Nastopajoči


Anika Horvat, v Kopru rojena pevka, je v svetu glasbe že od malih nog. Svojo prvo kaseto je posnela že v osnovni šoli. Z leti se je njena glasbena zvrst začela spreminjati in izpopolnjevati. Vpisala se je na glasbeno šolo - smer solo petje, prvi uspeh pa je prišel na festivalu MMS leta 1996, kjer je s pesmijo Lahko noč, Piran osvojila prvo mesto. Anika je še naprej izpopolnjevala tehniko petja in v naslednjih letih izdala več albumov. Leta 2000 je izdala peti samostojni album Čutim,da živim, na katerem so bile tri velike uspešnice Predala se ne bom,Ogenj in led in Čutim,da živim. Sanje so se ji uresničile, ko je začela sodelovati z Big Bandom RTV Slovenija, s katerimi je do leta 2007 posnela že dve plošči in napolnila Cankarjev Dom. Njena uspešnica Samo ti, je leta 2009 zmagala na Slovenski popevki in osvojila srca slovenskih poslušalcev.

 


 

(pesem Lahko noč Piran, oglejte si še pesmi Ogenj in led ter Kdo si ti)

 

 

Samuel Lucas je svojo glasbeno kariero začel z zabavanjem turistov na hotelskih terasah. Nato je začel ustvarjati skupaj s hrvaško glasbeno zasedbo Spektrum; po štirih letih nabiranja kilometrine v tujini se je vrnil v Slovenijo. Glasbena pot ga je nato odpeljala na Finsko in v Švico, kjer je navduševal poslušalce vseh generaciji ob ritmih funka, bluesa in rokenrola. Med bivanjem v tujini je imel priložnost svoje znanje deliti tudi z velikimi glasbenimi imeni: sodeloval je s člani zasedbe No Mercy, legendarnimi Toto, nemški publiki pa je zapel skupaj z odlično pevko Pink in njenimi spremljevalnimi glasbeniki. Leta 2009 je Samuel nastopil na EMI s pesmijo Vse bi zate dal in požel dobre kritike, slovenski mediji pa so ga začeli primerjati s Tošem Proeskim. Samuel danes slovi po tem, da na koncertih preigrava največje domače in tuje uspešnice, vendar kot pravi sam, najbolj uživa v baladah.

 

 

(oglejte si še pesem Ona nije više tu)

 

 

Alenka Gotar je operna pevka, ki je po svoji uspešni operni karieri združila svoj operni glas z elementi popa in se v hipu zasidrala na slovenski glasbeni sceni. Uspešno je zastopala Slovenijo na izboru za Pesem Evrovizije in naši državi kot edina doslej priborila tudi finale. Alenka Gotar, profesorica petja in avtorica skladb, je  vsestranska ženska, ki zna očarat. Na odru, opernem ali pop, z izjemno širokim repertoarjem skladb, s prefinjenim občutkom podajanja glasbe, ki nikogar ne pusti hladnega. Po ustvarjalnem zatišju pa je Alenka konec preteklega leta zopet združila moči s skupino Sons in se udarno vrnila na glasbeno sceno s projektom Fantom iz opere.

 

 


Čarobni dan
Arboretum Volčji Potok,
avgust 2010

Čarobni dan Pohorje,
december 2010

 

alenkagotar.com

 

 

 

Damjana Golavšek je znana kot avtorica in izvajalka glasbenih prireditev za otroke. Bila je pevka skupine Kladivo, Konj in voda. S pesmijo Naravne sile je zmagala na Slovenski popevki leta 2007. Damjana je s svojim društvom Muzikalček posnela več albumov in po dveh desetletjih ustvarjanja glasbe je ena najbolj znanih glasbenih izvajalk v Sloveniji.

 

 

 

 

Nuša Derenda je pevka, katero je ljubezen do glasbe spremljala celo otroštvo. Sodelovala je v različnih pevskih zborih in med drugim svojega bodočega moža spoznala v glasbeni skupini, kjer je pela glavne vokale. Leta 1998 je zmagala v oddaji Orion s skladbo Vzemi me veter. Leta 1999 je prvič prejela nagrada za najboljšo pevko leta. V naslednjih dveh letih je posnela kar nekaj prečudovitih pesmi, ki so zmagovale na različnih festivalih in osvajale glasbene lestvice. Leta 2001 je na Evrosongu v Kopenhagnu s pesmijo Ne, ni res (Energy) zastopala slovenske barve in osvojila sedmo mesto. Uspehov in nagrad v naslednjih letih kar ni bilo konca in je poleg slovenskih osvajala tudi tuje oboževalce. Leta 2008 je Nuša praznovala 10. leto delovanja na slovenski glasbeni sceni in istega leta izdala tudi album Prestiž.

 

Nuša Derenda

 

 

 

Nino je svojo glasbeno pot začel pri šestih letih. Poleti 2005 se je s prvo avtorsko pesmijo Ognjeni ples, predstavil na festivalu Pesem poletja. Čez dve leti je izdal svojo novo pesem Moja mala. Pesem se je kmalu pristala na najvišjih stopničkah glasbenih lestvic, z njo je kot gost nastopil na koncertu Jana Plestenjaka. Za veliko uspešnico Mi Amore je posnel tudi svoj prvi videospot. Poleg tega, da nadaljuje izobraževanje na Akademiji za glasbo v Ljubljani v letošnjem letu nastopa z uspešnicami, kot so Noro sva zaljubljena, Prijateljstvo, žal mi je,… 

 

Čarobni dan Pohorje, december 2010

Čarobni dan Lipica, april 2011

 

(oglejte si še pesem Žal mi je)

 

 

David Grom se je s petjem začel ukvarjati leta 2005, ko se je udeležil tekmovanja Prvi glasek Gorenjske, kjer je zasedel odlično tretje mesto. Leta 2006 se je odločil posneti svojo prvo pesem z naslovom Prva ljubezen, še v istem letu je zmagal na festivalu FeNS v Izoli s pesmijo Ta ljubezen. Leta 2008 ga je k sodelovanju, kot glasbenega gosta na svoji koncertni turneji, povabila Tanja Žagar. Lansko leto je na festivalu FeNS zopet postal zmagovalec. David trenutno pripravlja glasbeni prvenec, ki bo poleg že znanih pesmi, vseboval veliko novih.

 

 

 

 

Nataša Madjar se po kratkem materinskem premoru vrača na glasbeno sceno z novo skladbo Angel moj. Nataša, katero je pod svoje glasbeno okrilje vzel Werner, je konec lanskega leta  v studiu posnela kar nekaj prečudovitih skladb.

 

 

Čarobni dan Lipica, april 2011

 

 

 

Samir Kobler odličen vokalist in interpret Elvisa Presleya, ki ga je Slovenija letos spoznala kot enega od odličnih tekmovalcev v drugi sezoni Slovenija ima Talent.

 

Internetni medijski pokrovitelji

logo_Med_over_net.gif logo_Bolha2.gif logo_DJ_Slovenija.gif logo_Pozitivke_net.gif logo_Bambino2.gif logo_Najdi.si_1188.gif

Medijski pokrovitelji

logo_Amicus.gif logo_Genion.gif logo_Radio_Koper.gif logo_RTV_SLO_Koper.gif logo_Radio_SI.gif logo_Radio_Capris.gif logo_TV_Koper_40.gif logo_Videotop_LZ.gif logo_Videotop_Bravo.gif logo_AdriaMedia_Lisa.gif logo_AdriaMedia_Lea.gif logo_AdriaMedia_Nova.gif logo_AdriaMedia_Story.gif logo_Nedeljski_Dnevnik.gif logo_Primorske_novice.gif logo_Revija_Zmajcek3.gif logo_PIL.gif logo_Moj_planet.gif logo_Cici_Zabavnik.gif logo_Mini_moj_Planet.gif logo_Ciciban.gif logo_Primorski_utrip.gif
želimo si
v letu 2021: