Nastopajoči


Alya

 

Alya je ena izmed bolj simpatičnih, energičnih, drznih in odbitih slovenskih pevk. Z glasbo se ukvarja že od mladih nog. Kot majhna deklica je igrala tudi klaviature, ter že takrat ustvarjala svoje lastne pesmi. Alya je več kot vrelec večne energije - je divja, temperamentna, simpatična, navsezadnje pa zelo skromna in preprosta. Prav takšno, energično in samozavestno, po drugi stani pa zelo prijazno in vedno pripravljeno, da prisluhne svojim oboževalcem, pa najdemo na njenih nastopih.

 

Rok'n'Band

 

Skupino Rok'n'Band je Rok Ferengja ustanovil leta 1995. Navdih je črpal iz glasbe petdesetih let in njenih najodmevnejših izvajalcev. Prve tri pesmi so bile izdane že leta 1996, naslednje leto pa so izdali celo ploščo z naslovom Da padeš dol. Njihove uspešnice kot so Jagode in čokolada, Nika ter mnoge druge že več let prepevajo različne generacije. Ob 70-letnici Elvisa pa so se fantje odločili za prav poseben projekt in se s koncertom »Tribute to Elvis« poklonili kralju rock'n'rola. Leta 2012 se jim je nasmehnila priložnost, dobili so možnost nastopa z originalno skupino Elvisa Presleya TCB Band, kar so označili kot počastitev 15. obletnice delovanja skupine.

 

F&B Acrobatics

 

Na ime F&B Acrobatics slišita postavna mladeniča, ki sta se spoznala šele pred dvemi leti. Združila ju je ljubezen do športa, oziroma natančneje gimnastika. Fanta sta vsem dobro poznana predvsem po drznih in odbitih in drugačnih akrobatskih predstavah, ki človeku vzamejo dih in mu povsem spremenijo predstavo o tem, česa je zmožno človeško telo. Nedvomno se odlično znajdeta v vlogah akrobata, gimnastičarja, plesalca, žonglerja, bruhalca ognja, kaskaderja in še bi lahko naštevali. Venomer presenečata s svojimi adrenalističnimi točkami in koreografijami, ki jih stalno nadgrajujeta in dopolnujeta.

 

Trkaj

 

Rok Terkaj je bolj poznan pod umetniškim imenom Trkaj. Večina ga pozna po vlogi glasbenika oziroma rap izvajalca. Rok pa je še veliko več kot to: pisec besedil, novinar, popotnik, dvakratni slovenski zmagovalecv freestyle battlu ... V zadnjih letih je napisal kar precej besedil za mnoge slovenske izvajalce, predvsem pa se je izkazal v vlogi glasbenika. Leta 2007 je izdal album Rapostol - namen katerega je bil širiti rap med vse generacije. Zaznamovala ga je kombinacija rapa s prepletanjem zimzelenih slovenskih popevk. Za album je prejel nagrado Diamant za najboljšega moškega izvajalca leta. Lahko pa se pohvali tudi z nagrado Slovenskega oglaševalskega festivala in nominacijo za Viktorja. Leta 2010 je izdal album Pasož, ki je v celoti posvečen njegovemu domačemu okolju.

 

Tim Kores - Kori

 

Tim Kores - Kori se že kot otrok glasbi ni mogel upreti. Mama je prepevala v Country bandu in radio je bil njegov del vsakdana. Z vzpodbudo staršev se je že kot 10 letni otrok soočil s prvimi imitacijami- predvsem Michaela Jacksona. V času osnovne šole je poprijel za saksofon, ki ga je igral dobrih 5 let. V letih pubertete pa so ga bolj zanimale metalske vode, kjer se je preizkusil tudi v vlogi pevca. Kasneje je nastala skupina I vs. I s katero je igrali po velikih odrih tako v Sloveniji kot v tujini. Prepoznavnost se mu je dvignila predvsem v oddaji X faktor, kjer je nastala skupina In & Out. Ekipa je uspešno nadaljevala kariero tudi po tekmovanju, saj so veliko nastopali po vsej Sloveniji in nenazadnje izdali enega izmed bolje prodajanih albumov. Letošnjo sezono Tima lahko spremljate v zabavnem šovu -Znan obraz ima svoj glas.

Regina

 

Pevka Regina prihaja iz Prekmurja. Od majhnega je vedela da bo, ko odraste, pevka in igralka. Že takrat je oboževala Evrovizijo, leta 1996 pa se je tam predstavila tudi sama s pesmijo Dan najlepših sanj. Regina je končala glasbeno šolo klavirja in se naučila igrati kitaro. Izdala je kar uspešnih 10 albumov. Vsem dobro poznana je tudi po vlogi večkratne gostje festivalov kot sta EMA in Slovenska popevka.

 

Vili Resnik

 

Vili Resnik se je z glasbo začel ukvarjati v 5. razredu osnovne šole. Takrat se je tudi odločil, da bo postal kitarist. Sodeloval je v nekaj rockovskih skupinah, v katerih je igral in pel. Leta 1989 ga je Tone Košmrlj povabil na nastop za jugoslovanski izbor popevke Evrovizije in takrat se je dejansko začelo sodelovanje s skupino Pop Design. Priljubljenost skupine je iz dneva v dan naraščala in temu primerno so se nizali tudi uspehi. V letu 1992 so s skupino posegli po prvem mestu na slovenski glasbeni sceni. Po letu 1992 pa so se uspehi kar množili. Vili Resnik je sodelovanje s skupino Pop design zaključil s pesmijo Potepuh. S skupino je v šestih letih sodelovanja prejel pet zlatih plošč, dve kompaktni srebrni plošči, dve platinasti zgoščenki in tri srebrne kasete. Od leta 1996 pa je Vili nadaljeval solistično kariero v kateri je izdal pet albumov. V tem obdobju je bil tudi trikrat med nominiranci za glasbenega Viktorja, osvojil pa je nagrado za naj slovenskega pevca. Zagotovo pa ga prav vsi poznamo po uspešnici Naj bogovi slišijo, s katero nas je zastopal v Angliji na izboru za pesem Evrovizije.

 

Alex Volasko

 

Alex Volasko je slovenski glasbenik, pevec, pisec pesmi in producent. Sodeloval je v prvi sezoni oddaje Slovenija ima talent. Leto pozneje - 2011 je izdal svojo prvo pesem Da da di da, za katero je posnel tudi svoj prvi videospot. Istega leta se je udeležil celo Misije Evrovizije ter leta 2013 izdal svoj albumski prvenec Tvoji nasmehi in s pesmijo Tam na obali nastopil na Melodijah morja in sonca, na katerih je prejel nagrado Danila Kocjančiča za najboljšega mladega izvajalca oziroma avtorja. Je avtor svojih pesmi – tako glasbe kot besedila – skladbe pa piše tudi za druge izvajalce.

 

Demetra Malalan

 

Dobrih dve leti in pol je od tega kar je simpatična Demetra Malalan zmagala na vsem dobro poznanem pevskem televizijskem šovu X faktor. Navdušila ni le žirantov, temveč tudi televizijske gledalce. Simpatična glasbenica pa je zmago vzela povsem resno in se marljivo lotila svojega dela. Lansko leto je namreč danes že polnoletna mladenka izdala svoj prvi album z naslovom Danes si tu.

 

Tomaž Ahačič

 

Tomaž Ahačič, ki ga prijatelji kličejo Fogl, je odličen vokalist, predvsem je večini poznan kot nekdanji član uspešne zasedbe Yuhubanda. Že od malega je bila glasba njegova velika strast, dejansko pa se je začelo z letom 1989, ko ga je znanec povabil v lokalni band. Tomaž je skrbno nabiral izkušnje, zato je kaj hitro kariero nadaljeval v zasedbi Abrakadabra. Žal se je skupina razšla, kar pa je energični glasbenik izkoristil, tako da je kaj kmalu nastala uspešna zasedba Yuhubanda. Leta 2000 so zmagali na melodijah Morja in sonca, leta 2005 pa na Slovenski popevki v duetu s Katjo Koren. Tomaž danes sicer ni več član legendarne zasedbe, vsekakor pa je njegov glas prepoznaven. Če ne drugače si ga je večina zapomnila tudi po izjemnih nastopih v šovu Znan obraz ima svoj glas.

 

Glasbeni studio Osminka

 

...

 

Marjan Mali Bu

 

...

 

Jay Dance Studio

 

...

 

Golden Girls

 

...

Emanuel Plečko in Matija Kovačič Ivanjko

 

...

 

Igralska skupina viteza Gašperja Lambergarja

 

Kulturno društvo Igralska skupina viteza Gašperja Lambergarja deluje 28. Leto. So domačini iz Bleda. Njihovo ustvarjanje temelji na treh različnih zgodovinskih obdobjih: Srednji vek, Renesansa in Barok. Radi plešejo, delajo različne trike z ognjem in so vešči orožja v vseh treh obdobjih. Štejejo 35 članov, nastopajo po vsej Sloveniji in odhajajo na Hrvaško, Srbijo, Avstrijo, Italijo, Madžarsko Nemčijo in Romunijo. Letno naredijo 200 nastopov. Oče skupine Viteza Gašperja Lambergarja je in vedno bo Rado Mužan.

 

Glasbena šola Vox

 

...

Kaja Železnikar

 

Kaja Železnikar je šestnajstletnica in dijakinja kranjske gimnazije. Njena največja ljubezen je glasba, poje že več kot 13 let in se udeležuje različnih glasbenih festivalov, od koder že ima nekaj glasbenih uspehov (zmagovalka Blejskega zlatega mikrofončka), z veseljem pa nastopi tudi na različnih športnih in kulturnih prireditvah. Poleg petja v gimnazijskem dekliškem pevskem zboru in v Glasbeni šoli Avsenik ji čas krajšata še klavir in violina, njen naslednji projekt pa je še kitara.

 

Taša Mihelčič

 

Taša Mihelčič prihaja iz Lesc, stara je 11 let. Že od malih nog rada poje ter nastopa na raznih prireditvah.Petja se uči pri Marti Zore. Osvojila je tudi prvo mesto na zlatem mikrofončku v svoji kategoriji. Zelo rada sede tudi za klavir, katerega se uči pri prof. Potočnik Jožici. Za fizično kondicijo pa skrbi Langus Franci v Feniks klubu, kjer trenira squash in je na državnem prvenstvu osvojila drugo mesto.

 

Internetni medijski pokrovitelji

 

logo_Med_over_net.gif logo_Ringaraja_net_2013.gif logo_Najdi_si.gif logo_DJ_Slovenija.gif logo_Pozitivke_net.gif logo_Govori_se.gif logo_Gugu_si.gif logo_LN.gif logo_Acenta_Sloveniaholidays_com.gif logo_Acenta_Informacija_net.gif logo_Penzionist_Info.gif logo_Domzalec_si.gif logo_Slo-link.si.gif

 

Medijski pokrovitelji

 

logo_Genion.gif logo_Tur_TV.gif logo_Aritmija_Media_Zenski_svet.gif logo_AdriaMedia_Lisa.gif logo_AdriaMedia_Lea.gif logo_AdriaMedia_Nova.gif logo_AdriaMedia_Story.gif logo_Viva.gif logo_Revija_Zmajcek3.gif logo_Mama.gif logo_Bodi_Eko_revija.gif logo_Moi_moi.gif logo_Cukec.gif logo_Bogastvo_zdravja.gif
želimo si
v letu 2021: