( Pogoji uporabe )

Pogoji nakupa smučarskih vozovnic za smučišče Kranjska Gora
v okviru prireditve Čarobni dan 2019
ter
splošni pogoji uporabe spletne strani www.carobnidan.si

 

Prireditev Čarobni dan (v nadaljevanju: prireditev) organizirajo ZAVOD ZAUPANJE, Brnčičeva ulica 13, 1231 Ljubljana-Črnuče, LOKALNA TURISTIČNA ORGANIZACIJA - ZAVOD ZA TURIZEM OBČINE KRANJSKA GORA, Kolodvorska ulica 1b, 4280 Kranjska Gora, RTC Žičnice, Kranjska gora, d.d., Borovška cesta 103A, 4280 Kranjska Gora, in NETVIZIJA d.o.o., Cesta 20. julija 2c, 1410 Zagorje ob Savi (v nadaljevanju: organizatorji).

Prireditev se bo odvijala na smučišču Kranjska Gora v nedeljo, 23. dec. 2018. Ta datum je javno objavljen na spletni strani www.carobnidan.si. Prireditev je družabne narave, v prvi vrsti pa je namenjena družinam, ki želijo aktivno preživeti svoj prosti čas. Na smučišču Kranjska Gora se bodo v okviru prireditve odvijale različne delavnice, predstavitve in ponudba za otroke in starše. Program prireditve bo objavljen na spletni strani www.carobnidan.si.

Prisotnost na prireditvi Čarobni dan je brezplačna, obiskovalci pa kupone za nakup smučarskih vozovnic za celo družino za smučišče Kranjska Gora (v nadaljevanju: kupon), veljavnih na dan prireditve, lahko pridobili preko spletne strani www.carobnidan.si. Kupon je veljaven, če so vsi zahtevani podatki na njem pravilno in v celoti izpolnjeni. Kupon je pogoj za nakup smučarskih vozovnic za celo družino na dan prireditve po simbolični ceni 34,90 € - cena ene odrasle smučarske vozovnice.

Posameznik (v nadaljevanju: prijavitelj družine) lahko pridobi kupon oz. kupone ugodnosti za prireditev, če je, oz. če postane član Kluba Čarobni dan. To stori tako, da v prijavni obrazec (npr. na spletni strani) vnese svoje osebne podatke (ime in priimek, naslov, e-naslov, telefon, leto rojstva) ter osebne podatke o ostalih družinskih članih (ime in priimek, leto rojstva), za katere želi prejeti ugodnosti s kupona (npr. smučarske vozovnice). Ostali prijavljeni družinski člani (Partner/Otrok15, Otrok 1, Otrok 2 in Otrok 3) morajo biti s prijaviteljem družine v ustreznem sorodstvenem razmerju - v polje Partner/Otrok15 lahko vnesemo partnerja (mož/žena oz. drugo partnersko razmerje po starem ali novem, sprejetem ali nesprejetem predlogu družinskega zakonika - družina, zakonska zveza, zunajzakonska skupnost, partnerska skupnost, zunajpartnerska skupnost ipd) ali pa svojega otroka, ki je star 15 ali več let, vsi ostali otroci (največ trije otroci, vsi stari največ 14 let) morajo biti prijaviteljevi sinovi in hčere ali pa vsi vnuki in vnukinje, vendar od istih staršev. Smučarske vozovnice lahko na smučišču prevzame le odrasla oseba, ki je napisana na kuponu, pri tem pa mora predložiti osebne dokumente (lahko tudi zdravstvene izkaznice) vseh ostalih prijavljenih članov družine. Iz tako predloženih dokumentov mora biti razvidno, da gre za člane iste družine.

Obrazec je sprejet in s tem je tudi članstvo v Klubu Čarobni dan potrjeno, če je uporabnik pred oddajo obrazca na njem prostovoljno označil:

  • Seznanjen/a sem s Splošnimi pogoji uporabe spletne strani www.carobnidan.si (tj. s temi pogoji) in se z njimi strinjam.
  • Dovoljujem uporabo kontaktnih podatkov za pošiljanje predstavitvenih materialov, posebnih ponudb in drugih informacij o poslovanju Zavoda Zaupanje in podjetja Netvizija d.o.o.. Za namene kontaktiranja posameznik dovoljuje uporabo različnih komunikacijskih kanalov, kot npr.: telefon, pošta, elektronska pošta, SMS in drugo.
  • Dovoljujem obdelavo in razvrščanje podatkov, podanih na tem obrazcu, za namen raziskave trga, ciljno usmerjeno obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, npr. glede na starost, področje bivanja, spol ipd.
  • Dovoljujem uporabo fotografij in video posnetkov, na katerih sem jaz ali v obrazcu našteti družinski člani (otroci), posnetih na katerikoli prireditvi Čarobni dan, in sicer za objavo v tiskanih, elektronskih in spletnih medijih (medijskih) pokroviteljev ter soorganizatorjev prireditve ter njihovih brošurah ali publikacijah.
  • Dovoljujem posredovanje podatkov z obrazca največ dvema pokroviteljema prireditve pod (običajnimi) pogoji, opisanimi na strani pogoji uporabe za namene neposrednega ali spletnega trženja. Pokrovitelja in soorganizator morata prejemnikom komercialnih sporočil omogočiti odjavo s seznama prejemnikov. Uporabnik lahko preko spletne strani Klub Čarobni dan (klub.carobnidan.si) od pokroviteljev in soorganizatorjev prireditve tudi sam zahteva delni izbris ali izbris vseh podatkov z obrazca iz njihovih podatkovnih baz.

Vse naštete možnosti so ob odprtju/prejemu prijavnega obrazca neizbrane.

Soorganizator NETVIZIJA d.o.o. vodi, vzdržuje in nadzoruje zbirko osebnih podatkov posameznikov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (ZVOP-1, Uradni list RS št. 86/2004) ter Splošno uredbo EU o varstvu podatkov (Uredba EU 2016/679, ang. GDPR).

Navedene podatke lahko podjetje NETVIZIJA d.o.o. obdeluje do preklica privolitve posameznika oz. do časa, ko podatki več ne bodo služili svojemu namenu. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda in ažuriranja podatkov v zbirki, ter lahko od organizatorja zahteva trajno ali začasno prenehanje uporabe njegovih osebnih podatkov oz. izbris iz zbirke.

Splošni pogoji nakupa smučarskih vozovnic za smučišče Kranjska Gora v okviru prireditve Čarobni dan Arboretum 2018 ter splošni pogoji uporabe spletne strani www.carobnidan.si so na voljo na spletni strani www.carobnidan.si.

Organizator ZAVOD ZAUPANJE si pridržuje pravico do odpovedi prireditve.

Organizator ZAVOD ZAUPANJE si pridržuje pravico do spremembe ali dopolnitve teh splošnih pogojev.

Lastnik domene carobnidan.si je podjetje NETVIZIJA d.o.o., Cesta 20. julija 2c, 1410 Zagorje ob Savi.

 

V Ljubljani, 19. decembra 2018

 

Medijski pokrovitelji

Internetni medijski pokrovitelji

Partnerji