( Program )

Program na Čarobnem odru

 

Na glasbenem odru Zimskega Čarobnega dne v Kranjski Gori se bodo v nedeljo, 28. 1. 2018, od 11. ure dalje vrstili nastopi številnih pevskih talentov, od najmlajših nadebudnežev do odraslih.

Nastopajoči na Čarobnem odru:
- Ula Ložar, 15 let, iz Šmartnega pri Ljubljani,
- Aja Koblar Tutič, 15 let, iz Zg. Besnice pri Kranju,
- Anja Vodošek, 16 let, iz Velenja,
- Ana Grdadolnik, 13 let, iz Lehna na Pohorju,
- Metod Munda, 15 let, s Ptuja,
- Tim Vogelnik, 15 let, iz Radovljice,
- Nina Dovžan Perović, 13 let, iz Mojstrane,
- Tia Gabrijel, 15 let, iz Brezovice pri Ljubljani,
- Ema Štefelin, 10 let, iz Sp. Litvice,
- Larisa Leva, 10 let, Slovenske Bistrice,
in ostali mladi talenti Glasbenega studia Osminka.

 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Od 10:30 dalje bodo na Čarobnem odru potekali nastopi odličnih mladih pevk in pevcev, ki uspešno zastopajo Slovenijo in osvajajo najvišje nagrade na najmočnejših mednarodnih pevskih tekmovanjih.

V živo boste lahko slišali:

  • zmagovalko in dobitnico Grand Prix nagrade na mednarodnem pevskem tekmovanju SINGER STAGE, novembra 2017 na Malti, ANJO VODOŠEK iz Velenja,
  • zmagovalko in dobitnico Grand Prix nagrade na mednarodnem pevskem tekmovanju GOLDEN SUNSHINE, konec avgusta 2017 na Madžarskem in prejemnico nagrade za najboljšo pevko na mednarodnem festivalu ANGEL VOICE v Beogradu, AJO KOBLAR TUTIČ iz Zgornje Besnice, ki je skupaj s TIMOM VOGELNIKOM, dobitnikom 1. nagrade na mednarodnem festivalu GOLDEN TALENT v Pragi, oktobra 2017, osvojila tudi 1. nagrado v konkurenci skupin in duetov, na istem festivalu v Beogradu.

Pridružili se jim bodo tudi mlajši, ki prav tako že uspešno stopajo po njihovi poti: NINA DOVŽAN PEROVIĆ iz Mojstrane, ANA GRDADOLNIK iz Lehna na Pohorju, METOD MUNDA iz Ptuja ter ostali pevski talenti iz glasbenega studia Osminka.

Posebna glasbena gostja Zimskega Čarobnega dneva bo ULA LOŽAR iz Ljubljane, predstavnica Slovenije na tekmovanju za otroško pesem Evrovizije leta 2014 na Malti ter dobitnico visokih nagrad na mednarodnih festivalih v Makedoniji, na Tenerifih, na Malti, na Madžarskem in še marsikje.

 

(youtube posnetki in opisi nastopajočih)

 


Blejski zlati mikrofon
,
mednarodno pevsko tekmovanje za otroke, najstnike, mladino in odrasle

 

 

Šola smučanja in deskanja

 

Ne pozabite, da je sestavni del programa Čarobnega dne tudi šola smučanja in deskanja.

 

Kreativne otroške delavnice s pridihom morja

Kdo pravi, da je morje aktualno samo poleti? Na zimskem Čarobnem dnevu v Kranjski gori vas od 11. do 15. ure pričakujejo čisto prave morske delavnice! S pomočjo čarobnih škratov iz BOVEC Holiday House & MORjE, boste lahko ustvarjali posebne solne slike.

Na brezplačnih delavnicah pa bodo vsi udeleženci prejeli tudi kupone za 50% popust za udeležbo na programih za otroke, ki bodo potekali v času zimskih in prvomajskih počitnic. Več informacij pa vas čaka na samih delavnicah ...

logo_Bovec_Holiday_House_and_MORjE.gif


(solna slika)

 
 

Medijski pokrovitelji

Internetni medijski pokrovitelji

Partnerji