( Nastopajoči )
 

Rok'n'band

Je tudi vas melodija pesmi Jagode in čokolada veselo zazibala in objela s pozitivnimi čustvi? No, nas je vsakič, zato smo Roka Ferengjo in njegovo skupino povabili na čarobni oder, kjer ne bo manjkalo njihovih hitov. Otroci in starši, ogrejte svoje nogice in zamigajte pod čarobnim odrom z navihano in energije polno skupino Rock'n'band.

 

 

Trkaj

Energični raper Trkaj je pravi navdih za vse generacije. Je gostobeseden sogovornik, pisec, pevec in predvsem kreativec, ki verjame v moč besede. Vedno je pripravljen na akcijo, zato že nestrpno čakamo s čim nas bo letos presenitil na čarobnem odru, ko bo z njim dihal in plesal ves park.

 

 
 
 

Nipke

Nipke se z rapom ukvarja že več kot 15 let, pred tem pa je bil že od nekaj povezan z glasbo. Kot otrok je prva znanja osvojil v glasbeni šoli, zelo kmalu pa se je priključil plesni skupini, ki je v tistem obdobju pobirala naslove prvakov enega za drugim. Seveda govorimo o hip hop-u. Prvič se je predstavil leta 2008 v duetu Overdose s komadom Fiama.com, nato pa je v svojem kraju spoznal Damjana Joviča in postal večni pripadnik Dravle Records. Sledili so kompilacijski albumi Experiment in Spaced Out, pisanja pesmi za druge izvajalce, ter gostovanja z različnimi že uveljavljenimi imeni (Siddharta, Cazzafurra, Zlatko, Trkaj, Emkej, Andrej Šifrer, Anika Horvat, Jadranka Juras ...)

 

 

Omar Naber

Mladenič je poln navdiha in vedno znova na preži, da pripravi nekaj novega. Predvsem ga poznamo kot pevca in pisca glasbenih besedil. Navdihuje nas že vrsto let, odkar je leta 2004 zmagal na tekmovanju Bitka talentov. Je stalnica slovenske glasbene scene, saj je večkrat z vokalom in pojavo zaznamoval izbore Ema. Vedno je pustil dober vtis, pesmi s katerimi je nastopal, pa so postale uspešnice. Predvsem si ga je javnost zapomnila po odličnem nastopu na Evroviziji, ko je Slovenijo zastopal s pesmijo Stop in tudi letos nas je ponosno zastopal na pesmi evrovizije s skladbo On my way.

 

 
 
 

Nuša Derenda

Nuša Derenda je pevka, katero je ljubezen do glasbe spremljala celo otroštvo. Sodelovala je v različnih pevskih zborih in med drugim svojega bodočega moža spoznala v glasbeni skupini, kjer je pela glavne vokale. Leta 1998 je zmagala v oddaji Orion s skladbo Vzemi me veter. Leta 1999 je prvič prejela nagrado za najboljšo pevko leta. V naslednjih dveh letih je posnela kar nekaj prečudovitih pesmi, ki so zmagovale na različnih festivalih in osvajale glasbene lestvice. Leta 2001 je na Evrosongu v Kopenhagnu s pesmijo Ne, ni res (Energy) zastopala slovenske barve in osvojila sedmo mesto. Uspehov in nagrad v naslednjih letih kar ni bilo konca; poleg slovenskih je osvajala tudi tuje oboževalce. Leta 2008 je Nuša praznovala 10. leto delovanja na slovenski glasbeni sceni in istega leta izdala tudi album Prestiž.

 

 

Rebeka Dremelj

Rebeka Dremelj je pustila svoj pečat na številnih projektih. Leta 2001 je postala Miss Slovenije, sedem let kasneje, pa je zmagala v finalu prireditve EMA 2008 s pesmijo Vrag naj vzame in se uvrstila na Eurosong 2008 v Beogradu. Posnela je 6 glasbenih albumov. Rebeka se je preizkusila tudi kot oblikovalka spodnjega perila in pred leti ustvarila svojo blagovno znamko Rebeka's Dream. Znana je kot zabavna oseba polna energije, zato jo pogosto povabijo k sodelovanju različni mediji: bila je voditeljica več TV oddaj in resničnostnih šovov, ne preseneča pa tudi veliko število sledilcev na socialnih omrežjih. Velja za eno najprodornejših slovenskih pevk, saj je kot ena redkih uspela postati popularna tudi v ostalih državah bivše Jugoslavije. V marcu 2010 je prejela tudi balkanskega oskarja. Uspešna poslovna ženska in mamica dvema deklicama se v zadnjem času, poleg nastopanja s svojo novo spremljevalno skupino in vodenja druge sezone glasbenega šova Glasbeni skavt, ukvarja tudi z vodenjem marketinga prve slovenske parfumarne MySpiritu, ki preseneča z vedno novimi parfumskimi novostmi.

 

 
 
 

Alenka Gotar

Mag. art. Alenka Gotar je ena najbolj poznanih opernih pevk v Sloveniji, ki je vrh svoje prepoznavnosti dosegla z zastopanjem Slovenije na Izboru za pesem Eurovizije.

Sopranistka, ki je študirala v švicarskem Baslu in magistrirala na eni najboljših glasbenih akademij na svetu Mozarteum v Salzburgu(Avstrija),ima za sabo več desetletno operno kariero, v kateri je pela vse največje operne vloge: Elvira, Vesela vdova, Pamina, Mimi itd.

Po zmagi na Emi 2007 pa je tudi ena izmed najbolj renomiranih slovenskih pop-izvajalcev.

Posnela je en album: Alenka: portret, nastopala v celi Evropi, Aziji, Ameriki, Kanadi, velik pečat pa je pustila na področju nekdanje Jugoslavije, saj prepeva in prijateljuje z največjimi imeni Balkana: Petar Grašo, Oliver Dragojević, Severina, Daniela, Nina Badrić, Kaliopi idr. Bila je osebna prijateljica in glasbena zaveznica pokojnega Tošeta Proeskega ...

V zadnjem času velike uspehe žanje tudi kot profesorica solopetja,saj se pri njej kalijo najboljši mladi pevci nove generacije: Žiga Lakner, Raiven, Sara Lamprečnik idr, ki pobirajo vse možne nagrade doma in v tujini, ter se redno uvrščajo v finala oddaj kot so Slovenija ima talent in druge.

Zasebno je poročena z znanim narodnozabavnim glasbenikom in hit-makerjem Anžetom Šuštarjem, ter je mamica enemu sinu.

 

 

Ansambel Anžeta Šuštarja

Ansambel Anžeta Šuštarja, je pustil že kar nekaj pečatov na področju slovenske narodnozabavne glasbe. Njihov valček "Še vedno si tu" je požel velike uspehe ter pritegnil širšo slovensko javnost. Zmagali so kar na 11ih radijskih postajah v Sloveniji. Valček je bil izbran po mnenju strokovnjakov za enega najboljših valčkov preteklega leta.

Za tem je sledila še pesem "Ljubka si" ki je prav tako osvojila srca mnogih poslušalcev, ter se odlično prijela. Tudi na lestvicah. Ne smemo pa pozabiti na uspešnice kot so Všeč mi je, Tiho jočem ... ki so prav tako delo Anžeta Šuštarja in na Youtube-u kraljujejo s skoraj milijon ogledov.

Vse to in še več bomo slišali tudi na čarobnem odru v Volčjem Potoku, kjer vas bodo zabavali vedno nasmejani, polni energije ter izredno simpatični Šuštarji.

 

 
 
 

Samuel Lucas

Samuel Lucas je odličen pevec in glasbenik, ki na kitaro igra že od šestega leta. V svoji mladosti je veliko nastopal v tujini, njegova pevska kariera v Sloveniji pa je resnično zaživela leta 2009, ko se je s pop-rock balado udeležil Eme. Od takrat se Samuel pogosto pojavlja na različnih glasbenih tekmovanjih in resničnostnih šovih, kjer s svojim glasbenim znanjem osvaja srca slovenske publike.

Kdo ve s čim pa bo popestril družinsko doživetje v Arboretumu Volčji Potok?

 

 

Leya Veneti

Leya Veneti, mlada 17-letna nova slovenska pevka, ki ustvarja pop/dance glasbo, se bo na našem odru predstavila z svojo prvo pesmijo Ritm v srce. Je polna energije in na odru rada tudi zapleše. Poleg plesa in glasbe pa v prostem času uživa tudi v igranju košarke in nogometa.

 

 
 
 

David Domjanič

David Domjanič ...

 

 

Anja Marolt

Anja je preprosta, pozitivna 15 letnica, ki bo vsak čas gimnazijka. Petja se 2 leti uči v pevski soli POPSING pod mentorstvom Marjetke Vovk in Raay-a. Anja je svoj prvi glasbeni nastop imela pri 5 petih. Kasneje se je preizkušala v različnih športih, na koncu pa se je odločila za triatlon, ki ga sedaj trenira že šesto leto. Medtem se je v glasbeni šoli 4 leta učila igrati kitaro. Udeležila se je že kar nekaj avdicij, posebej pa je njen talent pohvalila Marta Zore. Anja jo je s svojim petjem tako navdušila, da jo je povabila med nastopajoče v gledališko-glasbeno predstavo, ki jo ob koncu leta pripravljata z Gojmirjem Lešnjakom - Gojcem.

 
 

Metod Munda

Sem Metod Munda, star sem 14 let in zelo rad pojem ter igram klavir. V prostem času grem zelo rad na sprehode, se igram z mačkami ter psi. Všeč mi je jazz in pop ter rock glasba. Prihajam iz okolice Ptuja in obiskujem osnovno šolo Dornava. Hodim v 9. razred. V svojem življenju me zanima igralstvo ter pravo. Letos sem sodeloval na tekmovanju Zlati blejski mikrofon, kjer sem osvojil nagrado za obetavnega pevca. Obiskujem glabeno šolo Osminka!

 

 

F&B Acrobatics

Na ime F&B Acrobatics slišita postavna mladeniča, ki sta se spoznala šele pred slabimi tremi leti. Združila ju je ljubezen do športa, natančneje gimnastika. Fanta sta vsem dobro poznana po drznih, odbitih in drugačnih akrobatskih predstavah, ki človeku vzamejo dih in mu povsem spremenijo predstavo o tem, česa je zmožno človeško telo. Nedvomno se odlično znajdeta v vlogah akrobata, gimnastičarja, plesalca, žonglerja, bruhalca ognja, kaskaderja in še bi lahko naštevali. Venomer presenečata s svojimi adrenalističnimi točkami in koreografijami, ki jih stalno nadgrajujeta in dopolnujeta. S čim nas bosta presenetila zadnjo nedeljo v avgustu pa preverite sami.

 

 
 
 

Katja Mihelčič

Katja Mihelčič živi za ustvarjanje; piše knjige, riše, ustvarja glasbo in poje. Svoje otroštvo je v veliki meri posvetila glasbi in glasbenemu ustvarjanju. Nastopala je na različnih festivalih (med drugimi tudi Melodije morja in sonca 2009), bila pa je tudi članica popularne najstniške skupine Foxy teens. Trenutno največ svojega časa posveča delu z otroki in sicer z mamo sta pred kratkim ustvarili nov projekt z imenom Moj mali angel, kateri je namenjen novodobnim otrokom in njihovim staršem. Pred kratkim je izdala tudi svojo prvo slikanico in CD za otroke, z imenom Potovanje v čarobni svet. Za oba izdelka je v celoti poskrbela sama; tako za pisano besedo, slike in kot tudi za glasbo. Na Čarobnem dnevu bo premierno predstavila pesmi s svežega CD-ja Potovanje v čarobni svet.

 

 

Anette

Anette je raznovrstna glasbenica in pesnica, ki je svoj vstop na glasbeno sceno napovedala z izdajo singla Danes, ki ga je napisala v sodelovanju z Goran Biblijo in Boštjanom Bračičem in se je uvrstil med 10 najbolj predvajanih skladb na slovenskih radijskih valovih. Anette slovi po vedno znova živahnih in pozitivnih ritmih, saj njeno mišljenje preveva velika vera v življenje in optimizen.

Anette se je solopetje učila pri prof. Marcosu Bajugu na Konzervatoriju za glasbo in balet, kasneje pa se je preusmerila v jazz petje, kjer je nadgradila svoje znanje pri prof. Kristini Oberžan in Jadranki Juras in Mateji Mackenzie Zwitter. Sodelovala je tudi z znanimi glasbenimi imeni, in sicer kot sovokalistka raperja Zlatana Čordića v skladbi Utrip. Poleg petja se ukvarja tudi s pisanjem poezije – novembra 2011 je izšel njen pesniški prvenec Za vsako drevo raste pesem pri Založbi KUD France Prešeren.

Na Čarobnem dnevu se bo predstavila s skladbo Moj dan, ki se je uvrstila na glasbeni festival Melodij morja in sonca v Portorožu.

 

 
 
 

Glasbeni studio Osminka

V glasbenem studiu Osminka se ukvarjajo z vsem, kar je povezano z glasbo, dejavnost pa izvajajo v naslednjih oddelkih: OSMINKA – GLASBENA AGENCIJA, OSMINKA – PRIREDITVE, OSMINKA - AVDIO IN VIDEO PRODUKCIJA, OSMINKA – GLASBENA ŠOLA. V slednji skrbijo za izobraževanje vseh generacij, od najmlajših do najstarejših, na področju glasbe, saj je njihovo vodilo »Nikoli ni prezgodaj in nikoli ni prepozno«. Otroci stari od 3 do 5 let se v okviru glasbene šole lahko vključijo v programe MINI GLASBENE ŠOLE, ki se imenuje CICIBANOVE GLASBENE IGRALNICE, otroci stari od 5 do 7 let pa v program GLASBENE PRIPRAVNICE (petje, igranje na kljunasto flavto in Orffova glasbila, uglašene plastične cevi ali »boomwhakers« itd.). Otroci in odrasli se učijo igranja na klavir in vse elektronske klaviature, kitaro (akustično, električno in bas kitaro), prečno flavto. Najbolj dejaven je oddelek za petje.

 

 

Glasbena šola MMC

Glasbena šola MMC (Modern Music College) je sodobna šola, kjer prisegajo na moderen pristop, idividualno poučujejo različne glasbene zvrsti in vpisujejo v različne glasbene programe. V šoli ti pomagajo uresničiti tvoje sanje. Igrati kitaro, klavir, sythesizer, bobne, naučiti se peti .., vse to in še mnogo več za vse generacije. Tvoji učitelji bodo tisti slovenski glasbeniki, ki so že okusili slast aplavza. Tisti, ki vedo, kako je stati na odru in osvajati srca in ušesa ljubiteljev glasbe. Predvsem pa tisti, ki svoje delo obvladajo bolje kot kdor koli drug.

 

 
 

Pevska šola Alenke Gotar

Pevska šola Alenke Gotar je trenutno ena od najboljših pevskih šol v Sloveniji, z največ nagradami, ki deluje že 8 let in v vseh teh letih se je pod budnim vodstvom vodje te šole, Alenke Gotar, mag.art. izpopolnjevalo in razvijalo nekaj najvidnejših predstavnikov današnje pevske scene: Žiga Lakner, Raiven, Tjaša Hrovat, Dejan Zupan, Maruša Kozman, Sara Lamprečnik ...

To je tudi edina šola, katere varovanci pobirajo nagrade na vseh možnih tekmovanjih v vseh glasbenih zvrsteh, od opere do, pop-a, narodnozabavne glasbe, rocka. Izjemno pevsko znanje, ki si ga je Alenka Gotar nabirala na študiju v tujini, v Baslu (Švica), Salzburgu (Avstrija), Rimu (Italija), na Hrvaškem in je sodelovala kot pevka z najvidnejšimi producenti in glasbeniki našega, srednjeevropskega in balkanskega prostora, danes zavzeto podaja naprej svojim rodovom.

Zato ni čudno, da so njeni učenci do zdaj osvojili preko 50 nagrad na najrazličnejših tekmovanjih doma in v tujini, da so si trije pripeli finale oddaj Slovenija ima talent in X factor, trije so prišli do polfinala, Janina Klenovšek je bila finalistka Mini Eme.

Alenka Gotar je edini mentor v Sloveniji, kjer učenci dobijo popolno podporo v glasbenem, pevskem, umetniškem in managerskem smislu.

Zato pa so uspešni.

Njen moto je: trdo delat in se zraven dobro zabavat po ugodni ceni!

 

Družinski muzikal Annie

Družinski muzikal Annie je svojo premiero doživel lani novembra in v skupno 16 ponovitvah napolnil dvorano Kulturnega doma Radomlje. Gre za izjemno produkcijo, pri kateri sta združila moči KD Ihan in KD Mlin Radomlje, medse pa povabila še Godbo Domžale. Celotna zasedba šteje preko 60 sodelujočih, med njimi ima vlogo tudi kuža, ki na vsaki predstavi poskrbi za navdušenje s svojo brezhibno igro. Muzikal je v Radomlje pripeljal 21-letni režiser, igralec, prevajalec in pevec Nejc Lisjak. Muzikal zelo nazorno prikaže prepad med revnimi in bogatimi, hkrati pa ves čas navdaja z optimizmom, opominja, da ima laž kratke noge in da človeka osrečita le iskrenost in dobrota. V naslovni vlogi igra Lena Oberwalder Zupanc, ki je pravo odkritje, Mariša Jagodič pa več kot izvrstno uprizori zlobno upraviteljico Miss Hannigan. Pomembno vlogo odigra tudi bogataš Oliver Warbucks (Tadej Pustotnik), kateremu deklica spremeni pogled na bistveno komponento v življenju – ni važno, koliko materialnih dobrin premoremo, če na koncu dneva ostanemo sami.

Zaradi izjemnega zanimanja in povpraševanja po ponovni izvedbi tega muzikala so se v Radomljah odločili, da bodo muzikal v jeseni ponovili. Vabljeni, da spremljate njihovo Facebook stran, da boste o točnih datumih in začetku prodaje kart pravočasno obveščeni.

 

 
 

Kamniške mažoretke Veronika

Društvo kamniških mažoretk Veronika, pod trenutnim vodstvom Katje Krošelj in Katje Trpotec, deluje od leta 2008. Začetki pa segajo še dlje. Leta 1995 so prvič na čelu tradicionalne povorke ob Dnevih narodnih noš korakale kamniške mažorete.
Društvo predstavlja pomemben del dolgoletne kulturne tradicije mesta Kamnik. Trenutno je v društvu 55 aktivnih članic, ki so razdeljene v štiri skupine.
Med vrhunce društva sodi tudi prva samostojna prireditev ob 20 letnici delovanja, ki smo jo priredile, 6. 6. 2015, in do zadnjega kotička napolnile dvorano. Vse 4 skupine so se predstavile v dvournem programu, ki ga je povezoval Tilen Artač, spremljevalni program pa je odigrala Mestna godba Kamnik. Skupaj z Mestno godbo Kamnik sodelujemo pri vseh projektih in kulturnih dogodkih občine Kamnikm udeležili mednarodnih festivalov v Španiji in na otoku Vis.
V letu 2015 se je najmlajša skupina prvič udeležila državnega prvenstva Mažoretne zveze Slovenije v kategoriji skupina kadet palica. V letošnjem letu so svojo uvrstitev še izboljšale, saj je skupina dosegla 6. Mesto, najmlajše pa 11 zlatih ter 2 srebrni medalji v Prvem koraku.

 

 

Mestna godba Kamnik

Mestna godba Kamnik sodi med najstarejše orkestre v Sloveniji, saj je godbeništvo na Kamniškem omenjeno že leta 1848. Je eden od nosilcev in najbolj prepoznavnih akterjev kamniške kulture. Poleg nastopov v domači občini, jih poznajo širom Slovenije, kot tudi izven meja - na Hrvaškem, Italiji, Avstriji, Nemčiji in Španiji. Na Čarobnem dnevu so tako rekoč že kar redni spremljevalci programa. Godbo sestavljajo šolani glasbeniki na različnih nivojih glasbene izobrazbe - od nižje pa vse do akademije. Dirigent Mestne godbe je Martin Dukarič.

 

 
 

 

Medijski pokrovitelji

Internetni medijski pokrovitelji

Partnerji