Pravno obvestilo


Pogoji nakupa smučarskih vozovnic za smučišče Mariborsko Pohorje
v okviru dogodka zimski Čarobni dan 2010
ter
splošni pogoji uporabe spletne strani www.carobnidan.si

 

Dogodek zimski Čarobni dan 2010 (v nadaljevanju: dogodek) organizirajo ZAVOD ZAUPANJE, Brnčičeva 13, 1000 Ljubljana, MESTNA OBČINA MARIBOR, 2000 Maribor, NETVIZIJA d.o.o., Cesta 20. julija 2c, 1410 Zagorje ob Savi, in ŠPORTNI CENTER POHORJE d.o.o., Mladinska ulica 29, 2000 Maribor, (v nadaljevanju: organizatorji).

Dogodek se bo odvijal na smučišču Mariborsko Pohorje v nedeljo, 19. 12. 2010. Ta datum je javno objavljen na spletni strani www.carobnidan.si. Dogodek je družabne in humanitarne narave, v prvi vrsti pa je namenjen družinam, ki želijo aktivno preživeti svoj prosti čas. Na smučišču Mariborsko Pohorje se bodo v okviru dogodka odvijale različne delavnice, predstavitve in ponudba za otroke in starše. Osrednja nit dogodka je omogočiti 100 otrokom iz socialno ogroženih družin obiskovanje izvenšolskih dejavnosti (alpinistična šola, karate, odbojka, tečaji tujih jezikov ipd). Program dogodka je objavljen na spletni strani www.carobnidan.si.

Prisotnost na dogodku bo brezplačna, obiskovalci pa bodo smučarske vozovnice, veljavne na dan dogodka, lahko pridobili preko spletne strani www.carobnidan.si po simbolični ceni - za ceno ene vozovnice za odrasle, 29,50 €, lahko smuča cela družina.

Udeleženci dogodka pridobijo smučarske vozovnice, veljavne na dan dogodka, tako, da na spletni strani www.carobnidan.si vnesejo svoje osebne podatke in potrdijo, da se strinjajo s Pogoji uporabe spletne strani www.carobnidan.si (tj. s temi pogoji, ki opisujejo tudi pogoje nakupa smučarskih vozovnic za smučišče Mariborsko Pohorje v okviru dogodka). Oseba, ki izpolnjuje obrazec (v nadaljevanju: prijavitelj družine) na spletni strani www.carobnidan.si, v obrazec vnese svoje osebne podatke in osebne podatke ostalih družinskih članov, za katere želi pridobiti smučarske vozovnice. Ostali prijavljeni družinski člani morajo biti s prijaviteljem družine v sorodstvenem razmerju: mož, žena, sin ali hči. Smučarske vozovnice lahko na smučišču prevzame le prijavitelj družine (oče ali mati), pri tem pa mora predložiti osebne dokumente (lahko tudi zdravstvene izkaznice) vseh ostalih prijavljenih članov družine. Iz tako predloženih dokumentov mora biti razvidno, da gre za člane iste družine.

Na ta način bo smučarske vozovnice lahko kupilo le prvih 1000 družin, ki bodo prišle s kuponom, katerega pridobijo z zgoraj opisano spletno prijavo, in osebnimi/zdravstvenimi izkaznicami prijavljenih družinskih članov na blagajno smučišča na dan dogodka.

Z izpolnitvijo in oddajo prijavnega obrazca na spletni strani www.carobnidan.si prijavitelj družine in prijavljeni družinski člani soglašajo, da jim lahko organizatorji pošiljajo predstavitvene materiale, posebne ponudbe in druge informacije o svojem poslovanju.

Organizatorja NETVIZIJA d.o.o. in ZAVOD ZAUPANJE vodita, vzdržujeta in nadzorujeta zbirko osebnih podatkov posameznikov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (Uradni list RS št. 86/2004) in jih lahko uporabljata za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, izvajanje usmerjenega ciljnega oglaševanja ter za pošiljanje drugega reklamnega gradiva. Za namene kontaktiranja posameznik dovoljuje uporabo različnih komunikacijskih kanalov, kot npr.: telefon, pošta, elektronska pošta, SMS in drugo. Navedene podatke lahko organizatorja NETVIZIJA d.o.o. in ZAVOD ZAUPANJE obdelujeta do preklica privolitve posameznika oz. do časa, ko podatki več ne bodo služili svojemu namenu. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda in ažuriranja podatkov v zbirki ter lahko od organizatorja zahteva trajno ali začasno prenehanje uporabe njegovih osebnih podatkov oz. izbris iz zbirke.

Organizatorja NETVIZIJA d.o.o. in ZAVOD ZAUPANJE lahko v skladu s pogodbo med njima in pokrovitelji dogodka osebne podatke o sodelujočih posredujeta največ dvema pokroviteljema dogodka in soorganizatorju, ŠPORTNEMU CENTRU POHORJE d.o.o.. Na dogodek prijavljeni člani družin s potrditvijo teh pogojev eksplicitno in izrecno dovoljujejo uporabno njihovih osebnih podatkov tudi pokroviteljem dogodka za namene neposrednega trženja. Pokrovitelji lahko prejete osebne podatke uporabijo izključno za neposredno ali spletno trženje in morajo prejemnikom komercialnih sporočil omogočiti odjavo s seznama prejemnikov.

Pogoji nakupa smučarskih vozovnic za smučišče Mariborsko Pohorje v okviru dogodka Zimski čarobni dan 2010 ter splošni pogoji uporabe spletne strani www.carobnidan.si so na voljo na spletni strani www.carobnidan.si. Vsi prijavljeni družinski člani na dogodek s potrditvijo splošnih pogojev sprejemajo navedene pogoje sodelovanja ter potrjujejo, da so z njimi seznanjeni, in se zavezujejo k njihovemu upoštevanju.

Organizatorja NETVIZIJA d.o.o.in ZAVOD ZAUPANJE si pridržujeta pravico do odpovedi dogodka.

Organizatorja NETVIZIJA d.o.o.in ZAVOD ZAUPANJE si pridržujeta pravico do spremembe ali dopolnitve teh splošnih pogojev.

Lastnik domene carobnidan.si je podjetje NETVIZIJA d.o.o., Cesta 20. julija 2c, 1410 Zagorje ob Savi.

Družba NETVIZIJA d.o.o. je vpisana v register pri Okrožnem sodišču v Ljubljani pod številko vpisa 2008/28752. Družba je zavezana za plačilo DDV. Osnovni kapital: 7.500,00 €, matična številka: 3377849, ID za DDV: SI47273798, TRR: 10100-0045384743, odprt pri Banki Koper d.d..

 

Internetni medijski pokrovitelji

logo_Med_over_net.gif logo_Bolha2.gif logo_Bambino2.gif logo_DJ_Slovenija.gif logo_Govori_se.gif logo_Pozitivke_net.gif

Medijski pokrovitelji

logo_Tocka.gif logo_Amicus.gif logo_Slovenske_zeleznice.gif logo_Genion.gif logo_Radio_City.gif logo_Revija_Zmajcek3.gif logo_Videotop_LZ.gif logo_Videotop_MamaDojencek.gif logo_Videotop_Bravo.gif logo_Druzina.gif logo_AdriaMedia_Lisa.gif logo_AdriaMedia_Lea.gif logo_AdriaMedia_Nova.gif logo_AdriaMedia_Story.gif logo_Nedeljski_Dnevnik.gif logo_Viva.gif logo_Primorske_novice.gif logo_Dobro_jutro.gif logo_Panonija.gif logo_Pomurec.gif
želimo si
v letu 2021: