( Nastopajoči )
 

Flipping Art

Akrobatska skupina Flipping Art.
Eni izmed prvih na Evropskih tleh, ki so združili parkour in freerunning v unikatno akcijsko odersko predstavo.

Za seboj imajo že več kot 400 nastopov po vsem svetu in so sodelovali z največjimi, kot so UEFA, Samsung, Fox, GoPro, Renault, Adidas, Citroën, GoodYear, MAN, itd.

Svet jih pozna tudi kot finaliste Supertalent šova, eno izmed najnevarnejših točk v šovu Slovenija ima talent in po viralnih akrobatskih videih, ki so dosegli že več kot 42 milijonov ogledov.

S 6-letnimi izkušnjami točno vedo, kako ustvariti edinstven šov, ki vedno znova navduši gledalce in jim pričara nepozabno doživetje. Vaše prizorišče spremenijo v naše igrišče!

 

 

Omar Naber

Pevec, kitarist in kantavtor Omar Naber je stalnica slovenske glasbene scene. Eden najboljših slovenskih vokalistov, s široko paleto znanja, nas navdušuje odkar je leta 2004 zmagal na tekmovanju Bitka talentov. Izdal je štiri avtorske albume, Slovenijo je dvakrat zastopal na Evroviziji, redno se udeležuje dobrodelnih prireditev in koncertov. Je avtor mnogih uspešnic, kot so »Krasen dan«, »Stop«, »Vse, kar si želiš«, »Ves tvoj svet«, »Polje tvojih sanj«, »I Still Carry On« in »Le srce ne spi«.

V prvem razredu osnovne šole se je priključil šolskemu pevskemu zboru in kmalu prevzel vlogo solističnih glasbenih vložkov. V šestem razredu je imel na šolski prireditvi prvi solistični nastop. S pevskim udejstvovanjem je nadaljeval v mladinskem pevskem zboru RTV Slovenija, kmalu zatem še v Mešanem mladinskem pevskem zboru ljubljanskih srednješolcev, imenovanem Veter, ki deluje še danes. S pisanjem avtorske glasbe je pričel pri šestnajstih letih.

Leta 1999 je ustanovil glasbeno zasedbo, ki z manjšimi kadrovskimi spremembami deluje še danes, s katero ima zabeleženih čez 800 nastopov, od tega čez 100 dobrodelnih. Leta 2001 je na na glasbenem natečaju »Kdo bo osvojil Triglav« zasedel drugo mesto in takoj zatem podpisal založniško pogodbo z založbo Nika Records.

Udejstvoval se je kot spremljevalni vokalist pri mnogih slovenskih izvajalcih, tako pri studijskem snemanju kot na nastopih. Snemal je spremljevalne vokale za različne albume, med drugim za rokovsko skupino D.D.V., za Sašo Vrtnarja in njegov album »Persona Non Grata«, za album »Elvis je živ« skupine Rok’n’Band, za Vojislava Djurana (pevca skupine Botri).

Širšo medijsko prepoznavnost je dosegel konec leta 2004 z zmago na Bitki talentov v oddaji Spet Doma, ki jo je vodil Mario Galunič. Nagrada za zmago na Bitki talentov je bil nastop na Emi leta 2005, kjer je tudi zmagal in istega leta zastopal Slovenijo na izboru za Pesem Evrovizije v Kijevu v Ukrajini z avtorsko skladbo »Stop«. Istega leta je izdal svoj avtorski prvenec, album s preprostim naslovom »Omar«, s katerega je nanizal kar sedem hitov, katerih večinski avtor je sam – te so: »Vse, kar si želiš«, »Krasen dan«, »Stop«, »Polje tvojih sanj«, »Skrivaj sanjava«, »Omar ti teslo« in »Ves tvoj svet«. Plošča je bila odlična odskočna deska za nadaljnjo glasbeno pot. Album se je prodal v več kot 10.000 izvodih. V tem letu je zabeležil veliko nastopov tudi izven meja Slovenije; na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, v Srbiji, Italiji, Avstriji, v Ukrajini, Španiji in na Slovaškem.

Leta 2005 je bil najbolj predvajan avtor v Sloveniji. Kot izvajalec je bil leta 2006 nominiran za Viktorja skupaj s Siddharto in Neisho.

Leta 2006 je posnel in izdal tudi debitantsko avtorsko ploščo na področju Srbije pod okriljem založbe Mascom.

Tretjo avtorsko ploščo, imenovano Kareem, je izdal leta 2007. Vsebuje 15 avtorskih skladb.

Leta 2014 je izdal svojo četrto avtorsko ploščo, hkrati v Sloveniji in Angliji. Slovenska različica se imenuje »Na glavo«, angleška pa »No Helmet«.

Redno se udeležuje dobrodelnih prireditev in koncertov, skupno jih je že čez sto. Eden bolj odmevnih v zadnjem času je tudi sodelovanje pri dobrodelnem projektu SLOVE'N'AID in pri skladbi En svetskladatelja Žige Pirnata. Slove'n'aid je skupina, ki jo sestavlja 16 uveljavljenih slovenskih glasbenikov različnih žanrov, zbranih v podporo ter za promocijo mednarodnega razvojnega sodelovanja in humanitarne pomoči Republike Slovenije.

Mladim glasbenim talentom pomaga z nasveti in izkušnjami pri razvoju njihovih potencialov in je s svojim avtorskim pristopom vzor marsikomu, ki si utrjuje pot na glasbeno sceno.

 

 
 
 

Trkaj

Energični raper Trkaj je pravi navdih za vse generacije. Je gostobeseden sogovornik, pisec, pevec in predvsem kreativec, ki verjame v moč besede. Vedno je pripravljen na akcijo, zato že nestrpno čakamo s čim nas bo letos presenitil na čarobnem odru, ko bo z njim dihal in plesal ves park.

 

 

Pepel in kri

Po razpadu skupine Bele vrane leta 1974 je idejni vodja Tadej Hrušovar ustanovil skupino Pepel in kri, ki so jo sestavljali pevci in člani tedaj popularnih vokalnih ali instrumentalnih zasedb. Že takoj na začetku delovanja je skupina dosegla velik uspeh s skladbo Dan ljubezni, s katero je zmagala na Opatijskem festivalu leta 1975 in s tem pridobila pravico zastopanja barv bivše Jugoslavije na tekmovanju za Pesem Evrovizije v Stockholmu, kjer je zasedla 13 mesto. Skupina je sodelovala na vseh najpomembnejših festivalih tedanje skupne države (Opatijski, Zagrebški, Splitski, Beograjski, Sarajevski, Skopski, Prištinski, Slovenska popevka, Festival narečnih popevk...) ter prejela vrsto nagrad strokovnih žirij in publike. Najbolj odmevna je bila zmaga na Splitskem festivalu s skladbo Samo tvoje ime znam ter seveda zmaga na Evrovizijskem festivalu leta 1990 v Zagrebu, kjer je skupina nastopila skupaj z italijanskim izvajalcem Totom Cotugnom. Skupina Pepel in kri je imela vrsto turnej in televizijskih snemanj doma in v tujini ter posnela nepregledno število plošč bodisi samostojno bodisi kot spremljevalna skupina drugih popularnih izvajalcev. Sedaj skupina ponovno bolj aktivno stopa na odre in obuja nostalgične občutke generacije, ki je odraščala skupaj z njo. Po dobrih tridesetih letih delovanja je še vedno toplo sprejeta, saj je glasba, ki jo izvaja, zaradi lepih melodij in kakovostnih besedil brezčasna in všeč tudi mladim.

 

 
 
 

Alenka Gotar

Mag. art. Alenka Gotar je ena najbolj poznanih opernih pevk v Sloveniji, ki je vrh svoje prepoznavnosti dosegla z zastopanjem Slovenije na Izboru za pesem Eurovizije.

Sopranistka, ki je študirala v švicarskem Baslu in magistrirala na eni najboljših glasbenih akademij na svetu Mozarteum v Salzburgu (Avstrija), ima za sabo več desetletno operno kariero, v kateri je pela vse največje operne vloge: Elvira, Vesela vdova, Pamina, Mimi itd.

Po zmagi na Emi 2007 pa je tudi ena izmed najbolj renomiranih slovenskih pop-izvajalcev.

Posnela je album Alenka: portret, nastopala v celi Evropi, Aziji, Ameriki, Kanadi, velik pečat pa je pustila na področju nekdanje Jugoslavije, saj prepeva in prijateljuje z največjimi imeni Balkana: Petar Grašo, Oliver Dragojević, Severina, Daniela, Nina Badrić, Kaliopi idr. Bila je osebna prijateljica in glasbena zaveznica pokojnega Tošeta Proeskega ...

V zadnjem času velike uspehe žanje tudi kot profesorica solopetja,saj se pri njej kalijo najboljši mladi pevci nove generacije: Žiga Lakner, Raiven, Sara Lamprečnik idr, ki pobirajo vse možne nagrade doma in v tujini, ter se redno uvrščajo v finala oddaj kot so Slovenija ima talent in druge.

Zasebno je poročena z znanim narodnozabavnim glasbenikom in hit-makerjem Anžetom Šuštarjem ter je mamica sinu.

 

 

Anže Šuštar

 

 
 
 

Žiga Lakner

Žiga Lakner nam je poznan s svojim nastopom leta 2013, kjer je v oddaji Slovenija ima talent prišel vse do finala. Osnovno šolo je dokončal v Idriji, kjer je tudi 9 let obiskoval pevski zbor. Šolanje je potem nadaljeval na Gimnaziji Jurija Vege Idrija, smer strojni tehnik.

Njegov glas je kontratenor. To je glas, s katerim naj bi se rodil eden na 2 miljona moških. Je študent Akademije za glasbo v Ljubljani, smer petje, pod mentorstvom izredne profesorice Barbare Jernejčič Fürst, mag.art.. Pred tem je 4 leta deloval pod mentorstvom mag.art. Alenke Gotar. V času konca OŠ in začetka srednje šole je tudi 4 leta obiskoval nižjo glasbeno šolo v Idriji v razredu Tonje Lapanje Brenčič, prof.. V letu 2016 je opravil maturo iz modula "petje" na Konservatoriju za glasbo in balet Ljubljana. V tem času je imel že nekaj nastopov in tekmovanj, kot so npr.:

 • tekmovanje opernih pevcev v Brceloni, Francisco Vinas – prišel do polfinala,
 • tekmovanje mladih opernih pevcev v Avstriji, Deutschlandberg – prišel v finale in osvojil 5 nagrado,
 • Slovenija ima talent 2013 – postal finalist oddaje,
 • 8 samostojnih koncertov Prednovoletni koncert Žige Laknerja,
 • 4 koncerti s Simfoničnim orkestrom Simfonika Vrhnika pod taktirko Marka Fabiania,
 • nastop v Puljski areni,
 • nastop v predsedniški palači za predsednika Slovenije, Boruta Pahorja,
 • protokolarni grad Brdo ob dnevu Varuha človekovih pravic RS,
 • nastop s pihalnim orkestrom Rudarjev Idrija, 2012,
 • zmagovalec festivala "Glas mladih" 2014 v Črnomlju,
 • zmagovalec tekmovanja "Bled golden microphone", leta 2016.

 

 

Glasbeni studio Osminka

V glasbenem studiu Osminka logo_Osminka.gif se ukvarjajo z vsem, kar je povezano z glasbo, dejavnost pa izvajajo v naslednjih oddelkih: OSMINKA – GLASBENA AGENCIJA, OSMINKA – PRIREDITVE, OSMINKA - AVDIO IN VIDEO PRODUKCIJA, OSMINKA – GLASBENA ŠOLA. V slednji skrbijo za izobraževanje vseh generacij, od najmlajših do najstarejših, na področju glasbe, saj je njihovo vodilo »Nikoli ni prezgodaj in nikoli ni prepozno«. Otroci stari od 3 do 5 let se v okviru glasbene šole lahko vključijo v programe MINI GLASBENE ŠOLE, ki se imenuje CICIBANOVE GLASBENE IGRALNICE, otroci stari od 5 do 7 let pa v program GLASBENE PRIPRAVNICE (petje, igranje na kljunasto flavto in Orffova glasbila, uglašene plastične cevi ali »boomwhakers« itd.). Otroci in odrasli se učijo igranja na klavir in vse elektronske klaviature, kitaro (akustično, električno in bas kitaro), prečno flavto. Najbolj dejaven je oddelek za petje.

Tokrat bodo med drugim nastopili: logo_Talent_si.gif

 • Aja Koblar Tutič – I'm Outta Love, MF Blejski zlati mikrofon 2017,
 • Tim Vogelnik – Jedina, MF Blejski zlati mikrofon 2017,
 • Metod Munda – Heart Of Gold, MF Blejski zlati mikrofon 2017,

 

 
 
 

Glasbena šola Modern Music College

Glasbena šola MMC (Modern Music College) je sodobna šola, kjer prisegajo na moderen pristop, idividualno poučujejo različne glasbene zvrsti in vpisujejo v različne glasbene programe. V šoli ti pomagajo uresničiti tvoje sanje. Igrati kitaro, klavir, sythesizer, bobne, naučiti se peti .., vse to in še mnogo več za vse generacije. Tvoji učitelji bodo tisti slovenski glasbeniki, ki so že okusili slast aplavza. Tisti, ki vedo, kako je stati na odru in osvajati srca in ušesa ljubiteljev glasbe. Predvsem pa tisti, ki svoje delo obvladajo bolje kot kdor koli drug.

 

 

Pevska šola Alenke Gotar

Pevska šola Alenke Gotar je trenutno ena od najboljših pevskih šol v Sloveniji, z največ nagradami, ki deluje že 8 let in v vseh teh letih se je pod budnim vodstvom vodje te šole, Alenke Gotar, mag.art. izpopolnjevalo in razvijalo nekaj najvidnejših predstavnikov današnje pevske scene: Žiga Lakner, Raiven, Tjaša Hrovat, Dejan Zupan, Maruša Kozman, Sara Lamprečnik ...

To je tudi edina šola, katere varovanci pobirajo nagrade na vseh možnih tekmovanjih v vseh glasbenih zvrsteh, od opere do pop-a, narodnozabavne glasbe in rocka. Izjemno pevsko znanje, ki si ga je Alenka Gotar nabirala na študiju v tujini – v Baslu (Švica), Salzburgu (Avstrija), Rimu (Italija), na Hrvaškem in v sodelovanju z najvidnejšimi producenti in glasbeniki našega, srednjeevropskega in balkanskega prostora – danes zavzeto podaja naprej mlajšim rodovom.

Zato ni čudno, da so njeni učenci do zdaj osvojili že preko 50 nagrad na najrazličnejših tekmovanjih doma in v tujini, da so si trije pripeli finale oddaj Slovenija ima talent in X factor, trije so prišli do polfinala, Janina Klenovšek pa je bila finalistka Mini Eme.

Alenka Gotar je edini mentor v Sloveniji, kjer učenci dobijo popolno podporo v glasbenem, pevskem, umetniškem in managerskem smislu.

Zato pa so uspešni.

Njen moto je: "Trdo delat in se zraven dobro zabavat po ugodni ceni!"

 
 

Dunking Devils

Dunking Devils so v svetu vodilna akrobatska skupina, ki jih je videlo nastopati že več kot 2 milijardi ljudi. Do sedaj so nastopili že več kot 1800-krat v kar 47 državah sveta. So svetovni prvaki v akrobatskemu zabijanju in Guinnessovi rekorderji v najvišji salti z zabijanjem in najdaljšemu skoku z zabijanjem s trampolina. Poleg z energijo nabitih šovov jih poznajo tudi po norih viralnih videih, ki imajo že več kot 100 milijonov ogledov po vsem svetu.

 

 

 

Medijski pokrovitelji

Internetni medijski pokrovitelji

Partnerji