Zadnje novice


(27.1.2014)

Čarobni dan se seli na Bled

Dragi prijatelji Čarobnega dne!

Skupaj z vami smo uspeli v nedeljo spremeniti Kranjsko Goro v čisto pravo pravljično pokrajino, kjer so otroci in odrasli uživali v zabavnem in pestremu dogajanju na in ob Čarobnem odru. Iskrena vam hvala za zaupanje in energijo, ki ste jo prinesli s svojo prisotnostjo. Tudi vreme nam je pričaralo pravo zimsko idilo. Sneg je pobelil, kar se je pobeliti dalo, sonce pa je poskrbelo, da je bil tokratni Čarobni dan zimsko idiličen.

 

Veseli smo, da smo skupaj z vami pričarali nepozabno čarobno vzdušje.
Brez vas Čarobni dan ne bi bil, kar je.

Hvala vsem, ki ste sodelovali z nami, in
se vidimo 25. maja na Bledu!

Ekipa Čarobnega dne


[ OGLED FOTOGALERIJE ]

 

(25.1.2014)

Skupine za smučarske tečaje so formirane!

Ponovno odprite vaš kupon in preverite, v kateri smučarski šoli imate vaš tečaj, ter termin in oznako skupine.

 

(22.1.2014)

Čarobni dan 26.1.2014 bo!

Glede na napovedan sneg in nizke temperature (malo pod ničlo) konec tedna ter lep in sončen vikend vam z velikim veseljem sporočamo, da Čarobni dan to nedeljo bo!vir: pro-vreme.net za kraj Kranjska Gora - smučišče

 

S prijavnim kuponom za Čarobni dan
za ceno ene smučarske vozovnice smuča cela družina,
+
lahko koristite 50% popust pri nakupu družinske vstopnice za Ledeni park. v Kranjski Gori.

Se vidimo v nedeljo, 26. januarja 2014!

 

(15.1.2014)

Ledeni park v Kranjski Gori

Na dan prireditve Čarobni dan (velja in za datum 19.1.2014 in za 26.1.2014) bodo imele vse družine ob predložitvi (na vpogled) 50% popust pri nakupu družinske vstopnice za vstop v Ledeni park. Vstopnina torej 10 € namesto redne cene 20 €.

 

 

Razlaga z opisi zanimivosti, sicer pa je v parku še ledeni tobogan za majhne in velike otroke:) , ledena igrala, ledena angelska krila pred katerimi lahko slikamo naše male angele.

 

(15.1.2014)

Čarobni dan prestavljen na 26.1.2014 oz. 2.2.2014

Ker vreme to nedeljo ne bo naklonjeno smučanju, deskanju in ostalim zimskim vragolijam, je Čarobni dan prestavljen na naslednjo nedeljo, 26.1.2014, oz. na 2.2.2014.

Takoj ko zapade sneg, gremo smučat v Kranjsko Goro!

šola smučanja in deskanja bo tudi izvedena naslednji teden. Potrebno bo osvežiti prijavo - odprite kupon za šolo smučanja in sledite navodilom. Lahko pa se prijavite na novo (če se še niste).

žičnice Kranjska Gora so prijazno odobrile možnost, da kdor ima prijavni kupon Čarobnega dne, lahko vseeno izkoristi tudi 19.1.2014 čarobno možnost, da za ceno ene smučarske vozovnice smuča cela družina.

S prijavnim kuponom lahko tudi to nedeljo koristite 50% popust pri nakupu družinske vstopnice za Ledeni park v Kranjski Gori.

Kdor že ima prijavni kupon, se mu za naslednjo nedeljo ni potrebno ponovno prijavljati, ker bo veljaven obstoječi kupon (tudi če bo imel natisnjen datum 19.1.2014).

 

Se vidimo v nedeljo, 26. januarja 2014!

 

(14.1.2014)

 

Vreme nam ne služi ravno najbolje ...
Če bo v četrtek še vedno taka napoved in take snežne/travnate razmere, potem bomo Čarobni dan prestavili na naslednjo nedeljo.
 


vir: pro-vreme.net za kraj Kranjska Gora

 

(9.1.2014)

 

Že nekaj časa so odprte prijave za pridobitev čarobnega kupona za ugodno smuko v Kranjski gori.
Od danes naprej lahko vašega nadebudneža prijavite tudi na 2-urni tečaj smučanja ali deskanja po čarobni ceni 10 €. Možna je tudi izposoja smučarske opreme. Več na podstrani Šola smučanja.

 

(16.12.2013)

 

V pripravi je spletna stran za Čarobni dan v Kranjski Gori.

 

(4.12.2013)

 

Odziv na natečaj Jaz, kuhar je bil več kot odličen.
Ker je risbic malih ustvarjalcev res ogromno (nekatere še vedno prihajajo), potrebujemo mnogo več časa za pregled vseh risbic in izbor najlepših.
Izbor najlepših in objavo nagrajenih risbic, vrtcev ter šol smo tako prestavili na sredo, 11.12.2013.

 

Čaroben pozdrav!

 

Internetni medijski pokrovitelji

 

logo_Med_over_net.gif logo_Ringaraja_net_2013.gif logo_Najdi_si.gif logo_DJ_Slovenija.gif logo_Pozitivke_net.gif logo_Kamnican_si.gif logo_Govori_se.gif logo_Gugu_si.gif logo_Slovenia_Holidays.jpg logo_Penzionist_Info.gif logo_Otroski_raj.gif

 

Medijski pokrovitelji

 

logo_Amicus.gif logo_Slovenske_zeleznice.gif logo_Genion.gif logo_Radio_Aktual.gif logo_Gorenjski_glas.gif logo_Domzalske_novice.gif logo_AdriaMedia_Lisa.gif logo_AdriaMedia_Lea.gif logo_AdriaMedia_Nova.gif logo_AdriaMedia_Story.gif logo_Dnevnik.gif logo_Viva.gif logo_Revija_Zmajcek3.gif logo_Mama.gif logo_Moi_moi.gif logo_Cukec.gif logo_City_magazine.gif logo_Bogastvo_zdravja.gif logo_Dedal_Dober_tek.gif logo_Dedal_Moj_pes.gif
želimo si
v letu 2021: