( Za medije - za objavo )

Vabilo na Čarobni dan - za medije - za objavo

(31. 5. 2019)

 

Vir (ta stran): www.carobnidan.si/park-tivoli-2019/za-medije-za-objavo

Slike, ki so v objavi, so dostopne v tej zip datoteki v boljši resoluciji.

 

 

Kam z otroki v nedeljo, 9. junija?
Na Čarobni dan v Ljubljano, v park Tivoli

 

Prestolnico bo v nedeljo, 9. junija 2019, zopet preplavil otroški živ-žav, in sicer v parku Tivoli, kjer bo potekal že 33. Čarobni dan, največja enodnevna brezplačna družinska prireditev v Sloveniji, že tretje leto zapored tudi v Ljubljani.

Zaradi razmočenega parka in vremenske napovedi s plohami je bil datum prireditve tokrat prestavljen z 2. junija na 9. junij.

Poleg številnih brezplačnih otroških delavnic in tisočerih drobnih nepozabnih doživetij bodo na glavnem odru dogajanje popestrile številne zvezde slovenske glasbene scene. Otroci se bodo lahko pobliže spoznali s konji, se slikali s pitonom, spoznavali glasbene instrumente, ustvarjali umetnine in se preizkusili v različnih športnih veščinah, kot so npr. borilni športi, badminton, športni poligoni itd.

 

 

In ker s praznimi želodčki ne moreš biti aktiven cel dan, bo v Čarobni gostilnici poskrbljeno za jedačo in pijačo ter malce počitka.

Čarobni dan ima že tradicionalno dobrodelno noto, Zavod Zaupanje bo namreč s pomočjo pokroviteljev in partnerjev številnim otrokom iz socialno ogroženih družin omogočil brezplačno obiskovanje obšolskih aktivnosti čez celo šolsko leto.

Poleg tega so organizatorji za vas pripravili številne ugodnosti s kuponom Čarobnega dne, zato na spletni strani www.carobnidan.si izpolnite prijavni obrazec, saj si boste le tako zagotovili npr. brezplačen prevoz z LPP po Ljubljani, vstop v različne muzeje za ceno ene vstopnice za vso družino itd. Več o ugodnostih in akciji 1 vstopnica = 1 družina na tej sicer brezplačni prireditvi boste izvedeli ob prijavi na spletni strani.

Kdor se je prijavil na Čarobni dan za 12. maja ali 2. junija in že ima kupon ugodnosti, se mu ni potrebno ponovno prijaviti in tiskati kupona. Preverite samo spremenjene datume za koriščenje ugodnosti na www.carobnidan.si.

V primeru slabega vremena bo prireditev prestavljena na 16. junij 2019.

 

Se vidimo na Čarobnem dnevu!

 

 

 

Medijski pokrovitelji

Internetni medijski pokrovitelji

Partnerji