Zadnje novice


 

(4.12.2013)

 

Odziv na natečaj Jaz, kuhar je bil več kot odličen.
Ker je risbic malih ustvarjalcev res ogromno (nekatere še vedno prihajajo), potrebujemo mnogo več časa za pregled vseh risbic in izbor najlepših.
Izbor najlepših in objavo nagrajenih risbic, vrtcev ter šol smo tako prestavili na sredo, 11.12.2013.

 

Čaroben pozdrav!

 

 

 -----------------------------------------------------

 

(3.9.2013)

 

 

NAJBOLJ ČAROBEN ZAČETEK POUKA!

 

Predvčerajšnjim, na zadnjo počitniško nedeljo, smo z vašo pomočjo zopet pričarali Čarobni dan, ki je narisal nasmehe na obraze skoraj 20 tisočim obiskovalcem iz vse Slovenije. Vsem obiskovalcem prireditve se zahvaljujemo za obisk in upamo, da ste skupaj z nami ponovno preživeli prekrasen dan poln dogodivščin, o katerih se bodo naši malčki pogovarjali s svojimi prijatelji v vrtcih in šolah. Še bolj pa se zahvaljujemo vsem sodelujočim pokroviteljem in partnerjem, klubom, društvom in vsem ostalim za ves trud, ki ste ga vložili v svojo predstavitev. Želimo si, da ste bili z organizacijo prireditve zadovoljni in vam je predstavitev odlično uspela. Vsako kritiko in pohvalo bomo vzeli kot zagon za naprej; pohvalo, da se trudimo še bolj in kritiko kot dobronamerno pripombo, ki se jo bomo trudili na naslednjem dogodku odpraviti.

 


S soncem obsijan dan v Arboretumu Volčji Potok je na Čarobni dan privabil številne slovenske družine.

 

Z veseljem vam prilagam nekaj »drobtinic«, če ste jih slučajno zamudili :)

 


Poslanstvo Čarobnega dne je druženje za vse družine; v lepem, naravnem ambientu s pestrim programom. Čarobni dan v Arboretumu je tako včeraj več kot uspel.

 

Številni znani nastopajoči

Čarobni oder so zavzeli številni nastopajoči, od malo manj poznanih in bodočih potencialnih pevskih zvezd do pevk in pevcev, ki jih je poznal vsak obiskovalec. Med drugimi so zapele tudi Kataya, Zala Ribič Djurić, Nika Zorjan, Rebeka Dremelj, Alya, Nuša Derenda, Alenka Gotar, … tudi plesalo se je z različnimi plesnimi skupinami in se zavrtelo na harmonike, katerih mehe so vlekli člani poznanega Ansambla Pustotnik.

 


Rebeka Dremelj, Nika Zorjan, Nuša Derenda, Kataya, Alenka Gotar in Alya je samo nekaj imen, ki so s svojim nastopom razveselila družine.

 

Upihnili pa smo tudi svečke za rojstni dan Čarobnega dneva, ki je samo na tem mestu potekal že petič in bo tudi v prihodnje poskrbel za vseslovenske družinske zabave. Glavna organizatorka Čarobnega dne in direktorica podjetja Netvizija Barbara Novak je povedala: "V parku Arboretuma Volčji Potok se je naslikal pravi družinski praznik. Čarobni dan je bil res čaroben! Čarobna pa je bila tudi številka obiskovalcev, ki se je zabavala na že 15. Čarobnem dnevu."

 


V slavnostno torto sta zarezala organizatorka Čarobnega dne Barbara Novak, Netvizija in Marjan Šarec, župan Kamnika.

 

Avtor fotografij: Žare Modlic

Nasvidenje prihodnjič!

Ekipa Čarobnega dne

 

 -----------------------------------------------------

 

(ned., 1.9.2013, 7:55)

Z vso delovno vnemo pripravljamo prizorišče Čarobnega dne in vas pričakujemo, tako vas obiskovalce, kakor tudi vse sodelujoče s katerimi se boste zabavali.

Čarobni pozdrav!

 

(sob., 31.8.2013, 23:05)

Jutri se vidimo na Čarobnem dnevu. Upamo seveda, da nam bo vreme služilo (trenutna vremenska napoved pravi, da prihaja fronta s severa in da so možne popoldanske krajevne plohe).

 

(sob., 31.8.2013, 13:45)

Po pogovoru z vremenoslovci, po ogledu vremenskega portala pro-vreme.net in vseh ostalih spletnih vremenskih animacij, vam sporočamo,

 

da bo jutri v Arboretumu VP lepo vreme!

Avtorji: PROGMBH.com / vreme VP, K, Lj
želimo si
v letu 2021: