( Nastopajoči )

Nastopajoči na Čarobnem odru

 

Glasbeni studio Osminka

 


Aleksandra Vovk, finalistka SIT 2016, in Sergej Rupreht, finalist SIT 2015, novembra 2016 na Malti


4 pevke najstnice: Aja Koblar Tutič, 14 let, Tia Gabrijel, 14 let, Aleksandra Vovk, 16 let, in Špela Sever, 14 let

 

Aleksandra Vovk


Aleksandra Vovk med finalnim nastopom na SIT 2016

 

 
Nastop na OŠ Mojstrana - 15.12.2016 (I surrender - polfinalna skladba SIT)
 
Nastop na Gala koncertu nagrajencev - Makedonija, avgust 2016 (2. nagrada)
 
Isti nastop v Makedoniji - uradni posnetek TV
 
Aleksandrin avdicijski nastop na SIT 2016
 
Polfinalni nastop Aleksandre Vovk na SIT 2016
 

Ula Ložar

Sem Ula Lozar in prihajam iz Ljubljane. S petjem se ukvarjam že 7 let in se učim pri Marjetki Vovk. Od 3. razreda pa obiskujem ure klavirja pri Urbanu Grabenšku. Leta 2014 sem kot 1. predstavnica Evrovizije za mlade, zastopala Slovenijo na Malti s svojo skladbo Nisi sam oz. Your light, katero sva skupaj s producentom Raayem ustvarila prav v ta namen. Letos pa sem izdala svojo 2. skladbo, I’ll Be With You, pri kateri mi je prav tako pomagal Raay, pri besedilu pa sta mi pomagala Anej in Rok Piletič, znana pod imenom BQL. Rada se udeležujem festivalov z glasbenim studiom Osminka. Z njimi sem bila že v Turčiji, Makedoniji, kjer sem zasedla 1. mesto v svoji kategoriji in na Kanarskih otokih, kjer sem zasedla 3. mesto v svoji kategoriji. Ob svojem prostem času se rada družim s prijatelji, pogledam kakšen film, youtuberje in posnamem kakšen cover.
 
Ula Ložar - Nisi sam / Your Light (Slovenia)
2014 Junior Eurovision Song Contest
Ula Ložar will represent Slovenia at the 2014 Junior Eurovision Song Contest in Malta with the song Nisi Sam / Your Light
 
Ula Ložar - Nisi sam / Your light (Full Slovenian Version)
The full Slovenian version of Slovenia's Junior Eurovision 2014 entry!
 
Ula Ložar - I'll Be With You (Official Video)
I'll be with you« is the first single of Ula Ložar after her Junior Eurovision entry two years ago where she performed Nisi sam / Your Light. Song that was ...
 
Ula Ložar & Maraaya – Rise Like A Phoenix
(Conchita Wurst Cover ESC 2014 WINNER)
 

Aja Koblar Tutič

Moje ime je Aja, stara pa sem 14 let. Že odkar pomnim vem, da bi se v življenju rada ukvarjala z glasbo. Že kot majhno deklico me je torej navdušila flavta katero sedaj igram 8-let. Sorodniki pravijo, da sem rada pela še preden sem shodila. Čeprav se tega obdobja ne spomnim pa vem, da je petje vedno predstavljalo velik del mojega vsakdana. Pred letom in pol me je mama peljala na moje prve resne ure petja. Do sedaj sem si izkušnje pridobila ža na marsikaterih nastopih ter treh mednarodnih tekmovanjih v Sloveniji, Makedoniji in na Malti. Zelo rada bi nadaljevala s svojo glasbeno potjo, ki se sedaj šele začenja.Glasba pa ni edino v mojem življenju, saj se poleg tega rada družim s prijatelji, družino, uspešno zaključujem Osnovno šolo ...

Čeprav sem ponavadi bolj zadržana obožujem nastopanje in upam da bo le tega v prihodnosti čim več.

 


Aja Koblar Tutič kaže izjemen potencial

 


Aja Koblar Tutič v akciji


Aja Koblar Tutič med nastopom v Makedoniji avgusta 2016

 

 
Aja Koblar Tutič - Ney nah nah (55. Pokal Vitranc)
 
Aja Koblar Tutič - Kdo še verjame
 
Aja Koblar Tutič - Kaj je to življenje
 

Ana Grdadolnik

Ana Grdadolnik prihaja iz Lehna na Pohorju. Obiskuje 8. razred osnovne šole Podvelka in glasbeno šolo, kjer se uči klavir. Igra tudi kitaro in izpopolnjuje pevsko tehniko pri Silveli Grosek. Posnela je dve pesmi v sodelovanju s Slavc L. Kovačič, za tretjo pesem, Poglej se v ogledalo, pa je sama napisala besedilo, melodijo pa Martin Lesjak. Sodelovala je na številnih festivalih doma in v tujini. Dvakrat se je predstavila na festivalu Fensu v Kopru, kjer je obakrat prejela posebno nagrado - povabilo na pevski festival v Srbijo in Belorusijo. Sodelovala je tudi na pevskem festivalu v Varaždinu in na mednarodnem pevskem tekmovanju Blejski zlati mikrofon. Še posebej je ponosna na nastop v oddaji Slovenski pozdrav, kjer je zapela skupaj z Nušo Derendo.

 


Ana Grdadolnik

 
Ana Grdadolnik - Let it snow Dean Martin (Cover)
 
(Mali velikani) Ana Grdadolnik - Prvič in zadnjič (Slovenski pozdrav, 5.2.2016)
 
Bled Golden Microphone 2016 - 2nd Round - Ana Grdadolnik (Slovenia) - One Love
 
Bled Golden Microphone 2016 - 1st Round - Ana Grdadolnik (Slovenia) - Poglej se v ogledalo
 
Ana Grdadolnik in Nuša Derenda - Prvič in zadnjič
 

Ana Skumvač

Ana Skumvač je 16-letna najstnica iz Zgornjih Gorij, ki najbolj od vsega uživa v petju. Prvi nastop je imela pri osmih letih, ko se je udeležila tekmovanja Prvi glasek Gorenjske, kjer je osvojila prvo mesto. To jo je vzpodbudilo, da se je kmalu zatem odločila, da se bo petju resno posvetila in se je vpisala v Glasbeni studio Osminka, kjer poje že sedmo leto. Narejenih ima tudi 6 let klavirja, s katerim se velikokrat spremlja ob petju. V prostem času se najraje druži s prijatelji in odkriva nove države ter spoznava njihovo kulturo. Nastopa po številnih prireditvah, Čarobnih dnevov pa se udeležuje že od leta 2012. Veliko uspehov si je nabrala na mednarodnih festivalih, na Bledu, Malti, Makedoniji, Madžarskem in Tenerifih, kjer je dosegla nekaj lepih uvrstitev, od prvega do tretjega mesta ter nekaj posebnih nagrad.

 


Ana Skumvač

 

 
Bled Golden Microphone 2015 – 1. mesto, Molitva (Marija Šerifović)
 
Bled Golden Microphone 2013 – 1. mesto, At last (Etta James)
 
New York, New York (Liza Minelli)
 
When we were young (Adele)
 

Anja Krivec

Anja Krivec prihaja iz Šentjanža pri Dravogradu, kjer obiskuje 9. razred osnovne šole. Z glasbo se ukvarja že od 4. leta. Posnela je že tri svoje pesmi. Udeležila se je številnih tekmovanj, pri čemer ji strokovno pomaga in svetuje Silveli Grosek. Lani je s pesmijo Moje sanje, ki jo je napisal Martin Lesjak, nastopila na mednarodnem pevskem festivalu Fens, kjer je dosegla 3. mesto. S pesmijo Kaj je to življenje se je predstavila na državnem tekmovanju Glas mladih 2016 in prav tako zasedla 3. mesto. Učila se je igrati klavir in uspešno končala nižjo glasbeno šolo violine. Sedaj se uči kitaro in pridno vadi pevsko tehniko, ki ji bo pomagala uresničiti sanje, ki so povezane z njeno nadaljno pevsko karijero.

 


Anja Krivec

 

 
Moje sanje
 
Kaj je to življenje (Glas mladih)
 
Carry my heart (Mavrica)
 

Skupina Osminka S

Pevsko skupino Osminko S sestavljajo najmlajše pevke in pevci, ki se učijo petja v glasbenem studiu Osminka. Njihovi dinamični in simpatični nastopi so vedno sprejeti z navdušenjem, zato skupino radi povabijo na različne prireditve, zaradi česar si članice, ki v zasedbi sodelujejo s pridom nabirajo »kilometrino«, ki je zelo pomembna v razvoju neke pevke ali pevca.


Andreja Hudovernik - Osminka S

 


Taja Glavič - Osminka S


Nina Dovžan Perović - Osminka S

 


Zala Klinar - Osminka S

 


Pevke Osminke S se rade posladkajo

 


Skupina Osminka S med nastopom na Blejski Promenadi 26.12.2016

 

Skupina je nekajkrat že nastopala na televiziji v oddaji Slovenski pozdrav

 
Osminka S - Otoček sredi jezera - Mali velikani (Slovenski pozdrav, 27.2.2015)
 
Otoček sredi jezera (samo pesem)
 
Kekčeva pesem z Aleksandro Vovk (od 3:35)

v božičnih in Silvestrskih oddajah Ujemi sanje ter na pustovanjih in Silvestrovanjih za otroke na Bledu, že od l. 2009 pa skupina redno nastopa na Pokalu Vitranc:

 
Osminka S - Yes, Sir That's My Baby na Pokalu Vitranc 2014
 
Osminka S – Zemlja pleše, na Pokalu Vitranc 2015
 
Taja Glavič in skupina Osminka S na Pokalu Vitranc 2016
 

Ob izteku starega leta v mesecu decembru, je s svojimi nastopi navduševala številne obiskovalce Zimske praznične vasi na Blejski promenadi ter Drsališča z razgledom na terasi Kavarne Park na Bledu, pa tuje in domače goste v hotelu Jelovica na Bledu in tisoče obiskovalcev Silvestrovanja za otroke na Kongresnem trgu v Ljubljani, na zadnji dan starega leta.

Tudi na Čarobnih dnevih je skupina že večkrat uspešno nastopala (Arboretum, Bled, Kranjska Gora, Zagreb). V nedeljo se nam bo na skupina predstavila v naslednji zasedbi:
Nina Dovžan Perović (12 let, iz Mojstrane), Andreja Hudovernik (12 let, iz Laz), Zala Klinar (12 let, iz Kočne), Taja Glavič (8 let, iz Radovljice). V decembru se je skupini priključila najmlajša članica, 6 letna Patricija Dornik iz Kočne, v januarju pa je v skupini začela prepevati še 12 letna Eva Pačnik iz Zgornje Dobrave. »Fantovsko čast« v skupini rešuje 14 letni Tim Vogelnik iz Radovljice.

 

Taja Glavič

Taja Glavič, 8 letna deklica iz Radovljice je vesela, razigrana in radovedna deklica, polna življenja, ki jo zanima veliko stvari. Zelo rada ima živali, še posebej je navdušena nad konji, zato obiskuje šolo jahanja, letos se je začela učiti igranja na violino, že drugo leto pa se ukvarja s petjem. Kljub temu, da je bil ob njenem vpisu v šolo petja GS Osminka, njen pogoj, da bo obiskovala pouk petja ta, da ji ne bo treba nastopati, je že v slabem letu in pol zbrala na desetine nastopov na raznih prireditvah, na nekaterih tudi zelo odmevnih, kot je npr. pokal Vitranc, kjer je lani nastopila kot najmlajša od vseh.

 
Taja Glavič, najmlajša nastopajoča na prireditvi pokal Vitranc 2016

Za seboj ima tudi že, za sojo mladost precejšnje izkušnje z mednarodnih pevskih odrov, saj je sodelovala že na kar petih mednarodnih festivalih, prvič lani februarja v Črni Gori, kjer je na festivalu Zlatna Pahulja osvojila 1. nagrado otroške žirije.

 
Taja Glavič, Festival Zlatna Pahulja, 1. nagrada otroške žirije

maja se je udeležila mednarodnega festivala Europop na Madžarskem, julija je sodelovala na festivalu Blejski zlati mikrofon 2016 na Bledu, avgusta na festivalu Tralala v Makedoniji in sredi novembra na mednarodnem pevskem tekmovanju Singer Stage na Malti. Zalo je ponosna na svoj nastop v TV oddaji Slovenski pozdrav

 
Taja Glavič, nastop v TV oddaji Slovenski pozdrav

 

in na nastop z Modrijani na »Noči modrijanov«, oktobra 2016 in na številne nastope s skupinico Osminka S, ki s svojimi nastop navdušuje, kjer koli se pojavi. V decembru starega leta so s svojim petjem in nastopi razveseljevali obiskovalce Bleda na Blejski promenadi, na Drsališču z razgledom na terasi Kavarne Park, na Božične koncertu v hotelu Jelovica. Na zadnji dan starega leta, pa so bili del Silvestrovanja za otroke v Ljubljani, kjer so dekleta nastopala pred več tisoč glavo množico obiskovalcev. Tudi na prireditvah Čarobni dan je Taja že nastopala in sicer avgusta 2016 v Arboretumu in septembra v Zagrebu. Zelo rada s svojim petjem tudi pomaga tistim, ki so pomoči potrebni, zato se rada odzove tudi na vabila na dobrodelne nastope.

 


8-letna Taja Glavič

Ker Taja je resnično talentirana, jo ob vztrajnem delu prav gotovo čeka še lepa glasbena prihodnost.

 
Taja Glavič, dobrodelni koncert za Luka v Bohinjski Bistrici
 
Taja Glavič, dobrodelni koncert za Luka v Bohinjski Bistrici
 

Tia Gabrijel


Tia Gabrijel

 
 
 
 

Šola petja Orfeus

Petra in Sergej

 
Con te partiro - Time To Say Goodbye, Petra in Sergej
 
Brindisi (Libiamo ne lieti calici) - Petra in Sergej


Petra Turk Rupreht


Petra in Sergej

 
Nella fantasia - Petra in Sergej
 
Kaj pa je tebi ljubica - Rudarski oktet - Petra Turk Rupreht, Sergej


Sergej Rupreht


Vodji slovenske odprave na Malto - pevska učitelja Sergej Rupreht in Sandi Vovk;
njuni pevski šoli sta primer, kako je potrebno med saboj sodelovati in na ta način povezovati mlade.

 

Učenci Šole petja Orfeus


Katarina Berčič, 9 let

 


Tina Pučnik, 12 let

 


Hana Šega, 12 let

 


Jan Alenc, 18 let

 


Jan Alenc in Maruša Motaln


Kaja Humski, 22 let

 


Maruša Motaln, 18 let

 


Zarja Robar, 9 let

 


Aneja Lončarič, 12 let

 
 
To mi je všeč (N. Pušlar) - Zarja Robar, Šola petja Orfeus
 
The Lamest Place in the World (J. B. Brown), cover by Aneja Lončarič, Šola petja Orfeus
 
 


Bled Golden Microphone
the 4th International singing contest, 18th - 23rd July 2017

 

Medijski pokrovitelji

Internetni medijski pokrovitelji

Partnerji