( Najbolj čarobna družina )

Čarobni dan – 1. 9. 2019, Arboretum Volčji Potok

 

Iščemo »Najbolj čarobno družino« - je to morda vaša družina?

Zadnjo nedeljo pred začetkom novega šolskega leta, 1. 9. 2019, pripravljamo nepozabno doživetje v Arboretumu Volčji Potok. Čarobni dan praznuje 10. rojstni dan in zato si želimo, da bi bilo še posebej zabavno in nepozabno.

Na ta dan bi želeli spoznati družino, ki se nekoliko razlikuje od ostalih družin. Vabimo vas, da se predstavite in se potegujete za naziv »Najbolj čarobna družina«.

 

Zakaj menite, da ste »Najbolj čarobna družina«?

Mogoče zato, ker je vaša družina številčnejša, ker se vsi ukvarjate z istim športom, ker imate družinsko glasbeno skupino, ker imate veliko kmetijo ali pa živite ekstremno ekološko … To je samo nekaj namigov, vsekakor razlago in presojo o posebnosti prepuščamo vam.

Prijave z opisi, pojasnilom, fotografijami ali predstavitvenim videom nam pošljite do petka, 30. 8. 2019 na e-poštni naslov info@carobnidan.si. V soboto, 31. 8. 2019, dan pred Čarobnim dnevom, bomo izmed najbolj čarobnih družin izžrebali zmagovalno »Najbolj čarobno družino«.

Izžrebano »Najbolj čarobno družino« bomo povabili, da se nam 1. 9. 2019 pridruži na Čarobnem dnevu v Arboretumu, kjer ji bomo na glavnem Čarobnem odru izročili (*) Lidlovo vrednostno kartico v višini 100 EUR pokrovitelja Lidl Slovenija.

 

(*) Pogoji sodelovanja:

  • Član izžrebane družine bo nagrado lahko prejel le v primeru, da bo pred prevzemom le te posredoval svoje podatke (ime, priimek, naslov, telefon, davčno številko) za namen prijave dohodka za dohodnino.
  • Izžrebana »Najbolj čarobna družina« bo morala pred predajo nagrade podati tudi izjavo, da se strinja z javno objavo poslanih fotografij in ostalih podatkov za namen morebitne predstavitve njihove družine v medijih in na družabnih omrežjih.

 

Izžrebana zmagovalna »Najbolj čarobna družina«

Zmagovalna »Najbolj čarobna družina« je družina Kutin. Čestitamo!

 

Medijski pokrovitelji

Internetni medijski pokrovitelji

Partnerji