Zadnje novice


Čarobni dan - video

 

(2 min)

 

(30 min)

S soncem obsijan Čarobni dan

25.5.2014

Bled, gorenjski biser, se je že tretje leto zapored za en dan spremenil v prizorišče posebnega dneva za vse družine. Za nami je namreč še en uspešno izpeljan in s soncem obsijan Čarobni dan.

 

 

Tudi tokrat smo se potrudili in naredili vse, da se je lahko na enem mestu zabavala vsa družina. Najmlajši so tako znova uživali v delavnicah in se udeležili najrazličnejših aktivnosti, ves dan pa so zbrane zabavala številna glasbena presenečenja.

Nastopili so domači glasbeni zvezdniki, večina med njimi je že stalnih gostov čarobnega dneva, ki se na tovrstno prijetno druženje vedno radi odzovejo. Z nami so bili:

ALYA, ansambel ŠRANGARJI, COVER LOVER, NUŠA DERENDA, DJ SYLVAIN & LARA LOVE, ansambel SLOVENSKI POZDRAVI, REGINA, DENIS CHORCHYP, ŠPELA GROŠELJ, NUŠKA DRAŠČEK, SOPRANOS, glasbeni studio OSMINKA in številni drugi.

 

 

"Neizmerno smo veseli, da nam je letos uspelo Čarobni dan na Bledu izpeljati na prekrasen sončen dan v prvem poskusu. Številni obiskovalci in sodelujoči so se zabavali z nami, karr je naredilo dan zares čaroben. Najbolj pa nas radostijo nasmehi na obrazih otrok in včeraj na Bledu jih je bilo res veliko," je povedala glavna organizatorka, direktorica Netvizije Barbara Novak.

 Zadovoljni s prireditvijo: župan Bleda Janez Fajfar, nemška veleposlanica v Sloveniji Anna Elisabeth Prinz in organizatorka Čarobnega dne Barbara Novak.

 

Čudovito vzdušje, polno pozitivne energije, dobre glasbe in različnih dejavnosti so nadgradile še tradicionalne blejske slaščice; seveda ni manjkalo kremšnit, obiskovalci so se sladkali še s čokoladami Dorina, ter plesali z zvezdnikom dneva: dinozavrom iz Arboretuma Volčji potok.

 

 

Ne samo, da je maskota zabavala staro in mlado, hkrati je napovedala še prihodnji Čarobni dan, ki bo prav v Arboretumu, in sicer v nedeljo, 31. avgusta!

 

VEČ FOTOGRAFIJ VISOKE RESOLUCIJE

Avtorja fotografij: Jana Šnuderl in Sašo Radej

Več informacij:
 

logo_AVI.gif Katja Mlakar
M: +386 41 325 440
E: katja.mlakar@avi.si
Domen Mavrič
M: +386 41 875 160
E: domen.mavric@avi.si

 

Zbiranje pomoči za prizadete v poplavah

(20.5.2014)

Vse ljudi dobre volje obveščamo, da bomo tudi na Čarobnem dnevu na Bledu zbirali pomoč. Zbirno mesto bo ob info stojnici (nasproti Chilli bara).

Najbolj se potrebuje:

  • otroška hrana (ne mesna in mlečna zaradi prečkanja meje),
  • pločevinke hrane,
  • medicinske maske, delavne rokavice, škornji, lopate,
  • razkužila, čistila,
  • plenice za otroke in odrasle,
  • sredstva za osebno higieno,
  • perilo, nogavice, odeje

Hvala, ker vam je pomagati ljudem v stiski vredno in pomembno.

Web camera

bled.si > web camera
web camera - current

Čarobni dan se seli na Bled

(27.1.2014)

Dragi prijatelji Čarobnega dne!

Skupaj z vami smo uspeli v nedeljo spremeniti Kranjsko Goro v čisto pravo pravljično pokrajino, kjer so otroci in odrasli uživali v zabavnem in pestremu dogajanju na in ob Čarobnem odru. Iskrena vam hvala za zaupanje in energijo, ki ste jo prinesli s svojo prisotnostjo. Tudi vreme nam je pričaralo pravo zimsko idilo. Sneg je pobelil, kar se je pobeliti dalo, sonce pa je poskrbelo, da je bil tokratni Čarobni dan zimsko idiličen.

 

Veseli smo, da smo skupaj z vami pričarali nepozabno čarobno vzdušje.
Brez vas Čarobni dan ne bi bil, kar je.

Hvala vsem, ki ste sodelovali z nami, in
se vidimo 25. maja na Bledu!

Ekipa Čarobnega dne


[ OGLED FOTOGALERIJE ]

 

...

...

...

Čarobni dan na Bledu - pravljica za vse generacije!

nedelja, 9.6.2013

 

Spoštovani prijatelji Čarobnega dne,

 

V le nekaj besedah strniti občutke s tako polnega dogodka, kot je bil letošnji Čarobni dan na obrežju blejskega jezera, ni najlažje.

Druga junijska nedelja na Bledu je bila živahna za vse generacije, ne le najmlajše. Za nameček je prav do zadnjega nastopajočega vzdržalo tudi čudovito sončno vreme. Obiskovalci so se skupaj z nami veselili pisanega programa, ki je postregel z več kot sto kreativnimi delavnicami, barvitim programom na Čarobnem odru, športnimi aktivnostmi in drugimi dogodivščinami, ki so številnim otrokom iz cele Slovenije na obraze risali velike nasmeške. »Zdi se, kot bi se na Bled naselila vsa pozitivna energija tega sveta,« je ob živahnem pogledu na razigrane otroke dejala ena izmed obiskovalk Čarobnega dne.

Vsi sodelujoči na Čarobnem dnevu ste s svojo energijo in vloženim trudom vnesli svoj kamenček v mozaik programa in doživetij na Čarobnem dnevu, na katerem je uživalo prek 18.000 obiskovalcev.

Organizatorji dogodka upamo in hkrati verjamemo, da so se ne le v srca obiskovalcev Čarobnega dne, temveč tudi v vaša srca shranili lepi spomini na blejski Čarobni dan in da vam je hkrati dogodek prinesel čim več dobrega.

Za vsako povratno informacijo vam bomo hvaležni, saj se organizatorji pri tako velikem dogodku s tako izjemno udeležbo, vedno tudi kaj novega naučimo ter se soočamo z novimi izzivi.

 

S prijaznimi pozdravi,
Ekipa Čarobnega dne
 

Internetni medijski pokrovitelji

 

logo_Med_over_net.gif logo_Ringaraja_net_2013.gif logo_Najdi_si.gif logo_DJ_Slovenija.gif logo_Pozitivke_net.gif logo_Bambino2.gif logo_Govori_se.gif logo_Gugu_si.gif logo_Acenta_Sloveniaholidays_com.gif logo_Acenta_Informacija_net.gif logo_Penzionist_Info.gif logo_Otroski_raj.gif logo_Pobalinko.gif logo_ePrvak_Potnik_si.gif logo_Familia_OK.gif

 

Medijski pokrovitelji

 

logo_Amicus.gif logo_Genion.gif logo_Radio_Aktual.gif logo_Domzalske_novice.gif logo_AdriaMedia_Lisa.gif logo_AdriaMedia_Lea.gif logo_AdriaMedia_Nova.gif logo_AdriaMedia_Story.gif logo_Viva.gif logo_Revija_Zmajcek3.gif logo_Mama.gif logo_Moi_moi.gif logo_Cukec.gif logo_City_magazine.gif logo_Baby_Book.gif logo_Blejske_novice.gif logo_Bogastvo_zdravja.gif logo_Dedal_Dober_tek.gif logo_Dedal_Moj_pes.gif
želimo si
v letu 2021: