Zadnje novice


------------( ponedeljek, 3.3.2012 )------------ 

 

Dragi Čarobniki!

Jubilejni 10. Čarobni dan je uspešno za nami. Vreme nam je bilo naklonjeno - imeli smo nekaj sonca, nekaj snega, predvsem pa veliko dobre volje! Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem, ki ste z nami preživeli čarobno nedeljo. Prepričani smo, da ste se ob pestrem glasbenem in družabnem programu lepo zabavali.

Hvala tudi soorganizatorjem, pokroviteljem in ostalim soustvarjalcem Čarobnega dne - brez vas nam takšne prireditve ne bi uspelo organizirati. In pa seveda vsem nastopajočim, ki ste poskrbeli za sproščen in zabaven dan.

Oglejte si fotogalerijo čarobnega dogajanja in rajanja. Morda se kje najdete tudi sami.

Čarobni pozdrav in se vidimo 6. maja na Bledu!

Nekaj utrinkov s Čarobnega dne v Kranjski Gori

 

 

------------( sobota, 3.3.2012 )------------ 

 

Ne pozabite prinesti na Čarobni dan kupona za družinsko smučarsko vozovnico, katerega ste prejeli po PRIJAVI!
Prijavljenih vas ni čisto nič preveč, tako da bo
družinskih vozovnic dovolj!

Vreme smo imeli v Kranjski Gori danes zares lepo!
Jutri bo še lepše!

Nekaj utrinkov s prizorišča jutrišnje prireditve:

sobotni utrinki - slika 1

sobotni utrinki - slika 2

sobotni utrinki - slika 3

 

------------( 2.3.2012 )------------ 

 

Dragi smučarji in ostali ljubitelji zimskega Čarobnega dne!
Le še nekaj dni nas loči od Čarobnega dne. Mi že komaj čakamo, kaj pa vi?

V nedeljo, 4. marca 2012, bo vreme na naši strani: imeli bomo nekaj sonca, nekaj snega, predvsem pa veliko dobre volje.

Upamo, da si niste pozabili natisniti spletnega kupona, ki ste ga prejeli ob prijavi na Čarobni dan. Cena 29 € za družinsko smučarsko vozovnico velja le ob predložitvi natisnjenega kupona in osebnega dokumenta. Smučarske vozovnice boste lahko kupili na blagajnah RTC žičnice Kranjska Gora.

Vse ostale obiskovalce, ki jim smučarske strmine niso tako zelo ljube, pa vabimo, da se nam pridružijo na brezplačnem celodnevnem čarobnem dogajanju na snežni plaži, kjer boste lahko uživali ob pestrem programu na Čarobnem odru, medtem ko bo v Čarobnih deželah prekipevalo od ustvarjalnosti in zabavnih zimskih športnih igrah.

Se torej vidimo v nedeljo v Kranjski Gori! 

ekipa Čarobnega dne

 

------------( 29.2.2012 )------------

 

Na dan Čarobnega dneva bosta potekali dve smučarski tekmi in sicer:

  1. Smučarska tekma za pokal Alpsko mleko v sklopu smučarske šole Urška Hrovat, ki se bo pričela ob 11. uri in končala z razglasitvijo ob 14. uri. Za sodelovanje v tekmi je potrebna predhodna spletna prijava, ki jo je potrebno opraviti do petka, 2. marca, na spletni strani www.urskahrovat.si - pokal-alpsko-mleko kjer dobite tudi vse informacije o štartnini, prevzemu startnih številk, tekmovalnih kategorijah in nagradah.
  2. SmučarSKI IZZIV z izzivalcem Boštjanom Romihom (izzivalec za odrasle) ter njegovo hčerko Roso (izzivalka za otroke), ki se bo pričel ob 10. uri na progi Dolenčev rut in zaključil ob 13. uri. Prijavite se na dan dogodka na štartu proge. Štartnine ni.

Želimo vam čudovit smučarski dan in se vidimo v Kranjski Gori!

 

------------( ********** )------------

 

ZIMSKI ČAROBNI DAN V KRANJSKI GORI

 

Prvi letošnji Čarobni dan - in 10. zapored - se bo 4. marca 2012 preselil na bele strmine Kranjske Gore. Na ta dan se nam obeta veliko smučarskih užitkov v družbi vrhunskih glasbenikov, plesalcev, smučarjev in zabavljačev.

Največja senzacija bo zagotovo ekskluzivna ponudba smučarskih vozovnic, saj bo le na ta dan veljalo, da za ceno ene smučarske vozovnice smuča vsa družina!

Dan bosta zaznamovali tudi dve smučarski tekmi: Pokal ALPSKO MLEKO v sklopu smučarske šole URŠKA HROVAT, kjer bodo lahko nastopili vsi otroci vseh starosti ter pravcati smučarSKI IZZIV za odrasle, kjer se bodo starši pomerili z BOŠTJANOM ROMIHOM.

 

Poleg smučanja pa boste lahko uživali ob pestrem glasbenem in plesnem dogajanju na odru, kjer bodo čarobno vzdušje pričarali NUŠKA DRAŠČEK, BRIGITA ŠULER, SAMUEL LUCAS, ALENKA GOTAR, LINA KUDUZOVIĆ, PUSTOTNIKI, ANDREJA ZUPANČIČ in plesna skupina JAY DANCE STUDIO. Najmlajši pa se bodo zabavali v čarobnih delavnicah, preizkušali v zimskih športnih igrah in si ogledali eskimsko vas; najpogumnejši pa bodo lahko poleteli čez otroško skakalnico.

Ob predhodni spletni prijavi na www.carobnidan.si si zagotovite družinsko smučarsko vozovnico za smučanje v Kranjski Gori po ceni 29 €. Vabljene tudi vse "nesmučarske" družine, saj je vstop na prizorišče brezplačen

 

------------( 10.12.2011 )------------

 

Postojnsko porodnišnico za Miklavža odeli v nove barve

 

V postojnski porodnišnici je te dni zelo veselo, saj je že odeta v nežne in čudovite odtenke barv Jupol Junior. Pobudo za izvedbo te barvite prenove je v sodelovanju s svojim poslovnim partnerjem JUB podala Barbara Novak, direktorica družbe Netvizija, ki med drugim organizira družinski dogodek »Čarobni dan«. Nad svežo barvito podobo je še posebej navdušen naš priznani slovenski porodničar, dr. Aleksander Merlo, ki poudarja, da je bilo letošnje Miklavževo darilo za njihovo bolnišnico še posebej radodarno: “Naša porodnišnica je bila potrebna temeljite prenove. Izjemno sem vesel, da naša sprejemnica, čakalnice in drugi prostori v pritličju te dni že sijejo v toplejših barvah. Zahvala gre predvsem Barbari Novak in z njo družbi JUB, ki nam je zagotovila svoje okolju prijazne barve Jupol Junior, ter njihovim arhitektom, ki so za barvito prenovo naše stavbe pripravili ustrezne načrte. Izjemno smo hvaležni humanitarni ekipi spretnih slikopleskarjev iz Logatca, ki so nam s svojimi čopiči in valjčki resnično polepšali ta praznični december, saj so prostore prepleskali v rekordnih treh dneh. Vem in verjamem, da se bodo pri nas tako obiskovalci kot vsi zaposleni zdaj še bolje počutili!«

Nedvomno gre torej še za enega iz vrst humanitarnih projektov, ki je vreden vse pohvale!

 

 

------------( najava prireditve )------------

 

Čarobni dan - Kranjska Gora, 4. marec 2012

 

 

------------( FACEBOOK )------------

 

Tu lahko vidite, če je kateremu vašemu prijatelju všeč to, kar je všeč vam.

Katera stran je pa tebi bolj všeč?

www.carobnidan.si

www.facebook.com/carobnidan

 
Zakaj?
 

 

 

Želiš na Čarobni dan povabiti tudi kakega prijatelja?

Klikni "Send", napiši njegovo ime in mu pošlji povabilo!  
želimo si
v letu 2021: