( Nastopajoči )
 

Rok'n'band

Je tudi vas melodija pesmi Jagode in čokolada veselo zazibala in objela s pozitivnimi čustvi? No, nas je vsakič, zato smo Roka Ferengjo in njegovo skupino povabili na čarobni oder, kjer ne bo manjkalo njihovih hitov. Otroci in starši, ogrejte svoje nogice in zamigajte pod čarobnim odrom z navihano in energije polno skupino Rock'n'band.

 

 

Alya

Alya je ena izmed bolj simpatičnih, energičnih, drznih in odbitih slovenskih pevk. Z glasbo se ukvarja že od mladih nog. Kot majhna deklica je igrala tudi klaviature, ter že takrat ustvarjala svoje lastne pesmi. Alya je več kot vrelec večne energije - je divja, temperamentna, simpatična, navsezadnje pa zelo skromna in preprosta. Prav takšno, energično in samozavestno, po drugi stani pa zelo prijazno in vedno pripravljeno, da prisluhne svojim oboževalcem, pa najdemo na njenih nastopih.

 

 
 
 

Omar Naber

Mladenič je poln navdiha in vedno znova na preži, da pripravi nekaj novega. Predvsem ga poznamo kot pevca in pisca glasbenih besedil. Navdihuje nas že vrsto let, odkar je leta 2004 zmagal na tekmovanju Bitka talentov. Je stalnica slovenske glasbene scene, saj je večkrat z vokalom in pojavo zaznamoval izbore Ema. Vedno je pustil dober vtis, pesmi s katerimi je nastopal, pa so postale uspešnice. Predvsem si ga je javnost zapomnila po odličnem nastopu na Evroviziji, ko je Slovenijo zastopal s pesmijo Stop in tudi letos nas je ponosno zastopal na pesmi evrovizije s skladbo On my way.

 

 

Nuša Derenda

Nuša Derenda je pevka, katero je ljubezen do glasbe spremljala celo otroštvo. Sodelovala je v različnih pevskih zborih in med drugim svojega bodočega moža spoznala v glasbeni skupini, kjer je pela glavne vokale. Leta 1998 je zmagala v oddaji Orion s skladbo Vzemi me veter. Leta 1999 je prvič prejela nagrado za najboljšo pevko leta. V naslednjih dveh letih je posnela kar nekaj prečudovitih pesmi, ki so zmagovale na različnih festivalih in osvajale glasbene lestvice. Leta 2001 je na Evrosongu v Kopenhagnu s pesmijo Ne, ni res (Energy) zastopala slovenske barve in osvojila sedmo mesto. Uspehov in nagrad v naslednjih letih kar ni bilo konca; poleg slovenskih je osvajala tudi tuje oboževalce. Leta 2008 je Nuša praznovala 10. leto delovanja na slovenski glasbeni sceni in istega leta izdala tudi album Prestiž.

 

 
 
 

Trkaj

Energični raper Trkaj je pravi navdih za vse generacije. Je gostobeseden sogovornik, pisec, pevec in predvsem kreativec, ki verjame v moč besede. Vedno je pripravljen na akcijo, zato že nestrpno čakamo s čim nas bo letos presenitil na čarobnem odru, ko bo z njim dihal in plesal ves park.

 

 

Nipke

Nipke se z rapom ukvarja že več kot 15 let, pred tem pa je bil že od nekaj povezan z glasbo. Kot otrok je prva znanja osvojil v glasbeni šoli, zelo kmalu pa se je priključil plesni skupini, ki je v tistem obdobju pobirala naslove prvakov enega za drugim. Seveda govorimo o hip hop-u. Prvič se je predstavil leta 2008 v duetu Overdose s komadom Fiama.com, nato pa je v svojem kraju spoznal Damjana Joviča in postal večni pripadnik Dravle Records. Sledili so kompilacijski albumi Experiment in Spaced Out, pisanja pesmi za druge izvajalce, ter gostovanja z različnimi že uveljavljenimi imeni (Siddharta, Cazzafurra, Zlatko, Trkaj, Emkej, Andrej Šifrer, Anika Horvat, Jadranka Juras ...)

 

 
 
 

Plesni studio The Artifex

Plesalci mladinske formacije (10 - 15 let) plesnega studia Artifex v letošnji sezoni pridno pobirajo najvišje naslove na državnem in mednarodnem področju. Predstavili se vam bodo kot solisti, pari in velika skupina. Posamezno vam bodo zaplesali solista Urban Marolt in Tristan Baš ter solistke Anja Podlipnik, Kaja Matjaž, državna podprvakinja Urša Skubic in državna prvakinja ter evropska podprvakinja Ana Zajc.

V duetu se bosta predstavila Urban Marolt in Ana Zajc, ki sta s pomočjo trenerjev Jana Marolta in Tilna Jerasa dosegla izjemne naslove evropskih podprvakov in državnih prvakov. Mladinci se učijo in rastejo pod mentorstvom članov plesne skupine The Artifex, z vami pa bo glavni trener mladinske skupine Tilen Jeras, ki skrbi da se mladinci razvijajo v prijetnem in delavnem okolju kar se tudi kaže v hitrem napredku celotne skupine mladih plesalcev.

Za zaključek pa bodo vsi skupaj odplesali še formacijo, ki sodeluje šele pol leta, skupaj pa so že dosegli tretje mesto na plesnem festivalu Kings of Styles ter bronasto medaljo na državnem prvenstvu. V oktobru pa jih čaka še Svetovno prvenstvo v Grazu.

 

 

F&B Acrobatics

Na ime F&B Acrobatics slišita postavna mladeniča, ki sta se spoznala šele pred slabimi tremi leti. Združila ju je ljubezen do športa, natančneje gimnastika. Fanta sta vsem dobro poznana po drznih, odbitih in drugačnih akrobatskih predstavah, ki človeku vzamejo dih in mu povsem spremenijo predstavo o tem, česa je zmožno človeško telo. Nedvomno se odlično znajdeta v vlogah akrobata, gimnastičarja, plesalca, žonglerja, bruhalca ognja, kaskaderja in še bi lahko naštevali. Venomer presenečata s svojimi adrenalističnimi točkami in koreografijami, ki jih stalno nadgrajujeta in dopolnujeta. S čim nas bosta presenetila zadnjo nedeljo v avgustu pa preverite sami.

 

 
 
 

Ansambel Anžeta Šuštarja

Ansambel Anžeta Šuštarja, je pustil že kar nekaj pečatov na področju slovenske narodnozabavne glasbe. Njihov valček "Še vedno si tu" je požel velike uspehe ter pritegnil širšo slovensko javnost. Zmagali so kar na 11ih radijskih postajah v Sloveniji. Valček je bil izbran po mnenju strokovnjakov za enega najboljših valčkov preteklega leta.

Za tem je sledila še pesem "Ljubka si" ki je prav tako osvojila srca mnogih poslušalcev, ter se odlično prijela. Tudi na lestvicah. Ne smemo pa pozabiti na uspešnice kot so Všeč mi je, Tiho jočem,... ki so prav tako delo Anžeta Šuštarja in na Youtube-u kraljujejo s skoraj milijon ogledov.

Vse to in še več bomo slišali tudi na čarobnem odru v Volčjem potoku, kjer vas bodo zabavali vedno nasmejani, polni energije ter izredno simpatični Šuštarji.

 

 

Pevska šola Alenke Gotar

Pevska šola Alenke Gotar je trenutno ena od najboljših pevskih šol v Sloveniji, z največ nagradami, ki deluje že 8 let in v vseh teh letih se je pod budnim vodstvom vodje te šole, Alenke Gotar, mag.art. izpopolnjevalo in razvijalo nekaj najvidnejših predstavnikov današnje pevske scene: Žiga Lakner, Raiven, Tjaša Hrovat, Dejan Zupan, Maruša Kozman, Sara Lamprečnik, ...

To je tudi edina šola, katere varovanci pobirajo nagrade na vseh možnih tekmovanjih v vseh glasbenih zvrsteh, od opere do, pop-a, narodnozabavne glasbe, rocka. Izjemno pevsko znanje, ki si ga je Alenka Gotar nabirala na študiju v tujini, v Baslu (Švica), Salzburgu (Avstrija), Rimu (Italija), na Hrvaškem in je sodelovala kot pevka z najvidnejšimi producenti in glasbeniki našega, srednjeevropskega in balkanskega prostora, danes zavzeto podaja naprej svojim rodovom.

Zato ni čudno, da so njeni učenci do zdaj osvojili preko 50 nagrad na najrazličnejših tekmovanjih doma in v tujini, da so si trije pripeli finale oddaj Slovenija ima talent in X factor, trije so prišli do polfinala, Janina Klenovšek je bila finalistka Mini Eme.

Alenka Gotar je edini mentor v Sloveniji, kjer učenci dobijo popolno podporo v glasbenem, pevskem, umetniškem in managerskem smislu.

Zato pa so uspešni.

Njen moto je: trdo delat in se zraven dobro zabavat po ugodni ceni!

 
 

Glasbena šola MMC

Glasbena šola MMC (Modern Music College) je sodobna šola, kjer prisegajo na moderen pristop, idividualno poučujejo različne glasbene zvrsti in vpisujejo v različne glasbene programe. V šoli ti pomagajo uresničiti tvoje sanje. Igrati kitaro, klavir, sythesizer, bobne, naučiti se peti .., vse to in še mnogo več za vse generacije. Tvoji učitelji bodo tisti slovenski glasbeniki, ki so že okusili slast aplavza. Tisti, ki vedo, kako je stati na odru in osvajati srca in ušesa ljubiteljev glasbe. Predvsem pa tisti, ki svoje delo obvladajo bolje kot kdor koli drug.

 

 

Družinsko gledališče Kolenc

Družinsko gledališče Kolenc je gledališče za otroke in odrasle. Smo družba nasmejanih, dobrosrčnih, vedoželjnih in radovednih strokovnjakov z različnih področij. Ne le to, da nas druži dobra energija, ki je med nami, ljubezen do vsega, kar nas obdaja, ampak predvsem želja po ustvarjanju kvalitetnih, animacijskih, zabavnih in poučnih programov, ki jih namenjamo kar najširši publiki – tako našim najmlajšim gledalcem, šolarjem in srednješolski mladini kot tudi odraslim – z namenom, da širimo zavest in s svojim poslanstvom prispevamo kamenček k mozaiku trajnostnega načina življenja. Naše osnovno poslanstvo je poučevanje in širjenje zavesti s pomočjo umetnosti in narave in smo eno prvih slovenskih gledališč, ki je v svoje predstave vključilo animacijo in sodelovanje občinstva. S svojim pristopom gledališke animacije želimo otrokom omogočiti aktivno doživljanje različnih življenjskih situacij – na ta način doživetje ponotranjijo v izkušnjo in s tem sočasno na zabaven in nepozaben način širijo svoje zavedanje, razvijajo svojo dojemljivost ter se učijo sodelovanja. Vsaka otroška predstava ima tudi prisrčno sporočilo, skozi katerega gledalci spoznavajo vrednote življenja in moč pozitivne naravnanosti.

 

 
 
 

Katja Mihelčič

Katja Mihelčič živi za ustvarjanje; piše knjige, riše, ustvarja glasbo in poje. Svoje otroštvo je v veliki meri posvetila glasbi in glasbenemu ustvarjanju. Nastopala je na različnih festivalih (med drugimi tudi Melodije morja in sonca 2009), bila pa je tudi članica popularne najstniške skupine Foxy teens. Trenutno največ svojega časa posveča delu z otroki in sicer z mamo sta pred kratkim ustvarili nov projekt z imenom Moj mali angel, kateri je namenjen novodobnim otrokom in njihovim staršem. Pred kratkim je izdala tudi svojo prvo slikanico in CD za otroke, z imenom Potovanje v čarobni svet. Za oba izdelka je v celoti poskrbela sama; tako za pisano besedo, slike in kot tudi za glasbo. Na čarobnem dnevu v Tivoliju, pa bo premierno predstavila pesmi s svežega CD-ja Potovanje v čarobni svet.

 

 

Družinski muzikal Annie

Družinski muzikal Annie je svojo premiero doživel lani novembra in v skupno 16 ponovitvah napolnil dvorano Kulturnega doma Radomlje. Gre za izjemno produkcijo, pri kateri sta združila moči KD Ihan in KD Mlin Radomlje, medse pa povabila še Godbo Domžale. Celotna zasedba šteje preko 60 sodelujočih, med njimi ima vlogo tudi kuža, ki na vsaki predstavi poskrbi za navdušenje s svojo brezhibno igro. Muzikal je v Radomlje pripeljal 21-letni režiser, igralec, prevajalec in pevec Nejc Lisjak. Muzikal zelo nazorno prikaže prepad med revnimi in bogatimi, hkrati pa ves čas navdaja z optimizmom, opominja, da ima laž kratke noge in da človeka osrečita le iskrenost in dobrota. V naslovni vlogi igra Lena Oberwalder Zupanc, ki je pravo odkritje, Mariša Jagodič pa več kot izvrstno uprizori zlobno upraviteljico Miss Hannigan. Pomembno vlogo odigra tudi bogataš Oliver Warbucks (Tadej Pustotnik), kateremu deklica spremeni pogled na bistveno komponento v življenju – ni važno, koliko materialnih dobrin premoremo, če na koncu dneva ostanemo sami.

Zaradi izjemnega zanimanja in povpraševanja po ponovni izvedbi tega muzikala so se v Radomljah odločili, da bodo muzikal v jeseni ponovili. Vabljeni, da spremljate njihovo Facebook stran, da boste o točnih datumih in začetku prodaje kart pravočasno obveščeni.

 

 
 

Anabel

Mlada pevka iz okolice Celja se je prvič pojavila na letošnjem festivalu Poprock, kjer je zelo prepričljivo zmagala, potem ko jo je strokovna komisija uvrstila med tri najboljše, gledalci pa so ji namenili skoraj 47% vseh glasov. Dekle, ki sliši na umetniško ime Anabel je osvojila tudi radijske postaje z uspešnico Ob kavi, s katero nam bo postregla tudi na Čarobnem dnevu.

 

 

Medijski pokrovitelji

Internetni medijski pokrovitelji

Partnerji