Ustvarjalni natečaj "Mala barka - čoln na morju"


Nagrajenci ustvarjalnega natečaja "Mala barka - čoln na morju"

Ustvarjalni natečaj "Mala barka - čoln na morju" je na Čarobnem dnevu na Bledu, v nedeljo, 14. junija 2015, doživel epilog. 100 izbranih risbic smo razstavili na dogodku ter med njimi na glavnem odru izžrebali dve nagradi.

V kategoriji vrtci je nagrajeno risbico narisala Urška Paradiž iz vrtca Dravograd, enote Trbonje, in prejela nagrado 4 nočitve s polpenzionom v Family Hotelu Vespera na Malem Lošinju za celo družino.

 


 

V kategoriji šole je nagrajeno risbico narisal Beni Zakrajšek iz 1. c razreda I. OŠ Žalec in s tem prejel enodnevni Izlet in obisk Kvarnerja za cel razred.

  

Nagrajencem iskreno čestitamo in želimo lepe počitnice!

 

Prijava na ustvarjalni natečaj 

Prijavni obrazec

 

Obrazec ni več aktiven ...

 

Vabilo k sodelovanju

 

Ustvarjalni natečaj "Mala barka - čoln na morju"

 

Spoštovani mali ustvarjalci in male ustvarjalke ter mentorji in mentorice!

 

Zavod Zaupanje, organizator prireditev Čarobni dan, je za otroke vrtcev in 1. triade osnovnih šol pripravil ustvarjalni natečaj imenovan "Mala barka – čoln na morju", s katerim želimo otroke spodbuditi k ustvarjalnosti in razmišljanju, kako svoje občutke ob misli na počitnice ob morju preliti na papir. Otroke vabimo, da se za trenutek vživijo v čas, ko so se imeli lepo na počitnicah ter svoje najljubše počitnice ob morju narišejo na risalni papir v katerikoli tehniki. Mentorje prosimo, da otroke spodbudijo, da izživijo svojo domišljijo in nastali bodo čudoviti izdelki.

Prosimo vas, da do 10. 5. 2015 izdelke pošljete na naslov Zavod Zaupanje, Brnčičeva ulica 13, 1231 Ljubljana - Črnuče, s pripisom: "Za natečaj".

Vsaka risbica naj bo na hrbtni strani opremljena z naslednjimi podatki:
- ime in priimek otroka
- otrokov razred oz. skupina
- naziv in naslov osnovne šole oz. vrtca
- ime in priimek mentorja

V okviru natečaja bomo podelili nagrade v dveh kategorijah:

Nagrada za vrtce – 4 nočitve s polpenzionom v Family Hotelu Vespera na Malem Lošinju za družino otroka, ki je ustvaril izžrebano risbo.

Nagrada za šole – enodnevni Izlet in obisk Kvarnerja za cel razred učenca, ki je ustvaril risbo.

Nagradi bomo izžrebali med 50 izbranimi izdelki, poslanih z osnovnih šol, in 50 izbranimi izdelki, poslanih iz vrtcev na Čarobnem dnevu na Bledu – 24. 5. 2015, ter imena nagrajencev objavili na www.carobnidan.si ter FB strani Čarobni dan. Na Čarobnem dnevu bodo izbrane risbice tudi razstavljene.

Mentorje prosimo, da svojo udeležbo na natečaju potrdijo do 21. 4. 2015 preko spletnega obrazca, ki se nahaja na strani

www.carobnidan.si/ustvarjalni-natecaj/mala-barka-coln-na-morju-2015

 

Ustvarjalci oz. njihovi mentorji soglašajo, da sme organizator Čarobnega dne prejete risbice uporabiti za promocijske namene preko spleta in drugih medijev ter jih razstaviti na posameznem Čarobnem dnevu. S sodelovanjem na natečaju se ustvarjalci strinjajo s pogoji natečaja.

Prijazen čarobni pozdrav in obilo užitkov ob ustvarjanju!

 

Biti ustvarjalen je ena največjih notranjih nagrad.

 

Ekipa Čarobnega dne
www.carobnidan.si
Facebook: Čarobni dan

Kontaktna oseba:
maja.rozman@zavodzaupanje.si

 

Pokrovitelji natečaja:

logo_HTS_Hrvaska_turisticna_skupnost.gif   logo_Kvarner_SI.gif   logo_Jadranka.gif

 

Internetni medijski pokrovitelji

 

logo_Med_over_net.gif logo_Ringaraja_net_2013.gif logo_Najdi_si.gif logo_DJ_Slovenija.gif logo_Pozitivke_net.gif logo_Govori_se.gif logo_Gugu_si.gif logo_LN.gif logo_Acenta_Sloveniaholidays_com.gif logo_Acenta_Informacija_net.gif logo_Penzionist_Info.gif logo_Domzalec_si.gif logo_Slo-link.si.gif

 

Medijski pokrovitelji

 

logo_Genion.gif logo_Tur_TV.gif logo_Aritmija_Media_Zenski_svet.gif logo_AdriaMedia_Lisa.gif logo_AdriaMedia_Lea.gif logo_AdriaMedia_Nova.gif logo_AdriaMedia_Story.gif logo_Viva.gif logo_Revija_Zmajcek3.gif logo_Mama.gif logo_Bodi_Eko_revija.gif logo_Moi_moi.gif logo_Cukec.gif logo_Bogastvo_zdravja.gif
želimo si
v letu 2021: