( Zadnje novice )

tor., 3.10.2017

Fotogalerija

Ne spreglejte letošnje fotogalerije prireditve, kakor tudi ne fotogalerije otroškega teka z Zdravkom Lidlom.

 

 

 

pon., 2.10.2017

Čarobni dan z Lidlom v nedeljo, 1. oktobra 2017, neverjetno uspel

Minulo nedeljo je v Arboretum Volčji Potok prišlo krepko več kot 20.000 obiskovalcev.

 

Že 28. Čarobni dan po vrsti, izjemno obiskan, sončno vreme in uspešna dobrodelnost!

 

Za nami je že 28. Čarobni dan, ki je potekal v Arboretumu Volčji Potok na izjemno sončno nedeljo, 1. 10. 2017, obisk pa je bil nad pričakovanji, saj se ga je udeležilo več kot 20.000 otrok in njihovih staršev. Obiskovalci so se lahko igrali, zabavali in sprehajali po Arboretumu Volčji Potok, ki jim ponuja razstavo dinozavrov in kitov v naravnih velikostih, razstavo metuljev ter še mnoge druge, poleg tega pa so lahko sodelovali na več kot 100 ustvarjalnih, plesnih, športnih in drugih delavnicah, predavanjih in drugih dogodkih v različnih deželah: v Deželi Pika Nogavičke, Deželi Rdeče kapice, Deželi čebelice Maje, Deželi Janka in Metke in v Deželi Petra Pana.

 

 

Medtem so na Čarobnem odru za vrhunsko zabavo vseh poskrbeli odlični slovenski glasbeniki, ki so se prav posebej pripravili na nastope za otroke: Rebeka Dremelj, Nuša Derenda, Rok'n'band, Omar Naber, Trkaj, Nipke, Alenka Gotar, ansambel Anžeta Šuštarja in drugi. Potekali so še številni plesni nastopi s skupino Artifex, Športnim društvom Moste, Leaders United in drugimi. Odvijala pa se je tudi prava zabava z Zdravkom Lidlom, ki skrbi za osveščanje otrok in staršev glede zdrave in uravnotežene prehrane.

 

 

Kot se za pravi rojstni dan spodobi, so za 8. rojstni dan Čarobnega dne v Arboretumu Volčji Potok rezali torto organizatorka Barbara Novak skupaj z ministrico go. Anjo Kopač Mrak, županom občine Kamnik Marjanom Šarcem in direktorjem Arboretuma Volčji Potok Alešem Ocepkom, s torto pa se je nato posladkalo mnogo otrok, ki so z veseljem skupaj z njimi že prej zapeli pesem Vse najboljše za te, Čarobni dan.

 

 

Otroški vrvež in igra sta se v prekrasnem sončnem dnevu stekala v prijetne dejavnosti, kot so plesne igre, spoznavanje glasbil, učenje petja, sabljanje, akrojoga, poučevanje o zdravi prehrani, plezanje po drevju, mnogi pa so se podali tudi v učenje kung fuja in drugih borilnih veščin ali pa so lahko jahali konje. In še bi lahko naštevali.

 

 

Organizatorka Čarobnega dne Barbara Novak je ob zaključku dejala: »Čarobni dan v parku Arboretumu smo prvič izvedli v tako poznem jesenskem terminu zaradi slabega vremena v mesecu septembru. Priznamo, da nas je skrbelo, kakšen bo odziv naših zvestih obiskovalcev in res smo bili prijetno presenečeni. Obiskalo nas je več kot 20.000 ljudi iz cele Slovenije in lahko rečem le še to, da smo neizmerno zadovoljni s tako velikim obiskom.«

 

 

In ker organizatorji skrbijo za zdravje otrok, so tudi letos organizirali Tek z Zdravkom Lidlom na 300 metrov, ki se ga je udeležilo skoraj 500 otrok. Lidl pa je pripravil tudi posebno dobrodelno akcijo z XXL pobarvanko, veliko kar 32 kvadratnih metrov. Vsak mladi ustvarjalec, ki je sodeloval pri ustvarjanju pobarvanke, je prejel štampiljko Zdravka Lidla za opravljeno nalogo, Lidl pa bo v imenu vseh udeležencev, teh je bilo kar 1.394, doniral po 1 eur za vsakega udeleženca Zvezi prijateljev mladine Slovenije, ki bo prejela prehrambene izdelke v protivrednosti zbranega denarja.

 

 

 

 

 

 

ned., 1.10.2017

Tiskanje kupona zaželjeno, ni pa obvezno

 

Pozdravljeni,

Vsi, ki niste uspeli natisnit kupona, lahko na list papirja napišete številko kupona in ta list bo veljal skupaj s kuponom, ki ga boste pokazali na mobilnem telefonu, kot kupon za nakup čarobne družinske vstopnice po ceni 7,5 €.

Če se ne uspete prijaviti preko spletne strani, boste to lahko storili v Arboretumu, kjer boste izpolnili tiskan obrazec (enak spletnemu) in si z njim zagotovili ugodnješo vstopnico za celo družino.

Ne pozabiti povabiti na Čarobni dan tudi svojih prijateljev!

Lep pozdrav,
Ekipa Čarobnega dne

 

 

 

 

 

 

čet., 28.9.2017

To nedeljo bo prijetno sončno in toplo ...

Napoved za vikend:in še konkretno za nedeljo:Tistih nekaj oblakov bo visoko na nebu, na višini 20 km.

Pa smo dočakali lepo vreme in zato ste vsi lepo vabljeni v park Arboretum na Čarobni dan – v nedeljo, 1. oktobra 2017!

Ekipa Čarobnega dne in vsi sodelujoči na prireditvi vas pričakujemo od 10. ure dalje.

Lep pozdrav,
Ekipa Čarobnega dne

 

 

 

sre., 20.9.2017

Nov datum za Čarobni dan je nedelja, 1. okt. 2017

Vremenska napoved vztraja na oblakih in dežju :(

Sporočamo vam, da je zaradi ponovne slabe vremenske napovedi Čarobni dan v Arboretumu prestavljen na nedeljo, 1. oktobra 2017.

Žal na vreme nimamo vpliva - ampak se ne damo in upamo, da tudi vi ne :)

Lep pozdrav,
Ekipa Čarobnega dne


vir: AccuWeather.com za Kamnik

 

 

 

tor., 12.9.2017

Vreme nam ga je ponovno zagodlo - nov termin je nedelja, 24. sept. 2017

Najdražje prijateljice in prijatelji Čarobnega dne: muhasto septembrsko vreme nam ga bo očitno – glede na vremenske napovedi - ponovo zagodlo in zato moramo letošnji Čarobni dan v Arboretumu Volčji Potok prestaviti na nov termin, na dan, ko se obeta boljše vreme, na nedeljo, 24. 9. 2017. Žal nas je višja sila primorala k temu, a želimo vam prirediti največji, najboljši in najčudovitejši Čarobni dan doslej! Vsem želimo poleg izjemno bogatega programa ponuditi tudi lepo, toplo in prijetno jesensko sonce. Več o njem najdete na www.carobnidan.si.

Čarobni dan v Arboretumu je največji družinski dogodek v Sloveniji, saj privabi več ko 20.000 obiskovalcev, poteka pa na kar 10 hektarjev veliki površini. Na pravljičnih zelenih površinah parka bodo otroke in njihove starše od 10.00 do 18.00 razveseljevale številne ustvarjalne, plesne, športne in druge delavnice, v katerih bodo najmlajši lahko izrazili svojo ustvarjalnost in igrivost ter se ob tem še zabavali. Medtem pa bodo na Čarobnem odru za vrhunsko zabavo vseh poskrbeli odlični slovenski glasbeniki in plesalci, med njimi Rok'n'band, Nuša Derenda, Omar Naber, Trkaj in mnogi drugi.

 

 

Arboretum bo na ta dan zaživel posebej za vas! Čarobno vzdušje parka obeta razburljivo pustolovščino, ki poleg zanimivega dogajanja obljublja še veliko več. Generalni pokrovitelj Čarobnega dne v Arboretumu Lidl je za otroke tokrat med drugim pripravil v Lidlovi deželi poleg glavnega odra XXL pobarvanko in pa seveda sedaj že tradicionalni otroški tek z Zdravkom Lidlom. Vsekakor pa se prepustite tudi lepotam parka Arboretum Volčji Potok, poglejte si razstavo tropskih metuljev, pojdite po poteh zgodovine, kjer Vas čaka razstava dinozavrov in kitov ali samo uživajte v številnih otroških igriščih, ki jih park nudi. Veliko več o programu najdete na spletni strani www.carobnidan.si.

 

 

Dobrodelna akcija: Pomagaj nam pobarvati XXL pobarvanko!

Tudi letos bo Čarobni Dan z Lidlom v Arboretumu Volčji Potok postregel z vsebinsko bogatimi aktivnostmi za otroke in družine. Ustvarjalni prostor Lidl Slovenija bo tako postal prav posebna XXL pobarvanka, kjer bodo otroci lahko, po lastni domišljiji,  kreirali ilustracijo z motivi Zdravka Lidla in junakov Stikeez. V skladu s konceptom Ustvarimo boljši svet pa so se v Lidlu Slovenija odločili, da bo pobarvanka nosila tudi dobrodelno zgodbo. Zato pridite pred glavni oder, kjer bomo od 10.00 naprej ustvarjali dobrodelno XXL pobarvanko.

 

 

Vsak mladi ustvarjalec, ki bo sodeloval pri ustvarjanju pobarvanke, bo prejel štampiljko Zdravka Lidla za opravljeno nalogo ter s podpisom pod umetnino doniral 1 EUR Zvezi prijateljev mladine Slovenije, ki bo prejela prehrambene izdelke v protivrednosti zbranega denarja. XXL pobarvanka bo merila kar 32 kvadratnih metrov, tako da bo imel vsak ustvarjalni malček dovolj prostora, da si izbere svoj motiv in z barvanjem pomaga k ustvarjanju boljšega sveta.

Arboretum Volčji Potok pa vam ponuja tudi posebno ugodnost za družine. Za ceno ene odrasle vstopnice lahko v park vstopi vsa družina (dva odrasla in otroci do 15. leta) in v njem ste lahko cel dan. Seveda pa je za to potrebna predprijava na www.carobnidan.si.

Pridite na letošnji Čarobni dan z Lidlom, na katerem se obeta zvrhana mera aktivnosti, odlične glasbe, razigranosti in še pa še dobre volje! Vabljeni v Arboretum Volčji Potok na Čarobni dan kot ga še ni bilo, da bo prehod v novo šolsko leto nepozaben! V primeru ponovne slabe vremenske napovedi, bo Čarobni dan prestavljen na 1. 10. 2018.

 

 

 

 

pon., 4.9.2017

Čarobni dan prestavljen na SOBOTO, 16. sept. 2017

Kupona z datumom 3.9.2017 ni potrebno ponovno natisniti, saj je tudi ta veljaven. Če pa sami želite tako, lahko ponovno odprete povezavo do kupona, ki ste jo prejeli preko e-pošte, in prikazal se bo kupon z novim datumom.

 

 

 

čet., 31.8.2017 ob 18:50

Čarobnega dne to nedeljo ne bo :(

Zakaj se je bilo tako težko odločit, da prireditev izpeljemo kasneje?

Napoved včeraj (sreda) zvečer glede dežja je bila


danes (četrtek) ob 12h takšna


ampak ob 18h je ugasnilo upanje na kaj več sonca ...


Satelitska slika je prikazovala, da območje dežja nad Alpami usiha in da bo kmalu prišlo do spremembe vremena. Ampak kako kmalu še sedaj ne vemo ;)


Saj bi se potrudili in postavili/pripravili prizorišče tudi v dežju, ampak Čarobno gostilnico logo_Kaval_Group.gif se ne da postavljati v blatu, prav tako naši pokrovitelji (logo_Lidl_10_let.gif, logo_Dacia.gif, logo_AMZS.gif in drugi) težko kvalitetno pripravijo svoja ogromna prizorišča z dogodivščinami za najmlajše. Poskrbeti je potrebno tudi za elektrifikacijo prostorov sodelujočih pokroviteljev, športnih, kulturnih in ostalih delavnic po parku, pripeljati nekaj kamionov stojnic ter gasilskih miz in klopi je to nemogoče delati ta petek in soboto, ko bo lilo kot iz škafa.Upali smo na drugačen razplet, ampak tokrat se nam ni izšlo.

Čarobni dan za ta vikend je odpovedan.

Nadomestni datum sporočimo v ponedeljek tekom dneva.
Zagotovo to ne bo naslednji vikend.


Lep pozdrav,
Ekipa Čarobnega dne

 

 

 

sre., 30.8.2017

Vremenska napoved nam ni naklonjena

-> odločitev sporočimo v petek

Današnja vremenska napoved za čez vikend je takšna:


Bolj podrobna za nedeljo pa takšna:

 

Vir:

Odločitev, ali bomo prireditev prestavili na nadomestni datum, vam javimo na tej spletni strani ( Zadnje novice) v petek ob 11. uri.

Lep pozdrav,
Ekipa Čarobnega dne

 

 

 

30.8.2017

Doživetje za vso družino
Čarobni dan z Lidlom

 

Zadnji vikend v avgustu je pravi čas, da strnemo lepe spomine na poletje in se počasi poslovimo od počitnic. Je pa zadnja avgustovska nedelja tudi dan, ko se družine v velikem številu zberejo na zdaj že tradicionalnem dogodku Čarobni dan z Lidlom.

Vsekakor ne gre zamuditi edinstvenega čarobnega srečanja v Arboretumu Volčji Potok, ki se tokrat obeta 3. septembra.

Čarobni oder bodo tudi letos zasedli številni glasbeni izvajalci, plesne skupine in druge animacijske ekipe. Za čarovnij polno vzdušje bodo skrbeli: Rok‘n’band, Trkaj, Omar Naber, Nuša Derenda, Rebeka Dremelj, Alenka Gotar, Ansambel Anžeta Šuštarja, Samuel Lucas, Leya Veneti, Žan Serčič, David Domjanič, Žiga Lakner, Anja Marolt, F&B Acrobatics, Katja Mihelčič, Glasbeni studio Osminka, Glasbena šola MMC, Pevska šola Alenke Gotar, Družinski muzikal Annie, Kamniške mažoretke Veronika, Mestna godba Kamnik in mnogi drugi.

Pogled na Čarobni oder – Arboretum Volčji Potok

Na voljo bodo tudi številne ustvarjalne, plesne, športne in druge delavnice, ki bodo razporejene po “Čarobnih deželah” v parku.

Kot običajno pa bo prisotna tudi dobrodelnost. V okviru izvajanja projekta Čarobni dan se bodo zbirala sredstva, s katerimi bo Zavod Zaupanje številnim otrokom omogočil obiskovanje obšolskih dejavnosti.

Obeta se torej dan poln zabave in čarobnih trenutkov, ki jih bomo lahko shranili v mozaik spominov letošnjega poletja.

3. septembra torej vabljeni v Arboretum Volčji Potok, kjer bomo skupaj upihnili že 8. svečko.

 

Medijski pokrovitelji

Internetni medijski pokrovitelji

Partnerji