Nastopajoči


Glasbeni studio Osminka: Stiven Rahman, Aleksandra Vovk, Ana Skumvač, Maja Humerca šolar, Neža Čadež, Neža Witwicky, Pia Kavčič, Tea Kavčič, Nina Dovžan Perović, Ivana Kondič

Glasbeni studio Osminka logo_Osminka.gif

Od lanskega 26. januarja, ko so čudovit in sončen Čarobni dan v Kranjski Gori s svojim petjem glasbeno popestrili pevci in pevke Glasbenega studia Osminka, se na področju njihove dejavnosti ni kaj bistvenega spremenilo. Še vedno se ukvarjajo z glasbeno agencijo, avdio in video produkcijo, organizacijo dogodkov in prireditev ter glasbeno šolo, v okviru katere je najbolj znana njihova pevska šola. Poleg že številnih tradicionalnih nastopov, je nanizala nekaj izjemnih mednarodnih uspehov, kjer sta še posebej uspešni 11-letna Janja Jesenko iz Radovljice in 14-letna Aleksandra Vovk iz Mojstrane. Pri zbiranju uspehov in nagrad na mednarodnih pevskih tekmovanjih so se jima uspešno pridružili še Pia in Tea Kavčič, Ana Skumvač, Neža Čadež in Stiven Rahman. Aleksandra, Janja in Pia so tudi že okusile slast zmage na mednarodnih festivalih, Tea, Ana in Stiven pa so se uspeli uvrščati med najboljše tri. Konec izjemno uspešnega leta pevske šole GS Osminka, pa je kronal Stiven, z uvrstitvijo v finale TV šova Slovenija ima talent. Iztekajoče leto 2014 pa so zaključili v svojem značilnem slogu, s številnimi nastopi (Božičnimi, prednovoletnimi in Silvestrskimi koncerti).

Nekaj najbolj odmevnih mednarodnih uspehov v letu 2014:

 • Januar 2014, Italija - EUROKIDS WINTER EDITION
  • 1. mesto v absolutni kategoriji originalnih pesmi (Aleksandra Vovk)
  • 2. mesto v absolutni kategoriji originalnih pesmi (Janja Jesenko)
  • 2. mesto v kategoriji pop petja 13-16 let (Aleksandra Vovk)

 • April 2014, Malta – EUROSTARS INTERNATIONAL
  • 1. mesto v kategoriji nad 17 let (Tea Drobnič)
  • 2. mesto v kategoriji 11-13 let (Aleksandra Vovk)
  • 3. mesto v kategoriji nad 17 let (Stiven Rahman)
  • 3. mesto v kategoriji 14-16 let (Ana Skumvač)

 • Junij 2014, Armenija - CAUCASIAN CHAMPIONSHIP
  • 1. mesto v kategoriji pop petja skladb v materinem jeziku, v skupini 9 -11 let (Janja Jesenko)
  • 1. mesto v kategoriji pop petja skladb v tujem jeziku, v skupini 9 -11 let (Janja Jesenko)

 • Julij 2014, Bolgarija – THE SOUND OF TIME
  • 1. mesto v kategoriji pop petja, v skupini 13 -15 let (Pia Kavčič)
  • 3. mesto v kategoriji pop petja, v skupini 9 -12 let (Tea Kavčič)

 • Julij 2014, Slovenija – BLED GOLDEN MICROPHONE
  • 2. mesto v kategoriji nad 14-17 let (Stiven Rahman)
  • 2. mesto v kategoriji 10-11 let (Janja Jesenko)
  • 3. mesto v kategoriji 10-11 let (Tea Kavčič)

 • Avgust 2014, Makedonija – TRA-LA-LA
  • posebna nagrada organizatorja (Janja Jesenko)

 • September 2014, Romunija - CHAMPIONS LEAGUE 2014
  • nagrada mednarodne žirije nagrada za izvirnost - originalnost (Aleksandra Vovk)

 • September 2014, Bolgarija - SOFIA GRAND PRIX
  • 1. mesto v kategoriji v skupini 9 -11 let (Janja Jesenko)

 • September 2014, Bolgarija - SILVER YANTRA
  • 1. mesto v kategoriji 13-16 let (Aleksandra Vovk)
  • 2. mesto v skupni konkurenci 80 pevk in pevcev iz 10 držav (Aleksandra Vovk)
  • 3. mesto v kategoriji 17-25 let (Stiven Rahman)

 • Oktober 2014, Kosovo - PRISHTINA KIDS
  • 1. mesto v II. kategoriji (9 -11 let) Janja Jesenko
  • 1. mesto v III. kategoriji (12-16 let) Aleksandra Vovk

 • November 2014, Moldavija – DOUA INIMI GEMENE
  • 2. mesto v kategoriji 10-16 let (Aleksandra Vovk)

 • December 2014, Malta – SINGER STAGE
  • 2. mesto v kategoriji 13-15 let (Aleksandra Vovk)

Številnih uradnih vabil, ki so jih varovanci GS Osminka prejeli na mednarodnih festivalih niti ne bomo naštevali, saj bi bilo predolgo.

Vodja glasbenega studia Sandi Vovk je bil v letu 2014 povabljen k sodelovanju v mednarodnih žirijah na pevskih tekmovanjih v Makedoniji (Tra-la-la), Bolgariji (Sofia GP in Silver Yantra), Kosovu (Prishtina kids), Moskvi (Katusha) in Malti (Eurostars in Singer Stage).

V začetku leta 2015 je bil izvoljen v upravni odbor W.A.P.A. (World Association of Performing Arts) in hkrati imenovan za predsednika sektorja za Slovenijo, ker pomeni posebno priznanje za njegovo delo in dosedanje sodelovanje na mednarodnih festivalih.

Od prvega sodelovanja na mednarodnih festivalih na Malti, aprila 2013, do danes, so sodelovali kar na 17 mednarodnih festivalih.

Aleksandra, Janja in Pia so uspešno nastopile v pevskem tekmovanju Korajža velja, saj so se uvrstile na državno finale, Janja pa je bila celo končna zmagovalka za šolsko leto 2013/2014, za kar je kot nagrado dobila svojo skladbo in video spot, ki si ga lahko ogledate na spodnjem posnetku:

 

 

 

Nekajkrat so uspešno nastopili v TV oddaji »Slovenski pozdrav«, na 1. Programu TV Slovenija (Aleksandra Vovk, Neža Čadež, Janja jesenko in skupina Osminka »S«.

Nastope si lahko ogledate na spodnjih posnetkih:

 

 
 

 

Na letošnjem zimskem Čarobnem dnevu v Kranjski Gori, v nedeljo 18.1.2015, se nam bodo predstavili: Aleksandra Vovk, Ana Skumvač, Maja Humerca šolar, Neža Čadež, Neža Witwicky, Nina Dovžan Perović, Pia Kavčič, Tea Kavčič ter Stiven Rahman. Prvič pa bo na Čarobnem odru nastopila Ivana Kondič.

Z uspešnicami Eurosonga, med katerimi bodo tudi številne zmagovalne pesmi, nas bodo popeljali v kar 13 držav (Slovenija, Hrvaška, Srbija, Makedonija, Italija, Francija, Malta, Ukrajina, Armenija, Estonija, Švedska, Danska, Romunija). Nekaj programa bo tudi za najmlajše udeležence Čarobnega dneva, zagotovo pa se bo našlo dovolj pesmi za različne glasbene okuse.

Ne smemo pa pozabiti, da so v oddelku za prireditve, v juliju 2014 odlično pripravili odmevno mednarodno pevsko tekmovanje za otroke, najstnike, mladino in odrasle BLED GOLDEN MICROPHONE, na katerem je v 5 starostnih kategorijah, v dveh tekmovalnih krogih, nastopilo kar 52 pevcev iz 11 držav, ki jih je ocenjevala 6 članska mednarodna strokovna žirija, v kateri sta sodelovali tudi naši zvezdnici Nuša Derenda in Maja Keuc, ki sta nastopili kot posebni gostji.

Gala koncert nagrajencev na odprtem odru na blejski promenadi, je lani, na Blejsko noč, spremljalo več kot 10.000 obiskovalcev prireditve Blejski dnevi.

že zdaj vas lahko vabimo na 2. izvedbo omenjenega festivala, ki bo od 14. do 18. julija 2015, v festivalni dvorani na Bledu. Udeležba bo še precej bolj eminentna kot lani, saj so se do zdaj na festival že kvalificirali pevci in pevke iz kar 19 držav, med njimi: Hrvaška, Bosna in Hercegovina, Srbija, Črna Gora, Makedonija, Kosovo, Albanija, Italija, Gruzija, Moldavija, Ukrajina, Bolgarija, Romunija, Litva, Indija, Armenija, Malta, Švica in Švedska. Med njimi so številni nosilci grand prix-ev, dobitniki najvišjih nagrad na raznih mednarodnih festivalih in drugih pevskih tekmovanjih.

Med njimi izstopajo predstavnica Gruzije, ki je leta 2011 zmagala na Eurosong Junior, Irina Hecianova, nato Lisa Ajax, zmagovalka Swedish Idol 2014, bolgarska zvezdnica Antonia Markova - dobitnica GP na festivalu Doua Inimi Gemene 2014 v Moldaviji, talentirana mlada hrvaška manekenka, igralka in pevka Antonia Dora, prejemnica GP na festivalu Prishtina Kids 2014, prejemnik GP na festivalu Singer Stage na Malti, mladi Aidan Jay Drakard in še mnogo drugih, izjemno talentiranih pevcev.

Avdicije za slovenske kandidate se bodo odvijale spomladi. Za razliko od lani, bodo avdicije po vseh večjih slovenskih mestih in ne samo na Bledu. Razpis bo pravočasno objavljen na FB strani Bled Golden Microphone, na spletni in FB strani glasbenega studia Osminka ter v tiskanih medijih.

Nastopi Janje, Aleksandre, Neže in Stivena na OŠ Božidarja Jakca v Ljubljani:

 

 

 

Stiven Rahman logo_Osminka.gif

Stiven Rahman je 14.12.2014 dopolnil 18 let, doma je iz Tržiča in ima starejšega brata, Denisa. V GS Osminka se solopetja uči dve leti, za seboj ima že nekaj deset nastopov na raznih prireditvah, tudi na Čarobnih dnevih smo ga že lahko slišali (Bled 2013, 2014; Arboretum 2013, 2014).

Zaključil je nižjo glasbeno šolo za kitaro, ki jo še vedno rad prime v roke in se izpopolnjuje, njegova velika želja pa je, da bi znal igrati klavir. Zelo rad ima šport, še posebej nogomet, katerega igranje, pa je v zadnjih mesecih, zaradi številnih pevskih obveznosti, moral malce opustiti.

 

 

Na glasbeni poti ga podpira celotna družina, veliko pa za to žrtvuje tudi sam. Zaveda se, da je potrebno dolgo vztrajati in veliko, veliko delati, če si hočeš priboriti svoj prostor pod soncem. Uspeh, ki ga je dosegel ob koncu leta, sam po sebi ne bo pomenil kaj dosti, če ne bo pravočasno poprijel za delo in s tem izkoristil izhodišče, ki si ga je ustvaril.

 

 

Trenutno pripravlja studijske posnetke skladb s katerimi je nastopil v šovu SIT, načrtuje pa tudi prva avtorske projekte in se pripravlja za nastope. Veliko dela ima tudi s šolo, kjer mora kar precej nadoknaditi.

že v prihodnjih mesecih se namerava ponovno udeležiti katerega izmed mednarodnih pevskih festivalov, na katerih je zelo uspešno nastopal v preteklem letu in osvojil dve 3. in eno 2. mesto.

 

 

 

v medijih:
Stiven Rahman (talent.24ur.com)
TALENT: Njihovo odrekanje je bilo poplačano z izjemnim dosežkom! (talent.24ur.com)
Se bo talent Stiven zaradi finala odpovedal puncam? (slovenskenovice.si)

 

Aleksandra Vovk logo_Osminka.gif

Glasba je že od malega pomemben del Aleksandrinega življenja, saj je rojena l. 2000, v glasbeni družini. Od njenega prvega javnega nastopa na tekmovanju Prvi glasek Gorenjske 2007, kjer je bila druga, leta 2008 pa 1. po izboru občinstva in 2. po glasovanju žirije, se ji je na področju petja resnično začelo veliko dogajati. Leta 2009 je kot najmlajša udeleženka zmagala na pevskem tekmovanju v Celju, od istega leta redno nastopa na Pokalu Vitranc, pela je na razglasitvi zmagovalk na Zlati lisici 2012, januarja 2013 je nastopila na otvoritvi velike evropske prireditve Interbancario, od leta 2009 nastopa na prireditvi Kekčevi dnevi v Kr. Gori, pela je na Otroškem bazarju 2012, 2013 in 2014, Študentski areni 2013 in 2014 in še bi lahko naštevali.

že nekaj let pa je tudi redna gostja prireditev Čarobni dan v Kranjski Gori, na Bledu in v Arboretumu.

 


(Romunija - CHAMPIONS LEAGUE 2014)

 

Za seboj ima tudi več TV nastopov in snemanj, številne videospote njenih nastopov pa si lahko ogledate na portalu YouTube (kanal Glasbeni studio Osminka). Zelo ponosna je na svojo lastno skladbo Sej je vseen', s katero je v začetku januarja 2014 osvojila 1. mesto v kategoriji originalnih pesmi, na mednarodnem tekmovanju EUROKIDS 2014 v Italiji in kjer je bila odlična 2. tudi v kategoriji pop petja za pevce stare od 13-16 let. Ta njen nastop si lahko ogledate na tem posnetku

 

 

 

MEDNARODNI NASTOPI

Aleksandra je bila med nagrajenkami že na svoji prvi mednarodni preizkušnji, na festivalu Eurostars International, konec aprila 2013 na Malti, lani pa je bila na istem festivalu celo 2. v svoji kategoriji. Konec septembra 2013 je v Bolgariji osvojila nagrado za najboljši nastop v svoji kategoriji na tekmovanju SIlver Yantra, sredi novembra pa še 2. nagrado v kategoriji do 16 let, na festivalu Doua Inimi Gemene (Twin Hearts) 2013 v Moldaviji. Lanska jesen je bila zanjo na pevskem področju še posebej uspešna, saj je konec septembra zmagala v kategoriji 13-16 let na mednarodnem festivalu SIlver Yantra v Bolgariji, zmago pa je ponovila tudi na Kosovu, na mednarodnem tekmovanju Prishtina kids 2014 v Prištini. Sredi novembra 2014 je ponovila uspeh iz lanskega leta, ponovno je namreč osvojila odlično 2. mesto, v kategoriji 10-16 let, na festivalu Doua Inimi Gemene (Twin hearts) v Moldaviji, sredi decembra 2014 pa se je z 2. nagrado v kategoriji 13-15 let in dvema uradnima vabiloma vrnila z Malte, kjer se je udeležila močnega mednarodnega festivala Singer Stage.

Zmagovalnih odrov je Aleksandra vajena tudi s športnih prizorišč. Že nekaj let zelo zavzeto trenira namizni tenis, kjer je prav tako zelo uspešna. V sezoni 2012/2013 je bila državna prvakinja posamezno in v parih, v kategoriji mlajših kadetinj. že dve leti je članica slovenske kadetske reprezentance, njeno ime pa najdemo prav na vrhu jakostne lestvice NTZS v tej kategoriji.

 

 

 

POVEZAVE DO POSNETKOV NEKATERIH NJENIH NASTOPOV

 

Ana Skumvač logo_Osminka.gif

Ana Skumvač, 14-letna pevka iz Zgornjih Gorij je svoj prvi javni nastop imela na Prvem glasku Gorenjske 2008, kjer je osvojila 1. nagrado strokovne žirije in 2. nagrado občinstva. Ta uspeh jo je spodbudil, da se je s solopetjem začela resno ukvarjati in se že tretje leto uči solopetja v Glasbenem studiu Osminka. Nastopila je na pokalu Vitranc 2012, 2013 in 2014, na poročnem sejmu na Jesenicah 2011 in 2012, bila gostja na Zlatem mikrofončku 2012, leta 2013 je bila na Blejskem zlatem mikrofončku 2. po mnenju strokovne žirije, 2. po mnenju občinstva in 2. skupno. Slišali smo jo na Čarobnih dnevih v letih 2012, 2013 in 2014, nastopala je na SILA bzarju 2013, na Otroškem bazarju 2013 in 2014 ter na študentski areni 2014 v Ljubljani, nabralo pa se je še ogromno nastopov na raznih drugih prireditvah in TV oddajah.

Lani je debitirala tudi na mednarodnih odrih, saj je konec aprila nastopila na mednarodnem festivalu Eurostars International na Malti, kjer je osvojila odlično 3. Mesto, kot najmlajša v kategoriji 14 do 16 let. V zelo močni konkurenci, je odlično nastopila tudi julija na Bledu, na mednarodnem pevskem tekmovanju Bled Golden Microphone.

 

 

(New York, New York)

 

(Make you feel my love)

Maja Humerca šolar logo_Osminka.gif

Moje ime je Maja Humerca šolar. Stara sem 11 let. Živim na Bledu. Petja se v glasbenem studiu Osminka učim 4. leto in vsa štiri leta v skupini in samostojno nastopam na različnih, mnogih tudi zelo odmevnih prireditvah po Sloveniji. Sodelovala sem tudi ne nekaterih TV snemanjih (Net TV, Ujemi sanje, Raketa na Planetu in TV Slovenija), kar so mi bile še posebej zanimive izkušnje.

Moja pevska vzornica je Ariana Grande, najljubša njena pesem mi je Love me harder. Petje kombiniram tudi z nastopanjem v šolski folklorni skupini.

Kadar ne pojem, igram odbojko, plešem ali berem. Zelo rada potujem, za enkrat še z družino, vem pa, da se bom, ko bom starejša, kmalu tudi sama odpravila po svetu.

Neža Čadež logo_Osminka.gif

Sem Neža Čadež, učenka devetega razreda osnovne šole. Prihajam iz Pristave pri Tržiču. že deveto leto obiskujem glasbeno šolo, kjer zadnjih pet let igram prečno flavto. V prostem času se rada družim s prijatelji in prijateljicami.

Največji užitek mi predstavlja petje. Ž tretje leto se učim solopetja v glasbenem Studiu Osminka, s katerim zelo veliko nastopamo na različnih, tudi na nekaterih najbolj odmevnih prireditvah po Sloveniji kot so Pokal Vitranc, Otroški bazar, študentska arena in seveda Čarobni dnevi v Kranjski Gori, na Bledu in v Arboretumu.

 

Udeležujemo se tudi mednarodnih pevskih festivalov oz. tekmovanj za otroke in odrasle. Lani sem sodelovala na mednarodnih festivalih Blejski zlati mikrofon na Bledu in Tra-la-la v Makedoniji, kar mi je pomenilo nepozabno izkušnjo. V prihodnje bi se z veseljem udeležila še kakšnega podobnega mednarodnega tekmovanja in se dokazala na mednarodnih odrih. Nastopila sem tudi na nekaterih TV snemanjih, najbolj ponosna pa sem na nastop v oddaji Slovenski pozdrav na 1. programu TV Slovenija, v kateri sem novembra 2014 nastopila z Mojčino pesmijo.

 

 

 

Neža Witwicky logo_Osminka.gif

Neža Witwicky je stara 20 let in živi v prelepem sončnem kraju Dovje. Glasba ji je bila blizu že od malih nog. Že pri šestih letih sta jo starša prijavila na Prvi glasek Gorenjske, kjer je zmagala s skladbico Huda mravljica. Njeno pevsko potovanje se je kasneje nadaljevalo tudi na drugih tekmovanjih.

Ker jo je glasba zelo navdihovala se je odločila, da bo svoj glas začela šolati, zato se je začela izobraževati v glasbenem studiu Osminka, pri Sandiju Vovku. Tam se je naučila pevske tehnike, dela z mikrofonom in tudi samega nastopanja, saj so prav nastopi v GSO pomemben del pevskih programov. šolanje ji je zelo koristilo, saj ji je prineslo še eno zmago, tokrat na Prvem glasu Gorenjske, s pesmijo Čudeži smehljaja. Ko je prišla, kot pravi, v »najlepša leta«, si je glede pevskega šolanja vzela malo pavze, še vednopa je vadila in prepevala, vendar le doma.

Sčasoma je ugotovila, da je potrebno pevsko tehniko in znanje, kot vsak drug inštrument redno vzdrževati in razvijati, zato se je ponovno pridružila glasbenemu studiu Osminka, kjer se njena pevska pot nadaljuje.

V bližnji prihodnosti bi se rada udeležila mednarodnih pevskih festivalov v tujini in se poskusila dokazati na odrih izven domovine.

 

 

Summertime sadness (Cover)

 

No one (Neža 2:09-3:14)

 

Slovenija, od kod lepote tvoje (Neža 0:38-1:20)

 

Pia Kavčič logo_Osminka.gif

Pia je doma le nekaj kilometrov stran od slovenskega bisera Bleda, v majhni vasici Lancovo. Stara je 13 let in zelo rada poje. Svojo glasbeno pot je pričela s petimi leti, najprej z igranjem kljunaste flavte, zdaj pa že peto leto obiskuje Glasbeni studio Osminka, kjer sodeluje v pevski skupini M, poleg tega pa se pod mentorstvom Sandija Vovka uči še solopetja in igranja na klavir.

V vseh teh letih se je udeležila številnih nastopov na odmevnih javnih prireditvah (Pokal Vitranc, Lunin festival, Dan prijateljstva, Otroški bazar, študentska arena, Festival nakupov in zabave v BTC Ljubljana, Čarobni dnevi…) ter sodelovala na kar nekaj televizijskih in studijskih snemanjih. Ima tudi že kar nekaj izkušenj na pevskih tekmovanjih, tako v Sloveniji kot v tujini. Na Zlatem mikrofončku 2010 je v vseh treh kategorijah zasedla odlično drugo mesto. Na pevskem tekmovanju Zlati mikrofonček leta 2012, je dosegla drugo mesto, leta 2013 pa tretje mesto po izboru strokovne komisije. V zadnjih dveh letih se je že dvakrat udeležila mednarodnega pevskega festivala Eurostars na Malti, kjer je v letu 2014 v močni konkurenci dosegla četrto mesto. V mesecu juniju 2014 se je udeležila mednarodnega festivala The sound of the time ter v svoji kategoriji dosegla prvo mesto, odlično pa se je predstavila v močni mednarodni konkurenci na pevskem tekmovanju za otroke, najstnike, mladino in odrasle Blejski zlati mikrofon, julija 2014 na Bledu. V mesecu avgustu 2014 se je udeležila še pevskega festivala Tra la la v Makedoniji, od začetka novega šolskega leta pa pridno sodeluje na številnih nastopih, ki se vrstijo skoraj vsak teden. Tako je več nastopov imela na Otroškem bazarju 2014, na študentski areni, s skupino S je sodelovala na snemanju TV oddaje Slovenski pozdrav, kjer se bo v kratkem predstavila tudi kot solistka, številni nastopi pa so se zvrstili tudi ob zaključku starega leta.

 

 

(Zbudi se, dobri princ)

 

(Leise riesel der schnee)

 

Tea Kavčič logo_Osminka.gif

Tea je doma v majhni vasici Lancovo, le nekaj kilometrov stran od enega najlepših slovenskih krajev, Bleda. Mirna enajstletnica že od malih nog uživa v glasbi. Pri petih letih je pričela z igranjem kljunaste flavte, potem pa se je prepustila zahtevnejšim izzivom in sedaj že četrto leto igra prečno flavto. Iz ljubezni do glasbe se je pred tremi leti odločila, da se preizkusi tudi v petju. Prve pevske korake, je pod pedagoškim vodstvom Barbare Kos, naredila v simpatični skupini Osminka S, ki deluje v glasbenem studiu Osminka. V tej skupini sodeluje še danes, ob tem pa obiskuje tudi pouk solopetja.

Kljub kratkemu pevskemu stažu ima za seboj kar nekaj nastopov na večjih in manjših prireditvah, TV in studijskih snemanjih, tako v skupini kot solistka. Tudi po končanem nastopu na Zlatem mikrofonu 2014, kjer je dosegla odlično tretje mesto v svoji starostni kategoriji ni počivala, ampak se je udeležila mednarodnega festivala Tralala v Makedoniji. Poleg vsega, kar je povezano z glasbo, Tea zelo rada tudi kolesari in plava.

Nina Dovžan Perović logo_Osminka.gif

Sem Nina Dovžan Perović, doma iz Mojstrane in bom letos stara 11 let. Pouk petja obiskujem drugo šolsko leto Poleg glasbe in petja obožujem tudi ples. Plešem balet v baletni šoli in obiskujem krožek ljudskih plesov.

V prostem času veliko rišem, ustvarjam in pečem pecivo, rada pa tudi smučam, drsam in plavam. Moje najljubše živali so konji.

Ivana Kondič logo_Osminka.gif

Sem Ivana Kondić, doma sem z Jesenic, stara sem 13 let in obiskujem 8. razred Osnovne šole Toneta Čufarja na Jesenicah. S petjem sem se začela ukvarjati pri dvanajstih letih in zdaj drugo leto obiskujem pouk solopetja v glasbenem studiu Osminka. Moj pevski idol je Selena Gomez, najraje pa prepevam angleške pesmi.

V prostem času se rada družim s prijateljicami. Poleg tega hodim na gledališke vaje in pred kratkim sem začela trenirati kick box. Vse kar delam, delam z veseljem.

Dora in Kora Strupi logo_Osminka.gif

Sva 15 letni sestri dvojčici, prihajava iz Cerkelj na Gorenjskem. Obiskujeva deveti razred osnovne šole Davorina Jenka v Cerkljah na Gorenjskem.

Veselje do prepevanja v krogu domačih in prijateljev sva nadgradili z obiskovanjem šole solo petja v glasbenem studiu Osminka in skupinskim petjem v okviru skupine »M« Osminka. K pouku solo petja hodiva drugo leto.

 

V prostem času zelo radi riševa in ustvarjava, najini pevski vzornici pa sta Marina @The Diamonds in Katy Perry. Zelo radi tudi potujeva in raziskujeva nove kraje.

Internetni medijski pokrovitelji

 

logo_Med_over_net.gif logo_Ringaraja_net_2013.gif logo_Najdi_si.gif logo_DJ_Slovenija.gif logo_Pozitivke_net.gif logo_LN.gif logo_Acenta_Sloveniaholidays_com.gif logo_Acenta_Informacija_net.gif logo_Penzionist_Info.gif logo_Domzalec_si.gif

 

Medijski pokrovitelji

 

logo_Amicus.gif logo_Slovenske_zeleznice.gif logo_Genion.gif logo_Tur_TV.gif logo_Aritmija_Media_Zenski_svet.gif logo_Revija_Zmajcek3.gif logo_Mama.gif logo_Bodi_Eko_revija.gif logo_Moi_moi.gif logo_Cukec.gif logo_Bogastvo_zdravja.gif
želimo si

Pokrovitelji

 

logo_Obcina_Kranjska_Gora.gif
logo_LTO_Kranjska_Gora.gif
logo_RTC_Zicnice_Kranjska_Gora.gif
logo_Hit_Alpinea.gif
logo_NLB_Vita.gif
logo_Perutnina_Ptuj.gif
logo_Pivovarna_Union_Sola.gif   logo_Zala.gif
logo_AC_Lovse_Toyota.gif

 

Partnerji

 

logo_SAZAS.gif
logo_Enostavno_Prijatelji.gif
logo_Osminka.gif
logo_Eclipse.gif
logo_JS_Design.gif
logo_Kompas_design.gif
logo_FreeDOM.gif
logo_Dermal.gif
logo_Go_Red.gif
logo_Za_srce.gif
logo_Magic_Baloni.gif
logo_ASK.gif
logo_SkiSchool.gif
logo_SS_Kekec_KG.gif
logo_SS_Urska_Hrovat.gif
logo_Smucarsko_drustvo_Domzale.gif

 

Spletni pokrovitelji

 

logo_Progmbh.gif
logo_Netis.gif

v letu 2021: