( Prijava - kupon ugodnosti za prireditev )

Družinske vstopnice za 7,5€ še na voljo na glavnem vhodu v Arboretum!

V Arboretumu že sije sonček. Če niste uspeli natisniti kupona ali izpolniti prijave ni nobenega problema. Kupon lahko pokažete na telefonu, če pa nimate izpolnjene prijave, pa pridite na glavni vhod Arboretuma in tam izpolnite obrazec za ugodnejši vstop v park. Cena za celo družino je 7,5 €.
Še vedno pa je mogoče izpolniti spodnji obrazec in si prihraniti kakšno minuto.
Se vidimo.

 

Zakaj spletna prijava?

Ker velja:
  1. Spletna prijava je pogoj za nakup družinske vstopnice za vstop v Arboretum Volčji Potok v nedeljo, 1. okt. 2017.
  2. Za ceno 7,50 €, tj. za ceno ene odrasle vstopnice lahko v Arboretum na ta dan vstopi cela družina.

 

Kaj vključuje vstopnica, pridobljena s kuponom?

Družinska vstopnica vključuje:

  • ogled parka Arboretum Volčji Potok,
  • ogled razstave tropskih metuljev (prvi metulji na razstavi metuljev so že poleteli) ter še ostalih zanimivih razstav v parku (kiparska razstava, razstava kaktusov, orhidej in druge),
  • neomejeno uporabo najrazličnejših igral, plezal, hišk in drugih rekvizitov na otroških igriščih v parku.
  • ogled razstave dinozavrov v naravni velikosti,
  • ogled največje razstave kitov v naravni velikosti.

 

 

V Arboretum Volčji Potok so se ponovno vrnili izumrli vretenčarji, ki so več kot sto milijonov let kraljevali na zemlji. Letos se bo 13 najstrašnejših naselilo na travnikih v neposredni bližini otroškega igrišča. Pozdravili vas bodo alozaver, apatozaver, tiranozaver, mamenhizaver, stirakozaver, triceratop in še nekateri drugi.

V Arboretumu Volčji Potok so ob bok dinozavrom postavili novo razstavo, na kateri se boste iz oči v oči srečali z morskimi velikani. V parku je razstavljenih več kot 10 kitov v naravni velikosti, najdaljši med njimi merijo skoraj 25 m, in so v celoti izdelani v Arboretumu. Sorodne postavitve smo do sedaj lahko videli na Islandiji, v Veliki Britaniji in Združenih državah Amerike.

 

Čarobno dogajanje

Na Čarobnem dnevu boste lahko tudi:

  • uživali logo_Kaval_Group.gif ob pestrem dogajanju prireditve na glavnem odru - glasbeni izvajalci, plesne točke ipd (oglejte si Program prireditve) ter
  • se sproščali ob ustvarjalnih, plesnih, športnih in ostalih delavnicah v čarobnih tematskih deželah na prireditvi,
  • uživali v odlični hrani in slaščicah ter hitri in profesionalni postrežbi Kaval Group-a v Čarobni gostilnici po ugodnih cenah.

 

Prijavni obrazec

Na e-poštni naslov, katerega boste vnesli v spodnji obrazec, vam bomo poslali povezavo do vašega kupona za nakup družinske vstopnice. Kupon odprite, natisnite na list papirja in prinesite s seboj na prireditev.

 

---( prijavni obrazec NI VEČ na voljo )---

 

Vstopnico boste lahko ob predložitvi kupona kupili na dan prireditve na blagajni pri vhodu v Arboretum Volčji Potok. Cena vstopnice je 7,50 € in je veljavna le na dan prireditve.

Izpolnitev obrazca vas NE zavezuje k nakupu vstopnice.

V primeru slabega vremena prireditev ta dan odpade in bo prestavljena na kasnejši datum. Priporočamo, da si pred odhodom ogledate podstran Zadnje novice.

 

Kontakt: info@carobnidan.si

 

ZavodZaupanje_logo.png      grb_kamnik.gif      logo_avp_w350.png

 

Medijski pokrovitelji

Internetni medijski pokrovitelji

Partnerji