Športni center Pohorje


logo_mp.gif

 

Smučanje za vso družino

 

Mariborsko Pohorje je največje smučarsko središče v Sloveniji, kjer lahko podnevi ali ponoči smučate na več kot 40 km urejenih smučarskih progah vseh težavnostnih stopenj. Posebna prednost naše smučarske ponudbe je, da vam lahko ponudimo smučanje na eni najdaljših osvetljenih prog v Evropi. Pri nas smučamo od 9. ure zjutraj do 9. ure zvečer. Z vsako novo zimo postajamo sodobnejši. Na voljo je nova krožno-kabinska žičnica, ki vas bo od Spodnje vzpenjače do zgornje postaje na 1.050 metrih nadmorske višine, povzdigne že v 8 minutah in je na voljo osmim osebam.

 


Nova krožno-kabinska žičnica

 

Proga Pisker

 

sodobna6sedeznica.jpg
Sodobna 6-sedežnica

 

Sprostitev v objemu narave

 

Tudi v letošnji zimi bo alpska smučarska šola v polnem zagonu, prvi zavoji bodo za najmlajše celo brezplačni.

 

SmucarskaSola.jpg
Smučarska šola za male in velike

 

Mariborsko Pohorje je postalo sinonim za odlična smučišča, rekreacijo in duševni wellness. Pozimi in poleti se ponaša z dovršeno turistično ponudbo, ki jo razvijamo v okviru našega podjetja Športni center Pohorje d.o.o. . Ponudimo lahko bivanje na višjem nivoju v popolnoma naravnem okolju, ki ga spremlja le ptičje petje in šumenje visokih dreves. Tukaj se rojeva nova življenjska energija na Energijski poti Bolfenk, ki s svojimi osmimi zdravilnimi točkami čisti telesne čakre in daje duševni mir. Energizirana voda je dosegljiva v vseh namestitvenih kapacitetah. Hotela Bolfenk in Videc ter apartmaji Bolfenk in Martin se nahajajo na vrhu, v neposredni bližini Zgornje vzpenjače. Iz sobe ali apartmaja se na smučišče lahko pripeljete kar na smučeh. Ob večerih prija osvežitev v savnah, bazenu, masažnih whirlpool-ih ali sprostitev skozi masažne in lepotne programe v "Hiši dobrega počutja".

 


Družinski apartmaji Bolfenk

 

HotelBolfenk.jpg
Domačnost in udobje v hotelu Bolfenk

Hotel na smučišču z najbolj impresivno lokacijo v Mariboru, le 6 km od centra in 50 m od Snežnega stadiona, je zaživel v lanskem decembru. Hotel Arena s svojimi energijsko očiščenimi sobami polnimi sonca svojo ponudbo zaokrožuje skozi slogan »Udobje v naravi«. Energijski zajtrki, energijski wellness center in kreativna kulinarična ponudba, so drugačni, saj hotel Arena piše svojo zgodbo o drugačnosti v naravnem okolju. 15. in 16. januarja bo središče dogajanja za Zlato lisico, svetovno tekmovanje v ženskem smučanju.

 


Hotel Arena ob vznožju (Snežni stadion)

 

Čarobnost ob vznožju Mariborskega Pohorja

 

Dobrodošli 19. decembra na Snežnem stadionu,
kjer vas gostoljubno pričakujemo pravi Štajerci!

 

Za vas je čarobno Mariborsko Pohorje pripravilo posebno ponudbo za čarobni konec tedna.Več o nas na WWW.POHORJE.ORG.

Internetni medijski pokrovitelji

logo_Med_over_net.gif logo_Bolha2.gif logo_Bambino2.gif logo_DJ_Slovenija.gif logo_Govori_se.gif logo_Pozitivke_net.gif

Medijski pokrovitelji

logo_Tocka.gif logo_Amicus.gif logo_Slovenske_zeleznice.gif logo_Genion.gif logo_Radio_City.gif logo_Revija_Zmajcek3.gif logo_Videotop_LZ.gif logo_Videotop_MamaDojencek.gif logo_Videotop_Bravo.gif logo_Druzina.gif logo_AdriaMedia_Lisa.gif logo_AdriaMedia_Lea.gif logo_AdriaMedia_Nova.gif logo_AdriaMedia_Story.gif logo_Nedeljski_Dnevnik.gif logo_Viva.gif logo_Primorske_novice.gif logo_Dobro_jutro.gif logo_Panonija.gif logo_Pomurec.gif
želimo si
v letu 2021: