Nastopajoči


NUŠA DERENDA

Nuša Derenda je pevka, katero je ljubezen do glasbe spremljala celo otroštvo. Sodelovala je v različnih pevskih zborih in med drugim svojega bodočega moža spoznala v glasbeni skupini, kjer je pela glavne vokale. Leta 1998 je zmagala v oddaji Orion s skladbo Vzemi me veter. Leta 1999 je prvič prejela nagrado za najboljšo pevko leta. V naslednjih dveh letih je posnela kar nekaj prečudovitih pesmi, ki so zmagovale na različnih festivalih in osvajale glasbene lestvice. Leta 2001 je na Evrosongu v Kopenhagnu s pesmijo Ne, ni res (Energy) zastopala slovenske barve in osvojila sedmo mesto. Uspehov in nagrad v naslednjih letih kar ni bilo konca; poleg slovenskih je osvajala tudi tuje oboževalce. Leta 2008 je Nuša praznovala 10. leto delovanja na slovenski glasbeni sceni in istega leta izdala tudi album Prestiž.

 

Nuša Derenda

GLASBENI STUDIO OSMINKA

 

Glasbeni studio Osminka združuje več dejavnosti na področju glasbe od agencije, avdio in video produkcije, organizacije dogodkov in prireditev, do glasbene šole, v okviru katere posebej uspešno deluje njihova pevska šola, v kateri so vzgojili številne pevke in pevce, od najmlajših, najstnikov, srednješolcev do odraslih, ki so v letih njihovega delovanja osvojili na desetine nagrad na tekmovanjih in festivalih v Sloveniji (Prvi glasek in Prvi glas Gorenjske, FENS, Korajža velja, Zlati mikrofonček…), njihov pevci nastopajo na številnih odmevnih prireditvah kot so: Pokal Vitranc, Zlata lisica, Svetovni pokal v poletih, XXL Party, Otroški bazar, Študentska arena in seveda Čarobni dan, gostovali so v raznih TV oddajah (Na zdravje, Dobro jutro, Ujemi sanje, Raketa na Planetu…), s svojim petjem navdušujejo na številnih prireditvah, koncertih, pustovanjih, otvoritvah, silvestrovanjih,nekatere pevke so uspešno nastopile v raznih TV šovih (Misija Evrovizija, X-Factor), že nekaj mesecev pa v šovu sarajevske mreže HAYAT TV uspešno sodeluje pevka Indira Seferagić – Indy.

V letu 2013 so nekatere njihove pevke, še posebej velja omeniti 10 letno Janjo Jesenko iz Radovljice in 13 letno Aleksandro Vovk iz Mojstrane, izjemno uspešno nastopale na mednarodnih pevskih tekmovanjih in festivalih izven naših meja, s katerih se nikoli ne vrnejo praznih rok. Uspešno so nastopili na:

 • EUROSTARS INTERNATIONAL, aprila 2013 na Malti
 • TRA LA LA, avgusta 2013 v Makedoniji
 • STAR'S VOICES, septembra 2013 v Švici
 • SILVER YANTRA, septembra 2013 v Bolgariji
 • KATHUSA MOSKVA, oktobra 2013 v Rusiji
 • DOUA INIMI GEMENE-TWIN HEARTS, novembra 2013 v Moldaviji
 • EUROKIDS – WINTER EDITION, januarja 2014 v Italiji

Z uspešnimi nastopi sta si »prislužili« uradna povabila na:

 • EUROSTARS INTERNATIONAL, aprila 2014 na Malti
 • SHINING STARS 2014 v Turčiji
 • MOLODA 2014 v Ukrajini,
 • VOLARE 2014 v Romuniji
 • ORPHEUS OF ITALY 2014 v Italiji
 • STARS OF SONG 2014 v Romuniji

Med najbolj dragocenimi pa je povabilo Aleksandre Vovk na enega najbolj prestižnih festivalov v Evropi, kjer nastopajo samo prejemniki Grand prix-ev, zmagovalci festivalov in dobitniki najvišjih nagrad na mednarodnih festivalih, CHAMPION'S LEAGUE, ki bo v začetku septembra v Romuniji.

Na Čarobnem dnevu v Kranjski Gori 2014 se bodo predstavile solistk in solisti, ki jih predstavljamo na naši spletni strani, dogodek pa bodo poživili tudi nastopi skupin Osminka »S« in »XL«. V živo bomo lahko »na delu« slišali tudi obe njihovi najuspešnejši mladi pevki, Janjo Jesenko in Aleksandro Vovk.

 


Nastopajoči iz glasbenega studia Osminka na 8. Silvestrovanju na Bledu, 31.12.2013

 

Skupina Osminka S - SNEŽKO SNEŽAK

 

GS Osminka je hkrati organizator in prireditelj pevskega festivala Blejski zlati mikrofonček, ki bo v letu 2014, v sodelovanju z občino Bled, Zavodom za kulturo Bled, Turizmom Bled in hotelom Jelovico Bled doživel premierno MEDNARODNO izdajo – BLED GOLDEN MICROPHONE INTERNATIONAL SINGERS CONTEST na katerem bomo lahko v 5 starostnih kategorijah, od najmlajših do odraslih, slišali odlične pevke in pevce, med njimi številne zmagovalce in prejemnike GRAND PRIX-a iz prek (Malte, Belgije, Bolgarije, Bosne in Hercegovine, Hrvaške, Italije, Latvije, Litve, Romunije, Rusije, Švice, Švedske, Ukrajine, Filipinov, Indije,Japonske, Kube in seveda tudi Slovenije).

  


Vabljeni na 4. pevski festival Blejski zlati mikrofonček!

www.facebook.com/BledGoldenMic

  

BLED GOLDEN MICROPHONE INTERNATIONAL SINGERS CONTEST bo potekal v času največje prireditve na Bledu, BLEJSKI DNEVI, in sicer od 16. do 19. julija 2014. TEKMOVALNI DEL se bo odvijal 17. in 18. julija v FESTIVALNI DVORANI, GALA KONCERT dobitnikov nagrad z gosti pa bo na velikem odru na prostem, na Blejski promenadi, v soboto 19. julija ob 21.00 uri.

ALEKSANDER POZVEK

Aleksander Pozvek se je s humorjem resno začel ukvarjati leta 2011, kjer je na raznih šolskih prireditvah imitiral politike in druge znane osebnosti. Leta 2012 je postal član imitatorske ekipe Radio GA-GA na Radiu Slovenija, kjer še danes nastopa pod mentorstvom Saša Hribarja.

Aleksander je tudi član imitatorske ekipe v televizijski oddaji Zaigraj še enkrat, sam. Dejaven je tudi na gledaliških odrih saj je član gledališke skupine v gledališču Toneta Čufarja Jesenice. Nastopa v avtorski predstavi Avtocesta smeha, ki je bila premierno uprizorjena oktobra 2013 in je doživela velik uspeh.

 

 

V zadnjem obdobju ga srečujemo tudi kot na stand-up komika, odlično pa se znajde v vlogi povezovalca različnih prireditev. Ob koncu minulega leta, je začel aktivno sodelovati z glasbenim studiom Osminka in je njihov uradni napovedovalec na nastopih in koncertih, ki jih popestri s svojimi imitatorsko komičnimi vložki.

Na Čarobnem dnevu v Kranjski gori bo Aleksander poskrbel za udeležbo nekaterih znanih političnih osebnosti, med drugim naj bi se ga udeležili celo Janez Janša, Zoran Jankovič, Jože Jerovšek, vseh imen pa nam še ni razkril.

ALEKSANDRA VOVK

Aleksandra Vovk, 13 let, iz Mojstrane je kljub mladosti je Aleksandra že »stara znanka« Čarobnih odrov, saj je že po dvakrat nastopala na Bledu, v Arboretumu tokrat pa se bo drugič predstavila tudi na Čarobnem dnevu v Kranjski Gori.

Rojena je v glasbeni družini, oče je pianist, pevec, skladatelj in producent, diplomiral na konzervatoriju za glasbo v Ljubljani iz klavirja in solopetja ter uspešen glasbeni pedagog, pevka in pevska pedagoginja je tudi njena mati. Starša uspešno vodita zasebno glasbeno šolo Glasbeni studio Osminka (www.studio-osminka.com).

Od njenega prvega javnega nastopa na tekmovanju Prvi glasek Gorenjske 2007, kjer je bila odlična druga, leto kasneje pa s Kekčevo pesmijo (ogled na Youtube) prva po izboru občinstva in druga po glasovanju žirije, se ji je na področju petja resnično veliko dogajalo. Leta 2009 je kot najmlajša udeleženka zmagala na pevskem tekmovanju v Celju, od istega leta je redna gostja na tekmah za svetovni pokal Pokalu Vitranc v Kranjski Gori, kjer je do zdaj nastopila že 4x, zapela je na uradni razglasitvi zmagovalk na tekmi za svetovni pokal za ženske, Zlati lisici 2012, vsako leto nastopa na otvoritvi Kekčevih dni v Kr. Gori, januarja 2013 je nastopila na otvoritveni slovesnosti prireditve Interbancario, decembra 2013 na otvoritvi zimske sezone v Kranjski Gori, je redna gostja prireditev Čarobni dan, Otroškega bazarja in Študentske arene in še dolgo bi lahko naštevali njene nastope… številne videospote njenih nastopov si lahko ogledate na portalu You tube (kanal Glasbeni studio Osminka). Zelo ponosna je na svojo lastno skladbo Sej je vseen' (ogled na Youtube), ki ji jo je napisal njen brat, uspešen avtor in producent, Aleš Vovk – Raay, s katero je pred kratkim, v začetku letošnjega januarja, osvojila 1. mesto v kategoriji originalnih pesmi na mednarodnem tekmovanju EUROKIDS 2014 v Italiji, kjer je bila 2. še v kategoriji pop petja za pevce stare od 13-16 let.

 


Aleksandra Vovk, EUROKIDS 2014 v Italiji
(ogled nastopa na Youtube)

 

Aleksandrini mednarodni uspehi so se začeli aprila 2013, ko je nastopila na pevskem tekmovanju EURO STARS INTERNATIONAL na Malti, kjer je bila med nagrajenkami v kategoriji 13-16 let. Septembra istega leta je na zelo močnem pevskem tekmovanju SILVER YANTRA v Bolgariji osvojila nagrado za najboljši nastop v kategoriji 13-16 let in tri uradna povabila na mednarodne festivale ORPHEUS OF ITALY 2014, DOUA INIMI GEMENE (TWINS HEART) 2013 v Moldaviji in EUROSTARS 2014.

 


Aleksandra Vovk, Eurostars 2013 na Malti


Aleksandra Vovk, Silver Yantra 2013 v Bolgariji


Aleksandra Vovk, Twins Heart 2013 v Moldaviji

 

Odlično je izkoristila vabilo v Moldavijo, kjer je novembra 2013 osvojila 2. mesto v kategoriji do 16 let, na mednarodnem pevskem festivalu DOUA INIMI GEMENE 2013 (Twins Heart) , kjer je eno od tekmovalnih pesmi morala zapeti v moldavskem jeziku (ogled nastopa na Youtube).

Najbolj se je razveselila vabila na enega najbolj prestižnih mednarodnih pevskih tekmovanj CHAMPIONS LEAGUE, ki bo v začetku septembra 2014 v Romunijo in si ga je »pripela« s svojim nastopom v Moldaviji.

Aleksandra je sicer tudi odlična športnica, trenira namizni tenis in je aktualna državna prvakinja za mlajše kadetinje posamezno in v dvojicah ter članica kadetske reprezentance Slovenije, trenutno pa 2. rangirana igralka na državni jakostni lestvici za kadetinje.

 

NAJNOVEJŠI VIDEOSPOTI ALEKSANDRE NA YOU TUBE:

 

NOVO!!! Mamma knows best

 

NOVO!!! Kolo sreče (avtorska skladba)

 

NOVO!!! Caruso

 

Ladadidej

 

Rockefeller street (nastop v živo)

 

Rockefeller street (videospot)

 

My way is my decision (Pokal Vitranc 2013)

JANJA JESENKO

Janja Jesenko je navihana, nasmejana 10-letna Radovljičanka, rojena 30.11.2003, ki neizmerno uživa v petju in plesu. Že kot 5 letna deklica se je pridružila Glasbenemu studiu Osminka, saj si je želela spoznati svet glasbe. Kmalu je želela še več in začela je z urami klavirja in solopetja ter s treningi show dance v Blejskem plesnem studiu. Veseli se skupnih nastopov v skupini pevcev Osminka XS, še posebej pa so ji pri srcu solo nastopi. V svoji kratki pevski karieri ima že prek zavidljivih 60 nastopov. V okviru Glasbenega studia Osminka sodeluje na skoraj vseh odmevnih prireditvah za otroke, kot so Čarobni dnevi, Lunin Festival, Otroški bazar, nastopila je tudi na Sila bazarju. Odlično prepeva pa tudi na mednarodnih festivalih doma in v tujini, ki imajo v večini tekmovalni značaj, saj je bila že večkrat med nagrajenci. Pohvali pa se lahko tudi že s sodelovanjem na snemanjih za televizijo.

 


navihana in nasmejana 10-letna Janja Jesenko

 

Janja prepeva tako otroške skladbe kot popevke odraslih vzornic. Rada poje v slovenskem in hrvaškem jeziku, izziv pa ji predstavljajo popevke v angleščini, italijanščini in francoščini.

 


Janja Jesenko, božični nastop na Bledu, 2013

 

Zelo uspešno je nastopila na festivalu »BLEJSKI ZLATI MIKROFONČEK 2013« , kjer je v skupni razvrstitvi med vsemi udeleženci osvojila odlično 3. mesto. Osvojila pa je tudi 1. mesto na državnem tekmovanju Korajža velja 2013 v mlajši kategoriji, s čimer si je prislužila tudi nastop na nacionalni televiziji.

Njena mednarodna predstavitev se je pričela aprila 2013 na festivalu »EUROSTARS INTERNATIONAL 2013« na Malti, kjer je prejela tudi uradno vabilo na mednarodni festival v Švici, kjer je septembra odlično nastopila in prejela vabilo na festival v Gruzijo.

V avgustu 2013 je kot edina predstavnica Slovenije na mednarodnem festivalu »TRA-LA-LA 2013« v Makedoniji zasedla odlično drugo mesto v kategoriji od 9 do 11 let, kjer je prvič predstavila lastno skladbico, »Fina damica«, katere avtor je Sandi Vovk, vodja Glasbenega studia Osminka. Poleg odlične uvrstitve je prejela še vabili na festival »EUROSTARS 2014« na Malto v aprilu 2014 in mednarodni festival »KATHUSA 2013«, ki je potekal konec oktobra v Moskvi, kjer jenastopilo več kot 100 predstavnikov iz 12 držav in je Janja s svojimi nastopi zelo uspešno prepričala žirijo ter osvojila ponovno 2. mesto v svoji kategoriji ter prejela eksluzivno vabilo predstavnika izvršnega odbora WAFA na mednarodni festival »SHINING STAR 2014«, ki bo v Istanbulu v Turčiji v poletnih mesecih 2014. »SHINING STAR 2014« festival poteka v okviru mednarodnega združenja WAFA (World Association of Festivals and Artists).Nastop na tem festivalu mladim talentom pomeni toliko, kot odraslim pevcem nastop na Evroviziji ali San remskem festivalu..

V prvih dneh letošnjega leta pa se je predstavila tudi italijanski publiki na mednarodnem festivalu EUROKIDS – winter edition 2014 ter ponovno odlično zastopala Glasbeni studio Osminka in Slovenijo, kje se je s svojo Fino damico uvrstila na odlično 2. mesto v kategoriji originalnih pesmi, v kategoriji pop petja za pevce stare 10-12 let, pa je s 4. mestom prav tako dosegla imeniten uspeh, poleg tega pa je prejela e uradni vabili na mednarodna festivala v Ukrajini in Romuniji.

 


Janja Jesenko, EUROKIDS Winter Edition 2014

 

UN AMICO E COSI - Neapelj , januar 2014

 

Janja Jesenko, Non ho l'eta - korajža velja – RTV Slo 1, septemebr 2013

 

Janja Jesenko, Fina damica - Bitola, avgust 2013

 

Janja Jesenko, nastop na Malti , april 2013

 

Janja Jesenko, Dežela branja , cover

ANA SKUMVAČ

Ana Skumvač, 13 letna pevka iz Zgornjih Gorij, je imela svoj prvi nastop na Prvem glasku Gorenjske 2008, kjer je osvojila 1. nagrado strokovne žirije in 2. nagrado občinstva. Ta uspeh jo je spodbudil, da se je s solopetjem začela resno ukvarjati in se tretje leto uči solopetja v GSO. Nastopila je na pokalu Vitranc 2012 in 2013, na poročnem sejmu na Jesenicah 2011 in 2012, bila gostja na Zlatem mikrofončku 2012, leta 2013 je bila na Blejskem zlatem mikrofončku 2. po mnenju strokovne žirije, 2. po mnenju občinstva in 2. skupno. Slišali smo jo na Čarobnih dnevih v letih 2012 in 2013, nastopila je na Otroškem in SILA bazarju 2013 v Ljubljani, nabralo pa se je še ogromno nastopov na raznih drugih prireditvah in tudi TV oddajah. Letos bo nastopila na mednarodnem festivalu Eurostars International na Malti.

 


Ana Skumvač

 

Videospot za pesem New York, New York, december 2013

 

Videospot za pesem Make you feel my love, september 2012

 

Videospot za pesem Je Veux – duet z Aleksandro Vovk, september 2012

MAJA HUMERCA ŠOLAR

Moje ime je Maja Humerca šolar. Stara sem 10 let. Živim na Bledu.

 

 

Petja se učim 3. leto in vsa tri leta v skupini in samostojno nastopam na različnih prireditvah po Sloveniji. Lani sem nastopila tudi na pevskem festvalu Zlati mikrofonček. Moja pevska vzornica je Avril Lavigne, najljubša njena pesem mi je Girlfriend. Petje kombiniram tudi z nastopanjem v šolski folklorni skupini.

 

 

Maja Humerca šolar - MAMA

 

Kadar ne pojem, igram odbojko ali berem. Zelo rada se tudi potepam. Zaenkrat še z družino, vem pa da se bom, ko bom starejša, kmalu tudi sama odpravila po svetu.

MAŠA REMŠKAR
Maša Remškar je 16-letna Tržičanka in dijakinja 2. letnika Gimnazije Kranj. V šoli jo najbolj veselita angleščina in francoščina, v prostem času pa rada bere, kuha, peče slaščice, obiskuje fitness, teče in seveda poje.

Učenka Glasbenega studia Osminka je že 5 let, za sabo ima že lepo število pomembnih nastopov in snemanj. Letos aprila se bo udeležila tudi mednarodnega pevskega festivala Eurostars International na Malti. Najraje prepeva aktualne pop skladbe, vendar so v njenem repertoarju tudi drugi žanri pesmi. Prav tako nekaj svojega časa nameni za druženje s fantom, družino in prijatelji.

 

PIA KAVČIČ

Pia je stara 12 let in zelo rada poje. S petjem je pričela že pri petih letih. Že nekaj let obiskuje Glasbeni studio osminka, kjer se uči solopetja. Skozi vsa ta leta se je udeležila več otroških tekmovanj, kjer se je odlično uvrstila. S skladbico Kekčeva pesem je na tekmovanju za Zlati mikrofonček leta 2010 dosegla 3 x drugo mesto. Na tekmovanju za Zlati mikrofonček leta 2012, je dosegla drugo mesto po izboru strokovne komisije, s pesmijo Sreča na vrvici. V letu 2013 se je uspešno udeležila mednarodnega otroškega festivala na Malti, z evrovizijsko pesmijo A little peace. Na Blejskem zlatem mikrofončku 2013, pa je dosegla 3. mesto po oceni strokovne komisije, s pesmijo La isla bonita. Sedaj se že pripravlja za odhod na mednarodni festival petja, ki bo aprila potekal na Malti.

  

Pia Kavčič, Zbudi se, dobri princ

 

Pia Kavčič, Leise rieselt der Schnee (Mirno sneži)

TEA KAVČIČ

Tea je 10 letna deklica, ki uživa v glasbi. Začela je z igranjem kljunaste flavte, sedaj pa že tretje leto igra prečno flavto. Pred dvema letoma se je odločila, da se preizkusi tudi v petju. V glasbenem studiu Osminka je najprej začela z petjem v skupini, sedaj pa se uči tudi solo petja.

 

TIM VOGELNIK

Tim Vogelnik, 11 letni fant iz Radovljice, se solopetja v glasbenem studiu Osminka uči tretje leto in rešuje »moško čast«, saj je eden redkih »pojočih« fantov. V petju zelo uživa, še posebej so mu všeč skupinske vaje in nastopi.

 

 

Zelo rad ima živali in zadnje čase veliko časa preživlja s svojim štirimesečnim psičkom Johnnyem. Njegov najljubši šport je tek na smučeh, rad pa tudi drsa, smuča in kolesari. Poleg pevskega talenta je nadarjen tudi za imitiranje, v prostem času pa najraje uživa v naravi in dela na svojem vrtu.

Upravičeno je zelo ponosen na osvojeno 3. mesto v najmlajši kategoriji na festivalu Blejski zlati mikrofonček 2013, kjer se je predstavil s Kekčevo pesmijo.

NINA DOVŽAN PEROVIĆ

Nina Dovžan Perović je prikupna deklica, doma iz Mojstrane in bo letos dopolnila 10 let. S poukom solopetja v glasbenem studiu Osminka je začela v letošnjem šolskem letu, prej pa je 3 leta igrala klavir. Poleg glasbe in petja obožuje ples, zato obiskuje še baletno šolo, všeč pa so ji tudi ljudski plesi, ki se jih uči na svoji šoli.

 


Nina Dovžan med svojim 1. solo nastopom - Atlantis Ljubljana


Nina Dovžan (skrajno levo) s skupino Osminka 31.12.2013 na Bledu

 

V prostem času veliko riše, ustvarja, peče pecivo, rada pa tudi smuča, drsa in plava.
Uživa v skupinskih in solo nastopih, na prireditvi Čarobni dan, pa se bo predstavila prvič. Nastopala bo s skupino Osminka »S« in tudi kot solistka.

TEA DROBNIČ

Tea Drobnič je 17-letno dekle, ki prihaja iz Tržiča. Pri Glasbenem studiu Osminka poje že pet let. Lansko poletje je posnela svoj prvi videospot.

 

 

 

Nastopila je tudi na pokalu Vitranc, dvakrat na festivalu nakupov in zabave v BTC Ljubljana, na Čarobnem dnevu, Otroškem bazarju ter tudi na številnih koncertih in prireditvah v okviru glasbenega studia Osminka in pevskih festivalih po Sloveniji.

 

 

Lanskega septembra pa se je prvič udeležila pevskega festivala Silver Yantra v Bolgariji, kjer si je »prislužila uradno povabilo na festival EUROSTARS INTERNATIONAL na Malti, kamor se odpravlja aprila letos.

PATRICIJA PAVLIČ

12 letna Patricija Pavlič iz Radovljice je pričela z učenjem petja v letošnjem šolskem letu. Je talentirana in prizadevna deklica, ki ji petje ogromno pomeni. Zelo hitro se je vključila v delo skupine s katero je nastopila že po dveh mesecih, v decembru 2013 pa je nastopila tudi kot solistka.

 

Internetni medijski pokrovitelji

 

logo_Med_over_net.gif logo_Ringaraja_net_2013.gif logo_Najdi_si.gif logo_DJ_Slovenija.gif logo_Pozitivke_net.gif logo_Kamnican_si.gif logo_Govori_se.gif logo_Gugu_si.gif logo_Slovenia_Holidays.jpg logo_Penzionist_Info.gif logo_Otroski_raj.gif

 

Medijski pokrovitelji

 

logo_Amicus.gif logo_Slovenske_zeleznice.gif logo_Genion.gif logo_Radio_Aktual.gif logo_Gorenjski_glas.gif logo_Domzalske_novice.gif logo_AdriaMedia_Lisa.gif logo_AdriaMedia_Lea.gif logo_AdriaMedia_Nova.gif logo_AdriaMedia_Story.gif logo_Dnevnik.gif logo_Viva.gif logo_Revija_Zmajcek3.gif logo_Mama.gif logo_Moi_moi.gif logo_Cukec.gif logo_City_magazine.gif logo_Bogastvo_zdravja.gif logo_Dedal_Dober_tek.gif logo_Dedal_Moj_pes.gif
želimo si
v letu 2021: