Zadnje novice


------------( torek, 22.5.2012 )------------

 

Za nami je še en uspešen Čarobni dan. Dobre volje in energije nam ni manjkalo in več kot 12.000 obiskovalcev nam je pomagalo čarati – tako uspešno, da se nam tokrat tudi sonce ni moglo upreti in se nam je smejalo skozi cel dan...

Na Čarobnem odru so se zvrstili številni pevski, glasbeni, plesni in gledališki talenti, med drugim Alenka Gotar, katarina Mala, Flora Ema Lotrič, Nino, ansambel Slovenski pozdravi, raper Denis Chorchyp, Nataša Madjar in plesalci Jay Dance Studia. Spremljevalni program odra je poskrbel za pestro in živahno dogajanje s številnimi otroškimi delavnicami ter tekom za družine in otroke, kjer so se obiskovalci “pomerili” z zajčkom Sportyjem in osvojili praktične nagrade.

Kako čarobno je bilo na Bledu lahko preverite v naši fotogaleriji, mi pa se že s polno paro pripravljamo na naslednji Čarobni dan, ki bo 2. septembra v Arboretumu Volčji potok, kjer se bomo skupaj poslovili od poletja in upihnili že 4. svečko na torti Čarobnega dne.

 

 

------------( sreda, 9.5.2012 )------------ 

 

Kupon za ugodnosti za Čarobni dan na Bledu (pustolovski park, sankanje, turistični vlakec itd) si že lahko pridobite, če ga še nimate. Tisti, ki pa ste se že prijavili za ČD 6.5.2012 in ste si kupon tudi že natisnili, vam le ta velja tudi za 20. maj 2012. Če želite si ga lahko ponovno natisnete (na njem bo nov datum).
 

------------( ponedeljek, 7.5.2012 )------------ 

 

Bled se je včeraj, 6. maja, prelevil v Čarobni dan – promenada ob jezeru je bila prizorišče otroških delavnic, nastopov slovenskih glasbenikov in zdravega športnega duha. Žal pa je imelo zadnjo besedo vreme, ki nam tokrat ni bilo naklonjeno. Kljub dežju so oder obarvali številni nastopi najmlajših, mimo obiskovalcev pa se je sprehodila dolga povorka blejskih društev in klubov. Za piko na i so poskrbele odlične dame Anika Horvat, Nuša Derenda in katarina Mala, ki je kot zadnja nastopila in zapela bledu Ciao, Ciao (Čav, čav).

 

Ker nam včerajšnji Čarobni dan ni uspelo izpeljati do konca, ga ponavljamo in sicer

v nedeljo, 20. maja 2012,

v kolikor nam bo vreme takrat bolj naklonjeno…
 

Nekaj fotoutrinkov z včerajšnjega dogajanja pa si lahko pogledate v fotogaleriji.

 

------------( nedelja, 6.5.2012, ob 10:55 )------------ 

 

Žal vreme ni hotelo zdržati pa čeprav je tudi sonce že sijalo. Danes je Bled na robu oblačnega območja in sedaj že nekaj časa rahlo dežuje.

Program prireditve bomo izpeljali zagotovo do vključno blejske povorke ob 12:15. Naprej pa bomo videli.

Celotni Čarobni dan na Bledu bomo ponovili, saj si želimo druženja z vami. Predvidoma naslednjo nedeljo.

 

------------( nedelja, 6.5.2012, ob 9:10 )------------ 

 

Na Bledu trenutno sije sonce in Čarobna ekipa se nadeja, da bo tako večji del dneva!slika prikazuje trenutno stanje ;)

Otroške delavnice so pripravljene, prav tako vsi, ki bodo nastopili na Čarobnem odru.

Pustovlovski park obratuje, prav tako sankališče.

še vedno se lahko prijavite za današnji kupon ugodnosti.

Se vidimo na Bledu!

 

------------( ------------ )------------ 

 

Za lačne želodčke in želodce so Sava Hoteli pripravili posebno, ugodnejšo ceno kosil. Med napornim dnevom potrebuješ veliko moči. Dobiš jo v restavraciji Panorama ob Grand hotelu Toplice, kjer so zate in za tvoje najbližje pripravili kosila po posebni, ugodnejši ceni. Vse ponujajo za  21 EUR, če boste 3; za 29 EUR če boste 4; če pa vas bo 5, boste plačali samo 36,5 EUR. Zraven pa bodo tebi ter tvojim bratcem in sestricam podarili še kozarec soka (samo za otroke). Poleg tega pa posebej zate pečejo mini pizze za 4,00 EUR v pizzeriji RIKLI pod hotelom Park.

 

V  Kavarni Park pa bodo med 16. in 19. uro ponujali vse sladice po nižji ceni in sicer 2,50 EUR za kos.

 

Dobrodošli in dober tek ter predvsem vesel in pester čaroben nedeljski dan ti želijo vsi v Sava Hotelih Bled ter seveda  labodek Zaki.

 

Skozi vse leto pa nudijo tudi ugodne družinske pakete v svojih čarobnih hotelih.

 

 

------------( ponedeljek, 2.4.2012 )------------ 

 

 

Na Bled prihaja Čarobni dan

 

 

Slovenski biser Bled bo prvo nedeljo v maju zasijal v vsej svoji čarobnosti. Že enajsti v nizu dobrodelno družabnih dogodkov Čarobni dan, bo 6. maja razveselil vse Blejce in okoličane. Pestro bo tako na odru, kot pod njim. Nešteto otroških delavnic bo poskrbelo za najmlajše, oder pa bodo napolnili odlični slovenski glasbeniki in plesalci: Anika Horvat, Nuša Derenda, Alenka Gotar, katarina Mala, Nino, ansambel Slovenski pozdravi, Nataša Madjar in Jay Dance Studio. Operna diva Alenka Gotar, ki je nastopila prav na vseh Čarobnih dneh, je pred dogodkom dejala: »Čarobni dan je največja in najlepša množična prireditev za družine, na kateri sem kdajkoli sodelovala. Želim, da bodo organizatoriji obdržali pogum in zagnanost, da ohranijo to veliko in lepo zadevo.«

 

Organizatorji bodo s pomočjo pokroviteljev tudi tokrat zbirali sredstva za celoletne obšolske dejavnosti za otroke iz socialno šibkejših družin. Bodite del čarobnosti! Vabljeni na Čarobni dan na Bled v nedeljo, 6. maja.

 

Internetni medijski pokrovitelji

logo_Med_over_net.gif logo_Najdi_si.gif logo_DJ_Slovenija.gif logo_Pozitivke_net.gif logo_UPC_Telemach.gif logo_Govori_se.gif logo_LN.gif

Medijski pokrovitelji

logo_Amicus.gif logo_Genion.gif logo_tv3_Medias.gif logo_Gorenjski_glas.gif logo_Videotop_LZ.gif logo_Videotop_MamaDojencek.gif logo_Videotop_Bravo.gif logo_Grazia.gif logo_Vse_za_zensko.gif logo_Druzina_60.gif logo_Domzalske_novice.gif logo_AdriaMedia_Lisa.gif logo_AdriaMedia_Lea.gif logo_AdriaMedia_Nova.gif logo_AdriaMedia_Story.gif logo_Viva.gif logo_Aplenca.gif logo_Revija_Zmajcek3.gif logo_Mama.gif logo_Zdrave_novice.gif logo_Moi_moi.gif logo_Kuzek.gif logo_Frkolin.gif logo_Cukec.gif logo_City_magazine.gif logo_Zivljenje.gif
želimo si
v letu 2021: