( Nastopajoči )
 

Pepel in kri

Po razpadu skupine Bele vrane leta 1974 je idejni vodja Tadej Hrušovar ustanovil skupino Pepel in kri, ki so jo sestavljali pevci in člani tedaj popularnih vokalnih ali instrumentalnih zasedb. Že takoj na začetku delovanja je skupina dosegla velik uspeh s skladbo Dan ljubezni, s katero je zmagala na Opatijskem festivalu leta 1975 in s tem pridobila pravico zastopanja barv bivše Jugoslavije na tekmovanju za Pesem Evrovizije v Stockholmu, kjer je zasedla 13 mesto. Skupina je sodelovala na vseh najpomembnejših festivalih tedanje skupne države (Opatijski, Zagrebški, Splitski, Beograjski, Sarajevski, Skopski, Prištinski, Slovenska popevka, Festival narečnih popevk...) ter prejela vrsto nagrad strokovnih žirij in publike. Najbolj odmevna je bila zmaga na Splitskem festivalu s skladbo Samo tvoje ime znam ter seveda zmaga na Evrovizijskem festivalu leta 1990 v Zagrebu, kjer je skupina nastopila skupaj z italijanskim izvajalcem Totom Cotugnom. Skupina Pepel in kri je imela vrsto turnej in televizijskih snemanj doma in v tujini ter posnela nepregledno število plošč bodisi samostojno bodisi kot spremljevalna skupina drugih popularnih izvajalcev. Sedaj skupina ponovno bolj aktivno stopa na odre in obuja nostalgične občutke generacije, ki je odraščala skupaj z njo. Po dobrih tridesetih letih delovanja je še vedno toplo sprejeta, saj je glasba, ki jo izvaja, zaradi lepih melodij in kakovostnih besedil brezčasna in všeč tudi mladim.

 

 

Rebeka Dremelj

Rebeka Dremelj je pustila svoj pečat na številnih projektih. Leta 2001 je postala Miss Slovenije, sedem let kasneje, pa je zmagala v finalu prireditve EMA 2008 s pesmijo Vrag naj vzame in se uvrstila na Eurosong 2008 v Beogradu. Posnela je 6 glasbenih albumov. Rebeka se je preizkusila tudi kot oblikovalka spodnjega perila in pred leti ustvarila svojo blagovno znamko Rebeka's Dream. Znana je kot zabavna oseba polna energije, zato jo pogosto povabijo k sodelovanju različni mediji: bila je voditeljica več TV oddaj in resničnostnih šovov, ne preseneča pa tudi veliko število sledilcev na socialnih omrežjih. Velja za eno najprodornejših slovenskih pevk, saj je kot ena redkih uspela postati popularna tudi v ostalih državah bivše Jugoslavije. V marcu 2010 je prejela tudi balkanskega oskarja. Uspešna poslovna ženska in mamica dvema deklicama se v zadnjem času, poleg nastopanja s svojo novo spremljevalno skupino in vodenja druge sezone glasbenega šova Glasbeni skavt, ukvarja tudi z vodenjem marketinga prve slovenske parfumarne MySpiritu, ki preseneča z vedno novimi parfumskimi novostmi.

 

 
 

Pevska šola Alenke Gotar

Pevska šola Alenke Gotar je trenutno ena od najboljših pevskih šol v Sloveniji, z največ nagradami, ki deluje že 8 let in v vseh teh letih se je pod budnim vodstvom vodje te šole, Alenke Gotar, mag.art. izpopolnjevalo in razvijalo nekaj najvidnejših predstavnikov današnje pevske scene: Žiga Lakner, Raiven, Tjaša Hrovat, Dejan Zupan, Maruša Kozman, Sara Lamprečnik ...

To je tudi edina šola, katere varovanci pobirajo nagrade na vseh možnih tekmovanjih v vseh glasbenih zvrsteh, od opere do pop-a, narodnozabavne glasbe in rocka. Izjemno pevsko znanje, ki si ga je Alenka Gotar nabirala na študiju v tujini – v Baslu (Švica), Salzburgu (Avstrija), Rimu (Italija), na Hrvaškem in v sodelovanju z najvidnejšimi producenti in glasbeniki našega, srednjeevropskega in balkanskega prostora – danes zavzeto podaja naprej mlajšim rodovom.

Zato ni čudno, da so njeni učenci do zdaj osvojili že preko 50 nagrad na najrazličnejših tekmovanjih doma in v tujini, da so si trije pripeli finale oddaj Slovenija ima talent in X factor, trije so prišli do polfinala, Janina Klenovšek pa je bila finalistka Mini Eme.

Alenka Gotar je edini mentor v Sloveniji, kjer učenci dobijo popolno podporo v glasbenem, pevskem, umetniškem in managerskem smislu.

Zato pa so uspešni.

Njen moto je: "Trdo delat in se zraven dobro zabavat po ugodni ceni!"

 

Gloria Banovič

Gloria obiskuje alpsko šolo, obožuje šport, hlasbo, igra klaviature, poje, nastopila je že na veliko odrih. Je zelo vedoželjna in nadarjena deklica. Odlično govori angleško pa tudi malo špansko.

 
 

Anže Šuštar

 

 

ŠKD Leaders

Smo Leaders! Uradna plesno navijaška skupina košarkarskega kluba Helios Suns Domžale, večkratne državne prvakinje in evropske podprvakinje pa tudi članice reprezentance Cheer Zveze Slovenije. Svojo ljubezen do cheer plesa širimo tako med čisto najmlajšimi generacijami, kot tudi med starejšimi - prav ste slišali, tudi med starejšimi - verjemite nam, da leta pri plesu nikoli niso bila ovira! Nikoli ne bomo trdili, da delamo boljše kot vsi ostali. Ne upamo si niti pomisliti, da smo v svojem poklicu nezmotljivi. Verjamemo pa, da so iskreni in srečni nasmehi naših otrok v klubu tista stvar, ki nas opominja, da delamo s srcem. Če o nas želiš izvedeti še kaj več nas poišči med stojnicami ali odklikaj na www.leaders.si!

 

 

Medijski pokrovitelji

Internetni medijski pokrovitelji

Partnerji