( Pogoji uporabe )

Splošni pogoji za pridobitev družinske vstopnice
za vstop na prireditev Čarobni dan Tivoli 2018
ter
splošni pogoji uporabe spletne strani www.carobnidan.si

 

Prireditev Čarobni dan Tivoli 2018 (v nadaljevanju: prireditev) organizirata ZAVOD ZAUPANJE, Brnčičeva ulica 13, 1231 Ljubljana-Črnuče, ter podjetje NETVIZIJA d.o.o., Cesta 20. julija 2c, 1410 Zagorje ob Savi (v nadaljevanju: organizatorja).

Prireditev se bo odvijala v parku Tivoli v Ljubljani v nedeljo, 10. junija 2018. Ta datum je javno objavljen na spletni strani www.carobnidan.si. Prireditev je družabne in dobrodelne narave, v prvi vrsti pa je namenjena družinam, ki želijo aktivno preživeti svoj prosti čas. V parku Tivoli se bodo v okviru prireditve odvijale različne delavnice, predstavitve in ponudba za otroke in starše. Osrednja nit prireditve pa je omogočiti 100 otrokom iz socialno ogroženih družin obiskovanje izvenšolskih dejavnosti (tenis, nogomet, angleščina ipd). Program prireditve bo objavljen na spletni strani www.carobnidan.si.

Prisotnost na prireditvi je brezplačna, obiskovalci pa kupone za različne aktivnosti in za vstop na prireditveni prostor s pripadajočim programom (v nadaljevanju: kupon), veljavne na dan prireditve, lahko pridobijo preko spletne strani www.carobnidan.si. Pridobitev kupona je pogoj za obisk prireditve.

Posameznik (v nadaljevanju: prijavitelj družine) lahko pridobi kupon oz. kupone ugodnosti za prireditev, če je, oz. če postane član Kluba Čarobni dan. To stori tako, da v prijavni obrazec (npr. na spletni strani) vnese svoje osebne podatke (ime in priimek, naslov, e-naslov, telefon, leto rojstva) ter osebne podatke o ostalih družinskih članih (ime in priimek, leto rojstva), za katere želi prejeti ugodnosti s kupona. Ostali prijavljeni družinski člani (Partner, Otrok 1, Otrok 2, Otrok 3 in Otrok 4) morajo biti s prijaviteljem družine v ustreznem razmerju po starem ali novem, sprejetem ali nesprejetem predlogu družinskega zakonika (družina, zakonska zveza, zunajzakonska skupnost, partnerska skupnost, zunajpartnerska skupnost). Omejitev je le, da se za kupon lahko prijavita največ 2 odrasli osebi, ki sta v ustreznem zgoraj definiranem razmerju, in otroci iz njune družine. Za kupon se lahko prijavita tudi dedek in babica s svojimi vnuki. Družinsko vstopnico za posamezno ugodnost, ki je del akcije "1 vstopnica = 1 družina", lahko na dan prireditve kupi le eden od prijavljenih družinskih članov, vstopnica pa velja le za tiste člane družine, ki so napisani na kuponu.

Obrazec je sprejet in s tem je tudi članstvo v Klubu Čarobni dan potrjeno, če je uporabnik pred oddajo obrazca na njem prostovoljno označil:

  • Seznanjen/a sem s Splošnimi pogoji uporabe spletne strani www.carobnidan.si (tj. s temi pogoji) in se z njimi strinjam.
  • Dovoljujem uporabo kontaktnih podatkov za pošiljanje predstavitvenih materialov, posebnih ponudb in drugih informacij o poslovanju Zavoda Zaupanje in podjetja Netvizija d.o.o.. Za namene kontaktiranja posameznik dovoljuje uporabo različnih komunikacijskih kanalov, kot npr.: telefon, pošta, elektronska pošta, SMS in drugo.
  • Dovoljujem obdelavo in razvrščanje podatkov, podanih na tem obrazcu, za namen raziskave trga, ciljno usmerjeno obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, npr. glede na starost, področje bivanja, spol ipd.
  • Dovoljujem uporabo fotografij in video posnetkov, na katerih sem jaz ali v obrazcu našteti družinski člani (otroci), posnetih na katerikoli prireditvi Čarobni dan, in sicer za objavo v tiskanih, elektronskih in spletnih medijih (medijskih) pokroviteljev ter soorganizatorjev prireditve ter njihovih brošurah ali publikacijah.
  • Dovoljujem posredovanje podatkov z obrazca največ dvem pokroviteljem prireditve pod (običajnimi) pogoji, opisanimi na strani pogoji uporabe za namene neposrednega ali spletnega trženja. Pokrovitelji morajo prejemnikom komercialnih sporočil omogočiti odjavo s seznama prejemnikov. Uporabnik lahko preko spletne strani Klub Čarobni dan (klub.carobnidan.si) od pokroviteljev tudi sam zahteva delni izbris ali izbris vseh podatkov z obrazca iz njihovih podatkovnih baz.

Vse naštete možnosti so ob odprtju/prejemu prijavnega obrazca neizbrane.

Soorganizator NETVIZIJA d.o.o. vodi, vzdržuje in nadzoruje zbirko osebnih podatkov posameznikov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (ZVOP-1, Uradni list RS št. 86/2004) ter Splošno uredbo EU o varstvu podatkov (Uredba EU 2016/679, ang. GDPR).

Navedene podatke lahko podjetje NETVIZIJA d.o.o. obdeluje do preklica privolitve posameznika oz. do časa, ko podatki več ne bodo služili svojemu namenu. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda in ažuriranja podatkov v zbirki, ter lahko od organizatorja zahteva trajno ali začasno prenehanje uporabe njegovih osebnih podatkov oz. izbris iz zbirke.

Splošni pogoji za pridobitev družinske vstopnice za vstop na prireditev Čarobni dan Tivoli 2018 ter Splošni pogoji uporabe spletne strani www.carobnidan.si so na voljo na spletni strani www.carobnidan.si.

Organizator ZAVOD ZAUPANJE si pridržuje pravico do odpovedi prireditve.

Organizator ZAVOD ZAUPANJE si pridržuje pravico do spremembe ali dopolnitve teh splošnih pogojev.

Lastnik domene carobnidan.si je podjetje NETVIZIJA d.o.o., Cesta 20. julija 2c, 1410 Zagorje ob Savi.

 

V Ljubljani, 7. maja 2018

 

Medijski pokrovitelji

Internetni medijski pokrovitelji

Partnerji