Zadnje novice


------------( 10.12.2011 )------------

 

Postojnsko porodnišnico za Miklavža odeli v nove barve

 

V postojnski porodnišnici je te dni zelo veselo, saj je že odeta v nežne in čudovite odtenke barv Jupol Junior. Pobudo za izvedbo te barvite prenove je v sodelovanju s svojim poslovnim partnerjem JUB podala Barbara Novak, direktorica družbe Netvizija, ki med drugim organizira družinski dogodek »Čarobni dan«. Nad svežo barvito podobo je še posebej navdušen naš priznani slovenski porodničar, dr. Aleksander Merlo, ki poudarja, da je bilo letošnje Miklavževo darilo za njihovo bolnišnico še posebej radodarno: “Naša porodnišnica je bila potrebna temeljite prenove. Izjemno sem vesel, da naša sprejemnica, čakalnice in drugi prostori v pritličju te dni že sijejo v toplejših barvah. Zahvala gre predvsem Barbari Novak in z njo družbi JUB, ki nam je zagotovila svoje okolju prijazne barve Jupol Junior, ter njihovim arhitektom, ki so za barvito prenovo naše stavbe pripravili ustrezne načrte. Izjemno smo hvaležni humanitarni ekipi spretnih slikopleskarjev iz Logatca, ki so nam s svojimi čopiči in valjčki resnično polepšali ta praznični december, saj so prostore prepleskali v rekordnih treh dneh. Vem in verjamem, da se bodo pri nas tako obiskovalci kot vsi zaposleni zdaj še bolje počutili!«

Nedvomno gre torej še za enega iz vrst humanitarnih projektov, ki je vreden vse pohvale!

 

 

 

 

 

------------( 11.9.2011 )------------

 

Pozdravljeni ljubitelji Čarobnih dni!

V kolikor se želite prijaviti na obveščanje o prihodnjih Čarobnih dneh, bomo v prihodnjih dneh za vas pripravili spletni obrazec (ime, priimek, email, gsm), ki ga boste izpolnili in tako vedno pravočasno izvedeli, kdaj in kje bo naslednji Čarobni dan in tako boste vedno pravočasno prišli do kupona za nakup družinske vstopnice oz. smučarske vozovnice po principu "1 vstopnica = 1 družina" oz. "za ceno ene odrasle smučarske vozovnice smuča cela družina".

 

ime priimek email gsm
       

 (obrazec bo aktiven v prihodnjih dneh)

 

 

------------( 29.8.2011 )------------

 

Dragi otroci, starši, obiskovalci, ljubitelji, pokrovitelji in soustvarjalci Čarobnega dne!

 

Ne znamo vam opisati, kakšni občutki nas prevzemajo po še enem uspešnem in izjemnem Čarobnem dnevu, ki ste ga začarali z nami. Čarobni dan v Arboretumu 2011 je tudi tokrat presegel vsa pričakovanja. Obiskovalcev vas je bilo več kot 18.000, delavnic več kot 70, več kot 50 nastopajočih glasbenih, gledaliških in plesnih skupin ter posameznikov.

 

Prečudovit park Arboretum, ena najlepših čarobnih destinacij, nas je objel v svoje lepote. Čarobnosti ni manjkalo, sonce je posijalo ob ravno pravem času, zelenice, rožice in drevesa pa so nam nudili idealno zavetje za vse aktivnosti, ki jih res ni primanjkovalo.

 

V kratkem pričakujte tudi fotogalerijo čarobnega dogajanja in rajanja. Morda se kje najdete tudi sami. 

 

Otroci, želimo vam uspešen začetek novega šolskega leta. Vidimo se zopet v začetku marca 2012 v Kranjski Gori na zimskem Čarobnem dnevu. Do takrat pa naj vas preplavijo nova znanja in čarovnije, da boste še bistrejši in še boljši čarobniki tega sveta.

 

Vaša ekipa Čarobnega dne!

 

 

------------( 27.8.2011 )------------

 

Glede na to, da je vročina 37 stopinj C držala cel teden in nas je pošteno pregrelo, je današnja večerna nevihta in OHLADITEV na 25 stopinj prava dobrodošlica. Nebo pa bo, glede na vremensko sliko, prav čarobno in brez oblačka.

 

Vremenska napoved
Sobota, 27. avgust 2011, ob 18. uri
Jutri bo povečini jasno, zjutraj bo ponekod v osrednji in jugovzhodni Sloveniji zmerno oblačno. Na Primorskem bo pihala šibka do zmerna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 21 do 26, na Primorskem okoli 29 stopinj C.

Vir: http://www.arso.gov.si/vreme/napovedi in podatki/vremenska_napoved_slika.html

 

------------( 18.8.2011 )------------

 

Čarobni dan je pred vrati, na tej strani pa nobenih novic?

Brez skrbi, nismo pozabili na vas, dragi obiskovalci, le obveščamo vas po različnih poteh. Ne le preko medijskih pokroviteljev, ki nam zvesto stojijo ob strani, ampak zadnje čase tudi že preko Facebooka, kjer z zanimanjem opazujemo, koliko oboževalcev imamo, in tudi vi lahko vidite, če je kateremu vašemu prijatelju všeč to, kar je vam.

Katera stran je pa tebi bolj všeč?

www.carobnidan.si

www.facebook.com/carobnidan

 
Zakaj?
 

 

 

Želiš na Čarobni dan povabiti tudi kakega prijatelja?

Klikni "Send", napiši njegovo ime in mu pošlji povabilo!  

 

------------( 25.6.2011 )------------

 

Dragi ljubitelji Čarobnega dne,

 

Čarobni dan se je po prvem gostovanju v Kopru spet preselil v delovno okolje in se že pripravlja na svoj naslednji nastop v prečudovitem Arboretumu Volčji Potok.
28. avgusta za vas pripravljamo nekaj izjemnih presenečenj. Kot po navadi bodo arboretumske zelenice in skrivne kotičke v neokrnjeni naravi preplavile čarobne dežele s pestrim izborom raznoraznih delavnic, igral, različne zabave in  otroškega veselja. Amfiteater bo poln zanimivih predstav, glavni oder pa bo ponujal nekaj presenečenj, ki jih še niste videli.  Med drugimi nas bo obiskala Čarovnica Hillary iz SNG Maribor z izjemno otroško predstavo, nastopile bodo dive slovenske glasbene scene: Bilbi, Nuša Derenda, Brigita Šuler, Alenka Gotar in Martina Šraj. Videli bomo »spopad« dveh izjemnih harmonikarjev, Mihe Debevca in Tomaža Rožanca. Vrhunec Čarobnega dne pa bodo zagotovo predstavljali ČUKI in RIBIČ PEPE. Vsi skupaj so si namreč izbrali ravno Čarobni dan za promocijo svoje nove plošče za otroke. Tako bomo na Čarobnem dnevu prvič slišali vse pesmi Ribiča Pepeta in bili priča pravemu glasbeno-plesnemu spektaklu.
Tudi tokrat bo rdeča nit dogodka humanitarnost, saj bomo 100 otrokom iz socialno šibkejšega okolja omogočili brezplačne obšolske dejavnosti skozi vse leto.
Prisrčno vabljeni, da se nam pridružite!

 

 

»Nikoli se ne bojte, da boste razvadili otroke, če jih boste preveč osrečevali. Sreča je ozračje, v katerem rastejo vsa dobra čustva – ugodna toplota, ki je potrebna, da srčna kri zdravo in svobodno kroži«.- Ann Eliza Bray

 

------------( najava prireditve )------------

 

Čarobni dan - Arboretum Volčji Potok, 28. avg. 2011

Avtorji: PROGMBH.com / vreme VP, K, Ljželimo si
v letu 2021: