Zadnje novice


Dobrodošli v Čarobno praznični deželi!

(1.12.2012)

 

Na osnovi velike želje obiskovalcev Arboretuma bomo letos v prazničnem decembrskem času Arboretum Volčji Potok prvič spremenili v Čarobno praznično deželo, ki bo obiskovalcem odprla svoja vrata v sredo, 5.12.2012, in jih za sabo zaprla v nedeljo, 30.12.2012.

V Arboretumu bo zasvetilo na tisoče lučk, ki bodo osvetlile praznične kulise. Otroci se bodo lahko zabavali ob pestrem otroškem programu in srečali tudi katerega izmed treh dobrih mož, ki se jih tako veselijo v decembrskem času. Marsikdo pa se bo podal na romantični sprehod po prelepem parku.

Vljudno vabljeni, da z vašo prisotnostjo Čarobno praznično deželo naredimo še bolj čarobno!

 

 

Za nami je še en lep Čarobni dan ...

(20.9.2012)

 

Spoštovani obiskovalci, podporniki, pokrovitelji in sodelavci Čarobnega dne!

Polni smo občutkov in zadovoljstva po še enem tako uspešnem dogodku kot je bil letošnji Čarobni dan v Arboretumu v Volčjem Potoku. Vreme nam je prihranilo skrbi, obiskovalci pa ste se skupaj z nami veselili pisanega programa več kot stotih delavnic in dogodivščin ter zanimivega programa na našem Čarobnem odru in v amfiteatru.

Vsi, ki ste sodelovali, ste s svojo energijo in optimizom doprinesli k programu in pestrosti Čarobnega dne, na katerem je uživalo kar 20.000 obiskovalcev. Za vse, ki ste na dogodku sodelovali ali pa se dogodka samo udeležili, močno upamo, da ste iz Arboretuma odnesli čim več nasmehov, največ pa svojih.

Z vami delimo tudi povezave na naše in kratek video posnetek.

Se vidimo kmalu na naslednjem Čarobnem dnevu!
Do takrat pa vas vsi škrati Čarobnega dne lepo pozdravljamo!

Kje preživeti zadnjo počitniško nedeljo?

(2.9.2012)

 

Dragi prijatelji čarobnega dne!

Če ste današnjo nedeljo želeli preživeti z nami in bi kljub na kasnejši datum prestavljeni prireditvi radi preživeli dan v parku, so v Arboretumu Volčji Potok za današnji dan ponudili družinsko vstopnico po ceni 10 €. Več o tem na spletni strani Arboretuma.

Za bolj športno obarvano nedeljo pa so v Klubu 300 od 11. ure dalje za vas pripravili posebno bowling akcijo, popoln družinski paket, ki vključuje: uro bowlinga za celo družino (do 5 oseb), izposojo bowling čevljev, brezalkoholne pijače, hladno-topli bife »all you can eat«, animacijo za otroke. Vse to za posebno ceno 20 €! Več o tem na spletni strani Kluba 300.

Čarobni dan prestavljen na nedeljo, 16. sept. 2012

(31.8.2012, 12:30)

 

Čarobni dan prestavljen na nedeljo, 16. sept. 2012

Kuponi za 2.9.2012 so veljavni tudi 16.9.2012.

 

Dragi naši Čarobniki in Čarobnice,

z veliko žalostjo vam javljamo, da zaradi izjemno slabe vremenske napovedi in razmočenega terena prireditev Čarobni dan prestavljamo na nedeljo, 16.9.2012. Kljub vsemu trudu in neizmernemu angažmaju vseh nastopajočih, pokroviteljev, društev in ostalih sodelujočih ter tudi naše ekipe, kljub temu, da imamo z vaše strani napovedano lepo udeležbo na po programu največjem Čarobnem dnevu doslej, je narava odločila, da prireditve optimalno ne moremo speljati.

Odločitev za to je bila težka, ampak v tem trenutku edina sprejemljiva.

Celoten program, delavnice in dežele ostajajo taki, kot smo jih planirali.

S prijaznimi pozdravi,
Ekipa Čarobnega dne
 

Največji čarobni dan doslej!

(14.7.2012)

 

Komaj smo skočili v kopalke, pa se je poletje že prevesilo v drugo polovico. Zato smo ustvarjalci čarobnega dne že pošteno zavihali rokave, zavihteli svoje čarobne paličice in pričeli čarati največji Čarobni dan, ki bo tokrat 2. septembra 2012 v Arboretumu, Volčji Potok.

 

Poleg izjemnega odrskega programa, kjer bomo letos zagotovo gostili največje število zvezd kot so skupina Victory, Nuša Derenda, Trkaj, Tinkara Kovač, katarina Mala, Dvojčici Prusnik, Miha Debevec in Tomaž Rožanec, Jerica Haber, Gašper Mihelič iz X factorja, Game Over, Čarodej Toni in mnogi drugi, bomo gostili tudi največje število športnih, gledaliških, ustvarjalnih, glasbenih, jezikovnih in mnogih drugih delavnic. Samo z vami pa bomo upihnili že 3. svečko na Čarobni torti. 

 

Organizatorji bomo s pomočjo pokroviteljev tudi tokrat zbirali sredstva za celoletne obšolske dejavnosti za otroke iz socialno šibkejših družin. Bodite del čarobnosti! Vabljeni na Čarobni dan v nedeljo, 2. septembra, kjer bo samo na ta dan vstopnica za vso družino samo 5,5 €!

 

Čarobni dan – doživetje za vso družino

Čarobni dan - Arboretum, 2. september 2012

(25.7.2012)

 

Avtorji: PROGMBH.com / vreme VP, K, Ljželimo si
v letu 2021: