( Nastopajoči )

Nastopajoči na Čarobnem dnevu v Kranjski Gori

Pevci in pevke pevskih šol glasbenega studia Osminka in Orfeus vas vabimo na zimski Čarobni dan, ki bo v nedeljo, 23. 12. 2018, v Kranjski Gori, tokrat v božično-novoletnem duhu. Dogajanje na čarobnem odru bo vodila simpatična in vedno nasmejana Barbara Božič, brez katere si božiča res ne moremo zamisliti :)

Nastopili bodo:

Skupina Osminka M (Metod Munda, Nina Dovžan Perović, Tia Šobat Gabrijel), ki je konec letošnjega septembra osvojila 1. nagrado v kategoriji duetov in skupin, na mednarodnem pevskem tekmovanju Angel Voice 2018 v Beogradu

 


Osminka M - septembra v Beogradu

 

Skupina Osminka S (Ema Štefelin, Nina Dovžan Perović, Stella Ažman in Zoja Stare)

ter solisti:

Aja Koblar (skupna zmagovalka mednarodnega festivala "I wanna be a star 2018" v Romuniji, v začetku decembra in zmagovalka kategorije M na mednarodnem festivalu Blejski zlati mikrofon 2018)

Metod Munda (prejemnik Grand prix-a v kategoriji zimskih pesmi in dveh 2. nagrad v kategorijah "pop petje" in "za zaveso" na festivalu "I wanna be a star 2018" v Romuniji in s skupino Osminka M zmagovalec v kategoriji duetov in skupin na mednarodnem pevskem tekmovanju Angel Voice 2018 v Beogradu, kjer je osvojil tudi 2. nagrado v svoji kategoriji)

Nina Dovžan Perović (prejemnica 3. nagrade na mednarodnem festivalu Blejski zlati mikrofon 2018 in s skupino Osminka M zmagovalka v kategoriji duetov in skupin na mednarodnem pevskem tekmovanju Angel Voice 2018 v Beogradu)

 


Nina Dovžan Perović

 

Tia Šobat Gabrijel (s skupino Osminka M zmagovalka v kategoriji duetov in skupin na mednarodnem pevskem tekmovanju Angel Voice 2018 v Beogradu)

Tim Vogelnik (prejemnik številnih nagrad na mednarodnih pevskih festivalih in tekmovanjih, med drugim zmagovalec kategorije dueti in skupine na mednarodnem pevskem tekmovanju Angel Voice 2017 v Beogradu)

 


Tim Vogelnik

 

in mlade pevke:

Ema Štefelin, Iza Vivat, Katarina Mlakar in Živa Munda.

 


Ema Štefelin

 


Živa Munda

 

Aleksandra Vovk – 18 letna uspešna športnica in pevka iz Mojstrane

Aleksandra je že na svojem prvem nastopu, na tekmovanju Prvi glasek Gorenjske 2007, opozorila nase in osvojila 2. nagrado publike in 3. nagrado žirije. Na isti prireditvi naslednjega leta je osvojila 1. nagrado publike in 2. nagrado žirije. Po sodelovanju na Prvem glasku Gorenjske, so se začeli številni nastopi na najrazličnejših prireditvah po celi Sloveniji. Od leta 2009 redno nastopa na Pokalu Vitranc v Kranjski Gori, zapela je na uradni razglasitvi zmagovalk Zlate lisice, na prireditvi Kekčevi dnevi, na otvoritveni slovesnosti prireditve Interbancario, nastopa na prireditvah Čarobni dan na Bledu, v Kranjski Gori, v Tivoliju in v Arboretumu, na Otroškem bazarju in Študentski areni, nastopala je na TV Slovenija v oddaji Slovenski pozdrav in Dobro jutro in še dolgo bi lahko naštevali… Leta 2012 je osvojila 2. nagrado na festivalu FENS, leta 2015 zmagala na glasbenem tekmovanju Glas mladih v Črnomlju, leta 2016 pa je zelo uspešno nastopala v TV šovu Slovenija ima talent in se uvrstila v finale.

 


Aleksandra v polfinalni oddaji SIT 2016

 

V letu 2013 se je Aleksandra začela udeleževati tudi mednarodnih pevskih tekmovanj in že na njenem prvem na Malti, je prejela uradna vabila na številna od njih. Nekaterih se je tudi udeležila in osvojila lepo število nagrad.

V nadaljevanju je naštetih nekaj 1. in 2. nagrad, ki jih je osvojila na mednarodnih tekmovanjih:

 • International pop contest Silver Yantra, Bolgarija (september 2013) – 1. nagrada
 • Mednarodni festival Doua Inimi Gemene 2013 Moldavija (november 2013) – 2. nagrada
 • Mednarodni festival Eurostars Malta (april 2014) – 2. nagrada
 • Eurokids International Art Contest Italija (januar 2014) – 1. nagrada avtorske pesmi, 2. nagrada Pop petje
 • International pop contest Silver Yantra, Bolgarija (september 2014) – 1. nagrada
 • Mednarodni festival Doua Inimi Gemene Moldavija (november 2014) – 2. nagrada
 • Mednarodno pevsko tekmovanje Tra-la-la-Makedonija (avgust 2015) – 1. nagrada
 • Malta international Festival Singer Stage (november 2015) – 2. nagrada
 • Mednarodno pevsko tekmovanje Tra-la-la-Makedonija (avgust 2016) – 2. nagrada
 • Mednarodni festival Serra Da Estrella Portugalska (avgust 2016) – 1. nagrada
 • Malta international Festival Singer Stage (november 2016) – nagrada za najboljšo interpretacijo

Številne njene nastope si lahko ogledate na You tube portalu, nekaj povezav pa je v nadaljevanju:

Gala koncert MF Doua Inimi Gemene v Moldaviji, novembra 2014 (2. nagrada) (video)

Gala koncert MF Tra-la-la v Makedoniji, avgusta 2016 (2. nagrada) (video)

Gostja na MF Zlatna pahulja v Črni Gori, februarja 2017 (video)

V zadnjih letih se je Aleksandra čisto posvetila namiznemu tenisu. Bila je dolgoletna članica kadetske, mladinske in zdaj članske namiznoteniške reprezentance Slovenije, je večkratna državna prvakinja v različnih kategorijah.. Letos se je uspela uvrstiti na mladinske olimpijske igre v Buenos Airesu, kjer je kot edina slovenska namiznoteniška igralka odlično zastopala Slovenijo, prav tako je kot edina Slovenka uspešno nastopila na svetovnem mladinskem prvenstvu v Bendigu, v Avstraliji.

 


Aleksandra na mladinskih olimpijskih igrah v Buenos Airesu - oktobra 2018

 

V svojem prostem času je in še vedno rada prepeva. Večkrat si s petjem krajša čas med vožnjami in potovanji na treninge ali tekmovanja, kadar pa ni na treningih ali tekmovanjih, še vedno stopi tudi na oder in zapoje pred publiko.

 

Metod Munda

15-letni Metod Munda prihaja iz okolice Ptuja in obiskuje pevsko šolo glasbenega studia Osminka.

V prostem času se ukvarja z igranjem klavirja, kitare in petjem v muzikalu. Njegova velika želja je postati dober pevec.

Udeležil se je mednarodnih pevskih tekmovanj Singer Stage na Malti, Tralala v Makedoniji, Angel voices v Srbiji, dvakrat »I wanna be a star« v Romuniji.

Tudi na Blejskem zlatem mikrofonu, kjer je leta 2017 osvojil nagrado za najbolj obetavnega mladega pevca, je sodeloval že dvakrat.

Pred kratkim je na festivalu »I wanna be a star« v Romuniji osvojil Grand prix v kategoriji zimskih pesmi ter osvojil dve drugi nagradi in sicer v kategoriji pop petja ter v kategoriji »Behind the curtain«, kjer se nastopa za zaveso in žirija pevca samo sliši.

 


Metod Munda

 

Septembra letos je sodeloval na mednarodnem pevskem festivalu Angel Voices v Beogradu, kjer je s skupino Osminika M, osvojil 1. mesto v kategoriji duetov in skupin in 2. mesto v svoji starostni kategoriji.

Tudi v prihodnosti si želi čim več nastopati in se udeleževati mednarodnih pevskih festivalov in tekmovanj, na katerih si želi predvsem uspešno nastopiti in spoznati čim več novih prijateljev iz različnih držav.

Video posnetki nastopov:
- Feeling Good (video)
- Moja (video)

 

AYA – Aja Koblar Tutič

AYA, Aja Koblar Tutič je 16-letna dijakinja Škofijske gimnazije v Ljubljani in prihaja iz Zgornje Besnice pri Kranju. S petjem se je prvič srečala v šolskih zborih, v glasbeni šoli pa je zaključila osem letni program kljunaste flavte. Z učenjem solopetja se je začela pri 13 letih v Glasbenem studiu Osminka, pod mentorstvom Sandija Vovka. Že zgodaj začela veliko nastopati na raznih prireditvah in dogodkih po Sloveniji, tudi na najbolj odmevnih, kot so Pokal Vitranc, na katerem je nastopila že trikrat in kjer je letos tam zapela tudi slovensko himno, svetovno prvenstvo v smučarskih poletih leta 2016 v Planici, na različnih izvedbah Čarobnega dne, Q-max party, Lions veleslalom v Kranjski Gori, na svetovnem prvenstvu v veslanju za veterane, septembra 2017 na Bledu in številnih ter drugih. S skupino Osminka M je nastopila tudi na nacionalni televiziji v oddaji Slovenski pozdrav. Ker je hitro napredovala, se je začela udeleževati tudi pevskih tekmovanj v Sloveniji in v tujini. Dvakrat je že uspešno opravila avdicijo in nastopila na glasbenem tekmovanju Glas mladih v Črnomlju. Na svojem prvem mednarodnem tekmovanju, Blejski zlati mikrofon 2016, pa je dosegla odmeven uspeh, saj je osvojila nagrado za najboljšega debitanta. Uspešno je nastopila tudi na mednarodnem pevskih festivalih Tralala leta 2016 v Makedoniji, na festivalu Singer stage, istega leta na Malti, konec avgusta 2017 pa je na festivalu Golden Sunshine na Madžarskem, v izjemno močni mednarodni konkurenci, osvojila Grand Prix in postala skupina zmagovalka. Na tem festivalu jo je opazila in povabila k sodelovanju ena največjih evropskih umetniških agencij Intermedia.

 


Aja s pokalom za Grand Prix - 2. 12. 2018 v Romuniji

 

Konec septembra 2017 je na mednarodnem tekmovanju Angel voice v Beogradu, skupaj s Timom Vogelnikom, osvojila prvo nagrado v kategoriji duetov, kot solistka pa je prejela še nagrado za najbolj kompletno pevko. Izjemen uspeh, v zelo močno mednarodni konkurenci, je tudi 1. mesto v njeni starostni kategoriji, na mednarodnem pevskem tekmovanju Blejski zlati mikrofon 2018. V začetku decembra je na mednarodnem tekmovanju Eu vreau sa fiu o stea (Želim postati zvezda) v Romuniji osvojila že svoj drugi Grand Prix v svoji kratki pevski karieri.

Plod sodelovanja z agencijo Intermedia je njen, gotovo najpomembnejši nastop v pevski karieri, saj je v začetku letošnjega avgusta, prvič pod svojim novim umetniškim imenom AYA, ki so ji ga izbrali v omenjeni agenciji, pred več kot šest tisoč glavo publiko, zapela v treh jezikih, na prestižnem koncertu La Notte Italiana. Ogromen oder v avditoriju Mörbish blizu Dunaja, je delila z zvezdniki svetovnega formata, kot so Placido Domingo jr., Al Bano, Romina Power, Toto Cutugno, Ricchi e Poveri in Rossana Potenza.

 

Tia Gabrijel

Tia Gabrijel živi v okolici Ljubljane. V prostem času rada poje in se druži s prijatelji.

 


Tia Gabrijel

 

Katarina Mlakar

Katarina Mlakar iz Frama prihaja iz šole petja Orfeus Slovenska Bistrica. Stara je 10 let in poje pri Sergeju Ruprehtu četrto leto. Pod okriljem Sergeja bila na Slovenskem pozdravu, 26. 2. 2016 – še kot zelo mala.

 

Iza Vivat

Iza je stara 10 let in prihaja iz Lovrenca na Pohorju. Šolo petja Orfeus pri g. Sergeju Rupreht obiskuje dve leti. Letos se je udeležila tudi mednarodnega tekmovanja.

 


Iza Vivat

 

Skupina Osminka S

Skupino Osminka S sestavljajo mlada dekleta Eva Pačnik, Nina Dovžan Perović, Ema Štefelin, Kiara Šegula, Stella Ažman in Zoja Stare.

Njihovi dinamični in igrivi nastopi so obogatitev in popestritev vsake prireditve ali dogodka. Skupina Osminka S nastopa širom po Sloveniji.

Že vrsto let nastopajo na vseh lokacijah prireditve Čarobni dan, nastopajo na pokalu Vitranc, na prireditvi Otroški bazar, v TV oddaji Slovenski pozdrav, v TV oddaji Eno po domače, dvakrat so nastopile na Silvestrovanju za otroke na Kongresnem trgu v Ljubljani, kjer jih bodo prepevale tudi letos, nastopajo na Božičnih in prednovoletnih prireditvah na Bledu in še bi lahko naštevali.

 


Skupina Osminka S

 

Posnetki nastopov:

TV oddaja SLOVENSKI POZDRAV:
- Otoček sredi jezera (video)
- Kekčeva pesem (z Aleksandro Vovk) (video)

TV oddaja ENA PO DOMAČE:
- Ne čakaj na maj (video)

 

Medijski pokrovitelji

Internetni medijski pokrovitelji

Partnerji