( Zadnje novice )

 

sre., 28. 9. 2022

Vreme nam letos res ni naklonjeno – Čarobni dan je prestavljen na nedeljo, 9. oktober 2022

Kljub temu da smo upali, da nam bo začetek oktobra vremensko naklonjen za izvedbo Čarobnega dne v Arobretumu Volčji Potok, se nam ni izšlo po pričakovanjih, zato smo dogodek prestavili na NEDELJO, 9. 10. 2022.

Verjemite, da je bila za celotno organizacijsko ekipo to težka odločitev, vendar smo jo bili primorani sprejeti zaradi vas, obiskovalcev, in vseh pokroviteljev, klubov in društev ter ostalih sodelujočih. Čarobnega dne žal ni mogoče izvesti v dežju ali ko je podlaga zelo razmočena, saj se v tem primeru tla tudi najbolj poškodujejo.

Zato vam sporočamo, da bo Čarobni dan izveden v nedeljo, 9. oktobra 2022 od 10. ure dalje v Arboretumu Volčji Potok. V primeru, da bo tudi za ta dan vremenska napoved slaba, bo dogodek odpovedan – dnevi postajajo vse krajši in hladnejši, zato dogodki na prostem niso več tako prijetni za obiskovalce.

Ne pozabiti izpolniti kupona za vstop po principu 1 vstopnica = 1 družina TUKAJ, in se vidimo 9. 10. 2022 v Arobretumu!

 

 

 

pet., 23. 9. 2022

Čarobni dan je prestavljen na najbolj družinski dan v tednu – nedeljo, 2. 10. 2022

Končuje se vremensko pester september in vse kaže, da nam bo oktober bolj naklonjen za izvedbo Čarobnega dne v Arboretumu Volčji Potok!

Načrtovali smo izvedbo v soboto 1.10., a medtem se je odprla možnost, da prireditev, zaradi odpovedi drugega dogodka, izvedemo v NEDELJO, 2. 10. 2022. Nedelja je tradicionalno dan, bolj naklonjen družinskim dogodkom, tako da vas toplo vabimo, da nas obiščete na Čarobnem dnevu v nedeljo, 2. 10. 2022!

V pravljicah je veliko ovir do srečnega konca, a verjamemo, da bomo vse ovire, ki nam letos stojijo na poti, uspešno prešli in za vas ustvarili še en nepozaben dogodek!

Ne pozabiti izpolniti kupona za vstop po principu 1 vstopnica = 1 družina TUKAJ, in se vidimo kmalu!

 

 

 

čet., 1. 9. 2022

Pomembno obvestilo - Čarobni dan je prestavljen na vikend 17. ali 18.9. 2022

Zaradi nestanovitne vremenske napovedi smo bili tudi ta teden v organizacijski ekipi Čarobnega dne primorani sprejeti težko odločitev, da dogodek prestavimo na vikend, 17., 18. 9. 2022, točen datum še sporočimo, ko bomo imeli vse informacije, tudi glede vremenske napovedi.

Potrudili se bomo, da bomo na nov datum Čarobni dan izpeljali brezhibno, in upamo, da se nam bodo lahko pridružili vsi pokrovitelji, klubi, društva, nastopajoči in ostali sodelujoči.

V upanju, da se nam boste lahko pridružili tudi na nov datum dogodka, vas lepo vabimo k obisku!

V kolikor kupon za cenejšo vstopnico že imate, bo le-ta veljaven tudi na nov datum in tako ponovna prijava ni potrebna.

Za vse dodatne informacije spremljajte našo spletno stran in Facebook stran.

V primeru vprašanj smo vam na voljo prek zasebnih sporočil na Facebooku ali na e-mail naslovu pisarna@carobnidan.si.

Se vidimo na Čarobnem dnevu v Arboretumu Volčji Potok!

 

 

 

pon., 25. 8. 2022

Pomembno obvestilo - Čarobni dan je prestavljen na 4. 9. 2022

Zaradi nestanovitne vremenske napovedi smo bili v organizacijski ekipi Čarobnega dne primorani sprejeti težko odločitev, da dogodek prestavimo iz prvotnega datuma, 28. 8. 2022, na nedeljo, 4. 9. 2022, ko upamo, da nam bo vreme bolj naklonjeno.

Potrudili se bomo, da bomo na nov datum Čarobni dan izpeljali brezhibno, in upamo, da se nam bodo lahko pridružili vsi pokrovitelji, klubi, društva, nastopajoči in ostali sodelujoči.

V upanju, da se nam boste lahko pridružili tudi na nov datum dogodka, 4. 9. 2022, vas lepo vabimo k obisku! V kolikor kupon za cenejšo vstopnico že imate, bo le-ta veljaven tudi na nov datum in tako ponovna prijava ni potrebna.

Za vse dodatne informacije spremljajte našo spletno stran in Facebook stran.

V primeru vprašanj smo vam na voljo prek zasebnih sporočil na Facebooku ali na e-mail naslovu pisarna@carobnidan.si.

Se vidimo 4. 9. 2022 na Čarobnem dnevu v Arboretumu Volčji Potok!

 

 

 

pon., 22. 8. 2022

Že odštevamo dneve do Čarobnega dne v Arboretumu Volčji Potok!

Še manj kot teden dni nas loči do največjega družinskega dogodka v Sloveniji, ki se bo že trinajstič odvijal v čudovitem Arboretumu Volčji Potok!

V nedeljo, 28. 8. se bodo travniki Arboretuma spremenili v čarobne otroške delavnice, poligone, aktivnosti in zabavne preizkušnje! Manjkal ne bo niti ogromen oder z znanimi slovenskimi pevkami in pevci, nastopi plesnih in pevskih šol ter mnogo drugega!

Poskrbljeno bo tudi za osvežilno pijačo in odlično hrano v Čarobni gostilnici, manjkal pa ne bo niti sladoled, pokovka in ostale dobrote!

Svojo srečo boste lahko preizkusili tudi v srečolovu, ki vam lahko prinese bogate nagrade.

Ne pozabite izpolniti kupona ugodnosti s katerim lahko celotna družina obišče Čarobni dan za ceno 1 odrasle vstopnice: www.carobnidan.si/arboretum-2022/prijava/

Kaj pa v primeru slabega vremena?

Vsi seveda upamo, da bo naša Čarobna vila začarala vreme in privabila sonček! V primeru, da ji to ne uspe, pa bo dogodek prestavljen na poznejši datum – 4. september 2022.

Se vidimo!

 

 

 

pon., 4. 8. 2022

28. 8. bo v Arboretumu Volčji Potok zopet veselo…

… vrača se namreč Čarobni dan! Po dvoletnem premoru bo čudoviti Arboretum zopet poln otroškega smeha, veselja in zanimivih pustolovščin.

Po nadvse uspešnem Čarobnem dnevu v Parku Tivoli, ki smo ga kljub vročini uspešno izvedli 19. junija, se največji družinski dogodek na prostem vrača tudi v Arboretum Volčji Potok, ki se bo za en dan spremenil v čarobne dežele za celotno družino.

Na voljo vam bo nešteto zanimivih delavnic – od glasbenih, likovnih in športnih, do tistih bolj poučnih. Poleg delavnic pa si boste lahko pobližje ogledali tudi konje, se zabavali na otroških igralih in se naužili lepot Arboretuma Volčji Potok. Čas vam bodo krajšali nastopi plesnih in glasbenih šol, atraktivni Dunking Devils in znani slovenski estradniki – kateri, pa naj zaenkrat ostane še skrivnost.

Vabimo vas, da si že sedaj rezervirate nedeljo, 28. 8. 2022 za obisk Čarobnega dne v Arboretumu Volčji Potok. Celoten program dogajanja bo objavljen na naši spletni strani, za vse aktualne informacije pa sledite naši Facebook strani Čarobni dan. Se vidimo!

 

 

 

 

pon., 2. 9. 2019

Več kot 20.000 obiskovalcev v Arboretumu upihnilo 10 svečk Čarobnega dne

V oazi cvetja, kaktusov, metuljev in dinozavrov je prvo nedeljo v septembru potekal prav poseben dan. Sončno nedeljo je začinilo čarobno dogajanje ob praznovanju 10. obletnice Čarobnega dne, ki je privabilo številne otroke z njihovimi družinami v Arboretum Volčji Potok. Prireditev, namenjena najmlajšim in njihovim staršem, je tokrat gostila več kot 20 tisoč obiskovalcev, le-ti pa so se prepustili prijetnemu vzdušju ter uživali v številnih dogodivščinah ter aktivnostih, ki so se odvijale v kotičkih čudovitega cvetličnega parka. V zelenicah Arboretuma so zaživele ustvarjalne delavnice, športne aktivnosti, družabna srečanja, zanimivi nagradni izzivi ter številne zabavne dogodivščine.

 


Barbara Novak iz Zavoda Zaupanje je skupaj s kamniškim županom Matejem Slaparjem razrezala torto velikanko, ki so jo ustvarili v slaščičarni Lolita iz skupine Kaval Group.
Fotograf: Marko Pigac

 

Veselo pa je bilo tudi na Čarobnem odru. Za glasbeno vzdušje polno čarovnije so skrbeli: Nuša Derenda, Omar Naber, Rebeka Dremelj, Eva Černe, Nuška Drašček, Alenka Gotar, Regina, Anže Šuštar, Pepel in kri, pevska šola Alenke Gotar, glasbeni studio Osminka in drugi. Pisani druščini se je pridružil tudi čarodej Toni, manjkalo pa ni niti plesnih nastopov ter adrenalina, ki ga je čudoviti zgodbi Čarobnega dne dodala akrobatska skupina Dunking Devils.


Omar Naber je s svojim glasom in stasom očaral otroke vseh generacij.
Fotograf: Rok Bračovnik, za Studio Železna


Vedno nasmejana Nuška Drašček, ki se je pred kratkim vrnila s Portugalske, je navdušila občinstvo s svojim glasom.
Fotograf: Tit Bonač, za Studio Železna


Alenka Gotar je popeljala otroke v svet glasbene domišljije.
Fotograf: Tit Bonač, za Studio Železna


Regina se je z veseljem vrnila na Čarobni oder, kjer je že neštetokrat zabavala obiskovalce.
Fotograf: Rok Bačovnik, za Studio Železna


Čarobna ambasadorka Nuša Derenda že mnogo let s svojim petjem širi dobro voljo.
Fotograf: Čarobni dan


Rebeka Dremelj je ob petju z otroki na Čarobnem odru tudi zaplesala.
Fotograf: Tit Bonač, za Studio Železna

Ujeli smo tudi številne znane obraze ter prisrčnega Zdravka Lidla, ki je tokrat otroke zabaval s številnimi aktivnostmi ozaveščanja o zdravi prehrani in z njimi tekel na Čarobnem teku Zdravka Lidla.


Bivša vrhunska atletinja Alenka Bikar z družino, ki je zanjo zmeraj na prvem mestu.
Fotograf: Rok Bačovnik, za Studio Železna


Maša Medik, nekdanja članica Turbo Angels, in Barbara Novak v VIP kotičku.
Fotograf: Rok Bačovnik, za Studio Železna


Zabavna voditeljica Jasna Kuljaj je na Čarobnem dnevu uživala skupaj s hčerko Anastazijo.
Fotograf: Rok Bačovnik, za Studio Železna


Klemen Bučan, radijski voditelj radia Ekspres, na Čarobnem dnevu.
Fotograf: Rok Bačovnik, za Studio Železna


Zdravko Lidl je tokrat otroke zabaval s številnimi aktivnostmi ozaveščanja o zdravi prehrani in z njimi tekel na Čarobnem otroškem teku z Zdravkom Lidlom.
Fotograf: Rok Bačovnik, za Studio Železna


Tokrat animator Blaž Babić ni zabaval drugih, ampak so drugi zabavali njega in njegovo družino.
Fotograf: Rok Bačovnik, za Studio Železna

Prireditev pa je letos bila še toliko bolj slavnostna, saj je Čarobni dan praznoval jubilejno 10. obletnico. Vse najboljše in zahvalo za vsa prizadevanja zadnjih deset let so organizatorki Barbari Novak iz Zavoda Zaupanje izrekli številni znani obrazi ter navdušeni obiskovalci. Barbara je ob pesmi »Vse najboljše«, ki jo je zapela Nuša Derenda skupaj z Alenko Gotar, Nuško Drašček, Rebeko Dremelj in obiskovalci, razrezala torto, ki so jo ustvarili v slaščičarni Lolita iz skupine Kaval Group in z besedami hvaležnosti zaključila: »V meni je vrelec neštetih čustev, spominov in utrinkov, ki jih zbiram in hranim že dobrih 10 let. Ne morem opisati vseh teh čutenj, lahko rečem le najlepša hvala moji družini, najožji ekipi, vsem sodelavcem, poslovnim partnerjem in podpornikom Čarobnega dne. Verjetno si velika večina niti približno ne zna predstavljati, kaj vse stoji za organizacijo tako obsežne in pestre prireditve s toliko raznolikimi aktivnostmi za otroke in starše. Hvaležna sem vsakemu sodelujočemu posebej. Upam, da se bo podpora vseh dosedanjih poslovnih partnerjev nadaljevala, kajti organizacija tako velike prireditve zahteva ogromno finančnih sredstev. Seveda pa bom vesela tudi vsakega novega podpornika, ki se nam morda pridruži v prihodnje, saj bomo lahko le tako še boljši in ponudili še več zanimivih vsebin našim cenjenim obiskovalcem.«

 


Barbara Novak iz ekipe Čarobnega dne je ob vrhuncu dogajanja na Čarobnem dnevu srečna in zadovoljna dvignila roke in se še enkrat zahvalila vsem sodelujočim.
Fotograf: Tit Bonač, za Studio Železna

 

Vsekakor je letošnji Čarobni dan bil nekaj nepozabnega in zagotovo si ga bodo številni obiskovalci shranili v mozaik tistih lepših spominov letošnjega poletja.

 

ZA MEDIJE: PR objava in več fotografij

 

 

sob., 30. 8. 2019

Pogosto zastavljena vprašanja

Odgovore na ostala Pogosto zastavljena vprašanja najdete na podstrani PZV.

Primeri vprašanj:

  • Ali lahko brez čarobnega kupona obiščem Čarobni dan?
  • Ali so na dan prireditve na voljo tudi vstopnice za vstop v park Arboretum Volčji Potok po rednem ceniku?
  • Ali lahko v okviru moje družinske vstopnice vstopita v park tudi dedek in babica?
  • Katere družinske člane lahko oz. moram navesti v spletni obrazec?
  • Ali je dovoljeno kupon za Čarobni dan koristiti parom, ki še nimamo otrok?
  • Ali je dovoljeno kupon za Čarobni dan koristiti družinam, ki imajo že odrasle otroke?

 

sre., 28. 8. 2019

Čarobni dan bo 1. sept. 2019 čarobno sončen ;)

 

21. 8. 2019

Ste morda vi naša iskana Čarobna družina?

Iziv za vas - kliknite na:

 

 

30. 7. 2019

Kako smo se zabavali v preteklih letih? 

 

Medijski pokrovitelji

Internetni medijski pokrovitelji

Partnerji