Šola smučanja


Čarobno učenje smučanja in deskanja

Na tej strani lahko preko spletnega obrazca prijavite svojega otroka na 2-urni tečaj učenja smučanja in deskanja za najmlajše po čarobni ceni 10 €. Pri prijavi izberite nivo znanja, ki najbolj ustreza znanju vašega otroka:

 • začetnik 1 - prvič se postavlja na smuči / desko,
 • začetnik 2 - pozna osnove, zna zaviti in se ustaviti, je že šel sam na vlečnico,
 • začetnik 3 - zna zavijati in se ustaviti brez t.i. pluženja.

Tečaj deskanja bo organiziran le za otroke, ki se prvič postavljajo na desko (snowboard).

Na spodnjem obrazcu izberite tudi enega od željenih terminov (10:00 - 11:45, 12:00 - 13:45), katerega bomo pri razvrščanju v skupine poskušali upoštevati.

Prvim 100 prijavljenim otrokom v terminu 10:00 - 11:45 bomo v okviru dobrodelnosti Čarobnega dne omogočili 2-urni tečaj smučanja brezplačno.

V kolikor prijavljate na tečaj več otrok, prosimo, da prijavite vsakega otroka posebej. V kolikor bi želeli prijaviti vašega otroka na oba termina (10 € na posamezen termin), se to lahko dogovorite z vašim učiteljem smučanja na smučišču samem.

Obvezno !!!

 • Otrok, ki se prijavi v tečaj Začetnik 2 ali Začetnik 3
  mora imeti pri sebi kupljeno smučarsko karto
  (lahko v okviru pridobljenega kupona za vozovnice za celo družino).
 • Obvezna je uporaba smučarskih očal in čelade!
 • V kolikor nimate svoje smučarske opreme, si jo
  sposodite in preskusite še pred pričetkom tečaja!
  (v izposojevalnici se oglasite vsaj 1 uro pred pričetkom tečaja)
 • Na zbirno mesto pridite vsaj 10 minut pred pričetkom tečaja!

Zbirno mesto (meeting point)

Vse sodelujoče smučarske šole bodo imele zbirno mesto pod senčnikom poleg info stojnice prireditve Čarobni dan. Le ta se bo nahajala ob blagajni smučišča (nakup smučarskih vozovnic).

 

 

Info za starše:

Prijavni obrazec za tečaj smučanja oz. deskanja

Prijave na tečaj bomo zbirali do vključno srede, 13.1.2016, četrtka, 14.1.2016, skupine pa bodo formirane v četrtek, 14.1.2016, petek, 15.1.2016. V posamezni skupini bo 8-10 prijavljenih otrok s podobnim predznanjem in približno enake starosti.

Na šolo smučanja se lahko prijavite, dokler je obrazec viden na spletni strani (petek, sobota), vendar so prosta mesta le še za termin 12-14.

 


(prijavni obrazec odstranjen - sobota, 16.1.2015, ob 20:10)

 

Po opravljeni prijavi boste preko e-pošte dobili potrditev prijave in povezavo do spletnega kupona za tečaj (pazite, to ni povezava na kupon za Čarobni dan - za smučarske vozovnice).

Na tem spletnem kuponu bo v četrtek, 14.1.2016, petek, 15.1.2016, ob 12h že viden dodeljen termin tečaja ter v kateri skupini je vaš otrok.

Če ste zamudili rok za prijavo in želite, da se vaš otrok kljub temu udeleži tečaja, pridite do zbirnega mesta ene od na tej strani naštetih smučarskih šol in se dogovorite za termin tečaja. Če bo v skupinah še prostor, vas bodo z veseljem sprejeli.
 

Kontakt: info@carobnidan.si

  

Brezplačno učenje smučanja in deskanja za najmlajše

Veseli smo, da tudi v teh časih obstajajo ljudje in podjetja, ki delajo za ljudi in s srcem. Smučarska šola ASK Kranjska Gora, Smučarska šola Kekec, Smučarska šola SkiSchool.si Kranjska Gora in Smučarska šola Urška Hrovat so se prijazno odzvale našemu povabilu k dobrodelni akciji, da 100 otrokom omogočimo brezplačno učenje osnov smučanja in deskanja. Po zaslugi profesionalnih učiteljev omenjenih smučarskih šol bomo 100 otrokom naredili dan še zanimivejši, bolj čaroben in z eno izkušnjo več. Izkušnjo smučanja ali deskanja. In kar je najpomembneje, privabili bomo nasmeh na otroške obraze. Želimo si še več takih in podobnih akcij in se zahvaljujemo vsem štirim šolam, ker so pristopile k naši pobudi, da 100 otrokom omogočimo izkušnjo učenja smučanja s profesionalnim učiteljem.

 

logo_ASK.gif logo_SkiSchool.gif logo_SS_Kekec_KG.gif logo_SS_Urska_Hrovat.gif

 

Izposoja smučarske opreme

Smučarsko ali deskarsko opremo si lahko sposodite tudi v Smučarski šoli SkiSchool.si Kranjska Gora s 50% čarobnim popustom (cena s popustom je 9 €, potrebno je pokazati kupon za Čarobni dan).

Prav tako si lahko s 50% popustom izposodite otroško smučarsko opremo v smučarski šoli Kekec.

Opreme ni mogoče rezervirati po telefonu ali internetu! Na voljo jo je veliko, vendar se lahko zgodi, da določenih številk smučarskih čevljev zmanjka! V tem primeru vas bodo napotili drugam, saj sta v Kranjski Gori še dve večji izposojevalnici smučarske opreme.

Internetni medijski pokrovitelji

 

logo_Med_over_net.gif logo_DJ_Slovenija.gif logo_Pozitivke_net.gif logo_Gugu_si.gif logo_LN.gif logo_Acenta_Sloveniaholidays_com.gif logo_Acenta_Informacija_net.gif logo_Penzionist_Info.gif logo_Domzalec_si.gif logo_Slo-link.si.gif logo_Planet_mladih.gif

 

Medijski pokrovitelji

 

logo_Amicus.gif logo_Genion.gif logo_Tur_TV.gif logo_Aritmija_Media_Zenski_svet.gif logo_Revija_Zmajcek3.gif logo_Mama.gif logo_Bogastvo_zdravja.gif
želimo si

Pokrovitelji

 

logo_Obcina_Kranjska_Gora.gif
logo_LTO_Kranjska_Gora.gif
logo_RTC_Zicnice_Kranjska_Gora.gif
logo_Hit_Alpinea_2016.gif
logo_NLB_Vita.gif
logo_Perutnina_Ptuj.gif

 

Partnerji

 

logo_SAZAS.gif
logo_Osminka.gif
logo_Eclipse.gif
logo_JS_Design.gif
logo_Kompas_design.gif
logo_FreeDOM.gif
logo_Dermal.gif
logo_Magic_Baloni.gif
logo_ASK.gif
logo_SkiSchool.gif
logo_SS_Kekec_KG.gif
logo_SS_Urska_Hrovat.gif
logo_Smucarsko_drustvo_Domzale.gif

 

Spletni pokrovitelji

 

logo_Progmbh.gif
logo_Netis.gif

v letu 2021: