Nastopajoči


NUŠKA DRAŠČEK – Nuško najbolj poznamo iz enega najbolj znanih slovenskih pevskih zborov Perpetuum Jazzile. Pevka najbolj uživa v petju gospel-a, soula, rnb-ja in funka. Nastopila je že z Alenko Godec, New Swing quartetom, Darjo Švajger, Nušo Derenda, Rudolfom Gasom in Urošem Peričem. Pred enim letom je postal tudi mamica in zato se bo z veseljem udeležila Čarobnega dne v Kranjski Gori.

 

 

 

LINA KUDUZOVIČ - Lina je decembra dopolnila 9 let in hodi v 4. razred. Decembra je tudi izdala svojo prvo ploščo s preprostim naslovom ¨Lina¨. Trenira košarko in obiskuje tečaj angleščine. Obožuje živali, še posebej konje. Rada se igra tudi z mlajšo sestrico Inayo. Igra klavir in rada riše, pomaga zbirati sredstva za pomoč otrokom in je v dobrodelne namene sodelovala že na več kot 15-ih prireditvah. Želi si, da bi jo glasba spremljala vse življenje. Dan začne s prepevanjem v kopalnici in tako ga tudi konča, ko si umiva zobke pred spanjem.

 

(oglejte si še pesem Glas v meni)

 

 

ALENKA GOTAR je operna pevka, ki je po svoji uspešni operni karieri združila svoj operni glas z elementi popa in se v hipu zasidrala na slovenski glasbeni sceni. Uspešno je zastopala Slovenijo na izboru za Pesem Evrovizije 2007 in naši državi kot priborila tudi finale. Alenka Gotar, profesorica petja in avtorica skladb, je vsestranska ženska, ki zna očarati. Na odru, opernem ali pop, z izjemno širokim repertoarjem skladb ter s prefinjenim občutkom podajanja glasbe, nikogar ne pusti hladnega.

 

 

 

(oglejte si še pesem Ženska iz soli)

 

 

SAMUEL LUCAS je svojo glasbeno kariero začel z zabavanjem turistov na hotelskih terasah. Nato je začel ustvarjati skupaj s hrvaško glasbeno zasedbo Spektrum. Glasbena pot ga je nato odpeljala na Finsko in v Švico, kjer je navduševal poslušalce vseh generaciji ob ritmih funka, bluesa in rokenrola. Med bivanjem v tujini je imel priložnost svoje znanje deliti tudi z velikimi glasbenimi imeni: sodeloval je s člani zasedbe No Mercy, legendarnimi Toto, nemški publiki pa je zapel skupaj z odlično pevko Pink in njenimi spremljevalnimi glasbeniki. Leta 2009 je Samuel nastopil na EMI s pesmijo Vse bi zate dal in požel dobre kritike. Samuel danes slovi po tem, da na koncertih preigrava največje domače in tuje uspešnice, vendar kot pravi sam, najbolj uživa v baladah.

 

 

(oglejte si še pesem Oprosti mi)

 

 

PUSTOTNIKI - Orkester harmonikarjev Pustotnik je bil ustanovljen leta 2008 zaradi želje po druženju in ljubezni do glasbe in šteje 37 članov; vsi so učenci glasbene šole Pustotnik. Kljub temu, da so relativno mlad orkester, so sodelovali že na raznih prireditvah. Nastopili so tudi v oddaji Slovenija ima Talent, kjer so navdušili občinstvo in strokovno komisijo, se uvrstili v finalno oddajo ter dosegli odlično drugo mesto. Vodja orkestra je g. Tomaž Pustotnik.

 

 

 

 

BRIGITA ŠULER – Brigita Šuler je zelo priljubljena slovenska pevka, profesorica glasbe in profesionalna glasbenica. Že dolgo časa nazaj se je odločila za izvajanje zabavne glasbe, najbolj jo poznamo po pesmi Hej mala, opala!, ki jo izvaja skupaj z Wernerjem. Pesem je postala velika uspešnica, ki je Brigiti odprla vrata celotnemu slovenskemu medijskemu prostoru; z njo je celo zmagala na festivalu "Pesem poletja 2005". Pod Wernerjevim okriljem je leta 2006 izdala svoj prvi CD Do zore, nastopila pa je tudi na festivalih EMA: leta 2008 s skladbo Samara, leta 2009 s skladbo Druga liga ter leta 2010 s skladbo Para me.

 

 

(oglejte si še pesem Para me)

 

 

HARMONIKARJI MIHE DEBEVCA - Mini orkester harmonikarjev Mihe Debevca je sestavljen iz mladih, nadarjenih harmonikarjev, ki bodo s priljubljenimi ljudskimi glasbili med obiskovalce vnesli nekaj tipično domačega, slovenskega vzdusja.

 

 

NATAŠA MADJAR - Nataša Madjar se po premoru vrača na glasbeno sceno z novo skladbo Angel moj. Nataša, katero je pod svoje glasbeno okrilje vzel Werner, je lani v studiu posnela kar nekaj prečudovitih skladb.

 

 

(oglejte si še pesem Malo tu, malo tam)

 

 

JAY DANCE STUDIO - Jaydancestudio vodi Jernej Šerjak, priznan plesni strokovnjak – s plesom se ukvarja že 20 let. Je večkratni državni, evropski in svetovni prvak v hip-hopu in show dance-u. Poleg odličnih rezultatov v svoji plesni karieri si Jernej kot velik dosežek, šteje tudi sodelovanje s pop divo Mariah Carey.

 

(oglejte si še pesem We R Who we R)

 

 

ANDREJA ZUPANČIČ je na glasbeni sceni dobro desetletje in je velika prijateljica otrok. Pevka, po izobrazbi pedagoginja, z ljubeznijo zapisana glasbi, sama zase pravi, da je potujoča pojoča učiteljica, ki skozi svoje pesmi seje dragocena sporočila. Andreja ima za seboj številne glasbene projekte, televizijske oddaje, najbolj pa je ponosna na vsa srečanja z otroki na prireditvah in dogodkih po vsej Sloveniji.

 

 

(oglejte si še pesem Mame)

 

 

ČARODEJ TONI, MEDVED ČALAPINKO in ZAJČEK SPORTY - Čarodej Toni bo s svojimi točkami nasmejal tako otroke kot njihove odrasle spremljevalce. Tokrat se bo izkazalo, da sta zajček Sporty in medved Čalapinko precej nerodna čarovniška pomočnika, bo pa zato nastop čarodeja Tonija toliko bolj smešen. Ampak - dokazala bosta, da z najmlajšimi prav dobro zaplešeta ob svojih pesmicah. 

 

 

PLES MASKOT – Ples z različnimi maskotami naših zvestih sponzorjev, brez katerih Čarobnega dne v taki obliki zagotovo ne bi bilo, je vedno ena boljših popestritev za otroke. Nikar ne zamudite različnih plesov, ki vas jih bomo naučili.

 

 

UROŠ LAVRIČ – ZAVOD ENOSTAVNO PRIJATELJI – Uroš Lavrič je zvesti spremljevalec Čarobnih dni. Tudi tokrat bo z nami na snegu, kjer bo, kot vedno, poskrbel za animiranje otrok in odraslih ter moderiranje Čarobnega odra. 

 
želimo si
v letu 2021: