( Zadnje novice )

28. 8. bo v Arboretumu Volčji Potok zopet veselo…

… vrača se namreč Čarobni dan! Po dvoletnem premoru bo čudoviti Arboretum zopet poln otroškega smeha, veselja in zanimivih pustolovščin.

Po nadvse uspešnem Čarobnem dnevu v Parku Tivoli, ki smo ga kljub vročini uspešno izvedli 19. junija, se največji družinski dogodek na prostem vrača tudi v Arboretum Volčji Potok, ki se bo za en dan spremenil v čarobne dežele za celotno družino.

Na voljo vam bo nešteto zanimivih delavnic – od glasbenih, likovnih in športnih, do tistih bolj poučnih. Poleg delavnic pa si boste lahko pobližje ogledali tudi konje, se zabavali na otroških igralih in se naužili lepot Arboretuma Volčji Potok. Čas vam bodo krajšali nastopi plesnih in glasbenih šol, atraktivni Dunking Devils in znani slovenski estradniki – kateri, pa naj zaenkrat ostane še skrivnost.

Vabimo vas, da si že sedaj rezervirate nedeljo, 28. 8. 2022 za obisk Čarobnega dne v Arboretumu Volčji Potok. Celoten program dogajanja bo objavljen na naši spletni strani, za vse aktualne informacije pa sledite naši Facebook strani Čarobni dan. Se vidimo!

 

 

 

Za nami še en uspešen Čarobni dan zopet v Parku Tivoli

Park Tivoli v Ljubljani je bil po dvoletnem premoru zopet prizorišče razigranega, aktivnega in barvitega dogajanja – našega Čarobnega dne, ki je popestril dan številnim družinam iz celotne Slovenije! Ste bili z nami?

Sončni žarki in visoke temperature niso bile ovira za številne obiskovalce, ki ste uživali v mnogih športnih, glasbenih in ustvarjalnih aktivnostih. Obiskovalci ste se lahko preizkusili pri igranju na različne inštrumente, jahanju prisrčnih ponijev, boksarskih delavnicah in drugih aktivnostih. Za čarobnost na odru so poskrbeli Omar Naber, Žiga Lakner, Pepel in kri in tudi mladi pevski in športni upi s svojimi točkami. Obiskovalce je posebej navdušil nastop akrobatske skupine Flipping art.

Čarobni dan je bil tudi letos organiziran z dobrodelno noto. Otrokom iz socialno ogroženih družin bomo omogočili obisk različnih tečajev in drugih izvenšolskih aktivnosti, ki si jih drugače ne bi mogli privoščiti. Vsak izmed njih si namreč zasluži da razvija svoje talente in mogoče postane naslednji Primož Roglič, Goran Dragić ali Omar Naber.

V ekipi Zavoda Zaupanje pa tudi poleti ne počivamo – začele so se namreč tudi že priprave za Čarobni dan v Arboretumu Volčji Potok, 28. 8. 2022!

 

 

 

Čarobni dan se vrača – letos ponovno na dveh lokacijah

Dragi prijatelji Čarobnega dne! Z veseljem vam sporočamo, da se v letu 2022 – po dvoletnem premoru – Čarobni dan vrača na ustaljeni dve lokaciji, v Park Tivoli in Arboretum Volčji Potok.

 

Čarobni dan v Parku Tivoli se nam že zares hitro približuje, saj bo izveden v nedeljo, 19. 6. od 10. do 18. ure! V primeru slabega vremena je rezervni datum za izvedbo nedelja, 26. 6. Nekatere aktivnosti ob Čarobnem dnevu pa so vam na voljo že pred dogodkom, v okviru akcije 1 vstopnica = 1 družina, ki vam omogoča ogled določenih aktivnosti in ustanov v Ljubljani za celotno družino za ceno 1 vstopnice. Seznam bo kmalu objavljen na naši spletni strani, o sodelujočih pa vas bomo obveščali tudi prek Facebook profila Čarobni dan!

Na dogodku se nam bo pridružilo veliko pokroviteljev, društev in ostalih sodelujočih, ki za vas pripravljajo zanimive delavnice in ostale aktivnosti, ki vam bodo zapolnile cel dan! Prisluhnili pa boste lahko tudi glasbenim virtuozom na odru, si spočili oči na plesnih nastopih in zadrževali dah ob nastopu akrobatske skupine Dunking Devils. Kot pa se za vsak dogodek spodobi, vam bo na voljo pestra ponudba hrane in pijače – tudi za tiste najbolj zahtevne želodčke.

Kot je že v navadi za Čarobne dneve, bodo sodelujoči razdeljeni po čarobnih deželah, na INFO točkah pa najdete brezplačen katalog dogodka z zemljevidom, da boste lahko načrtovali svoj obhod 😃

Ne spreglejte eksotičnih živali, plesnih delavnic, treningov karateja, modeliranja z baloni in mnogo drugega. Pridružite se nam!

 

Že sedaj pa si rezervirajte tudi nedeljo, 28. 8., ko se bomo pred vstopom v šolo skupaj poveselili ob zaključku poletja. Vabljeni na Čarobni dan v Arboretum Volčji Potok!

 

 

 

P + R: Parkiraj in se pelji z avtobusom

Na spletni strani Čarobnega dne lahko pridobite kupon ugodnosti, ki velja tudi za vožnjo z mestnim avtobusom: 1 vozovnica = 1 družina, brezplačno, ugodnost velja za družino 2 odraslih in za otroke do dopolnjenega 15. leta, ugodnost velja za poljubno linijo mestnega avtobusa - sheme linij.

Če želite, lahko parkirate na robu mesta in se v mesto odpeljete z avtobusom:

P + R: Parkiraj in se pelji z avtobusom

 

 

 

Se vidimo v Parku Tivoli!

 

 

Medijski pokrovitelji

Internetni medijski pokrovitelji

Partnerji