Nastopajoči


Špela Grošelj

Špela Grošelj je priljubljena slovenska pevka, ki je začela svojo kariero v priljubljeni najstniški zasedbi Foxy Teens. Velika večina se je spomni tudi po njeni vlogi v zasedbi Atomik Harmonik,ki je definirala kariero Špele Grošelj ter ji tudi zagotovila prostor na zemljevidu domačih glasbenikov. Glasba in ples jo spremljata že od otroštva, saj je s šestimi leti začela prepevati v takrat otroškem,kasneje pa mladinskem pevskem zboru RTV Slovenija. S samostojno glasbeno kariero je začela leta 2010 in od takrat izdala kar nekaj samostojnih skladb. Med najbolj znane se uvrščajo Bog za naju sreče ni izbral, Glavo pokonci, Češnja na torti, V tretje rado gre in mnogi drugi.

 

 

 

Alya

Alya se z glasbo ukvarja že od malega. Peti je začela že zelo zgodaj in je kot majhna deklica igrala klaviature ter ustvarjala svoje lastne pesmi. Kasneje je k sodelovanju povabila tudi glasbenike inštrumentaliste, ki sestavljajo kvaliteten band. Alya je vrelec večne energije – je drzna, divja, temperamentna, seksapilna, simpatična in zelo dobra voznica. Prav takšno jo najdemo tudi na njenih koncertih - eksplozivno, energično in samozavestno.

 

 

 

Ansambel Slovenski pozdravi

Kdo so Slovenski pozdravi? Sami gorenjci. Ansambel je zanetil Iztok Pesrl s Sela pri Bledu, ko je pred petimi leti začel iskati glasbenike, ki bi igrali v narodnozabavnem kvintetu. Zato mu še danes pripada naziv vodje ansambla. Igra harmoniko, klaviature in komponira, najbolj ponosen pa je trenutno na svoj studio v katerem nastajajo nove melodije. Valčka Jesenska pravljica in Šopek skrivnosti ter polko Z Jožetom na ples si že lahko poslušate na njihovi strani www.slovenski-pozdravi.si, pravkar pa je nastala še ena poskočna polka K ljub'ci na goro za katero se ansambel ravnokar pripravlja na snemanje videospota. Iztokova ljub'ca v ansamblu pa ni le harmonika, ampak tudi pevka Natalija Korošec. Narodno-zabavna glasba jo je osvojila ne dolgo nazaj, po službeni dolžnosti in tako postala njen vsakdanjik.

 

 

www.slovenski-pozdravi.si/ansambel.htm

In&Out

In&Out je slovenska fantovska skupina, ki je nastala pred dvemi leti tekom priljubljenega pevskega šova X-Factor. Skupino so sprva sestavljali Tim Kores - Kori, Luka Alen Rajžer, Toni Petrovič in Lovro Lanjšček, ki pa je skupino pred kratkim zapustil in sedaj fantje nastopajo kot trio. Fantovska zasedba je v letošnjem letu izdala tudi prvi samostojni album Valovi, na katerem je devet skladb, ki so jih zvečinoma napisali fantje sami in pri nastajanju svojega albuma intenzivno sodelovali.

 

 

 

CoverLover

Skupina CoverLover je pričela delovati spomladi 2011 v postavi: Aleš Uranjek (bobni), Simon Vadnjal (vokal, kitara), Niko Jug (bas kitara, spremljevalni vokali) in Jure Golobič (kitara, spremljevalni vokali). Že v prvem letu delovanja se je četverica z intenzivnim tempom predstavila na številnih samostojnih koncertih in festivalih, na odmevni podelitvi medijskih nagrad Viktorji pa so marca predstavili tudi duet z Zoranom Predinom z naslovom Nova okupatorka. CoverLover so v minulih dveh letih izdali dve avtorski pesmi in osvojili koncertne odre raznovrstnih klubov širom Slovenije. V tretjem letu sodelovanja pa z novim singlom odločneje napadajo tudi radijske valove, saj je nova pesem - DJ dej napovej -, prava plesna poslastica, ki zaradi pozitivne energije, simpatičnega besedila in nalezljivih vibracij kar kliče po večkratnem predvajanju. Zanimivi so tudi njihovi nastopi v živo, kjer v coverloverskih aranžmajih prepričljivo preigravajo repertoar od Lady Gaga do Kings Of Leon.

 

 

 

Regina

Pevka Regina prihaja iz Prekmurja in že od majhnega vedela da bo, ko odraste, pevka in igralka. Že takrat je imela rada Evrovizijo, kjer je tudi nastopila leta 1996 s pesmijo Dan najlepših sanj. Končala je tudi glasbeno šolo klavirja in se naučila igrati še kitaro. V tem času je izdala 10 albumov in je redna gostja festivalov kot sta EMA in Slovenska popevka.

 

 

 

Soprano$

»Smo vesel in srečen bend kljub času, v katerem živimo,« pravijo simpatični člani skupine SOPRANO$. Idejni vodja je Frenk Nova, ki je tudi vokalna, moralna in kitarska podpora skupini, ki jo poleg njega sestavljajo še Aleš Zibelnik, Dejan Tabor ter temnolasi lepotici Iris Ošlaj in Alenka Husič, ki jo poznamo še iz časov skupine Bepop. Njihovi nastopi so zanimivi, energični, profesionalni izpeljani, torej takšni, kot so tudi oni sami. Ko se energije živahne peterice srečajo na enem odru pa pravijo, da pop glasba postane več kot samo to.

 

 

 

Denis Porčić - Chorchyp

Denis Porčić Chorchyp, Gorenjec, ki ga velika večina pozna kot člana nekdanje hip hop skupine Kocka iz Kranjske Gore, se je v zadnjih treh letih posvečal trem velikim projektom. Eden je bil izzid prve samostojne plošče, o kateri je razmišljal že pred skupino Kocka, ki se je na glasbeni sceni pojavila leta 2000, saj je Chorchyp že od malih nog velik oboževalec hip hop glasbe in predvsem 2Paca. V svoji mali sobi je še kot najstnik poslušal in prepeval njegove pesmi, stene imel polepljene z njegovimi slikami ter popisane z rimami, ki so vidne še danes. Ta pokojni raper ni le njegov vzornik v glasbi, temveč ga je s sporočili iz pesmi, kot pravi Denis, veliko naučil tudi za življenje samo. In ravno zato je še bolj ponosen na pesem in videospot, ki sta nastajala v sodelovanju s 2Pacovo spremljevalno skupino Outlawz. 'Honor&Respect' in slovenska različica 'Čast in spoštovanje' sta, poleg preostalih 12-ih pesmi, na glasbenem prvencu, ki ga je Chorchyp poimenoval 'Pot samuraja'.

 

 

 

D.J. Sylvain & Lara Love

DJ Sylvain in Lara Love sta uveljavljeni imeni na slovenski glasbeni sceni, prav tako pa tudi uigran duet, čeprav je Lara pevka brežiške zasedbe Leeloojamais. Leta 2007 sta DJ Sylvain in Lara skupaj s Sharkom ustvarila veliko uspešnico Call Me, nato se je sodelovanje nadaljevalo z remiksom komada soba 102 in skladbo Mysterious, kjer je sodeloval tudi DJ Mike Vale. "Ena zadeva je vodila k drugi in tako smo se nekako našli. Do sedaj se še nismo izgubili," pravi Sylvain. Starosta slovenskega nočnega hedonizma je znan po tem, da za mešalno mizo rad preseneča s provokativnimi kombinacijami starega in novega, ostrega in melanholičnega, piko na i pa bo dodal Lara s svojim izvrstnim vokalom.

 

 

 

Muff

Skupina Muff je glasbeni projekt, katerega idejni vodji projekta sta kitarist Tadej Košir in producent Cazzafura. Cazzafura je sicer eden bolj plodovitih slovenskih glasbenikov/producentov. Poznamo ga kot avtorja številnih slovenskih uspešnic, vokal je med drugim ‘posodil’ Zlatku in Jadranki Juras, ter se kot producent podpisal pod dva njuna albuma. K sodelovanju sta povabila še pevko Senidah in bas kitarista Gregorja Robića. Izkušnje so si nabirali s sodelovanjem z nekaterimi bolj znanimi slovenskimi glasbeniki (Neisha, Jadranka Juras, Zlatko in Murat & Jose). Na live nastopih pa se jim pridužita še bobnar Dorian Granda in klaviaturist Miha Gorše. Po podatkih IPF-a so najbolj predvajana slovenska skupina prejšnjega leta.

 

 

 

Nuša Derenda

Nuša Derenda je pevka, katero je ljubezen do glasbe spremljala celo otroštvo. Sodelovala je v različnih pevskih zborih in med drugim svojega bodočega moža spoznala v glasbeni skupini, kjer je pela glavne vokale. Leta 1998 je zmagala v oddaji Orion s skladbo Vzemi me veter. Leta 1999 je prvič prejela nagrada za najboljšo pevko leta. V naslednjih dveh letih je posnela kar nekaj prečudovitih pesmi, ki so zmagovale na različnih festivalih in osvajale glasbene lestvice. Leta 2001 je na Evrosongu v Kopenhagnu s pesmijo Ne, ni res (Energy) zastopala slovenske barve in osvojila sedmo mesto. Uspehov in nagrad v naslednjih letih kar ni bilo konca in je poleg slovenskih osvajala tudi tuje oboževalce. Leta 2008 je Nuša praznovala 10. leto delovanja na slovenski glasbeni sceni in istega leta izdala tudi album Prestiž.

 

 

 

Nuška Drašček Rojko

Nuško najbolj poznamo iz enega najbolj znanih slovenskih pevskih zborov Perpetuum Jazzile. Pevka najbolj uživa v petju gospel-a, soula, rnb-ja in funka. Nastopila je že z Alenko Godec, New Swing quartetom, Darjo Švajger, Nušo Derenda, Rudolfom Gasom in Urošem Peričem. Po prepevanju v različnih pevskih sestavih (APZ Tone Tomšič, Perpetuum Jazzile in drugih), s katerimi je bila dobitnica več mednarodnih priznanj, se je leta 2009 vpisala na Akademijo za glasbo v Ljubljani, kjer študira petje pri prof. Matjažu Robavsu. V času študija je kot solistka v okviru različnih festivalov sodelovala v muzikalih Moje pesmi, moje sanje in Do nazga. Kot solistka je nastopala s številnimi orkestri in zasedbami, med drugim s Simfoničnim orkestrom RTV Slovenija, z Big Bandom RTV Slovenija, Orkestrom Slovenske filharmonije, Orkestrom SNG Opere in baleta Ljubljana, Orkestrom Slovenske vojske in Orkestrom slovenske policije.

 

 

 

Ansambel Šrangarji

Ansambel Šrangarji, sestavljajo Jakob Kastelic - harmonika, Damjan Žibert - kitara ter Miha Bedenčič - kontrabas, bariton. Do sedaj se lahko pohvalijo z avtorsko zgoščenko pod ustvarjalnim peresom Imreta Farkaša, na kateri je najbolj odmevna Ljubi moj in nekaj skladb z ženskim vokalom, za katere sta melodije prispevala Peter Fink in Jure Pečjak, besedila pa Darinka Kovač in Ivan Sivec. Radi igrajo na porokah, veselicah in drugih zabavah, kjer se zelo dobro izkažejo in poskrbijo za živahno dogajanje.

 

 

 

Glasbeni studio Osminka

 

V glasbenem studiu Osminka se ukvarjajo z vsem, kar je povezano z glasbo, dejavnost pa izvajajo v naslednjih oddelkih:

OSMINKA – GLASBENA AGENCIJA vam lahko posreduje izvajalce na področju zabavništva od napovedovalcev, animatorjev, raznih plesnih in artističnih skupin, do vseh vrst glasbenih zasedb, manjših in večjih, medijsko manj ali bolj znanih, ki bodo popestrile vaš dogodek, zabavo, obletnico, poroko, maturantski ples, silvestrovanje, Abrahama itd.

OSMINKA – PRIREDITVE vam pomaga zasnovati, pripraviti, organizirati in izpeljati vašo prireditev, pa naj si bo to praznovanje rojstnega dne, obletnica, poroka, zasebna zabava itd. V skladu z vašimi željami vam pripravijo celotno idejno zasnovo dogodka in vam ga organizirajo ter izpeljejo tako, da boste vi uživali in vas ne bo skrbelo za brezhiben potek. Pripravljajo tudi koncerte in festivale mladih pevcev med katerimi sta najbolj znana festivala mladih pevskih talentov Male zvezde mikrofona in Zlati mikrofonček.

OSMINKA AVDIO IN VIDEO PRODUKCIJA vam nudi izdelavo in snemanje avtorske skladbe, reklame, posnamete lahko predstavitven CD ali CD z vašo najljubšo glasbo. Svoji najdražji osebi lahko zapojete njegovo najljubšo skladbo, ki vam jo posnamejo na CD, katerega lahko poklonite kot nepozabno darilo. Nudijo tudi snemanje videospotov in video reklam pod zelo ugodnimi pogoji. Nekaj že izdelanih videospotov si lahko ogledate na portalu Youtube, na naslednjih povezavah:

V OSMINKI – GLASBENI ŠOLI skrbijo za izobraževanje vseh generacij, od najmlajših do najstarejših, na področju glasbe, saj je njihovo vodilo:

»NIKOLI NI PREZGODAJ IN NIKOLI NI PREPOZNO! «

Otroke lahko vključite v programe MINI GLASBENE ŠOLE in sicer:

  • otroke stare od 3 do 5 let v program, ki se imenuje CICIBANOVE GLASBENE IGRALNICE
  • otroke stare od 5 do 7 let v program GLASBENE PRIPRAVNICE (petje, igranje na kljunasto flavto in Orffova glasbila, uglašene plastične cevi ali »boomwhakers« itd.)

INŠTRUMENTA:

  • KLAVIR IN VSE ELEKTRONSKE KLAVIATURE
  • KITARA (akustična, električna in bas kitara)
  • PREČNA FLAVTA

Najbolj dejaven je oddelek za PETJE, kamor lahko vključite otroke v skupinske ali individualne programe:

  • OSNOVE VOKALNE TEHNIKE (skupinski pouk)
  • SOLOPETJE (programi Basic, Performance, Media in Star), ki vključuje učenje pevske tehnike in vseh zabavne popularnih glasbene zvrsti ter muzikal in jazz. Učenci v oddelku za solopetje Zelo veliko nastopajo na raznih prireditvah pop celotni Sloveniji, s čimer si nabirajo dragocene izkušnje, za morebitno nadaljnje delovanje na tem področju.

Tudi na Čarobnem dnevu na Bledu bomo lahko slišali nekaj njihovih najboljših učenk različnih starosti.

GS Osminka je hkrati organizator in prireditelj pevskega festivala Blejski zlati mikrofonček, ki bo v letu 2014, v sodelovanju z občino Bled, Zavodom za kulturo Bled, Turizmom Bled in hotelom Jelovico Bled doživel premierno MEDNARODNO izdajo – BLED GOLDEN MICROPHONE INTERNATIONAL SINGERS CONTEST na katerem bomo lahko v 5 starostnih kategorijah, od najmlajših do odraslih, slišali odlične pevke in pevce, med njimi številne zmagovalce in prejemnike GRAND PRIX-a iz prek (Malte, Belgije, Bolgarije, Bosne in Hercegovine, Hrvaške, Italije, Latvije, Litve, Romunije, Rusije, Švice, Švedske, Ukrajine, Filipinov, Indije,Japonske, Kube in seveda tudi Slovenije).

  


Vabljeni na 4. pevski festival Blejski zlati mikrofonček!

www.facebook.com/BledGoldenMic

  

BLED GOLDEN MICROPHONE INTERNATIONAL SINGERS CONTEST bo potekal v času največje prireditve na Bledu, BLEJSKI DNEVI, in sicer od 16. do 19. julija 2014. TEKMOVALNI DEL se bo odvijal 17. in 18. julija v FESTIVALNI DVORANI, GALA KONCERT dobitnikov nagrad z gosti pa bo na velikem odru na prostem, na Blejski promenadi, v soboto 19. julija ob 21.00 uri.

Internetni medijski pokrovitelji

 

logo_Med_over_net.gif logo_Ringaraja_net_2013.gif logo_Najdi_si.gif logo_DJ_Slovenija.gif logo_Pozitivke_net.gif logo_Bambino2.gif logo_Govori_se.gif logo_Gugu_si.gif logo_Acenta_Sloveniaholidays_com.gif logo_Acenta_Informacija_net.gif logo_Penzionist_Info.gif logo_Otroski_raj.gif logo_Pobalinko.gif logo_ePrvak_Potnik_si.gif logo_Familia_OK.gif

 

Medijski pokrovitelji

 

logo_Amicus.gif logo_Genion.gif logo_Radio_Aktual.gif logo_Domzalske_novice.gif logo_AdriaMedia_Lisa.gif logo_AdriaMedia_Lea.gif logo_AdriaMedia_Nova.gif logo_AdriaMedia_Story.gif logo_Viva.gif logo_Revija_Zmajcek3.gif logo_Mama.gif logo_Moi_moi.gif logo_Cukec.gif logo_City_magazine.gif logo_Baby_Book.gif logo_Blejske_novice.gif logo_Bogastvo_zdravja.gif logo_Dedal_Dober_tek.gif logo_Dedal_Moj_pes.gif
želimo si
v letu 2021: