Zadnje novice


( 30.8.2009, dan D )

POSEBNO OBVESTILO! NE SPREGLEJTE !!!

Pridite vsi v Arboretum Volčji Potok na Čarobni dan, karte so še na voljo in jih lahko kupite na blagajni, prav tako družinske. Ena vstopnica = ena družina!!!

Čaka vas polno sonca in zabave.
Se vidimo v Arboretumu.

( 29.8.2009 )

Vremenska napoved je lepa, tako da že komaj čakamo jutrišnje jutro! Organizatorji vam bomo pripravili lep dan v čudovito okrašenem parku. Še posebej so se potrudili tudi v Arboretumu, saj so v zadnjem mesecu postavili kar nekaj novih igral in plezal.

Če kdo še kar ni dobil povratnega maila po prijavi, naj ga ne skrbi - če se je po prijavi izpisalo, da bo dobil povratni mail, potem je gotovo na seznamu za družinsko vstopnico. Ta seznam bodo imeli na blagajni, kjer je vstop v park.

Vabljeni v Arboretum v Volčji Potok - v deželo pravljičnih junakov!

( 20.8.2009 )

Nekaj malega novic...
1. Sprašujete, če bo za hrano in pijačo poskrbljeno. Seveda bo, gostinci iz gostilne Stari voz bodo poskrbeli za vaše želodčke.
2. Kje je mail z mojim kuponom za družinsko vstopnico? Mogoče je odletel v mapo Junk E-Mail
3. Če bomo cel Čarobni dan na nogah... Ja, dekco s sabo pa v senco pod drevo in počivat, ko boste utrujeni :)

( 12.8.2009 )

facebook.gif
Preko Facebooka lahko povabite na dogodek tudi prijatelje.
Pozor! Potrditev udeležbe na Facebooku se ne šteje kot , s katero ste upravičeni do nakupa družinske vstopnice za v arboretum.

( 11.8.2009 )

V soboto smo obiskali Arboretum in naredili nekaj posnetkov, predvsem okolico prizorišča Čarobnega dne in otroško igrišče s številnimi plezali, gugalnicami, hišami, ladjo, fitness napravami na prostem in še in še. Arboretum pa je seveda še mnogo večji, predvsem pa ima še veliko več cvetličnih gredic in vrtov, kot je prikazano na posnetku.

 

avtor: Bojan B.

 

( 8.8.2009 )

Seznam prijavljenih se lepo polni. Če po prijavi ne dobite obljubljenega povratnega maila, poglejte še v mapo Vsiljena pošta (spam). Mogoče ga najdete tam.

( 7.8.2009 )

Program dogajanja na dogodku bo zelo pester. Ker ga z izvajalci še usklajujemo, boste tudi na spletni strani opazili kakšne male spremembe.

( 31.7.2009 )

No, in sedaj je polno zaživela tudi domača stran dogodka ČAROBNI DAN. Organizatorji smo prepričani, da boste vsi obiskovalci dogodka našli nekaj zase, predvsem pa da se boste na zadnjo avgustovsko nedeljo naužili svežega zraka, sonca in zabave. Na tem spletnem mestu si lahko ogledate , se prijavite za za vstop v Arboretum po simbolični ceni 5,50 € (to je cena ene odrasle vstopnice, družinskih vstopnic ni v njihovi običajni ponudbi), ter se veselite dogodka z nami in našimi sponzorji. Ne pozabite pa, da ima dogodek tudi - s pomočjo ustanove Rdeča žoga in pokroviteljev dogodka bomo omogočili vsaj 100 otrokom iz socialno ogroženih družin obiskovanje izvenšolskih dejavnosti (tenis, nogomet, angleščina ipd).


Čarobni dan on Facebook

Avtorji: PROGMBH.com / vreme VP, K, Ljželimo si
v letu 2021: