( Prijava - kupon ugodnosti za prireditev )

Kupon ugodnosti

Zakaj spletna prijava?

Ker velja:
 1. Spletna prijava je pogoj za nakup družinske vstopnice za vstop v Arboretum Volčji Potok v nedeljo, 2. sept. 2018.
 2. Za ceno 8,50 €, tj. za ceno ene odrasle vstopnice lahko v Arboretum na ta dan vstopi cela družina.

 

Kaj vključuje vstopnica, pridobljena s kuponom?

Družinska vstopnica vključuje:

 • ogled parka Arboretum Volčji Potok,
 • celoten program prireditve Čarobni dan,
 • neomejeno uporabo najrazličnejših igral, plezal, hišk, gugalnic, trampolinov in drugih rekvizitov na otroških igriščih v parku.
 • ogled trenutnih spremljajočih razstav v Arboretumu:
  • Razstava kaktusov
  • Razstava orhidej
  • Dinozavri (v naravni velikosti)
  • Velikani morskih globin (kiti v naravni velikosti)
  • Narodna galerija v Arboretumu
  • Pravljični junaki
  • Razstava tropskih metuljev
  • Mesec dalij
  • Razstava del študentov Akademije za likovno umetnost in oblikovanje
  • Kostarika, vroča točka biodiverzitete
  • Cvetoči avti
  • Mesec trav

 

 

V Arboretum Volčji Potok so se ponovno vrnili izumrli vretenčarji, ki so več kot sto milijonov let kraljevali na zemlji. Letos se bo 13 najstrašnejših naselilo na travnikih v neposredni bližini otroškega igrišča. Pozdravili vas bodo alozaver, apatozaver, tiranozaver, mamenhizaver, stirakozaver, triceratop in še nekateri drugi.

V Arboretumu Volčji Potok so ob bok dinozavrom postavili novo razstavo, na kateri se boste iz oči v oči srečali z morskimi velikani. V parku je razstavljenih več kot 10 kitov v naravni velikosti, najdaljši med njimi merijo skoraj 25 m, in so v celoti izdelani v Arboretumu. Sorodne postavitve smo do sedaj lahko videli na Islandiji, v Veliki Britaniji in Združenih državah Amerike.

 

Čarobno dogajanje

Na Čarobnem dnevu boste lahko tudi:

 • uživali logo_Kaval_Group.gif ob pestrem dogajanju prireditve na glavnem odru - glasbeni izvajalci, plesne točke ipd (oglejte si Program prireditve) ter
 • se sproščali ob ustvarjalnih, plesnih, športnih in ostalih delavnicah v čarobnih tematskih deželah na prireditvi,
 • uživali v odlični hrani in slaščicah ter hitri in profesionalni postrežbi Kaval Group-a v Čarobni gostilnici po ugodnih cenah.

 

Kupon za dodatne ugodnosti za celo družino

V kolikor pa želite na ta dan s tem kuponom pridobiti še dodatne ugodnosti za celo družino, ga imejte ves čas pri sebi na Čarobnem dnevu in ga dajte na vpogled na posameznih lokacijah, kjer so za vas pripravili popuste "1 vstopnica = 1 družina" oz. druge ugodnosti:

 
 • logo_Barka_Ljubljanica.gif

Barka Ljubljanica

(vožnja z masivno macesnovo barko Ljubljanica po Ljubljanici, 1 vozovnica = 1 družina, cena vozovnice: 10 €)

 • Vožnja z ladjico je možna od 10. do 21. ure, vsako polno uro.
 • Kapaciteta ladjice je 48 oseb.
 • Obvezna je predhodna rezervacija na telefonsko številko 041 386 945 (rezervacijo lahko naredite od 8. do 20. ure).
 • Vozovnico družine poravnajo z gotovino pred vstopom na ladjico pri pultu.
 • Cena družinske vozovnice je 10 € in velja od 2. 9. do 16. 9. 2018 ob predložitvi kupona.
 • logo_Narodni_muzej_Slovenije.gif

Narodni muzej Slovenije

(vstopnica v narodni muzej na Muzejski in/ali na Metelkovi ulici, akcija 1 vstopnica = 1 družina, cena: 6 €)

 • Koriščenje ugodnosti je možno od 2. 9. do 31. 12. 2018 ob predložitvi kupona.
 • logo_Gledaliski_muzej.gif

Slovenski gledališki inštitut – Gledališki muzej

(ogled razstave HOJA za GLEDalIŠČEM - od jezuitov do Cankarja, cena: brezplačno)

 • Brezplačen ogled razstave je možen od 10. 6. do 31. 12. 2018 ob predložitvi kupona.
 • logo_Slovenski_etnografski_muzej.gif

Slovenski etnografski muzej

(vstopnica v Slovenski etnografski muzej na Metelkovi ulici 2, akcija 1 vstopnica = 1 družina, cena: 4.5 €)

 • Koriščenje ugodnosti je možno od 10. 6. do 2. 9. 2018 ob predložitvi kupona.
 
 

 

Prijavni obrazec

Na e-poštni naslov, katerega boste vnesli v spodnji obrazec, vam bomo poslali povezavo do vašega kupona za nakup družinske vstopnice. Kupon odprite, natisnite na list papirja in prinesite s seboj na prireditev.

 

Izpolnitev obrazca pomeni (brezplačno) prijavo vaše družine na prireditev Čarobni dan in v klub Čarobni dan.

Obvezna polja *
Prijava na Čarobni dan Arboretum 2018 in včlanitev v Klub Čarobni dan

Urejanje osebnih podatkov posameznika in delni ali celotni izbris le teh bo možen prek uporabniškega vmesnika na spletni strani Klub Čarobni dan (spletna bo postala aktivna cca 31.8.2018). Navedene podatke lahko Zavod Zaupanje in podjetje NETVIZIJA d.o.o. obdelujeta do preklica privolitve posameznika oz. do časa, ko podatki ne bodo služili več svojemu namenu. Na tem spletnem mestu bo posamezniku omogočen tudi vpogled, komu so bili podatki posredovani, ter podajanje zahteve za izbris podatkov iz teh seznamov.

Prijavitelj družine (eden od staršev)
Ime*
Priimek*
Ulica in hišna št.*
Poštna št. in kraj*
Email*
Telefon*
Leto rojstva*
Ostali družinski člani
  Ime Priimek Leto rojstva
Partner
Otrok 1
Otrok 2
Otrok 3
Otrok 4
Pogoji uporabe
  Ali ti je všeč razigranost otrok na Čarobnem dnevu?
 
Seznanjen sem, da sezonske karte za vstop v park v nedeljo, 2. sept. 2018, ne veljajo.
Seznanjen/a sem, da za koriščenje posameznih ugodnosti veljajo omejitve.
(predhodna rezervacija termina za vožnjo z barko po Ljubljanici ipd.)
Seznanjen/a sem s pogoji uporabe spletne strani www.carobnidan.si za prireditev Čarobni dan Arboretum 2018
(vsebujejo pogoje za pridobitev kupona Čarobni dan in pogoje za včlanitev v Klub Čarobni dan).
GDPR uredba v EU pravi, da je s spletne strani pogoji uporabe potrebno v povezavi s članstvom v Klubu Čarobni dan izpostaviti:
Dovoljujem uporabo kontaktnih podatkov za pošiljanje predstavitvenih materialov, posebnih ponudb in drugih informacij o poslovanju Zavoda Zaupanje in podjetja Netvizija d.o.o.. Za namene kontaktiranja posameznik dovoljuje uporabo različnih komunikacijskih kanalov, kot npr.: telefon, pošta, elektronska pošta, SMS in drugo.
Dovoljujem obdelavo in razvrščanje podatkov, podanih na tem obrazcu, za namen raziskave trga, ciljno usmerjeno obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, npr. glede na starost, področje bivanja, spol ipd.
Dovoljujem uporabo fotografij in video posnetkov, na katerih sem jaz ali v obrazcu našteti družinski člani (otroci), posnetih na katerikoli prireditvi Čarobni dan, in sicer za objavo v tiskanih, elektronskih in spletnih medijih (medijskih) pokroviteljev ter soorganizatorjev prireditve ter njihovih brošurah ali publikacijah.
(v spodnjem razdelku navajamo mnenje informacijskega pooblaščenca glede fotografiranja javne prireditve)
Dovoljujem posredovanje podatkov z obrazca največ dvem pokroviteljem prireditve pod (običajnimi) pogoji, opisanimi na strani pogoji uporabe za namene neposrednega ali spletnega trženja. Pokrovitelji morajo prejemnikom komercialnih sporočil omogočiti odjavo s seznama prejemnikov. Uporabnik lahko preko spletne strani Klub Čarobni dan od pokroviteljev tudi sam zahteva delni izbris ali izbris vseh podatkov z obrazca iz njihovih podatkovnih baz.
Za prireditev Čarobni dan Arboretum 2018 tako dovoljujem posredovanje mojih osebnih podatkov (ime in priimek, e-poštni naslov) pokrovitelju Lidl Slovenija, kateremu dovoljujem, da jih uporabi za pošiljanje e-novičnika Zdravka Lidla. Svojo privolitev lahko kadarkoli prekličem na način, da kliknem na povezavo "odjavi se" na dnu novičnika ali svojo zahtevo naslovim na naslov pr@lidl.si.

 

Vstopnico boste lahko ob predložitvi kupona kupili na dan prireditve na blagajni pri vhodu v Arboretum Volčji Potok. Cena vstopnice je 8,50 € in je veljavna le na dan prireditve.

Izpolnitev obrazca vas NE zavezuje k nakupu vstopnice.

V primeru slabega vremena prireditev ta dan odpade in bo prestavljena na kasnejši datum. Priporočamo, da si pred odhodom ogledate podstran Zadnje novice.

 

 

Pogosto zastavljena vprašanja

Vprašanje:

To da se moraš strinjati, da dovoliš objavo slik in posredovanje podatkov naprej, če želiš, da te program spusti naprej, ne vem če je ravno v skladu z novim zakonom? Novi zakon bi naj ravno dopuščal možnost proste izbire posameznika?

Odgovor:
(glede novega zakona ZVOP-2)

Novi zakon ZVOP-2 še ni bil sprejet, zato bo od 25. 5. 2018 dalje pričela veljati nova EU uredba GDPR v nespremenjeni obliki, ki pa danes, 8. 5. 2018, še ne velja. Vendar tudi, ko bo uredba začela veljati, se bodo ponudniki storitev lahko sami odločali komu in pod kakšnimi pogoji bodo ponujali storitve (katere opcije bodo pogojevali za nadaljevanje storitve).

Res je, da je ena od novosti v uredbi ta, da v bodoče ne bo dovolj, da so pogoji, ki se tičejo uporabe vaših osebnih podatkov zapisani nekje v dolgih pogojih uporabe, ampak morajo biti ti jasno, izpostavljeno in na kratko navedeni npr. ob gumbu »Prijavljam se v klub« in privzeta vrednost mora izražati nestrinjanje z posredovanjem/uporabo teh osebnih podatkov. Če ne želite dati podatkov, se ponudnik storitev sam odloči ali bo še nadaljeval sodelovanje z vami; bodisi preko telefonskega aparata, preko spletnega obrazca ali kako drugače.

Prireditve Čarobni dan se financirajo skoraj v celoti s pomočjo pokroviteljev, katerim pa je v zameno za finančna sredstva, ki omogočajo izvedbo programa prireditve, potrebno včasih ponuditi nekaj več. Ker je seznam kontaktnih podatkov zelo dragocen in ker smo hvaležni vsem vam, ki nam s pomočjo teh podatkov omogočate izpeljati posamezno prireditev, ga lahko dobijo le redki izbrani pokrovitelji.

Odgovor:
(glede fotografiranja in snemanja javne prireditve)

Na spletni strani Informacijskega pooblaščenca je zapisano mnenje glede fotografiranja otrok na javni prireditvi, ki ga je podal informacijski pooblaščenec 31. 5. 2016.
V njem je navedeno tudi:

»IP meni, da vam glede na javnost prireditve, ni treba pridobiti posebnih osebnih privolitev udeležencev za fotografiranje, če ste udeležence na ustrezen način seznanili, da se prireditev fotografira.«

ter

»Vsak posameznik, ki se udeleži javne prireditve (kot nastopajoči ali pa zgolj kot gledalec) se mora zavedati, da na takšni prireditvi obstaja večja verjetnost, da bo posnet. Zato je na njem, da se, v kolikor je bilo ustrezno obvestilo o fotografiranju podano, pozanima o tem, kaj bo organizator dogodka s fotografijami storil (kako in kje jih bo uporabil) ter se na podlagi teh informacij odloči, ali se bo dogodka sploh udeležil. Kadar se javne prireditve udeleži otrok, je ta odločitev na strani njegovih staršev oz. skrbnikov.«

Celotno mnenje je objavljeno na strani
https://www.ip-rs.si/vop/fotografiranje-otrok-na-javni-prireditvi-2763/

 

 

 

Kontakt: info@carobnidan.si

 

ZavodZaupanje_logo.png      grb_kamnik.gif      logo_avp_w350.png

 

Medijski pokrovitelji

Internetni medijski pokrovitelji

Partnerji