( Zadnje novice )

2. Čarobni dan sredi prestolnice

(12. 6. 2018)

Park Tivoli je bil že drugo leto zapored prizorišče barvitega, aktivnega, predvsem pa otroško razigranega dogajanja, ki je privabil številne družine. V čarobnih deželah kreativnosti in domišljije za otroke sredi ljubljanske prestolnice ni bilo konca! Park Tivoli je v nedeljo, 10. junija 2018, postal center dogajanja za vse malčke in njihove družine.

Visoke temperature niso bile ovira za majhne nadobudneže, ki so svojo otroško radovednost in energijo sproščali ob številnih aktivnostih. Med drugim so lahko jahali lipicance, od blizu spoznali delo gasilcev in policistov, se zabavali ob družbi simpatičnih maskot, izvajali akrobacije in nenazadnje uživali tudi v pestrem glasbenem dogajanju na odru. V vrvežu dogajanja tisočih drobnih doživetij je Čarobni oder ponudil nastope slovenskih zvezd. Na sončno nedeljo so nastopili: Eva Černe, Regina, Pepel in kri, Oberdixie band, Alenka Gotar, Ansambel Anžeta Šuštarja, Glasbeni studio Osminka in številni mladi pevski upi, ki so navdušili z izjemnimi interpretacijami raznovrstnih glasbenih uspešnic.

Organizatorka dogodka Barbara Novak je o dogodku povedala: »Nasmejani obrazi so potrdilo, da smo projekt dobro zastavili. Vesela sem, ko vidim, da vsi zelo uživajo. Za nami je velik projekt, letos drugič v Tivoliju in upam, da bodo obiskovalci z nami tudi prihodnje leto«, je zaupala Barbara. Da gre za dogodek, ki ga z veseljem gosti prestolnica, je potrdil župan občine Ljubljana g. Zoran Janković, ki se je preizkusil tudi kot desna roka poskočnih “vragov” Dunking Devils.

Čarobni dan so obiskali številni znani s svojimi družinami - Aleš Bravničar, Jean Frbežar, Rene Mlekuž, Jerca Legan, Alya ...

Glavni organizator dogodka Zavod Zaupanje je s pomočjo pokroviteljev in partnerjev Čarobnemu dnevu vdihnil tudi dobrodelno noto, saj bodo otrokom iz socialno ogroženih družin omogočili obisk različnih tečajev in drugih izvenšolskih aktivnosti. S čarobnim ustvarjanjem vsi ustvarjalci tako vsako leto poskrbijo za stotine nasmejanih obrazov, ki se že ob odhodu domov veselijo naslednjega čarobnega dne.

(fotografije visoke resolucije)
Foto: Helena Kermelj, Sašo Radej in Aleš Romaniuk

 

Čarobni dan prestavljen na 10. 6. 2018

(10. 5. 2018)

Spoštovani Čarobniki in Čarobnice!

Sporočamo da smo zaradi slabe in nestanovitne vremenske napovedi in ob upoštevanju mnenj različnih vremenoslovcev sprejeli odločitev, da se prireditev Čarobni dan v parku Tivoli prestavi na nedeljo, 10. 6. 2018.

Prijave za kupon ugodnosti ostajajo tako odprte do 10. junija. Za tiste, ki ste se že prijavili, se prijava ohrani, tako da ponovna prijava ne bo potrebna! Če bo prišlo do sprememb na kuponu ugodnosti (morebitne dodatne ugodnosti), bomo to sporočili na tej strani in vas pozvali, da kupon ponovno odprete in natisnete.

Hvala za razumevanje in se vidimo junija!

Ekipa Čarobnega dne

 

Napoved za vikend:

 

Medijski pokrovitelji

Internetni medijski pokrovitelji

Partnerji