Prijava - družinska smučarska vozovnica


 

Za ceno ene smučarske vozovnice smuča cela družina!

 

Pridobitev brezplačnega kupona (izpolnitev spodnjega prijavnega obrazca) za zimski Čarobni dan, ki se bo odvijal v nedeljo, 25.1.2015, v Kranjski Gori, je pogoj za obisk celotnega čarobnega dogajanja na ta dan.

V kolikor želite na ta dan s tem kuponom pridobiti še smučarske vozovnice za celo družino, oddajte natisnjen spletni kupon na blagajni smučišča v Kranjski Gori in za vse vozovnice skupaj odštejete 31,50 € (cena ene odrasle dnevne smučarske vozovnice). Ugodnost nakupa smučarskih vozovnic lahko koristijo družine za največ 2 odrasli osebi (starša ali starš+otrok) ter največ tri 3 otroke stare največ 14 let.

 

Bolj natančno: Ostali prijavljeni družinski člani (Partner/Otrok15, Otrok 1, Otrok 2 in Otrok 3) morajo biti s prijaviteljem družine v ustreznem sorodstvenem razmerju - v polje Partner/Otrok15 lahko vnesemo partnerja (mož/žena) ali pa svojega otroka, ki je star 15 ali več let, vsi ostali otroci (največ trije, vsi stari največ 14 let) pa morajo biti prijaviteljevi sinovi in hčere ali pa vsi vnuki in vnukinje, vendar od istih staršev.

 

Poleg smučanja boste na Čarobnem dnevu lahko uživali tudi ob prireditve Čarobni dan na glavnem odru, kjer vas bodo od 10. do 14. ure zabavali učenci glasbene šole Osminka - Stiven Rahman, Aleksandra Vovk in ostali.

Ves dan bodo na voljo tudi 2-urni tečaji smučanja in deskanja po čarobni ceni 10 € (potrebna predhodna spletna prijava).

Prijavni obrazec


(prijavni obrazec odstranjen, 26.1.2015)

 

Na e-poštni naslov, katerega boste vnesli v spodnji obrazec, vam bomo poslali spletno povezavo do vašega kupona za nakup smučarskih vozovnic, katerega boste odprli, natisnili na list papirja in prinesli s seboj na Čarobni dan.

 

Smučarske vozovnice za prijavljene družinske člane boste lahko kupili na dan prireditve na blagajni RTC žičnice Kranjska Gora. Prevzete smučarske vozovnice so veljavne le na dan prireditve.

 

Izpolnitev obrazca vas NE zavezuje k nakupu smučarskih vozovnic.

 

V primeru slabega vremena prireditev ta dan odpade in bo prestavljena na kasnejši datum. Priporočamo, da si pred odhodom ogledate podstran .

Internetni medijski pokrovitelji

 

logo_Med_over_net.gif logo_Ringaraja_net_2013.gif logo_Najdi_si.gif logo_DJ_Slovenija.gif logo_Pozitivke_net.gif logo_LN.gif logo_Acenta_Sloveniaholidays_com.gif logo_Acenta_Informacija_net.gif logo_Penzionist_Info.gif logo_Domzalec_si.gif

 

Medijski pokrovitelji

 

logo_Amicus.gif logo_Slovenske_zeleznice.gif logo_Genion.gif logo_Tur_TV.gif logo_Aritmija_Media_Zenski_svet.gif logo_Revija_Zmajcek3.gif logo_Mama.gif logo_Bodi_Eko_revija.gif logo_Moi_moi.gif logo_Cukec.gif logo_Bogastvo_zdravja.gif
želimo si

Pokrovitelji

 

logo_Obcina_Kranjska_Gora.gif
logo_LTO_Kranjska_Gora.gif
logo_RTC_Zicnice_Kranjska_Gora.gif
logo_Hit_Alpinea.gif
logo_NLB_Vita.gif
logo_Perutnina_Ptuj.gif
logo_Pivovarna_Union_Sola.gif   logo_Zala.gif
logo_AC_Lovse_Toyota.gif

 

Partnerji

 

logo_SAZAS.gif
logo_Enostavno_Prijatelji.gif
logo_Osminka.gif
logo_Eclipse.gif
logo_JS_Design.gif
logo_Kompas_design.gif
logo_FreeDOM.gif
logo_Dermal.gif
logo_Go_Red.gif
logo_Za_srce.gif
logo_Magic_Baloni.gif
logo_ASK.gif
logo_SkiSchool.gif
logo_SS_Kekec_KG.gif
logo_SS_Urska_Hrovat.gif
logo_Smucarsko_drustvo_Domzale.gif

 

Spletni pokrovitelji

 

logo_Progmbh.gif
logo_Netis.gif

v letu 2021: