( Nastopajoči )
 

Rok'n'band

Je tudi vas melodija pesmi Jagode in čokolada veselo zazibala in objela s pozitivnimi čustvi? No, nas je vsakič, zato smo Roka Ferengjo in njegovo skupino povabili na čarobni oder, kjer ne bo manjkalo njihovih hitov. Otroci in starši, ogrejte svoje nogice in zamigajte pod čarobnim odrom z navihano in energije polno skupino Rock'n'band.

 

 

Omar Naber

Mladenič je poln navdiha in vedno znova na preži, da pripravi nekaj novega. Predvsem ga poznamo kot pevca in pisca glasbenih besedil. Navdihuje nas že vrsto let, odkar je leta 2004 zmagal na tekmovanju Bitka talentov. Je stalnica slovenske glasbene scene, saj je večkrat z vokalom in pojavo zaznamoval izbore Ema. Vedno je pustil dober vtis, pesmi s katerimi je nastopal, pa so postale uspešnice. Predvsem si ga je javnost zapomnila po odličnem nastopu na Evroviziji, ko je Slovenijo zastopal s pesmijo Stop. Če ne že prej, pa zagotovo takrat, se je Omar zasidral v srca mnogih in postal glasbeni idol za vse starosti.

 

 
 
 

Trkaj

Energični raper Trkaj je pravi navdih za vse generacije. Je gostobeseden sogovornik, pisec, pevec in predvsem kreativec, ki verjame v moč besede. Vedno je pripravljen na akcijo, zato že nestrpno čakamo s čim nas bo letos presenitil na čarobnem odru, ko bo z njim dihal in plesal ves park.

 

 

Samuel Lucas

Samuel Lucas je odličen pevec in glasbenik, ki na kitaro igra že od šestega leta. V svoji mladosti je veliko nastopal v tujini, njegova pevska kariera v Sloveniji pa je resnično zaživela leta 2009, ko se je s pop-rock balado udeležil Eme. Od takrat se Samuel pogosto pojavlja na različnih glasbenih tekmovanjih in resničnostnih šovih, kjer s svojim glasbenim znanjem osvaja srca slovenske publike.

Kdo ve s čim pa bo popestril družinsko doživetje v Arboretumu Volčji Potok?

 

 
 
 

Nuša Derenda

Nuša Derenda je pevka, katero je ljubezen do glasbe spremljala celo otroštvo. Sodelovala je v različnih pevskih zborih in med drugim svojega bodočega moža spoznala v glasbeni skupini, kjer je pela glavne vokale. Leta 1998 je zmagala v oddaji Orion s skladbo Vzemi me veter. Leta 1999 je prvič prejela nagrado za najboljšo pevko leta. V naslednjih dveh letih je posnela kar nekaj prečudovitih pesmi, ki so zmagovale na različnih festivalih in osvajale glasbene lestvice. Leta 2001 je na Evrosongu v Kopenhagnu s pesmijo Ne, ni res (Energy) zastopala slovenske barve in osvojila sedmo mesto. Uspehov in nagrad v naslednjih letih kar ni bilo konca; poleg slovenskih je osvajala tudi tuje oboževalce. Leta 2008 je Nuša praznovala 10. leto delovanja na slovenski glasbeni sceni in istega leta izdala tudi album Prestiž.

 

 

Eva Černe

Eva je prebudila ušesa slovenskih poslušalcev na Emi, leta 2007, ko je zasedla 2.mesto s pesmijo Čudeži smehljaja. Slovensko občinstvo je prepričala še s skladbo Vrti se v ritmu, za katero je prejela nagrado občinstva na Slovenski popevki. Danes še vedno pridno ustvarja glasbo, vse več pa je dejavna v gledališču.

 

 
 
 

Gašper Rifelj

Gašper Rifelj, mlad glasbenik, ki se je prvič predstavil na Slovenski popevki 2009 in dosegel 2. mesto po mnenju občinstva. Poleg petja, ustvarja glasbo, igra kitaro, klavir in harmoniko. Veliko dela tudi z otroci, saj poučuje na jezikovnem kempu za otroke v Novem mestu, kjer z otroci pojejo in se učijo novih pesmi. Na letošnjem Čarobnem dnevu, nam bo predstavil čisto novo skladbo, ki bo izšla v sredini meseca avgusta, z naslovom Čas.

 

 

Nushy

Ena redkih raperk v Sloveniji in prihaja s Koroške, je zanimiva oseba z veliko talenti, ki ljudem preko svojih besedil ponuja vpogled v sebe in svoj način življenja. Te dni predstavlja novi singel Na drugi strani, za katerega je posnela tudi videospot. Da je pesem nastala, je bil zadolžen producent in glasbenik Teodor Amanović - Toš. Nushy pa ni novinka na glasbeni sceni. Sodelovala je že s svojim glasbenim kolegom 6 pack Čukurjem, s katerim sta pred leti posnela skupen komad Pot v neznano. Jeseni pa simpatična raperka načrtuje izid novega singla, ponovno v sodelovanju s Tošem.

 

 
 
 

Alenka Gotar

Mag. art. Alenka Gotar je ena najbolj poznanih opernih pevk v Sloveniji, ki je vrh svoje prepoznavnosti dosegla z zastopanjem Slovenije na Izboru za pesem Eurovizije.

Sopranistka, ki je študirala v švicarskem Baslu in magistrirala na eni najboljših glasbenih akademij na svetu Mozarteum v Salzburgu(Avstrija),ima za sabo več desetletno operno kariero, v kateri je pela vse največje operne vloge: Elvira, Vesela vdova, Pamina, Mimi itd.

Po zmagi na Emi 2007 pa je tudi ena izmed najbolj renomiranih slovenskih pop-izvajalcev.

Posnela je en album: Alenka: portret, nastopala v celi Evropi, Aziji, Ameriki, Kanadi, velik pečat pa je pustila na področju nekdanje Jugoslavije, saj prepeva in prijateljuje z največjimi imeni Balkana: Petar Grašo, Oliver Dragojević, Severina, Daniela, Nina Badrić, Kaliopi idr. Bila je osebna prijateljica in glasbena zaveznica pokojnega Tošeta Proeskega ...

V zadnjem času velike uspehe žanje tudi kot profesorica solopetja,saj se pri njej kalijo najboljši mladi pevci nove generacije: Žiga Lakner, Raiven, Sara Lamprečnik idr, ki pobirajo vse možne nagrade doma in v tujini, ter se redno uvrščajo v finala oddaj kot so Slovenija ima talent in druge.

Zasebno je poročena z znanim narodnozabavnim glasbenikom in hit-makerjem Anžetom Šuštarjem, ter je mamica enemu sinu.

 

 

Help! A Beatles Tribute

HELP! A Beatles Tribute je skupina, ki s svojim energičnim vzdušjem ter veliko natančnostjo izvaja glasbo legendarnih The Beatles. Z neoporečnimi, izjemno natančnimi in obenem energičnimi izvedbami skladb skupine The Beatles, bodo HELP! A Beatles Tribute v vas vzbudili občutek, da ste dejansko na koncertu liverpoolske četverice. Koncert vsebuje zaščitne znake skupine The Beatles, vključno s kostumografijo ter glasbenimi inštrumenti, uporaba slednjih pa omogoča rekonstrukcijo kvalitete zvoka skupine The Beatles, ki publiko ponese nazaj v šestdeseta. Glasbena skupina se redno pojavlja na odrih Slovenije, Nemčije, Švice, Belgije, Nizozemske, Španije, Avstrije, Italije, Hrvaške ter Rusije. Avgusta 2015 so bili fantje povabljeni tudi v Liverpool v Angliji, na festival International Beatleweek, ter tam nastopili na devetih koncertih, marca istega leta pa v Obertauern v Avstriji, kjer se je odvijala petdeseta obletnica snemanja celovečerca skupine The Beatles – “HELP!” Naj bodo festivali, koncertne dvorane, klubi, kazinoji ali poslovne zabave, HELP! občinstva ne pušča ravnodušnega. Na koncertu skupine boste lahko slišali izvedbe klasik iz zgodnje, pa vse do kasnejše ustvarjalne dobe legendarnih The Beatles, kot so Can’t Buy Me Love, Yesterday, She Loves You, I Want To Hold Your Hand, Here Comes The Sun, Hey Jude in še mnoge druge.

 

 
 
 

F&B Acrobatics

Na ime F&B ACROBATICS slišita postavna mladeniča, ki sta se spoznala šele pred slabimi tremi leti. Združila ju je ljubezen do športa, natančneje gimnastika. Fanta sta vsem dobro poznana po drznih, odbitih in drugačnih akrobatskih predstavah, ki človeku vzamejo dih in mu povsem spremenijo predstavo o tem, česa je zmožno človeško telo. Nedvomno se odlično znajdeta v vlogah akrobata, gimnastičarja, plesalca, žonglerja, bruhalca ognja, kaskaderja in še bi lahko naštevali. Venomer presenečata s svojimi adrenalističnimi točkami in koreografijami, ki jih stalno nadgrajujeta in dopolnujeta. S čim nas bosta presenetila zadnjo nedeljo v avgustu pa preverite sami.

 

 

Skupina Joker

Skupina Joker je mlada, novonastala skupina, ki jo sestavljajo trije fantje in dekle; Klemen Železnik, Žan Gašperlin, Nejc Plahuta in Marijana Kotnik. Izvajajo narodnozabavno kot tudi zabavno glasbo. Radi popestrijo različne priložnosti, nastopajo pa tudi na raznih dogodkih. Preden so se odločili za skupno sodelovanje, so vsi igrali v različnih ansamblih, kar jim je prineslo dragocene izkušnje, ki jih danes s pridom uporabljajo. Poleg prijateljstva, jih druži ljubezen do glasbe, saj vsi menijo, da glasba lahko polepša še tako turoben dan. Svojih avtorskih pesmi še nimajo, pravijo pa, da je to eden izmed ciljev, ki ga bodo dosegli še letošnje leto. Veseli so vsake pohvale, prav tako pa tudi kritike, saj vedo, da se le na tak način lahko izboljšajo. Kljub temu, da so šele na začetku glasbene poti, si zastavljajo vedno nove cilje in stremijo k izpopolnjevanju.

 

 
 
 

Ansambel Anžeta Šuštarja

Ansambel Anžeta Šuštarja, je pustil že kar nekaj pečatov na področju slovenske narodnozabavne glasbe. Njihov valček "Še vedno si tu" je požel velike uspehe ter pritegnil širšo slovensko javnost. Zmagali so kar na 11ih radijskih postajah v Sloveniji. Valček je bil izbran po mnenju strokovnjakov za enega najboljših valčkov preteklega leta.

Za tem je sledila še pesem "Ljubka si" ki je prav tako osvojila srca mnogih poslušalcev, ter se odlično prijela. Tudi na lestvicah. Ne smemo pa pozabiti na uspešnice kot so Všeč mi je, Tiho jočem,... ki so prav tako delo Anžeta Šuštarja in na Youtube-u kraljujejo s skoraj milijon ogledov.

Vse to in še več bomo slišali tudi na čarobnem odru v Volčjem potoku, kjer vas bodo zabavali vedno nasmejani, polni energije ter izredno simpatični Šuštarji.

 

 

Jay Dance Studio

Jay Dance Studio vodi Jernej Šerjak, priznan plesni strokovnjak, ki se s plesom ukvarja že 20 let. Je večkratni državni, evropski in svetovni prvak v hip-hopu in show dance-u. Poleg odličnih rezultatov v svoji plesni karieri si Jernej kot velik dosežek šteje tudi sodelovanje s pop divo Mariah Carey.

 

 
 
 

Matevž Šavora

Matevž Šavora je fant, ki že od svojega šestega leta redno nastopa po vsej Sloveniji in v Avstriji, nanj pa so postali pozorni tudi producenti iz Nemčije. Pri desetih letih je zmagal na tekmovanju talentov v Avstriji, sodeluje z nekaterimi znanimi glasbeniki, Slovenija pa ga je spoznala tudi preko sodelovanja v televizijski oddaji Razred talentov.

Njegov repertoar zajema različne glasbene zvrsti od rocka, popa do zabavne in narodno-zabavne glasbe, hkrati pa je tudi odličen instrumentalist, ki igra več instrumentov.

In kaj ga zanima poleg glasbe? Akrobatika, rolka in prijatelji.

 

 

Tinkara Tkalec

Učenka Tinkara Tkalec je stara 12 let, oktobra bo 13 in se aktivno uči petje že 2 leti. Posnela je že dve cover skladbi, ki sta na družabnih omrežjih dobili ogromno pozitivnih odzivov. Prihaja iz moderne glasbene šole Pop Akademija iz Dola pri Ljubljani, kjer jo poučuje pevka Neža Pančur Nessy. Skupaj z možem producentom Damjan Pančurjem poleg moderne glasbene šole vodita tudi Pancho, glasbeno produkcijo. Tako je bilo poskrbljeni tudi za Tinkarine coverje, da so zveneli kot pri posnetki profesionalnih pevcev, saj Neža in Damjan Pančur ustvarjata glasbo za mnoge znane izvajalce kot so Nina Pušlar, Helena Blagne, Irena Vrčkovnik, Regina in mnoge druge.

Učiteljica Neža Pančur Nessy pravi, da je Tinkara med pevsko uro zelo rada pove kakšno zanimivost iz njenega vsakdana tako, da jima zabavnih tem za popestritev učnih ur zagotova ne manjka. Pri petju pa iz leta v leto napreduje v zrelejšo pevko.

 

 
 
 

Kamniške mažoretke Veronika

Društvo kamniških mažoretk Veronika, pod trenutnim vodstvom Katje Krošelj in Katje Trpotec, deluje od leta 2008. Začetki pa segajo še dlje. Leta 1995 so prvič na čelu tradicionalne povorke ob Dnevih narodnih noš korakale kamniške mažorete.
Društvo predstavlja pomemben del dolgoletne kulturne tradicije mesta Kamnik. Trenutno je v društvu 55 aktivnih članic, ki so razdeljene v štiri skupine.
Med vrhunce društva sodi tudi prva samostojna prireditev ob 20 letnici delovanja, ki smo jo priredile, 6. 6. 2015, in do zadnjega kotička napolnile dvorano. Vse 4 skupine so se predstavile v dvournem programu, ki ga je povezoval Tilen Artač, spremljevalni program pa je odigrala Mestna godba Kamnik. Skupaj z Mestno godbo Kamnik sodelujemo pri vseh projektih in kulturnih dogodkih občine Kamnikm udeležili mednarodnih festivalov v Španiji in na otoku Vis.
V letu 2015 se je najmlajša skupina prvič udeležila državnega prvenstva Mažoretne zveze Slovenije v kategoriji skupina kadet palica. V letošnjem letu so svojo uvrstitev še izboljšale, saj je skupina dosegla 6. Mesto, najmlajše pa 11 zlatih ter 2 srebrni medalji v Prvem koraku.

 

 

Glasbeni studio Osminka

V glasbenem studiu Osminka se ukvarjajo z vsem, kar je povezano z glasbo, dejavnost pa izvajajo v naslednjih oddelkih: OSMINKA – GLASBENA AGENCIJA, OSMINKA – PRIREDITVE, OSMINKA - AVDIO IN VIDEO PRODUKCIJA, OSMINKA – GLASBENA ŠOLA. V slednji skrbijo za izobraževanje vseh generacij, od najmlajših do najstarejših, na področju glasbe, saj je njihovo vodilo »Nikoli ni prezgodaj in nikoli ni prepozno«. Otroci stari od 3 do 5 let se v okviru glasbene šole lahko vključijo v programe MINI GLASBENE ŠOLE, ki se imenuje CICIBANOVE GLASBENE IGRALNICE, otroci stari od 5 do 7 let pa v program GLASBENE PRIPRAVNICE (petje, igranje na kljunasto flavto in Orffova glasbila, uglašene plastične cevi ali »boomwhakers« itd.). Otroci in odrasli se učijo igranja na klavir in vse elektronske klaviature, kitaro (akustično, električno in bas kitaro), prečno flavto. Najbolj dejaven je oddelek za petje.

 

 
 
 

Pevska šola Alenke Gotar

Pevska šola Alenke Gotar je trenutno ena od najboljših pevskih šol v Sloveniji, z največ nagradami, ki deluje že 8 let in v vseh teh letih se je pod budnim vodstvom vodje te šole, Alenke Gotar, mag.art. izpopolnjevalo in razvijalo nekaj najvidnejših predstavnikov današnje pevske scene: Žiga Lakner, Raiven, Tjaša Hrovat, Dejan Zupan, Maruša Kozman, Sara Lamprečnik, ...

To je tudi edina šola, katere varovanci pobirajo nagrade na vseh možnih tekmovanjih v vseh glasbenih zvrsteh, od opere do, pop-a, narodnozabavne glasbe, rocka. Izjemno pevsko znanje, ki si ga je Alenka Gotar nabirala na študiju v tujini, v Baslu (Švica), Salzburgu (Avstrija), Rimu (Italija), na Hrvaškem in je sodelovala kot pevka z najvidnejšimi producenti in glasbeniki našega, srednjeevropskega in balkanskega prostora, danes zavzeto podaja naprej svojim rodovom.

Zato ni čudno, da so njeni učenci do zdaj osvojili preko 50 nagrad na najrazličnejših tekmovanjih doma in v tujini, da so si trije pripeli finale oddaj Slovenija ima talent in X factor, trije so prišli do polfinala, Janina Klenovšek je bila finalistka Mini Eme.

Alenka Gotar je edini mentor v Sloveniji, kjer učenci dobijo popolno podporo v glasbenem, pevskem, umetniškem in managerskem smislu.

Zato pa so uspešni.

Njen moto je: trdo delat in se zraven dobro zabavat po ugodni ceni!

 

Plesna šola Miki

Miki, plesna šola s 27 letno tradicijo, združuje gibanje uma in telesa na prijazen in strokoven način. Poskrbimo za vse člane družine, njihove želje po različnih nivojih znanja plesa, hkrati pa jih opolnomočimo s kompetencami za življenje. Uspešni smo zaradi kreativnih in inovativnih pristopov pri našem delu, po vsej Sloveniji.

 

 
 
 

Plesna šola Bolero

Uspešna plesna šola z dolgoletno tradicijo in zavidljivimi uspehi plesalcev na državnih in mednarodnih plesnih tekmovanjih. Njihovi plesni programi so prilagojeni različnih starostnim skupinam. V plesno šolo plesni pedagogi Bolera vabijo tako predšolske otroke že od 3 leta starosti naprej, osnovnošolce, srednješolce, študente ter odrasle tečajnike, program pa vodijo tudi za upokojence. Poseben ponos Bolera predstavlja Nika Kljun – slovenska ambasadorka plesa, ki deluje v Los Angelesu, od koder v Bolero ves čas pošilja najnovejše plesne trende. Na Čarobnem dnevu se bodo predstavili z uspešnimi tekmovalnimi točkami letošnjega državnega prvenstva, za vas pa pripravljajo tudi plesno animacijo. Bolerovcev gotovo ne gre zamuditi.

 

 

Plesni studio The Artifex

Plesalci mladinske formacije (10-15let) plesnega studia Artifex v letošnji sezoni pridno pobirajo najvišje naslove na državnem in mednarodnem področju. Predstavili se vam bodo kot solisti, pari in velika skupina. Posamezno vam bodo zaplesali solista Urban Marolt in Tristan Baš ter solistke Anja Podlipnik, Kaja Matjaž, državna podprvakinja Urša Skubic in državna prvakinja ter evropska podprvakinja Ana Zajc.

V duetu se bosta predstavila Urban Marolt in Ana Zajc, ki sta s pomočjo trenerjev Jana Marolta in Tilna Jerasa dosegla izjemne naslove evropskih podprvakov in državnih prvakov. Mladinci se učijo in rastejo pod mentorstvom članov plesne skupine The Artifex, z vami pa bo glavni trener mladinske skupine Tilen Jeras, ki skrbi da se mladinci razvijajo v prijetnem in delavnem okolju kar se tudi kaže v hitrem napredku celotne skupine mladih plesalcev.

Za zaključek pa bodo vsi skupaj odplesali še formacijo, ki sodeluje šele pol leta, skupaj pa so že dosegli tretje mesto na plesnem festivalu Kings of Styles ter bronasto medaljo na državnem prvenstvu. V oktobru pa jih čaka še Svetovno prvenstvo v Grazu.

 

 
 
 

Mestna godba Kamnik

Mestna godba Kamnik sodi med najstarejše orkestre v Sloveniji, saj je godbeništvo na Kamniškem omenjeno že leta 1848. Je eden od nosilcev in najbolj prepoznavnih akterjev kamniške kulture. Poleg nastopov v domači občini, jih poznajo širom Slovenije, kot tudi izven meja - na Hrvaškem, Italiji, Avstriji, Nemčiji in Španiji. Na Čarobnem dnevu so tako rekoč že kar redni spremljevalci programa. Godbo sestavljajo šolani glasbeniki na različnih nivojih glasbene izobrazbe - od nižje pa vse do akademije. Dirigent Mestne godbe je Martin Dukarič.

 

 

 

Medijski pokrovitelji

Internetni medijski pokrovitelji

Partnerji