( Odzivi sodelujočih in odzivi obiskovalcev )

Odzivi sodelujočih in odzivi obiskovalcev

Odzivi ...

  • logo_Generali.gif

(9. 6. 2019)

Generali kot vseživljenjski partner vedno s posebno pozornostjo pristopi k projektom, ki ustvarjajo priložnosti za boljše življenje ter za bolj polno in kakovostno bivanje številnih ljudi. Čarobni dan poskrbi za ustvarjalnost brez meja in za nasmehe do ušes. Zadovoljni smo, ker smo letos z družinskimi kulinaričnimi ustvarjalnicami obiskovalcem ponudili zanimive izkušnje. Odziv je vsako leto odličen, zato že vrsto let z veseljem sodelujemo.

Svjetlana Almaš, vodja marketinga in odnosov z javnostmi
Generali d.d.

 
  • logo_Vitergin.gif

(9. 6. 2019)

Čarobni dan je odlična priložnost, da v prijetnem naravnem okolju z veliko igre in veselja predstavimo svojo znamko Vitergin. Sodelovali smo drugič in smo zadovoljni.

Oddelek marketinga
Ilirija d.o.o.

 
  • logo_Mali_tehnoved.gif

(9. 6. 2019)

Zahvaljujemo se vam za organizacijo lepega dogodka. Zelo smo srečni, da smo se vam pridružili in smo lahko pripravili odlične robotske delavnice za otroke. Spoznali smo veliko pridnih otrok, ki radi sestavljaj razne robotke in se tako skozi igro veliko naučijo. Upamo, da bomo v prihodnje še več sodelovali in bom imeli še veliko priložnosti, da otrokom skupaj omogočimo čim več možnosti za razvoj v prostem času.

Dmitry Ainutdinov, direktor
mali TehnoVed