles Bicikelj je postaja št. 19. Prireditveni prostor je le nekaj minut stran.

 

Nastanitev

Pregledna ponudba vseh namestitev v Ljubljani.

 
 

Medijski pokrovitelji

Internetni medijski pokrovitelji

Partnerji